Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Сьогодні в нас відпочинковий день після вчорашньої поїздки на закупи в Польщу. Спали 12 годин :girl_crazy:! І то якось мало! Кухня вчора була у всіх порядних господинь, а у мене сьогодні :ed4d70def841dc74b57 Але ми з мужом вдвох швиденько наварганили їсти і потім пили біле винце з різною смакотою. Цей тиждень був мега-важкий, приймала в студентів курсові, доздавали практичні, але на щастя це вже закінчилось. Завтра ще певні справи в політесі і можна починати приготування до нового року. На 2-е січня запланували поїздку в Краків, що мене дуже тішить! :girl_dance:

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас видались чудові вихідні:girl_in_love:.
    Направду якось так класно і душевно пройшли. Чоловік дивував своїми стравами, а Ромчик то взагалі диво щохвилини:girl_in_love:, такі перли видає. Сьогодні мали невеличке святкування Різдва, дуже гарно посиділи, посмакували, набалакались.
    Одним словом я дуже відпочила. Шкода що завтра всі на роботу.
    Від завтра готуєм з Ромчиком хату до свята, тому буде купа справ. А сьогодні продовжую насолоджуватись сюрпризами від коханого чоловіка:girl_in_love:.

3. Milady

Milady Well-Known Member

Мій чоловік прийшов додомцю аж в 3 годині з купою емоцій і вражень від корпоративу.
    Сьогодні мали їхати на суші, але погода була така, що суші приїхали до нас:girl_crazy:
    Цілий день сидимо домцю, напихаємо свої животи і дивимось фільми - лєнтюхи, але деколи можна)
    Завтра продовжится моя епопея з пошуком плаття, маю надію, що вже щось зайду!

4. Katrine

Katrine Member

щось я не відчула, що були вихідні:girl_sad:. чоловіка ще нема з роботи, вчора повернувся о 22 год, то навіть не знаю, коли сьогодні чекати:girl_cray:. сиджу весь день сама з малюком, покупала його, покормила, і мала велику надію, що Маркіян засне, але де там - розбирає мій телефон на дрібненькі частинки:8:. всі мої коліжанки сьогодні роз'їхалися до батьків, і, якщо чесно, сама б втекла з міста на якийсь тиждень-другий:girl_in_dreams:, бо страшенно втомлена. настрій якийсь меланхолічний, хочу гарячого чаю, гарячої ванни і спати...

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ой, і в нас так само:girl_in_love:
    Щойно пішли гості, гарно посиділи, а від завтра теж маю настрій готуватись до свят. Настрій Новорічно-Різдвяний.

6. Angel

Angel Well-Known Member

Ми також щойно додому вернулись.Всі вихідні гостили в Мучачі,так класно коли тобі по 10 раз на день роблять чай,каву,капучіно :) І готують обіди і вечері:ed4d70def841dc74b57. А ще й малу годують,прикрашаючи о це годування казочками.:girl_curtsey: Класно відпочили :)

7. Fechka

Fechka Member

Ми вчора прибрали хату. Поставили ялиночку. (В нас штучна, мріяла її замінити на нову, проте не вийшло). Татко наш купив нову красиву грилянду на вікно. Ще прикупив свіжі гілочки ялинки і ми поставили в кожній хаті маленький різдв"яний букетик.
    Так красиво і святково. :girl_in_love:
    До нас приїде на свята мій швагро з похресником. Я поклала під ялиночку подаруночки їм від св. Миколая. Ось так і час проходить в передчутті- "Свято наближається....."

