Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Нам синочок сьогодні влаштував " мы видели ночь, гуляли всю ночь до утра...":) Ну, може не всю ніч, а так з пів другої до шостої... Отак лазив по нас, гудів, бавився, падав, плакав, пісяв, нив, їв, і далі по колу... Чоловік злився, сварив на малого, а я на мужа, бо ж що то дитя зробить, що спати не може...
    Ну, але зранку вже все гуд, татко погрів їсти і забрав синульку гуляти, строго наказавши мені спати. А я тільки на хвильку (годинку вже...:)) в інтернет, і вже лягаю. Ага, якраз вони зараз десь вже прийдуть...:) От дурне... (я) І чого то не скористатися можливістю відпочити?...

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

А настрій, як не дивно, нічо такий:)

2. lawyer

lawyer Member

вчора пізно ввечері повернулися з Буковелю. відпочили добре, але мало. зараз так важко сидиться на роботі. снігу там багато - багато, повітря таке морозно-гірське-п'янке, людей теж море! вдень зігрівалися глінтвейном, а на вечерю смакували карпатськими стравами та запивали карпатським чайком! по дорозі заїхали у Франик в кафе-кондитерську, бо таких смачнющих солодощів я у нас не завжди можу знайти.
    п.с. ніби-то НР чекаю дуже, але новорічний настрій десь відстає... підозрюю, що через відсутність снігу

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

А на мене нині така лінь напала, що й словами не передати. І ще появилося якесь невгамовне бажання піти кудись в кафе і полялякати з подругами, може тому що за останню годину поступило аж три дзвінки з такими пропозиціями. Так хочеться відірватись, але відриваюсь поки дома разом з ДП.)) Мій малявочка спить, а я напихаюсь тістечками замість того, щоб піти розігріти собі обід. Лінтяйка!:o
    Доречі, сьогодні дала остаточну відповідь, що не піду на корпоратив з нагоди Нового року. Чому? А тому що не маю з ким залишити дитину.:no: І так завжди, ніхто не хоче з ним побути на одинці, кажуть вреднющий, бояться не справитись. Чоловік- єдина можлива нянька цей тиждень до пізна на роботі.:sad:
    Еееех, шкода. А я так настроїлась хоч трошки повеселитись.:umbrage:

4. Savchenko

Savchenko Member

Сьогодні маю піднесений настрій, незважаючи, що завтра на роботу) Вламую мужа на купівлю ялинки, а він морозиться:beee: пішла на хитрість: повісила на вікно гірлянду і включила от прийде з роботи най дивиться, що в мене святковий настрій... Скачала Джентельмени удачі і ще пару комедій, а для себе коханої - мюзикли. Їсти наварено, в хаті прибрано, трохи закупилась на НР поки черги в маркеті відносно малі:girl_blum:...дивлюсь фільм на компутері і поглядую на гірлянду:girl_crazy: Нуу дууже хочеться хоч пахнючу гілочку ялинки ...хоч і ціни кусючі цього року, всеодно :girl_in_dreams: Ех...з моїм мужом, як завжди, підемо по ялинку аж 31-го ввечері, бо раніше ну ніяк в нього не виходить:girl_devil::girl_mad:

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вихідні пройшли чудово. Як не як - католицьке Різдво. Яка ж гарна пастерка!!! На роботі, як то кажуть, повний ліхтар. Помаленьку святкуємо НР. Соьогодні прекрасно виспалась. І сходила до гінеколога, який в черговий раз мене потішив. Ну яка ж я молодець!!!! Здорова - здоровісінька, час братись до дітей))) А на роботі мене зустріли вже з шампанським. Думаю вечір пройде спокійно, незважаючи на хворобу Рудика (в темі забилам би вже була).

6. preciosa

preciosa Well-Known Member

Сьогодні мій день почався ранесенько... Встала сонна біля 7 години, очі болять, червоні Зібралася з силами і поїхала до Львова...
    Мета - здати 2 заліки, один з яких - моє улюблене право:girl_crazy:
    Начекалась, як завжди, у черзі (це всі так рвуться здавати)), наслухалась різних байок, як то буває під дверима аудиторії)) і пішла здавати свій улююююблений предмет))) Приємно ми побесідували з викладачем(не по темі), ще мені компліменти сказав і отримала я довгоочікуване зарах.!!! Що називається, попала під хороший настрій або то від мене якісь флюїди йшли:girl_blush2:
    Отже, не такий страшний .... як його малюють - каже народна мудрість)))
    Я щаслива!
    Моя залікова сесія закінчилась! УРА!

7. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Будую плани...плани... плани...
    Певно їду до мами на НР хоч на пару днів. Дуже заскучила і не правильно, що вона має і дочок/зятів і онучок і буде НР сама святкувати. Купила в ІКЕА їй на подарунок торшер (вона давно хотіла), складаю меню на святковий стіл, думаю що ще їй хотіла завезти.
    Ну а вже Різдво буду у Львові, буду готуватися до поїздки на відпочинок з малими. Боронь Боже щось забути!:girl_impossible:
    Сьогодні зробила щеплення КПК старшій. Подзвонила педіатр, сказала, що 6 штук в поліклінніці залишилося. І ми якраз всі довгий час здорові. Сподіваюся буде без "сюрпризів", мала добре щеплення переносить.
    Завтра йду з друзями на виставу у Заньковецької, якось "Останній Гречкосіятель". 100 років у театрі не була! А так це люблю! Малих пристроїла сестрі з зятем. Хай тренуються, поки ще своїх не мають.
    Ну і головне - прикрасили сьогодні новорічну ялинку! Отаке наше цьогорічне "дизайнерське рішення" :girl_crazy:

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

В мене сьогодні звичайний день, але так якось на душі файно...
    Свекруха після двох тижнів хвороби сьогодні вийшла на роботу, ми з малим цілий день повзали, сміялись, гуляли...і ніхто нам нічим не дорікав.
    Чоловік поїхав на хоккей, я вклала малого, сиджу на ДП, та періодично ходжу цілую синочка в солодку голівоньку:girl_in_love:

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

Як мені добре)) Будильник мене сьогодні не будив, вирішила спати доки захочу... Нічого не вчу, не пишу, хіба титулку для курсової підредагувала)) Сьогодні здам курсову і завтра їду додому!
    Та перед тим ще хочу влаштувати собі якісь передноворічні покупки:girl_dance:
    От сиджу і не віриться мені, що у мене почались канікули, хоча ще 3 екзамени попереду, та це вже не так страшно (на відміну від грудня, коли модулі, семінари і заліки вкупі).
    Сиджу в квартирі, настрій чемоданний, а думками вже з коханим... Хочу ялинки!
    Свято наближається:girl_dance:

10. ivanyska

ivanyska New Member

В неділю святкували чоловіка ДН, то була така велика врочистість і приємні клопоти. Вчора шойно остаточно навела порядки після того хаосу, що зробили діти (похресники).
    Ялинку, кожного року, купляю я сама, а вчора чоловік привіз з роботи . Сьогодні будемо її прикрашати, в нас вона кожен рік вся синього кольору (мені так нра) - то ше одна врочистість.
    Через обід (1год) маю встигнути купу справ зробити (бо більше нема коли), часом аж голова крутиться від тих писульок з нагадуванням, розклеєних кругом, щоб щось незабути. Та якось воно буде. Чекаю вечора.......:girl_dance:

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Якийсь початок дня дуже паскудний. Встала дуже змучена, ніби не спала, а десь сніг відкидала цілу ніч. Посварились з мамою, які і завжди перед якимось святкуванням. Не навчили мене бути ідеальною дочкою, от халепа така.
    Мала йти в політех залагодити з методичками, а нема бажання, то й не піду. Почекають до наступного року. Ще мушу нині на одну здибанку поїхати і до хресної заскочити. Не маю "дригу" до роботи і все тут. Хоч би вже сніг випав і морозець трохи взявся чи шо.

12. lawyer

lawyer Member

вчора зробила багато корисних справ: 3 рази закидала прання, поприбирала у всій хаті і ще з'їздила вгості до племінників - побавилися лего, доміком для ляльки і подивилися мультік. сьогодня зранку (сама від себе в шоці) змогла встати раніше і ще перед роботою попрасувала все, що висохло. на вечір запланований похід в кіно на "Ёлки 2" (коли купували заброньовані квитки, нам сказали, щоб перед сеансом ми підійшли і на якомусь столику нас чекатиме подарунок - приємно!!!). а ще в мого діда 1 січня ювілей (75 р.), то треба придбати подарунок (але шось ідей зовсім не багацько...).

