Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

О так, це там знайчний мінус. Ще три роки тому проводила там як мінімум два вечори в місяць...Як давно це було...Нагадалось...Зараз би не проти тряханути старими костяшками, вже й забула як то воно...
    Я сьогодні якась активно-бігальна. Користаю присутністю чоловіка в честь св"ята вдома і підганяю хвости. Єдине що не встигла - зробити манікюр, зате купили 50 кг цукру, чому дуже тішимся:girl_claping:

2. natka75

natka75 Well-Known Member

Листопад-листопад....насичений місяць для мене і моєї родини, початок провела в Києві на курсах, не встигла втягнутися в роботу як почалась підготовка до татового ювілею. Зібралась родина і свято пройшло дуже цікаво з переглядом оригінального слайд-шоу про життя батька, віршиком від мого синочка для дідуся, салютом на вулиці і тортиком у формі шахматної дошки з фігурками(це татове найбільше хоббі).Тато був дуже задоволений і ми всі теж.А вчора я відмітила ще своє д/н на роботі.Тепер попереду підготовка до екзамену, який буде на початку грудня в Києві, хоч вчитися вдома зооовсім нема як, малий не відпускає ні на крок,хоче щоб з ним постійно бавитись/читати/малювати/ліпити..(це він 3 тижні був у свекрухи і заскучив).

3. lawyer

lawyer Member

ех, мрії збуваються:girl_dance: була вчора на Сутінках:y:. дуже задоволена, але коханий сказав, що на 2 частину не піде (не подобаються йому сцени з кров'ю):girl_in_dreams:. потім смачненько повечеряли в Варениках, і так день підбіг до кінця. на сьогодні в планах знову кінотеатр і закупи в Метро.

4. Fleshka

5. Музик

Музик Мартуська

мала вчора пару уроків, то дітки були настільки активні і збуджені, що вимотали мене повністю, прийшла додому і просто вирубилась, прокинулась, коли чоловік прийшов, пішла гуляти з песьом та й всі пригоди. позакінчувала ще прикраси для сестри.
    а нині нарешті врочистість - маю кльову зустріч з позитивними людиками і нарешті хочу взятися за приготування подарунка для Анонімного Миколая

6. oksumoron

oksumoron Active Member

сьогодні вже була в гіпермаркеті- прикуплялась трішки до свят-різні прикраси ялинкові ітд!
    маю також вже і ялиночку маленьку штучну!!
    а ввечері збираємось йти в кіно :girl_dance:
    попкорн мммм!:girl_in_dreams:

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ну от чому, коли людині кажеш, що вона помилилась номером, вона тут же телефонує знову? дівчина з приємним голосом розбудила мого Доміка рівно через 20 хв як він заснув:sad:
    я збираюсь до ортодонта
    а завтра на цілий день йдемо з малявкою на день народження до подруги, уря-уря:girl_dance:

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

В нас сьогодні гарна врочистість - нашій принцесі 5 місяців:girl_in_love: така вже велика.:girl_in_love: Але тут і проза "нарісавалась", татка нема, мама хвора, так що святкування переноситься:girl_sad:
    Согодні до нас в гості свекруха заходила і як завжди відзначилась. Виявляється!!! В Бабушці (це така газета) є заговори (!):eek: для дітей, щоб вони не плакали, не боялись і т.д. Так що хто не знав, майте на увазі!

9. fillette

fillette Well-Known Member

Погода зовсім не тішить. Хочу вже снігу. В хаті похмуро. Скучаю сама і робити нічого не хочеться. Маємо сьогодні врочистість. Йдемо на день народження ввечері. Думаю буде весело і гарно проведемо час:girl_dance:

10. Fechka

Fechka Member

В мене в Настуні день народження в суботу. І сьогодні я проведа день і міні приготуваннях. Купила гарні відкриточки-запрошення для коліжанок.
    1/2 дня провела в пошуках конкурсів. Святкуватимемо 2 дні. В п"ятницю- дівчатка-коліжанки. В суботу- хресний і родина.
    Хотіла дівчаток завести на мультик, а потім в кафе, та нажаль нові будуть лише з 1.12. А зараз нічого цікавого дитячого в кінопалацах нема, а що є -те вже бачили. Тому свято буде вдома. Переживаю аби все вдалось.
    От зараз Нанка піде на малювання, а я готуватиму їй велику відкритку-привітання. Крім того зроблю потяг - фото -від 1 до 10років.

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вихідні минули жахливо - хазяйка прискіпувалася навіть без причини . Вчора на роботі був повний капець, - зміни продовжені, а щось там глючило і ми не чули абонентів. Отак приймали дзвінки кілька годин...
    Зараз сиджу у Myzuk і балдю :)
    Ввечері йду дивитися квартири.

