Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. lawyer

lawyer Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

вчора нас підрізала машина і не вписавшись, трохи поцарапала бампер. але домовились, що вони все сьогодні заполірують. буду надіятись. потім поїхали в Макдональдс, заїсти морозивом цю неприємність, і там знову нас чекало непорозуміння, я замовила максанді з карамеллю, а дали з шоколадом, але вони все виправили і бонусом нам залишилось ще й шоколадне. сьогодні їдемо з коханим в Тернопіль, будемо повідомляти друзів, що вони будуть нашими дружбами!

2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Перший день вдома після 3 тижнів у лікарні.І ще тиждень лікарняного попереду,щоб доколоти уколи,доприймати таблетки,адаптуватися до "хатнього" життя:прибирання,готування,прання,виховування синочка),а то зовсім в лікарні розлінилася вже.Фізично почуваюся препаршиво (від ліків),зате морально-набагато краще:біля синочка-під ковдрою-з кавусею-на ДП))))).Ще б трошки сонечка і сніжку за вікном-взагалі б супер було!

3. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Працюю, а страшенно себе зле почуваю. Прокинулась з головним болем. Проте працювати треба. Тішить єдине, що сьогодні п"ятниця. :girl_dance: Вчора мала трохи шок. Телефонує ввечері подруга і каже: "Включи 1+1, там "4 весілля" йде". Я включила і аж мене як струмом пройняло. Чорна дівчинка Аня - моя копія, чи я її,не знаю. Лише трохи вища вона і повніша. Я була в шоці! Це так дивно спостерігати за собою і розуміти, що це не ти. А в Ані і рухи, і манери ну абсолютно мої. Отака історія. Навіть не знаю чи врочистість, чи проза.

4. jylanda

jylanda занууууда

А в мене сьогоднi звична проза незвичного дня:girl_in_dreams: В мене день народження, а я сиджу i доповiдь про французькi iнвестицii пишу, i збираюся на сьогоднiшний екзамен. Надiюсь хоч ввечерi зможем трошки посвяткувати, але зрештою, якщо нi, то не така то вже велика втрата.

5. zetta

zetta Well-Known Member

маю таку папочку де збираю малюнки і всякі даруночки від доці... ну от попалась та папочка мені нині до рук... і там листівка зроблена мені на ДН, розглядую, так приємно...... і думаю нашо вона на ній намалювала їжака, відставила, пішла робити каву і прозрєла....... то ж не їжак, то торт зі свічками..... таки старію:girl_in_dreams: бо скожним роком торт буде все більше їжакуватий.........мої роки- моє багатство... і от поки я так багатію, то вчора отримала величезного букета, і стільки там всьоооооого в ньому, ціле літо )) (мали вчора сімейний ювілей)
    купила наперед Миколайка........ і вже його віддала доціку... тре поновій все збирати)

6. terezka

terezka котяка-вишивака

вчора ввечері зустрілись з подругою (зайшла мене пофарбувати)
    сиділи, пили каву з десертами, а потім нам прийшла в голову світла ідея "підрізати посічені кінчики",
    о, знали б ви, на що здатні дві дівчини після двох горнят лише кави, як дати їм ножиці. і рівняли, і так обрізали. це була проза
    а врочистість - та відросте те волосся, відросте, колись

7. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а в нас сьогодні досить спокійно пройшла практично перша половина дня, от сиджу і думаю, дуже хочу на сьогоднішню екскурсію по Львову, яка організовує одна із форумчанок, але не маю з ким свою доцю залишити, і не дуже із собою хочу тянути, короче я вся в роздумах:girl_in_dreams::girl_haha:

Останнє редагування: 25 Листопад 2011
  8. Heureuse

Heureuse вірю...

сижу і думаю, що написати, бо толком і нема чого...
    три чашки кави, відсутність будь-якого настрою і тим більше бажання щось робити...
    трохи ніжного смутку...та скинем це на осінню депресію...все ж добре...мусить бути...
    отака проза.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

все частіше керуюсь гаслом, що все ж таки добре.
    А як згадую свої "проблеми" ще до створення сім"ї, до народження дитини, то реально регочу, то ж треба було так собі голову парити різною фігньою, яка тоді видавалась наДважливою. ех, чудовий період безтурботності, коли сам собі напряги придумуєш жеби веселіше було:girl_haha:
    в мене сьогодні гарний день, багато вже всього встигла і з того щаслива, а ще в мене наварено і прибирати я не буду, бо не має в тому сенсу. завтра прийдуть майстри щоб демонтувати душову кабіну, бо затоплюємо сусідів:sad: але навіть думати про то не хочу...
    перебуваю в якомусь незрозумілому позитивному настрОї:girl_in_love: чого і всім бажаю:)

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я от сиджу в джинсах і в светрі, плащ з шапкою на підхваті і чекаю чоловіка, бо мушу гнати щоб встигнути комунальні послуги заплатити.
    Ось, і ще чоловік по телефоні об"явив мені що буде сильно змучений нині, а ще на роботі щось там святкували, короче романтичний вечір, який я планувала на сьогодні напевно відміняється:cry: Те що я розстроїна- то не то слово, я сльози глотаю, але плакати не буду. Ну, не буде того вечора, то не буде, буде прозовий вечір замість святкового. Подумаєш, печатку в паспорті п"ять років тому прибили!!! Чоловік буде спати, а я з малим бавитись. Ляпотаааа... :girl_cray:

11. Іриска

Іриска Well-Known Member

і я так(((( але не даю цьому собі настрій зіпсути... зі самого ранку зробила гарну покупку подарунків похреснику, таку вдалу... В обід гарно поприбирала, погамала і поїхала свою хресну мацьопку вітати, так класно бачити задаволені оченята))) тепер повернулась і валяюсь у ліжечку з ДП))

12. Solomi

Solomi New Member

а ми з малою зранку їздили в лікарню до хірурга
    бо донечка замовила Миколаю кульчки, але до того ще тре дюрочки у вушка зробити
    домовились на наступний тиждень приїдемо проколювати,

їздила на турфірму за квиточками у Німеччину - шкода не мені, так хочеться кудись поїхати.....

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я сьогодні мала купу робочих питань. Поміж тим вирішила свої власні побутові клопоти. Зараз ще приготую вечерю, бо любий приходить з баньки голодний (традиція) і все...! Буду балдіти, бо ж пятниця.

14. jylanda

jylanda занууууда

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

вже втретє, пишучи у цій темі про затримку зп, на наступний день я отримую її:girl_cool:
    то певно мій нестерпний бос відслідковує мене на форумі:girl_mad:

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

А до мене брат приїжджає! Скоро їдемо з чоловіком на автовокзал його зустрічати. Ще після весілля його не бачила, дуже скучила. :girl_in_love: Потім їдемо до сестри на вечерю у сімейному колі.
    Я вже вдома все поприбирала, щоб на вихідних тільки відпочивати і десь гуляти. В суботу зранку їдемо на дачу до мого кума досвятковувати Михайла. Збирається велика компанія, всі сім'ями...як приємно, що тепер і ми також сім'я! :girl_claping:

17. natorella

natorella Well-Known Member

так? ок
    ану дайте дитячі гроші!!!! миколай на носі...

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

чоловік йілий день на роботі нині((( я випила більше літри чаю і зїла коробку цукорків...сумно без нього.

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я сьогодні прокинулась рано, бо злість не давала спати :)
    Помирилась з чоловіком і заспокоїлась :girl_claping:, відпровадила його на роботу, а сама почала прибирати/прати, трохи в неті повисіла і вибралась в банк. Там мене не втішили, а сказали розбиратись з львівською філією, тому нехай та філія тримається в понеділок, бо не дам їм спокійно жити, поки не виправлять свою помилку.
    А ще я сьогодні накупила всякої всячини, якої давно вже хотіла :girl_claping:
    Тепер от чекаю чоловіка, будем святкувати 2 місяці і 1 день від дня нашого вінчання:girl_haha:
    Я наготувала купу смаколиків, але то в іншу тему ;)
    А чоловіка ще нема, і не можу я піти в ванну, бо той забудько десь свої ключі загубив, мушу його дочекатись, щоб двері в під'їзд відкрити :girl_mad:

20. Натуля

Натуля Well-Known Member

Якийсь сьогодні трохи стресовий день. Їхала в трамваї і навпроти мене сів хлопчик 10-ти років. А за ним зайшов 15-річний пацан (явно трохи "дивний"), і давай до того хлопчика знайомитись. Потім веде розмову про комп. ігри і звучить фраза "ідемо, я тобі покажу". Я вже вся на голках, думаю раптом на одній зупинці разом виходити будуть - не випущу малого, влаштую гвалт. Але той пацан швидше вийшов. Мама моя недалеко від мене з малим сиділа то теж ту розмову чула і теж вже була готова на того пацана "наїхати". Потім вечором на поч. Личаківської, я точно того моменту не побачила, але все одно помітила боковим зором як автобус зачепив відкритими дверями (чи то так зупинявся чи вже від"їжджав), молоду жінку і вона впала на тротуар (слава Богу, що не ногами під колеса). Якийсь дядько на водія накричав. Я злякалася жахливо. Уявляю стан тої дівчини.
    А вдома після того всього ледь біди собі не наробили. Майстер нам так поремонтував газову колонку, що вона тепер не вимикається якщо вода не тече. Я її включила і з ванни мамі покричала чи вона включила собі воду на кухні і зрозуміла, що так. Я в себе кран закрила і ще у ванній стою і розумію, що колонка якісь дивні звуки видає і ніби запах розкаленого металу. Я скоренько її вимкнула. А то вона без води горіла. Капець. Крани швидко повідкривала,а вода аж чорна пішла...Пішла би з ванни - невідомо б чим це все закінчилось.

Статус теми:
Закрита.