Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

І в мене вчора погостювала подружка. Посьорбали мартіні, полялякали. Сьогодні їздили з Романом до стоматолога на контрольний огляд, ідем на поправку...вікове, шо падєлаєш. Назад ледь припхались в переповнених маршрутках з пчихаючо-кашляючими пасажирами.
    Ніч майже не спали - знову алергія, знову ноги в ранах...знач всеж не можна дитині магазинних тьом і сирків, повертаємся до домашніх йогуртів...

Ще всерйоз подумую спакувати назад ялинку - щось роль цілодобової снігурочки під нею трошки набридла. Тільки сьогодні Роман вже двічі її перевернув...:girl_impossible:

2. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

коли купую сумку - після зовн. вигляду перше, на що дивлюся, - безпечність від злодіїв. разів зо 5 колись у сумку залізли. А відколи практикую такий підхід - ні разу, ттт

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

нарешті!!!!!!!парарам!!!!!!!!!нині вже складала одяг, постіль і т.д. на новій квартирі...кілько то ще там недоробок, але то таке..з часом все буде..так приємно мати не 40, а 70 рідних квадратних метрів...
    п.с. завтра вдягаємо там ялинку і надіюсь, що це не генетичне:girl_crazy:

4. Музик

Музик Мартуська

у мене - невезучий тиждень. пригоди понеділка і вівторка - ще не найцікавіша частина, як виявилося, а я так надіялась на спокій!!!
    мала нині першу за 3 місяці співбесіду, файно все, і робота мені підходить і добиратися зручно і все-все-все одним словом.
    та от, встяю я нині зліжка - а встати не можу - голова крутиться, горло-ніс-температура... і я вся запухша страшенно!
    напилася ліків, зібралася, пішла таки (не мала можливості перенести чи навіть просто попередити, що мене не буде - убила б винахідників прихованих номерів) - враження ясно що справила змазані, та й сама ні говорити, ні сидіти там не мала жодного бажання - щось там трошки побазікала, поговорила і видали мені таку фразу: "якби нам підходили Ви і Ваша копія, ми би однозначно взяли копію". і я не знаю як на то реагувати, що б то означало. коротше капєц повний, йшла додому і там мені хижо стало, що зайшла по дорозі в один симпатичний магазинчик і купила собі симпатичну підставку до ноута з симпатичним песиком, який гарно так спить. тепер закуталась в ковдру і чекаю покращення...

5. Fechka

Fechka Member

Весь ранок провела на Шуварі. Купляла подарунки сверові та свекрусі. В останньої 01.01-день народження. Купила солодощі,[​IMG], прикраси на ялинку, різні дрібнички. Прийшла додому і давай пакувати в коробку аби відіслати. Купила свекрусі-шалик, брату чоловіка-бальзам після гоління, свекрові -шампунь. Спакувала в коробку. Підписали з Настунею відкритки. Загалом була дуже задоволена з отриманого. Настя здивовано на мене подивилась і спитала :"Кому шампунь?". І тоді до мене дійшло, що свекор -лисий і йому він точно ні до чого!!! От я -затуркана! Ви б бачили мене в магазині, з якою ретельністю я обирала... Ух...
    Такі сьогодні в мене справи.
    Зараз шукаємо пульт до ТВ- пропав з кінцями....
    Так і живемо :girl_crazy:

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я літаю по хаті в чудовому передноворічному настрої:girl_crazy:. Літаю то в прямомому значенні, бо хочу купу всього встигнути. Вже два дні мене переповнює бажання щось змінити, то я два дні ношу по хаті меблі ггг). Як наслідок-потягнула спину. Вже пів хати прибрала, що тішить. Завтра буде продовження, а ще певно буду починати пекти.
    Одним словом приємні передсвяткові клопоти.
    З прози-жахливо втомлена від безсонних ночей і від ношення на руках свого чуда. Період "Нікого крім мами не признаю" в самому розпалі. Та я себе тішу наближенням свят і тим, що в хаті буде купа народу і вдасться відпочити. Вже не дочекаюсь....

Останнє редагування: 28 Грудень 2011
  7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми в дитячому музеї в Конектікут, дітиска в такому захваті що просто невстигаю за ними обома.

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині двічі за день була в Ашані Спала 3,5 години - так вже вийшло, зара ше спати не дуже хочеться, а десь о 2-3 ночі і з 6 до 8 ранку треба буде сірниками повіки підпирати. На роботі була ще за 1,5 год до початку зміни - просто зі всім швидко справилася, тому не було сенсу ше десь ходити. Раніше, щоб комп"ютер працював на нормальному сервері , треба було по півгодини його перезавантажувати, а тут за першим разом увімкнувся :girl_cool: Співробітників ше нема, от сиджу, п"ю чай, жую печенько і гуляю на своєму ноуті в інтернеті :connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 1
  9. Savchenko

Savchenko Member

Якби не погода, було б все чудово) Завтра корпоратив і щастя, що на наступний день вихідна значить можна гуляти))) Вихідний і не вихідний буде, треба щось смачне приготувати і поїдемо за ялинкою... Закуталась в коцик і дивлюсь "Сорочинська ярмарка" от)

10. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Насичений в нас сьогодні день. Всім сімейством ходили дивитись на Настуню-цукерочку в садок. Натішились і насміялись, такі вже ті дітки смішні. Забігли додому і знов на свято - на танцях тренер принесла дітям карнавальні костюми, в яких вони дуріли і позували для фото. Тепер всі змучені сплять, а я втіхаря топчу цукерки з доцькіних подарунків і мотаю цукеркові ялинки для її виховательок :girl_crazy:

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Тиждень "пиляла" чоловіка, щоб купив ялинку. Сьогодні купив, ми з Мартинком кинулися її причепурювати, а іграшок та вогників- нема :dntknw:. Я, при нашому переселенні, так їх гарно спакувала та заховала, що знайти не можемо. Певно спати не буду, поки не знайду :girl_nea:.
    Напекла печенька з горішками на ранок до кави, чоловік каже, що його треба від нас сховати, бо вранці буде сама кава :girl_crazy:.
    Пи.Си. Пішла шукати іграшки :bye2: .

