Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

А я от тільки що після всіх хатніх клопотів вклала свою дитину в люлю і зайнялась собою. Ну, зробила масочку для волосся, скрабчик для рук і манікюр. Зараз сушу свій яскраво рожевий лак на клавіатурі і одним оком дивлюсь Х-фактор.;)
    Завтра маємо врочистість- їдемо до свекра на день Народження. