Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zetta, 7 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (4)

А ми в Барселоні!! І в нас чудова погода)))))) але завтра вже будемо у Львові, тому насолджуємось останнім днем нашого медового відпочинку! Відпочили супер! Море вражень від нашого круїзу!!!))

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

дякую за пораду:) покищо ніхто не здається і тому цілий день ні дзвінків, ні смс, ні скайпу... пішла телефонувати, бо почуття провини вже шкребеться, хоч я ж не винна в принципі якщо так дуже принципово розбиратись:connie_pull-pigtail

ми з Домчиком щойно поставили пекти кокосові печенька за рецептом Христусі, але щось вони в мене напевно вийдуть печенюхища:girl_haha:
    КЛАС! а я вже тиждень хочу в Барселону, бо куди не плюнь у всіх фотки з Барселони, чи то я так плюю?:girl_haha: всьо-вирішила- "Вікі, Крістіна, Барселона" фільм на сьогоднішній вечір

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Не повіриш, тільки про них подумала, бо вчора прочитала рецепт:)
    Але там треба кокос, якого вдома нема, а вийти в магазин - то є мегаподвиг, такщо буде як в пісні "я его слепила из того что било...")))
    Будуть печенька на майонезі. Знайшла в неті легусінький рецепт. А тут в холодильнику ще й майонез домашній завалявся:)
    Та то ж супер! З'їла одненьке і вже за наступним не треба на кухню йти. Ну і совість не мучить, бо ж з'їла тільки однесньку печенюшку:connie_pull-pigtail

4. kyharochka

kyharochka Member

А я сьогодні вже перший день на роботі після відпустки. Але в саму роботу щось ніяк не в"їду, хочу спати, ще й той дощ цілий день. Зранку з чоловіком забрали плитку з магазину на підлогу, тільки уявляю яка то буде красота. А ще сьогодні купила салатову тарілку, такий гарний колір, що аж їсти захотілося і 6 стаканів простеньких, щоб були завжди під руками на кухні.

5. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я зараз їду в гості до коліжанки з якою колись разом працювала. Ми з нею як сестри, і зовні і по характеру і по взаєморозумінню. От буває ж таке, що чужі ніби люди, а так добре їм спілкуватися, з пів слова одне одного розуміють.
    От щойно вона дзвонить і каже- приїжджай до мене, я тут тобі наготувала осінню куртку і теплі штани для вагітних, бо вже зимно, а нащо будеш купувати як я то маю.

6. zaderyshka

zaderyshka Member

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Бррр, як ж я змерзла і яка голодна. Слона б з"їла, а нема... Ніц нема. Поставила варити брюсельську капусту, зара буду з маслом і сухарями собі робити, ну і може ще малий скубне.

Мала нині "шикарну" нагоду прогулятися. Пльонталася тими нашими дурнуватими львівськими маршрутками. Брєд сивої кобили:8:, 40 хв чекала, потім в тулкучці їхала і то на Городоцькій корок на коркові. А маршрутка ще так гальмувала, що люди один на одного падали, а як люди трохи повиходили то я не мала на кого впасти, тому так добряче мене мотнуло чуть не з одного кінця салону в другий. Вдарилась.:girl_sad: А ще везла в пакетику щось дуже делікатне і важливе і увесь час одною рукою то тримала і дуже сильно за то переживала. Рука до цих пір болить напевно від перенапруги.
    Капець, потім приходжу за малим в садок,а вихователька каже, що чоловік вже забрав. Файно!!! А подзвонити і сказати що ти дитину забираєш слабо? Скільки живу, стільки дивуюсь тому загадковому створінню що зветься мужчІна.)):girl_crazy:
    Всьо, чоловік на роботу, ми з малим удвох, зара будемо їсти ту брюсельку накінець вже. Завтра багато справ, нині пообіцяла собі швидше лягти спати, а то минулої ночі спала жахливо, будилася певно з разів десять. Щось така вся в роздумах, шо капець. Навіть сон загубила.:girl_in_dreams:

8. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Сьогодні цілий день провели з Янулькою в хаті, дитина капризує, дід виконує всі забаганки, а потім жаліється чого дитина непослушна:girl_nea: Тато наш сьогодні поїхав додомцю.... а ми вже встигли скучити за ним і за своєю домівкою. З вірочистості:в неті замовила купу шмотків малі, зробила собі декілька обновок і думаю.... не можна мені давати користуватися нетом:girl_in_dreams:

9. Freitag

Freitag Active Member

Хрипота нині трохи розвіялася і поклала край моїй вимушеній мовчанці. Погода за вікном вперто переконувала не йти на роботу, але навряд чи шеф би прийняв такий поважний аргумент. Тож я таки почалапала і весь робочий день пробавилася зі скануванням-розпізнаванням-ретушуванням нотних партитур. Потім здибалася з Ailatan - забрала чудо-кремчик під очка:connie_pull-pigtail, забігла в магазин, на базар... Побалакала з мамою і тричі перепитала чи є вдома квашені огірки. Отримала ствердну відповідь. Прибігла додому, приготувала все на соляночку, а коли дійшла черга до огірків, то виявилося, що вони не квашені, а мариновані:girl_cray:. Мій внутрішній стан передати складно. Чоловік буде пізно, тож я вирішила, що нині готувати не буду НІЧОГО. А що завтра будемо їсти?.. Повторю знамениту фразу Скарлет: «Я подумаю про це завтра»:girl_wink:...

