Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Мдя...В мене коліжанку годину промучили в Вамі, за те що запищала пшикалка до рота м"ятна, яку вона взагалі в Києві купувала. Та й банка використана наполовину була, на чому вона наголошувала охоронцям.
    Навіть кудись в підсобне приміщення поволочили на розборки...

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми цілі вихідні пробайдикували вдома. Відходимо від лікарні. Малому ніби ліпше, але я кашляю. Мо завтра прогуляємся трохи.

3. Натуля

Натуля Well-Known Member

Дівчата, ви так то спокійніше сприймайте. Дитину заспокоїла, чек охоронцю вручила.:girl_mad: Бо направду крадуть в магазинах далеко не бідні люди і не в бомжацьких прикидах.
    А в мене сьогодні був хороший день. Останнім часом дуже рідко так буває. Погостювала в студії у Тані-Mamatu. Потім ще прогулялися і компанією посиділи у кав"ярні. До нас приєднався мій чоловік. Ми ще з ним трохи пройшлися. А прийшли додому і ще з дитиною разом прогулялись. Малий такий смішний. Кличу гуляти. каже, що не піде. А коли почув, що йдемо втрьох з татом то сидячи на горшку такий щасливий "мама, ду,ду" (іду, іду).

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

А ми нині, як кожну недільку, почали із служби в церкві. Потім, теж як все, хтіла заїхати на Високий Замовк по воду до джерела, тільки розігналася під гору з боку Опришківської, а там така велика мєнтовська машина із синіми номерами. Я морозячись стала зразу за ними, постояла трохи і розвернувшись, поїхала назад. Якраз ще одна машина заїжджала, то я ще притормозила глянути,, що він буде робити. Аналогічно мені все! Ми з чоловіком поржали і вирішили, що води завтра після церкви наберемо, надіюсь їх небуде, дивно, бо все так їду і то перший раз натрапила, незнаю, що вони там робили, але мені лишні неприємності не потрібні.
    Далі були трохи закупи для нашого довгожданного балкону. Надіємся, що цього тижня вже його нарешті привезуть, тому купили нині вагонку і лампочки на стелю, щоб бути у повній готовності і швиденько все доробити. Правда забула глянути на ті прибамбаси, що шнурки на лахи на них кріпляться, ну але то не біда.
    Далі був обід із всього готового з суботи і друга половина дня - це валяння в ліжку і обжираловка. Щойно ще з коханим кавусі випили з коньячком, голова моя вже спухла від того піжамного режиму.

6. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Щодо пищалок у магазинах...Забігла у секонд біля Краківського, нічого не купила , виходжу- пищить...Охоронець тут як тут.Я кажу, що нічого не купувала- покажіть вміст сумки- показала- знову пищить:girl_mad:Розстебніть куртку-розстебнула- пищить.:girl_mad:Зніміть куртку -зняла- пищить:girl_mad:.Розсуньте замки у чоботах-пищить.:girl_mad:Прийшла продавщиця-легенько перепробувала чи де чого я на себе не прикріпила- пищить.:girl_mad:.Тоді люди, які за цим спостерігали почали висувати свої версії:girl_mad:- може є речі, куплені в Метро-нема;може, металаві набойки на чоботах- нема, одна жіночка дуже тихенько спитала- може,спіраль є- нема.А воно далі пищить Так я вся бурачково-червона пішла з того магазину.Ніхто навіть не вибачився....
    Через декілька днів заходила в Ашан- пищить.Попередила охоронця ще на вході, на виході знову пищало, але ніхто мене не обшукував.Вдома сама для себе вирішила з"ясувати -чому пищить...Знайшла маленьку вшиту бірочку на кофтині, яку мене мама передала з Італії..:girl_blush2:

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

в мене з секондом раз прикол був, десь років два тому.
    відвела малу в садок і дорогою додому вирішила на секонд зайти. а зовсім забула, що взяла з садочку курточку Настіну непотрібну, валялась у шафці.
    та й , думаючи, що в сумці нічого кримінального зайшла з нею. при виході охоронецбь попросив відкрити сумку, а там одежинка. як мені соромно було, то завал, просила охоронця, щоб нюхав куртку :) більше доказів, що то моя річ, я придумати не могла :)

8. Knopka

Knopka Well-Known Member

Були сьогодні на ювілейному концерті "ВВ" - 25 років на орбіті. ВВшники - супер, ми їх всією сім"єю любимо, навіть мала Ганнуся в свої три роки вже на трьох концертах була. Але тут купа груп-гостей, дітлахи не витримали, потягнули мене додому. Тепер сімейство спить, а на по нету броджу :girl_dance: Ото неділя!

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в мене безсоння. І вродь сплю-невисипаюсь, і всерівно ввечері ніяк не засну вже вкотре. Знову нічний інтернет і чай з медом...Ех, піду слоників рахувати, може засну.

10. lawyer

lawyer Member

якісь такі спокійні вихідні... вчора поїхала на ночівлю до брата, бавилась з малятами, від цього купа позитивних емоцій! звідти мене забрав коханий, поїхали на мойку, потім в КК по абонементи на Буковель, накупили смаколиків і дивились фінал Фабрики. ось і все, в очікуванні робочого тижня:girl_in_dreams:

11. Fechka

Fechka Member

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

В нас сталось те саме. Одягнули малій курточку,що подарували друзі з Італії. Пішли в КК. А воно піщить. Охоронець попередив нас про бірочку. Ми з чоловіком довго шукали, проте знайшли. Проте відчуття дискомфорту було присутнє. Ще якоїсь незручності.

