Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

точно, в нас майже цілий день був піжамний і такий затишний, солодкий-солодкий.:girl_tender: прокинулись пізно, потім муж конче хотів приготувати своє фірмове лате, а кави в хаті не було, то вони з Доміком не полінились і пішкарусом до кавового раю пішли. Дівчата, мій муж готує найсмачніше в світі лате, я сьогодні згадала, чим він мене "купив":girl_haha: малявка влігся аж в 16 спати, і ми чекали поки він прокинеться, щоб поїхати до батьків на рибку. Ну підїжджаємо і бачимо стоїть машина брата, думаю-кльово, вечеря буде гамірна, заходимо, дивлюсь олена і діти всі в білих светриках такі святкові, я з порога :" а чого ви такі нарядні?", тут тато довольний виходить, ну я його поцьомала і лип на кухню, а там святковий стіл і відро коралових троянд і всьо...похолола, питаю олени:" сьогодні, що 5-те люте?" словом, в батьків річниця-35 років сімейного життя, а я какашка забула.:girl_blush2: Дуже гарно посиділи, батьки такі чудні, діти-внуки, гарно-гарно:girl_tender:
    і наш надурівся з братиком і сестричками, по приїзду додому, ніби заснув на циці, мене не відпускав, я з ним лежала-лежала і тут бац! очі відкриваються і чарівне "мам, йдееем", коли сьогодні вляжемось не маю поняття,ех...

2. lawyer

lawyer Member

гарний і продуктивний день! з самого ранку їздили з коханим в "Black Red White", замовили спальню (готуємось помаленько до сімейного життя:radist:). потім були на дн в моєї похресниці - їй вже 8, так швидко час біжить:girl_yes2:. до речі, таку смачненьку піцу роблять тепер у Деманджаро - була здивована. повернувшись додому, в мене був сонний час:). а потім заїжджали ще з кохасиком на макдрайв - і ніби все, день швиденько пробіг. завтра на роботу - так неохота!!!

3. Gala

Gala Well-Known Member

А у мене сьогодні День Народження,а святкового настрою зовсім не відчуваю...Ще у меньшої донечки іменини і у рідного братика(ми двійнята)теж свято.Щось він ніяк не може вилікуватись,кашляє вже 2тижні,а в ночі так кашляв,що не міг вдихнути повітря.Дуже за нього переживаю.

4. Smorodynka

Smorodynka Member

Вчора вечіром повернулася з лижньо-санчатного відпочинку з гір. Красота :) Морозу не відчувається. Я каталася на санках, а всі решта друзів на лижах. Трохи спускалася з гори ногами, бо санки набирали велику швидкість, трохи їхала. Взагальному дуже задоволена. Гарний відпочинок, весела компанія. Приїхала додому і так якби депресняк починається :) В мене завжди після якогось вдалого відпочинку чи в горах, чи на морі починається щось таке, хочеться продовження

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Прийшла бабуся
    Я мала йти до стоматолога, бо надкришила зуб, а по обіді мама-бабуся планувала стоматолога.
    А в нашій клініці нема світла...
    Вже виходила з хати, як подзвонила лікарка і сказала, шоб я прийшла завтра або в середу, ввечері скаже, бо всіх пацієнтів мусіла зсунути. Дзвоню зараз, думаю авось появилось, та де) не в цій країні:)
    Зато доць щасливий, бабусю давно не бачила, то взагалі її не чути, і з'їла, і ховається і лєго складає і лялю по дорозі колише, і за бабусею крок в крок)

А я хочу нові штани, не влажу вже в джинсики з Софіїної вагітності, та й взагалі фактично влажу в одні лиш вагітні штани. Чекаю на лєгінси, ше не приїхали і чесно кажучи хочу шоб було тепліше, бо все-таки в сарафанах-спідницях зручніше.