13. нталька

нталька Well-Known Member

Води теплої нема, батареї теж холодні; то так тільки нам повезло чи ще хтось загартовується?

14. Holly

Holly Moderator

Проза.... голова тріщить від такої "чудової" погоди, та й настрій якийсь не визначений. Терміново треба снігу і морозу. Сьогодні в дома сидимо, вибігли з малими хіба смаколиків купити і бігом додому.

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

я отак останнім часом роблю, бо хоч на вихідних (вони в мене і серед тижня) сплю довго, встаю наче і не спала... Не знаю як я раніше в 7.30 вранці прокидалась :confused: А коли таки наводжу будильник, то встаю, щоб виключити його і ще трішки поспати...
    Маю сьогодні кулінарні плани ;)
    От сиджу і думаю - випаде сніг до нового року, чи так і буде дощити...може перенесемо НР на березень, коли в нас сніг випаде:)

16. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і у мене те саме. Зараз готую їсти, поприбирала, Рокса відкорегувала:girl_crazy:, на вулиці вітрюгани, навіть не хочу виходити з малечою гуляти, от така у нас проза:girl_in_dreams:

17. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

НАРЕШТІ!Нарешті я сьогодні не ходила в політех!і завтра не піду!хіба на копоратив :girl_crazy:! Студенти все поздавали, відомості позакривали, можна відпочивати до 9 січня :girl_dance:! НАРЕШТІ я перепрасувала гору одягу, яку 2 тижні збирала, бо не було часу з тим політехом, поприбирала в ванній, підлила свої бідні квіточки :girl_impossible:. Ото завтра відбуду корпоратив і братимусь до прикрашання дому до свят, ялинку врешті-решт поставлю, і буде краса! :girl_in_love: Ще б погоди зимової, а не вітру противного :girl_cray:

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

ну шо за реклама на форумі??? "100 сімей полтавчан потопає у фекаліях" і ФОТО!!!:khomyak: фекалій:bad::bad::bad:

Яке фото, така погода, такий і настрій:girl_sad: Голова болить, шось незрозуміле в горлі, ще і кашель якийсь і в грудях болить. Завтра піду до лікарки, хай послухає мене.
    Мама з малечею пішли на прогулянку, бо шкода мені її в хаті тримати, хай краще думає, що "у пагоди нєт плахой пагоди". А я прибираю, вигрібаю... скільки всякого хламу сьогодні вигребла.
    Мрію про нову квартиру, або хатку, де не буде нажитків за 20 років, а буде все новеньке і потрібне:girl_in_dreams:
    ... пішла мріяти...

19. Heureuse

Heureuse вірю...

врочистість дня- настав кінець моїй заліковій сесії! тадаааам!!! :girl_dance::girl_bye:
    нарешті-нарешті-нарешті це чудове відчуття легкості і свободи!
    про 4 екзамени, які ще попереду, навіть не думаю, бо то вже дурниці...
    зараз зайшла в нет і ше хвилин 10 мучила совість, що я трачу час і нічого не роблю- параноя блін :biggrin:
    а ше я надумала худати перед новим роком, але так зараз їсти хочу, шо капці.. і шо дєлать? :girl_in_dreams:

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Лінивий день, виїла всі добрі цукерки з подарунків :nyam2:. Недобрі з"їм завтра :girl_blum:. Юстинка у бабусі, ми, з не дуже здоровим Мартинком, вдома самі,тому і не гуляли. Цілий день думаю, який би то фільм подивитись, вже починала дивитись не один, все не те. Порадьте у карму файний фільм про любов :girl_in_love:. Нашила іграшок з фетру, а ялинки все нема. Обіцяв чоловік увечері принести, може хоч тоді повірю, що скоро Новий рік. Як не принесе, то почіпляю іграшки на наш кактус у горщику :girl_crazy:.

Статус теми:
Закрита.