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в такій ситуації незручно має бути неуважним касирам, тим, хто зле захист зняв і вони ж і вибачатися мають.
    мала теж такі випадки, але мені в сумці не рились, були випадки, коли просто витягувала те, що куплене в супермаркеті і могло мати той "пищащий" захист, а коли пищав пакет з щойнопридбаним товаром то казала, щоб самі шукали, що то пищить і наступного разу були більш уважні, бо то їх робота, я не маю перевіряти чи все познімали а потім ще через них червоніти. Але добре пам"ятаю той випадок, коли вперше "запищала" то було десь 8 років тому в Арсені і тоді вийшло так, що я змусила почервоніти охоронця:girl_haha:

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

14. Kryhla

Kryhla Member

В нас були гарні вихідні. В суботу ходили з мужом на весілля до його родини -гарно так позабавлялись. А перед тим до обіду були на базарі і купили мені шубу:girl_claping::girl_dance:
    Наш Андрійко гарно бавився весь вечір з бабцею (трохи переживала, щоб не капризував), але вдалось побути нам на весіллі достатньо, десь біля 2-ої приїхали додому. Наше чудо ще не спало, то в нього тепер такий режим.

15. zaderyshka

zaderyshka Member

А я маю врочистість! Нині пройшла атестацію аспірантів, залишилось попідписувати різні протоколи, витяги ііі....я вольний птіц! А що найголовніше, тепер я можу планувати вилазки з друзями кудись, бо до того місці два часу не було взагалі. І можу нарешті записатись в спортзал знову, щоб трохи зменшити темпи запливання жиром біля ноута. Можна по-людськи планувати графік роботи і поступово виправляти зауваження. Як все-таки "добиває" ота непродумана бюрократична тяганина, нє, щоб все поступово робити, а то за вимогами все має проходити в один час. Вже і про якість не думаєш, тільки би відбути.

16. gladiolys

gladiolys Member

Вчора ходили до подруги на дн, дуже класно посиділи, насміялись і приїхала додому вночі, такий хороший настрій був. Сьогодні думала виспатись, потім трохи повчитись, а потім в університет. Ага.... З самого ранку проснулась від пищання свого собаки, я з просоння не зрозуміла чого. А воно біднятко напевно чимось отравився (хоча досі не знаю чим міг) і так рвав, що вже аж пищати видно почав щоб мене розбудити. Короче ношуся сьогодні з ним цілий день, гуляти з ним вже ходила разів з десять. І так мені його шкода, думала вже до ветеринара їхати, але зараз вже десь годину ніби легше йому. А ще до того всього стіралка зламалась, на телевізорі якась полоска по екрану пішла. Чекаю чоловіка з роботи щоб залити нашому бальному ліки, бо сама з тим ніяк не справлюсь (воно в мене мале але кусюче), а ще сказала щоб купив мені рафаелок бо настрій взагалі ніякий.

17. Heureuse

Heureuse вірю...

я сьодні активістка нема ради- з самого ранку роблю якісь дурнуваті доповіді, реферати, малюю якісь плани евакуації :girl_crazy:
    потім 2 рази каталась в універ, добре що вже хоч трамваї в нас їздять. ше мала одне заняття, на друге не попала, бо вимерзлась півгодини на зупинці, а маршрутка так і не явилась :girl_devil:
    ну а зараз замість того, щоб готуватись до практичного заняття, яке я буду проводити з студентами, сижу і качаю саундтреки (з якого фільму думаю і так ясно :girl_haha:)
    я феноменальна!

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

А я сьогодні трохи скупилась в Епіцентрі, пішла туди з подругою і саме головне - без мужа, змогла спокійно все роздивитись і прикупити собі всякі дрібнички, такі як чудо вазу:girl_yes: уже її випробувала, лишилось тільки квіти купити:)

19. Farfalla

Farfalla Member

А в мене фантастичний день... Я в очікуванні такої довгоочікуваної вилазки з дому!!! Я вже більше двох років не була в кіно!!! А завтра йду!!! Волосся помила, манікюр зробила... Готова :girl_dance: Головне, щоб завтра не стався кінець світу - НЕ ПЕРЕЖИВУ :girl_crazy:

20. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А ми щойно цілою сім"єю з клубу "Пікасо".
    Це на "старості" літ та ще й на 9 місяці нас друзі витягнули.
    У друзів був показовий виступ. Вони в проміжку між дискотекою тацювали вальс. Дуже класно танцювали.
    І головне, останній раз коли була там на дискотеці (5 років тому) ще собі мріяла, що може не буду такою старою торбою і вдасться колись разом із Ганнусею туди попасти. Але де ж я думала, що то так швидко буде та ще й із пузожителем :girl_haha:
    Все би взагалі було класно, якби не було так накурено. Застали ще виступ сальси, а на танго, яке мало б бути за 20 хв. я вже не змогла чекати (ото певно вже вона - бурчаща старість :girl_wink:).

Статус теми:
Закрита.