Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virner

Virner Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Цілий тиждень - проза. А все через зуб мудрості, який мені приніс Миколайко. Так намучилась, але вже краще. Нарешті можу нормально їсти. Не думала, що для мене це буде випробуванням, а тепер знаю, що довго на манці і пюрешці не протягнула б. А так манили солодощі...ех... добре, що мій люблячий чоловік піклується про мене, довелось йому все "знищити" і забути про свою хвігуру:girl_haha: Зате у мене : -3 кг і "розгрузочний" тиждень. Головне зараз не надолужувати згаяне. Тримаю себе в руках:girl_yes2:
    Чекаю вихідних - це врочистість. До Нового Року 8 днів - відлік пішов...:girl_tender:
    Сподіваюсь усі свої невдачі залишу Кролику,а до Дракончика приготуюсь якнайкраще!

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дуже класний день:girl_tender:.
    Прокинулись пізно, далі їздили на санках, від чого невідомо хто більше тішився я чи дітьо:girl_haha:. Отримую від того емоції, схожі на ті що в дитинстві були:connie_pull-pigtail, файно.
    А ще попала до сусідки- подружки на чаювання. Діти бавились а ми лялякали.
    Зараз буду мати важливу справу - буду складати новорічне меню.
    Як то кажуть "Свято наближається":girl_wink:.

3. Музик

Музик Мартуська

вирішила свою дилему на користь баранини в м'ятному соусі, ходила з мамою на базар за курткою (виявляється я не на стільки велика, як думала, вже в другому магазині знайшла те, що треба), а ввечері з мужом будем мати романтичну прогулянку нічним містом. Гарний день має бути

4. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

а в нас нині корпоратив! і, незважаючи на вкрай стресовий тиждень, потроху з'являється настрій до забави :)

5. tsyganka

tsyganka Member

Така розстроєна: збирала сумку, бо мали їхати у Східницю, а малий засоплявся перед самим від'їздом. Так хотіла трошки відпочити від хатніх справ і тої буденності, а не тут то било.:sad: Зварила зупку з фрикадельками, положила дитьо спати, а сама п'ю каву з молоком і наминаю круасани зі згущонкою.:nyam2::morning1:

6. ivanyska

ivanyska New Member

Почався день як день. 6 год підйом, муж на роботу, а я збиралася до лікарні. В маршрутці повно народу, цілу дорогу переживала, руки тряслися, молилася, щоб все було добре. 11 год, я щаслива з радості що все добре. Помолилася в церкві і потопала на свою маршрутку і то так поволі,бо я як та пташка з клітки вийшла, крім роботи нічого небачу. Прийшла аж після обіду-а то і є врочистість.

7. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а у нас врочистість, їдемо на Прикарпаття, вже сумки готові, чекаєм з донечкою татка і в дорогу. Сани вже на поготові, так як я не вмію на лижах кататись:girl_blush2:

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Останніми днями знову суцільна проза - робота. Після роботи не дуже хочеться йти на квартиру, тому приходила пізно, лягала спати ще пізніше, а підйом о 4.50, тому постійно хочу спати... :morning1:
    Останні три дні передивлялася "Смертельну зброю" і "Гремліни":girl_crazy:
    Сьогодні після роботи поприбирала і влаштувала велике прання .
    Кілька днів тому перевірила ноут на віруси за допомогою Др. Веба за порадою одної форумлянки. Дійсно, було 9 вірусів. Тіки я зробила одну велииику дурницю - не вимкнула іншої антивіруски. Одним словом, вчора був "веселий" вечір:suicide:, в результаті чого видалила обидві антивірусні програми.
    Нині вирішила навести лад на компутері. Видалила купу зайвого, але чогось пам"яті більше не стало :beee: Тепер копіюю з папки в папку, але теж чогось порядку нема.... :crazy:

Останнє редагування: 23 Грудень 2011
    • Подобається Подобається x 1
  9. zaderyshka

zaderyshka Member

Файний день.Пригнала на роботу, бо мала кілька справ вирішити. Потім побігла купити все на хрестини для чоловікого племінничка і ще й до того похресника. Здибала коліжанку свою кохану і понеслоооось. Вибрали з нею хрестик для мацьопства та й пішли собі трошки "козу водити". Потім вирішили заглянути на форумівку, але там нікого ще не спостерігалось, окрім пана Левандівки, який з філософським виглядом сьорбав пивась. А тут і муж подзвонив, то і я побігла. По дорозі додому муж переконав мене придбати чобітки нові, бо я все вагалась. А зараз сиджу собі та й тішусь. Отак!

10. Heureuse

Heureuse вірю...

а в мене вже не все так запущено :biggrin:
    трохи полегшало на душі і настрій покращився, і повернулась надія, що все буде добре!
    а все завдяки чудовому викладачу, яких взагалі вперше сьогодні нас побачив, але дуже-дуже допоміг! без нього просто не знаю що було б... все-таки є на світі добрі люди! :girl_tender:
    а зараз в мене заслужений і такий довгоочікуваний відпочинок з чайком в теплі і затишку..
    ех, мені добре! :girl_angel:

11. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

проза- закінчили ремонт в вхідній кімнаті і сходах на першому поверсі, а після нього прийшлось мити всі 3, ноги і руки просто відвалюються,але зато гарно і скоро буду прикрашати будинок до святю А врочистість те- що завтра побачу свою малесеньку племінничку:girl_tender:

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я вдома:girl_tender: Нарешті вчора побачилась з коханим, трошки відсвяткували річницю нашу...
    Але я щось геть розклеїлась... Горло болить, кашляю, око одне таке червоне, якесь запалення напевне, нежить... Добре, що хоч температури нема, а то могла б тільки лежати.
    Ще залишились понеділок і вівторок! НАРЕШТІ... Ще 2 заліки і можна думати про наступаючий Новий Рік , про святкування!

