Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

сумний день, мала нині зустріч з одним з моїх роботодавців (хресною - кажуть таки ніколи не працювати на родичів, таки правда), обіцяла оплату 1500 грн за одну штуку до свят заплатити, а зараз вияснилось, що то свята, самим треба гроші, та й фірма зараз не має прибутку, бо переважно працює влітку, ще там щось з рахунками, тому оплата буде не раніше, ніж в кінці січня... а в мене два дні народження, свята, зарплати за січень мати не буду, ще й жити за щось треба... сумно мені, але най, не буду сумувати, маю трошки відкладених грошиків на святкування свого дня народження, а там якось буде, свята зрештою, на свята не може бути погано, я просто в це не вірю

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

все буде добре, прийдуть гроші з якогось іншого джерела!

у мене сьогодні врочистість - побувала на форумівці, першій в своєму житті:)
    Чоловік поїхав до батьків, того я сьогодні буду саменька :sad: вже скачала собі фільмець, буду дивитись і ялинку вирізати:)
    А ще я трішки на себе зла, бо листівки вже готові до відправки, а я на пошту так і не зайшла, доведеться аж в понеділок після роботи відправляти, а так хочеться, щоб листівочки до Нового року людям прийшли!

3. Holly

Holly Moderator

приєднуюсь до невиспаних. Оленка вчора вклалась в 2 ночі, а сьогодні в 8.30 вже прокинулась. Щоб себе потішити, пішла в перукарню на стрижку і міліровку:girl_dance::girl_spruce_up:. В обід з Оленкою поспали 2 годинки. А потім прийшла наша кумася, так класно посиділи. Яринка з Оленкою отримали суперові подарунки. А зараз надіюсь скоренько вкласти дітей, включити фільм і вишиватиииии

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я після обіду поспала, розбудило хіба те, що сусідці проводили інтернет і щось свердлили.
    Вже другий день вконтактє не могла нормально гуляти, весь час якісь кнопки не працювали. З того всього скинула від сусідки собі Оперу і тепер завантажую літні фотки. Трохи довго завантажується, але вже як є :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Milady

Milady Well-Known Member

Витягнули мене сьогодні сестра з мамою на шопінг в КК. Мусово мені тре якесь плаття на корпоратив, але всі "ески" порозбирали і в результаті ніц я собі не купила:girl_devil:
    Тепер он сиджу і чекаю чоловіка з корпоративу і чує моє серденько, що довго чекатиму, але хай вже там відпочине собі, бо працює цілими днями. А я користуюсь вільною хвилькою, щоб повишивати:d64:

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я сиджу наїіііджена...Мацьопа, моя братова, така господинька! таких смакот понавиготовлювала...І як то все не попробувати?..Ех, прощай хвігура....Зараз хлопці вже сплять, а я зводжу свій дебет з кредитом - де б то ще грошиків на захцянки набрати?..

7. Knopka

Knopka Well-Known Member

В нас сьогодні дуже насичений день. Зранку доня мала виступ - відтанцювали і заспівали суперово - молодці мацьопки. В Києві Ганнуся дізналася, що до діток ходить дід мороз з "падаркамі" і так чекала того діда... Дідусь навіть виявився україномовним, віршики послухав, подарунки роздав, пофотографувався з дітками. Завтра плануємо їхати до хатинки святого Миколая. Якщо вдасться, то ще хочемо потрапити в театр на виставу.
    А ще сьогодні була на київській форумівці, дівчата суперові, гарно посиділи, моя Ганнуся теж молодець, дала мені побалакати, я навіть не думала, що вже стільки часу пройшло.

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Аналогічно, то може наші чоловіки разом працюють? Але я довго чекати не буду з моїм 7-річним стажем чекання - краще йти спати:girl_yes2:

10. Heureuse

Heureuse вірю...

я вчора півдня відходила від тижневих стресів..настільки виснаженою почувалась, що навіть поприбирати не спромоглась.
    а коли й нові чобітки не сильно підняли мені настрій, то вже коханий почав переживати :biggrin: в результаті вклав мене в люлю, зробив чайка і наказав довго спати.
    як не дивно- помогло, і сьогодні я вже трохи чєловєк.
    на разі сидимо дома, я роблю вигляд, що вчусь :d23:
    ввечері хочу десь розвіятись трохи, але десь, де сухо і тепло, бо від вигляду погодки за вікном, в мене мурашки бігають :ninja:

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, а в мене нині має бути якийсь господарський день.:ed4d70def841dc74b57 Чоловік нарешті вийшов із зимової сплячки і пішов з малим гуляти, заодно казав пострижуться.)) У мене на плиті вариться бульйон. Зараз планую бігти за продуктами зі своїм кілометровим списком. Потім то все притягну і буду варити, варити. варити... Фууух, ще б тільки зі силами і натхненням зібратися, а то щось розклеїлася я троха. Маю підозру, що підхопила вірус,:girl_impossible: але можливо я помиляюсь. Не треба мені того "щастя"!