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Спекла пляцок, зварила зупу, пересадила квіти... Проспали з Романом пів дня, зате полегшало і йому і мені...
    Щойно пішли коліжанки, закінчився вечір дегустації Кримських вин. Файненько так посиділи.
    Завтра св"ято.
    Хочу сонечка, літа і тепла.

11. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Щойно вклала малого, щось він сьогодні незвично довго засинав. В мене весь день готування/прибирання, бо завтра врочистість - ДН чоловіка, ще й свято велике, а ще мамуся моя приїзджає, бо як то вона коханого зятя з першим ювілеєм не привітає)
    Вирішила 15 хв. перепочину: доїдаю виноград, виключаю посиденьки і на кухню, треба ще посуд домити і сухарики на завтрашній "Цезар" насушити.

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Яка гидка й противна сьогодні погода..Бррр..Я ну так не хотіла вставати на роботу, ну так не хотіла..Але з певних причин довелось спочатку плентатись під дощем з парасолькою до стоматолога, а потім таки на роботу...Врочистість - перешила гудзики на пальто - благо, що є така можливість, бо не влажу :girl_haha:. Проза - намагалась з Сашком малювати палички/колечка/квадратики - усидчивості в малого нуль - малює якісь дурниці, аби тільки пошвидше щось накалялякати. А ще я набираю з кожним тижнем по кілограму :girl_emo: і це дуже сумно. З Сашком я набрала як книжка пише - 12 кг, а що буде зараз - не знаю...Солодке звела до мінімуму ,їм купу овочів і фруктів і на тобі..

13. jylanda

jylanda занууууда

В мене сьогоднi був насичений деньок, зранку бiгала зi страхiвкою, зiпсула менi кобiтка настрiй з самого ранку, попалась менi не те що некомпетентна, а ще й агресивна. Ну, але що пороблю, люди рiзнi бувають...
    Пiдняла собi трохи настрiй смачним обiдом з коханим в нашому улюбленому ресторанчику морепродуктiв. Потiм побiгла на батькiвськi збори до сестри коханого,
    День закiнчився дзвiнком друга з запрошенням на весiлля, вперше пiду на традицiйне мусульманське весiлля

14. AilataN

AilataN жива

Кінцево з літом попрощалася сьогодні зранку. маю супер травмовані ( аж розпухша одна) ноги і мала йти в садок у шльопанцях. Змерзла. Реально. Навіть зимою так не змерзала))))) Хоча могла би))якби у шльопанцях бігала)
    В житті б не подумала, що можна аж так натерти ноги.
    І взуття хороше. Було))). Тепер думаю, як би то його кому відати.

15. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А в нас вдома лазарет: чоловік хворий (колять йому уколи), В Ані фаринготрахеіт, охрипла і кашляє сильно. В Танічки два дні трималася висока t, а сьогодні в мене голова розколюється і горло болить.
    Одним словом, настрій такий же, як і погода...

16. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Ох, і ніченька. Не виспана я і все через дитину.: просиналась з плачем, циці не хотіла, тільки колисатись на ручках - і так щогодини разів з чотири. І все б нічо, якби я через оте туманне колисання не гепнулась з фітболу на землю з дитьом на руках. Дитині нічо - бо лежала зверху на мені, а мене біля тазу тягне трохи, при хотьбі чується.
    З врочистості - сьогодні вдома празник, підемо святкувати, а потім і до кума поїдемо в гості - там теж празник:girl_blum:

17. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А може ще реанімуєте?

18. Heureuse

Heureuse вірю...

все було б класно, тільки от я коли казала, що хочу дощу, забула уточнити, що я його дуже люблю, коли сижу в теплій хаті, закутана плєдом, з гарячим чаєм і з книжкою чи фільмом. бо коли треба виходити на той дубак, полоскати ноги в калюжах, а ше чекати півгодини дурацьку маршрутку, то то шось не дуже романтично :xaxa:
    одним словом, результат вчорашнього дня- як максимум, хочу машину (навіть знаю яку :girl_angel:), як мінімум якесь осіннє взуття, бо як то завжди буває, я раптом зрозуміла, що в таку погоду не маю що взути. ось :)
    завтра йдем на весілля. якщо вдягну ту сукню, яку планувала, на мене дивитимуться як на вар'ятку при такій погоді. звідси висновок- що вдягнути? :wacko1:

п.с. то я одна така? :biggrin:

19. бетменша

бетменша Well-Known Member

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А ми сьогодні на ювілей...І

Доведеться зараз шось вигадувати з того шо є(((
    А взути шо? Катастрофа...

Зранку дзвонить коліжанка і таким томним голосом каже : "Ми в понеділок в Єгипет, а ви тут будете мерзнути..."Какашка, підколює)))
    В мене на ніч вчора напала прибиральна муза...До 3 ночі в хаті стало чисто. Навіть собака купалась)))

З прози....болить страшенно горло. Вчора випила залпом холодної коли...:girl_mad:

Статус теми:
Закрита.