12. Heureuse

Heureuse вірю...

якась мара видзвонювала нині три рази і розбудила мене в пів 9 ранку! і то в мій перший офіційний вихідний, коли я планувала довго спати :girl_devil:
    а так то в мене нарешті всьо файно- вчора написала останній модуль і до 11 числа з універом попрощалась. то врочистість! :girl_dance:
    а ше мене подруга витягнула вчора зробити перший рейд по весільних салонах. і то нічо, що в мене весілля в серпні, а в неї в вересні :girl_crazy: вражень багато- розкажу у відповідній темі...
    сьодні роблю собі свято- йду в перукарню наводити марафет на голові :girl_spruce_up:
    а настрою новорічного так і нема..за вікном весна- сонце світить, нєба галубоє, круто! :girl_cool:

13. ivanyska

ivanyska New Member

В хаті жара (котельня, біля будинку, кочегарить на повну), і я подумала шо моя ялиночка до свят обсипеться і буде лиса, тому вирішила десь пробити- сосну. А що, постоїть довше і пахне також гарно. Прикрашати певно будемо, аж завтра. А нині корпоратив на 19год. Шось настрою нуль, , бо завтра в 8год на роботу, так що пошампаню і додому.

14. sunset

sunset Active Member

далі хворію.... сили нема ні на що.. а попереду купа роботи в хаті- поприбирати, поскладати, помити ітд- бо Новий рік на носі...

настрою до того нема взагалі- бо ломота в тілі після температури жахлива, надіюсь, що розрухаюсь трохи,

муж везе ялиночку, будемо прикрашати разом)))) то буде наша врочистість- перша сімейна ялинка)))
    а ще він обіцяв подарунок під ялинку

15. Зануда

Зануда Well-Known Member

Yes! Нарешті переходимо від врочистостей до прози. Одні Свята вже за нами, кілька днів спокою, тоді Новий рік і знову Свята. Не враховуючи факт, що я наприбиралася, як папа Карло і хронічно не висипалася, ми чудово та по родинному відсвяткували Різдво та мій День народження. Отримала приємні та чудові подарунки, особливо чудовими були ті для душі.
    В понеділок зібралися з давніми подругами за святковим столом, поговорили і позгадували старі-добрі часи, насміялися і сльозу пустили, і наговорилися...Шкода, що не виходить частіше збиратися.

16. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

я так само. Кожного дня ще гірше себе почуваю. Роботи сила-силенна :ed4d70def841dc74b57. як все зробити - це загадка :girl_cray::girl_cray:
    Проте свята дуже хочеться, тому треба себе пересилити і вперед!:ed4d70def841dc74b57

17. allja

allja Well-Known Member

Я також, правда, мені вже легше...сподіваюсь до НР повністю виздоровію.
    Сьогодні лише проза. Ходила з сестричкою чоловіка на закупи до НР, тепер помила посуду і потрібно щось їсти варити, а так не хочеться....Лягла і спала б цілий день:)
    На вечір планується врочистість - мама передала сумку зі смаколиками і обновками до НР:girl_cool:

18. Virner

Virner Well-Known Member

І де ж то ранкове сонечко???:girl_cray: Або лапатий сніжок? От яка погода, такі у мене і дні - проза прозенна. З вечора напланувала стільки справ на сьогодні - угу, з того всього лише голову помила:girl_crazy: і то вже не зле, нє?
    Зараз змушу себе зібратися і йти за посилкою, подруга зі США передала ще на Миколая, а я така бяка, ніяк не заберу.
    І чого та сорока так за вікном скрегоче? Виганяє мене, чи що? Аж у вікно б"ється... і так вже 2 годи (з перервами). Іду гуглити народні прикмети...:girl_blush2:
    А потім зразу ж одягаюсь і йду за пакунком!:girl_dance:

19. kati

kati Well-Known Member

І в мене то саме)))
    Правда я ще вирулила з малим на базарИ, скупилась як коняка, ледве приволочились додому..помила голову і п"ю кавку..немаю сил шось робити, а роботи вагон і малєнькая тєлєжка, а ще треба себе в порядок привести бо на дитяче ДН йдемо ввечір.
    Читаю посиденьки, люди штолени випікають, пчеенька...ех, а я господиня)))купила панетон і все. бракує мені часу, дуже....

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я вродь і не хворію - а гнила-прегнила.
    Які там печенька? Які там покупки? Я навіть голову і ту лінюсь помити. Вчора після Романового сну думала схалявлю - пішла до мами, а вона така сама як я, варена...прийшла додому - чоловік теж весь виснажений. Бідний Роман...нікуди не спихався, довелось самій бавити. Ще й він, блін, як на зло уваги вимагав, як ніколи - ліпити-малювати-писати-складати-рахувати.
    Каже моя мама - вибухи на сонці (то в неї коронна фраза).
    Снігу казали прогнозисти не чекати. Перша половина січня буде отака...нікака...

Статус теми:
Закрита.