• Подобається Подобається x 1
  12. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

захистила свій звіт з практики на відмінно, ура:download:
    на роботі щось не добре коїться з інтернетом, так що я працюватиму дома - не буде кому радувати моїх аболтусів дивними парфумами:beee:

13. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а ми недавно прийшли з танців та анг.мови, а під час того коли доця вчилась, а потім танцювала, мама розслаблялась, була на масажі:girl_dance: зараз робим з донечкою вечерю, і чекаєм татка з роботи)

14. Provizor

Provizor Well-Known Member

А я вчилась їздити на машині під "чуткім руководством" чоловіка. Ми майже розуміли одне одного:girl_mad:, але дякувати Богу, обійшлось без ненормативної лексики. Відчуття класні, хочу ще!!! Коробка автомат в грандісі - рай після жигулів в автошколі в далекому 2007р. Правда габарити машини :girl_impossible:! За стільки часу вперше за кермом, собою задоволена:girl_dance:!
    А решта прекрасна проза... Діти ниряють зі спинки дивана головою вниз, маю час на ДП до першого:girl_cray:.

15. Farfalla

Farfalla Member

А я була в кіно!!! Тттррррйоооххххохххооооуууууууу:yahoo::yahoo:Настрій - бомба!!! Дуже ресурсно, кайфово і взагалі - я просто "тішусі" :girl_dance:

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я нині знову пішла в зажор. :girl_crazy::o Такий вже якийсь той день не гарний, починаючи від погоди, закінчуючи настроєм.:bad: Чомусь їм все підряд, навіть сир косичкою отой солений і копчений, який чоловік собі до пива тримав з"їла.:girl_blush2:
    Ранок ще був більш-менш, виспались, пішла з малим гуляти, а там така бяка, так якось темно, вулиці в болоті. Фууу!!! Малий почав в тому болоті валятися, скакати по калюжах і я його більше часу проносила на руках. Змучилась, знервувалась, прийшла додому сама вся в болоті, малий мене так пообмазував...:8: Щастя, що хоч чоловік в день був вдома і зварив картоплю, решта розігріваєм те що є, а то я більше нині ні на що не здатна.:hang1: Мучить ПМС, все болить, в голові крутиться, чоловік пішов внічну на роботу, а я отак мурдуюсь, а ще малий увесь час лізе на стіл з ногами і мушу його знімати, а він так пищить, що здається зараз голова трісне.:no: Ой, якийсь такий день... Вже б швидше ніч, лягти, скрутитися колобочком і хоча би полежати, а то зараз коли пробую лягти моя дитина біжить і сильно ляскає мене по лиці, або ще гірше лупить якимось предметом, чи сідає своєю п"ятою точкою мені на голову і так скаче пхаючи пальці в очі, або в зуби, а голова і без того болить.:ireful1:
    Може затра буде хоч якесь сонце, чи вже най той сніг впаде, а то.. а то... а то вже точно заплачу.)):sad:

17. Fleshka

аналогічно...і ще щоб не цицяти цілу ніч, а саме КЛУБОЧКОМ

як я вас розумію...чи т у всіх дітей ті трюки однакові?
    Наварила цілу гору, тиждень можна до плити лише по чай ходити, а настрій нідочого. Образили мене сьогодні сильно, спокою то не дає...тай взагалі я останнім часом якась впєчатлітєльна, тепла хочу, ласки...а отримую паравозіком по носі або чую - "а що то голубці такі сухі?, ой знову гречка? і де мій кампот?"...блін...де воно, жіноче щастя?

18. Farfalla

Farfalla Member

19. Музик

Музик Мартуська

ага, вже, так я і зустрілась з подругами (точніше з одною лише зустрілась), бо цей тиждень весь змазаний свекрухами, і от завтра їду на день народження своєї - знов не вийде зібратися.
    взагалі завтра тааакий день має бути: зранку везу собаку і частину подарунка свекрам, потім додому за ноутом, біжу на роботу - маю 5 уроків, відношу додому ноут, а потім за тортом і знов до свекрів на святкування - ех, як би то встигнути все?

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

та-та-та, ми хоч цю ніч плюс-мінус спали, але отой сон денний , що перебив телефонний дзвінок перетворив день на не зрозуміло що, цілий день дитина на циці і хниче, що за фіг? заснув в 19 ще на 40 хвилин, мали переїхатись в центр, в кафешці сидів тихо, але такий марундий:sad: поїхав з мужом по суші, а я чекаю коли ввімкнуть воду щоб все перемити і щиро вірю , що Ромаха засне сьогодні хоча б в 23 год, ото було б щастя:girl_in_dreams: підсумок: день проооозовий, врочистість- суші. все

Статус теми:
Закрита.