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині нарешті виспалась!!! :xaxa: Спала цілих 10 годин :radist:. Потім їздила до Катедри, хоч Служби в той час не було, але помолилась. :) Прогулялась, провітрила заспану голову і тепер далі сиджу в хаті і чомусь знову хочу спати :confused:
    Вчора, коли наводила лад на компі, цілком випадково видалила цілу папку на 9 Гб із картами... Досі не розумію, як то так вийшло... :girl_impossible:
    Напевне, зараз знову трохи буду спати :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так, а я нині не виспалась.:boredom:
    Тепер сиджу і чуть не плачу. Якась така важка нині була наша прогулянка з малим, що просто капець.:umbrage: Він валявся по землі як в хаті по дивані, цілу дорогу кричав, то просився на руки, через дві секунди злазив і так купу разів, за руку іти ніяк, рвався туди, де їздять машини, і це все супроводжувалось одною суцільною істерикою. :wacko1: Привела додому заплаканого аж розпухшого і цілого в болоті.
    А ще під будинком якась жіночка виставила мені претензії, для чого я кричу на дитину, бо він як бачите ще маленький:ireful1:, хоч там мого крику взагалі не було. Ну, хіба те що я робила зауваження? Інша жінка фиркнула що більш розбалуваної дитини вона ще зроду не виділа. Потім вже в під"їзді мене зустріла сусідка з казковою посмішкою на лиці і повідомила як вона собі тільки шо з чоловіком підняла настрій споглядаючи через вікна на оту нашу прогулянку.:crazy:
    Короче, весело...:shok:
    Зараз малий спить, а мені нічого не хочеться, але треба щось робити, бодай отой його комбінезон бруднющий закинути най переться. Ееехх.

15. Farfalla

Farfalla Member

ПМС наступає!!! :girl_devil::girl_devil::girl_devil: ходжу зла, як пантера!!! все дратує, особливо я сама себе... :cry: доцік спить,вона сьогодні вирішила засиксюрити всю хату :girl_cray::girl_cray::girl_cray: так потім ще й накакала в майточки свої :khomyak: одним словом: "Остановите Землю, я сойду!" :bomb:

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

шостий день підрят....
    ГВ нон-стоп цілу ніч, чи то ночі. Я - зомбі. Хочу щоб ті Романові болячки вже пройшли.
    Поки татко бабив дитину до обіду, зробила генеральне прибирання (ну майже...без вікон), руки гудют, ока злипаються.

На щастя відступає...допомагаю собі позбутись від нього вже надцятим шоколадним конХфетом і кавою.
    Йду повишиваю чи шо?

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я нарешті!!! Першу ніч доця спала більш-менш спокійно, зато з самого ранку вже розбудила, але і на тому спасибі!
    Врочистість - тато йдуть на корпоратив, а в нас "дівчачник" - ми доприбираємо і завалимось на весь вечір дивитись різдвяні мультики.
    А ще з врочистості - чоловічок роздобув мені дуже кльовий наряд на мій віторковий корпоратив, бо в нас тематична вечірка, з переояганнями - буду тепер модняча!
    Поприбирала, їсти зварила, дитина вже менше кашляє, шоколадки в хаті маємо - ЩАСТЯ Є!!!

18. Tequila

Tequila Well-Known Member

Як результат тижневого недосипання, забула взяти з собою мобілку, коли збиралась на англійську, а коли поверталась з англійської - проїхала свою зупинку)) наче крізь сон побачила тролейбуси через відчинені двері маршрутки, і зрозуміла, що щось тут не те - бо тролейбусна кінцева наступна зупинка після моєї :) Дорогою додому думала про те, що було б добре виспатись і поїсти фрукти для поповнення вітамінів, аж тут відразу до мене підійшов симпатичний хлопець і подарував хурму з нагоди свого дня народження! Я дуже приємно вражена! Дякую тобі, незнайомцю!!!
    Ще б частіше бажання так швидко матеріалізовувались))

19. kyharochka

kyharochka Member

І я...і ми сьогодні виспалися. Сьогодні тільки проза. Зранку по продукти, потім прибирання, готування обіду, пекла пляцок, чоловік пішов на чергування. Завтра надіюся буде врочистіть- телефонували друзі(наші дружба з дружкою), казали що зайдуть в гості. Рада, бо вже давно не бачились. Отак то сьогодні якось по домашньому вийшло:girl_wink:

20. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Зранку була проза...прибирання, прання, готування обіду...
    Потім почалась врочистість:). Дзвінок Адріясі , з повідомленням ,що вона з донечкою сьогодні приїдуть до мене. Ліля вже спати на обід не лягала, чекала Янусю. Приїхали наші гості. І привезли нам гарнющого Миколайчика. Шикарний кулон(покажу у Вихвалялках), зроблений Адріясею, багато розмальовок, олівці, фломастери, пластилін, книжечку...все для творчості...Ліля все привласнила собі. І хоч ми з Адріаною побачились вперше, говорили так ,ніби 100 років знайомі. Дітки гарно бавились, танцювали, малювали. Заставили ще нас танцювати:). Потім дітки варили їсти, а ми чаювали:). Декілька годин пролетіло як кілька секунд. Дякую Адріаночко і Януся за гарно проведений час!:girl_in_love: Завжди раді вас бачити!!!
    На цьому врочистість не закінчилась. Потім ми ще отримали дуже гарного Миколайка від Іри (Borsychok)!!!!:girl_tender: Дякую!!!!Шкода ,що Миколайко сам не заїхав;).

Статус теми:
Закрита.