8. sunset

sunset Active Member

гарний врочистий день- люблю такі, весь день з мужом, багато класних зустрічей,
    емоцій)))
    дооовго валялись зраненька, муж готував сніданок))) так класно, серйозно,- так мало треба для щастя)

потім поїхали на хрестини до племінниці- Вікуся була справжньою леді- не плакала і майже не хникала, файна мала))

посиділи трохи з сестрою,далі поїхали в КК на закупи) вдягали мужа- не менш приємно ніж саму себе- купили кльові джинси і теплий светерик,

а ще сходили на новий мульт- Місія: Різдвяний порятунок,
    враження зе бест- рекомендую))) веселий, добрий і новорічний мульт)))

а зараз буду валятись і помучаю трохи мужа)))):girl_cool:

9. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Якийсь день у мене сьогодні невдалий - зранку знову розболівся зуб мудрості, бідака не може ніяк пробитись на світ, ще й встала не з тої ноги - настрій ніякий, робити нічого не хочеться, а треба. Купили ялинку, але ще не прикрашали - до такого дійства настрій має бути відповідний, так що чекатимемо настрою :) далі потрібно було купити мені верхній зимовий одяг, чоловікові також, ще й на корпоратив якусь обновку, але ...
    Я НЕНАВИДЖУ ходити на закупи!!! Для мене це суцільний стрес і розчарування! Можливо я не вмію вибирати чи не маю смаку, але якщо верхній одяг ми обоє собі приглянули, то з одягом для вечірки - нуль повний! Анічогісінько не сподобалось! Тепер я можу нарешті промовити сакраментальну для кожної жінки фразу - мені нічого вдягти! І часу на пошуки практично нема :sad: так що зараз заїдаю свій стрес мандаринками, трохи пізніше в хід піде важка артилерія - тортик:girl_crazy:

10. Barbie

Barbie Well-Known Member

В нас були гарні вихідні!
    На жаль не вийшло поїхати до Львова на Різдво до бабці і діда(бабця католичка), тому ми самі зробили тут. Вперше готувала вечерю, кутю і все таке, так незвично було і радісно:) Приймали вчора гостей, а сьогодні були в церкві, потім кавували і нарешті побачили славнозвісну конусну ялинку:girl_crazy: А ще стііііки Дідів Морозів я не бачила :girl_impossible: І знову мали гості, але це все такі приємні клопоти;)
    А ще ми поставили ялинку вдома, правда невелику, але так класно від того, починаєш відчувати цей святковий дух:rolleyes:

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В мене сьогодні був гарний день теж:) Чоловіка не було, я могла робити що хочу, тому з церкви мене якимось чином занесло в у магазин , де я собі купила платтячко зимове, тішилась :girl_curtsey: чоловіку теж сподобалось:)
    Купила кольорового паперу і далі вирізаю сніжинки, бо захотілось чоловіку ялинку поставити, а чим ми її прикрасимо? я тих базарних іграшок не хочу :girl_nea:, того будемо робити прикраси власноруч.
    Уже так довго мені час тягнеться до нового року, я, як то кажуть, в очікуванні :girl_in_love:

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині ходила дивитись квартиру на Сихові . Умови нормальні, але не більше. Але просять 1800 грн. за тих 2 кімнатки. Весь прикол в тому, що здає родина чоловіка моєї однокласниці. Коли ми перше про ту квартиру говорили, то йшлося про 1500 і про те, що можливий торг. Але тут мені заявили, що маю дякувати, що вони "тільки" 1800 хочуть... . Ми з подругою далі шукаємо те, що нам підійде по всіх параметрах :)
    Але настрій, зіпсований оглядинами, мені підняли мої однокімнатниці з гуртожитку - ходила до них в гості. :girl_dance: Давно не бачилися, то ніяк не могли наговоритися :)
    А тепер мені написала студентка мого колишнього наукового керівника. В неї тема схожа до моєї, тіки період ширший, а він, як і мені, літературою не допоміг. Сказав, щоб сама шукала. То тепер копирсаюся в себе на компі, може, щось ще знайду, щоб їй хоч трохи допомогти...

• Подобається Подобається x 1
  13. Kofein

Kofein New Member

Сьогодні був хороший день. Приїжджала подруга з Києва. Провела їй екскурсію по місту. Відвідали кілька затишних кав*ярень Львова. А закінчився день купівлею солодощів в майстерні шоколаду та яблучка в карамелі на різдвяній ярмарці.:girl_curtsey:

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ще 14 вистав і додому... Набридло уже, хочеться відпочити, хочеться у свою рідну кімнатку , у свою ванну, у тепло.... Одне лиш зле, приїду додому, а чоловіка не буде :sad: Отаке життя....