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Щойно повернулася з церкви. Сьогодні в нас була архиєрейська Служба Божа, тому настрій гарний :)
    Зараз їду дивитися квартиру на Сихові, авось підійде :)
    А потім відвідаю однокімнатниць із гуртожитку :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Музик

Музик Мартуська

були в батьків чоловіка - поптросив мене муж спекти батькам гарного печива, я як дурна з восьмої до одинадцятої на кухні простирчала, випікала всякого, приїхали туди - шоколад з Майстерні шоколаду вони чемно злопали, а коробку з печивом кинули на кухні - навіть не відкрили, образливо так...
    поставили їм ялинку, прикрасили, мене розболілась голова і ми поїхали додому. по дорозі муж покликав друзів і поки вони їхали - образився на мене, що я егоїстка... бо хочу сама в хаті сидіти.
    зара знов піду на кухню готувати на них всіх вечерю, сумно то все, сумно...
    підвів дядечко - мав мене на вихідних відвезти машиною купити продукти на дні народження - не подзвонив мені, тому завтра перед школою поїду саменька в ашан на закупи і своїм руцями то потягну додому, а так не хочеться. останні дні дратує мене дорого родина

14. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

15. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Сьогодні остаточно "перерізали пуповину" із старшенькою. :girl_wink:
    Постійно боялась кудись її саму відпускати. До школи правда ходить самостійно, але кудись дальше то не наважувалась ще відпускати. А от сьогодні Ганнуся з товаришкою самі ходили в Оперу-пасаж на піцу та профітролі. І я... не мала часу хвилюватись.
    А ще ми з Мартинком сьогодні вперше вийшли на прогулянку в слінгу. На таку дощову погоду, як сьогодні, це саме те що треба.
    Якась така у нас врочиста проза ;)

16. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Купували для чоловікової похресниці на День народженя подарунок на Шуварі,додому дещо з продуктів, одним поглядом подивилась на сукні...:girl_in_love:Настрій передсвятковий:girl_dance:Побачила ялинки -спитала ціну:girl_nea::girl_mad:Ех...буду на Новий рік зі штучною , а там побачимо...:girl_smile:

17. Музик

Музик Мартуська

згадала правда маленьку вихвалялку - я нині перший раз варила курячий бульйон на домашній курці. я сама ніколи того не їм, мене завжди нудило від одного запаху, а тут не те, що я можу їсти, то смакота така вийшла!!!

18. tsyganka

tsyganka Member

День сьогодні видався гарний, хоча зранку "перемовились" з чоловіком, а малий все кричав: "Не свавися!":girl_crazy: Ото тепер маю маленького мудрагельчика, як скаже, то хоч стій, хоч падай.
    Стушила картоплю з мяском, свекруха наліпила вареників, наїлися і пішли забавлятися з синочком.
    Ще нам сьогодні подарували гарненьку книжечку: "Мандрівка святого Миколая" і подаруночок з цукерками, свято не закінчується:girl_dance:

19. zaderyshka

zaderyshka Member

Ми щойно повернулись від чоловікових батьків. Мій муж "розжився" на ще одного файного похресника. Певно то так поява дитинки повпливала, але цього разу я вперше приїхала не роздратована. Все гарно, сімейно. Зараз готуюсь до пари і спааатки:girl_smile:

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А ми щойно приїхали з Карпат! Відкривали лижний сезон два дні підряд... Рук, ніг не чую, але довольна як слон:radist:
    Море емоцій і вражень. Ех, які ж наші Карпати красиві:girl_in_love:
    Там справжня зима...

Але в Карпатах ми були не просто так, а на святкуванні корпоративу мужа. Вчора була костюмована вечірка!
    Було супер-весело:dance:
    Врочисті вихідні! Ось так би завжди!

Останнє редагування: 25 Грудень 2011
Статус теми:
Закрита.