Снилось мені, шо ми поїхали в Карпати, от буду чоловіка вечером мордувати, шоб сон в реальність перетворити:)

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

гарно почався тиждень) Встали як завжди з малявкою в 11год, т1льки проснулись, а м1й татко вже з букетом кв1т1в:girl_dance:, прив1тав з 1менинами, в1д коханого нараз1 прив1тання отримала по телефону, але веч1р в перед1! В1таю вс1х сьогодн1шн1х 1менинниць! Коханий перестановив в1ндовс,1 в мене нема укр. мови, на це на нього зла:girl_mad:

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

паскудний настій, посварились з чоловіком. Забрали паспорт з оновленою фоткою, дитьо в машині виспалось, тепер цілий день попереду:girl_crazy: ага, а вляглись ми вчора в 3-ій ночі, змууучена

8. Gala

Gala Well-Known Member

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Складаю-перекладаю-розгружаю третій день, мені вже сняться ті лахи і коробки.
    Пів дитячої вже звільнили, половину пороскладувала по наших нових шафках-тумбах, половину поспаковувала до села...
    Невже в цій хаті колись все буде на своїх місцях? Нє вєрю!
    Роман відключився в 11 без обіду, бо ж встав в 7 ранку...Зараз от прокинеться, і що я з ним до ночі робитиму? Татко поїхав до родини в село, повіз ліжечко, фатіт йому дарма квадратні метри тут займати.

10. kyharochka

kyharochka Member

В нас вчора також був піжамний день. Так в тій піжамі тепло було, що не хотілося її скидати. По обіді з татом купали своїх собаку і кота. Вони були такі задоволені і від купання і від сушіння феном. Зате тепер такі чистенькі-чистенькі, аж світяться. Ввечері їздили до батьків чоловіка, посиділи попили чайочку з пляцком, наговорилися і поїхали додому. Та спати повлягалися пізно і то чомусь цілу ніч крутилися. Пробудилася швидше як будильник, але вилазити з тепленького ліжнчка зовсім не хотілося. На роботі так холодно, що руки і ноги холоднющі, вже й чаї не помагають.

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я сьогодні виспалась як борсук! До першої години...Ну як так можна???
    Ну та нічого дивного, засинати в 5 ранку...
    Зараз йду пекти пляцок, попереду купа роботи, бо ми з чоловіком навіть не поприбирали на вихідних як всі нормальні люди, були заняті собою)))

А завтра пів року нашій маленькій сім'ї:girl_in_love:
    Сиджу думаю, що б то такого романтичного приготувати коханому мужу:girl_crazy:

12. zetta

zetta Well-Known Member

сьогоднi так менi захтiлось печива колобок...i зразу згадалась наша форумляночка мрочкiзм яку забанили назавжди... шкооода(((
    зараз прийде бабуся i я пiду по справах. шопiнгова муза мене вiдпустила.... зате причепилась муза господарча я би шось варила- пекла....ну шо в принципi i роблю.

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

та сама історія((( таааак щось сумно та тяжко на душі, що капець повний...
    Як я по доброму заздрю тим, хто має змогу бодай на годинку на когось з рідних залишити дитину, щоб вирішити свої справи... Ехххх(((

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні видався важкий день. Спочатку абоненти почали дзвонити без перестанку, потім - половина комп"ютерів вимкнулась... Спати дуууже хотілося, видудлила 3 чашки кави :morning1:. Після роботи - пробіжка по корпусах університету, щоб нарешті всі документи сестри привести до ладу. Треба буде ще кілька разів пробігтися, але не нині... Сподіваюся, що як зараз ляжу спати - засну, але, зважаючи на кількість випитої кави, це малоймовірно.
    Врочистість - настрій в мене чомусь з самого ранку хороший, навіть не хотілося послати найтупіших абонентів :)

• Подобається Подобається x 1
  15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

16. Heureuse

Heureuse вірю...

я якась змучена...
    але настрій з вчорашнього вечора покращився, бажання плакати і жаліти себе пройшло :girl_blush2: тому я сьогодні все встигла, все заплановане зробила і зараз горда собою "сильно працюю" в офісі :biggrin:
    чогось змерзла в руки...
    їм йогурт :nyam2:

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а дійсно, що то робиться? хтось щось може пояснити??

18. kati

kati Well-Known Member

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

От і все, моє щастя скінчилося... Провела мужа, наробила йому пампухів, салату, канапок і що? За 5 хвилин в автобусі вже майже всьо змели, бо ж то треба цілою кагортою їсти.. А вони ще тільки до кордону доїхали....
    А зараз мене шось криє, я раптом різко і безповоротно захтіла веснииии!!! Отого відчуття, коли ще зимно, але вже сонечко не так, як взимку, вже трошки гріє.:girl_cray: Нє, ну от хочу і всьо...........

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

це ж треба, ще й музика під настрій знайшлася... балдююю....
    http://youtu.be/jZWRp4UqyRo

Статус теми:
Закрита.