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

Класний день. Вирішили з чоловіком трохи "побавитись" у романтику, поки дітки у бабусь. Я не звикла, що можна спокійно посидіти у кафе і їсти, нікуди не поспішаючи, пройтися магазинами і міряти такі речі, які б ніколи не купила, а просто так з цікавості. Ну і який романтичний вечір без походу у кіно, "Елки"- класний кумедний фільм.
    Часом ловила себе на думці - ой, а де наші діти ?!:girl_crazy:
    Суперовий день :girl_curtsey:.

16. Heureuse

Heureuse вірю...

я вчора шось півдня капризувала, не знала що робити і куди себе діти..
    в результаті коханий підняв мене з крісла, сказав йти збиратись і повів в кіно :girl_smile:
    як виявляється, я якраз цього і хотіла- тепленький затишний зал, чіпсончики і класний фільм..ммм хороший був вечір!
    а ще ми нарешті визначились з тим, де зустрічатимемо Новий Рік- намічається велика шумна компанія і суші-паті, має бути файно! :girl_cool:
    ну а сьогодні, я все ще бідний студент, який летить доздавати всі свої модулі-заліки і з нетерпінням чекає закінчення цього тижня :girl_in_dreams:

17. kyharochka

kyharochka Member

І в нас вчора була врочистість. Зранку ходила до церкви, а на обід мали гості, приходили друзі. Наговорилися, повідомили нас що чекають на малюка, я така за них рада!!! Наша котяра ще перед гостями концерти показувала - насміялися з неї. Ввечері ще помила посуд, закуталася в теплу ковдру і дивилися телевізор, поки не заснула. А сьогодні - проза, приїхала на роботу і хочу спааааати!!!!

18. Holly

Holly Moderator

Казковий вчора був день. Зранку прогулялись з чоловіком, пройшлись по магазинах. Вдень дивились фільми, а ввечері сходили до церкви і пішли на піцу. А сьогодні не менша врочисість - в Яринки в школі новорічне свято. Вона буде розказувати віршик, будуть роздавати подарунки. А найбільше мене тішить те, що на неї прийдуть подивитись найрідніші люди - ми з чоловіком і Оленкою, дві бабусі і дідусь. Я знаю як то важливо для дитини. Яринка вже готується, репетирує вірш, зараз Оленка проснеться і поїдем за костюмом. Наша красунька буде сніжинкою:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

19. poputochka

poputochka Well-Known Member

А як же канікули? Наша школа з сьогоднішнього дня, а може ще й з вечора п"ятниці зачинена.
    А в мене нині суцільна проза - прати, прибирати, готувати...Діти товчуться - в старшої канікули, менша в садок не пішла за компанію...Тільки встигаю повитирати, те що розлили, прибрати, що наламали, нарізали, і заспокоїти своїх крикушок і плакс.
    Якийсь гнилий настрій - ніякого ентузіазму і відчуття свята. Хочеться залізти під ковдру - і нехай весь світ зачекає.
    Сподіваюсь, що увечері все ж буде врочистість - татко обіцяли привезти ялинку.

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора, як тільки написала свій допис у цій темі, комп завис. Я його спробувала перезавантажити, але він не увімкнувся. Планувала півночі гуляти в інтернеті, а потім спати до обіду - цього тижня працюю в нічну зміну, треба звикати. Не вийшло. Тому о 9 ранку вже спати не хотілося взагалі, дзенькнула на роботу, виявилося - зарплата є!!! Зібралася і поїхала по капусту. Після цього знову завітала в UBC, там мій дорогий процесор знову розбудили вже вкотре , поставили нормальну антивіруску - Касперського витерла, бо то якраз коли його встановлювала, комп відмовився працювати - і ще одну програмку. Не знаю, нащо тої програмки, але раз треба, то треба.
    Все добре, що добре закінчується :). Зараз обідаю, 2 години посплю і далі - здибанка зі студенткою, якій трохи нашкрябала матеріалу, одногрупницею - і на роботу :)

Останнє редагування: 26 Грудень 2011
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.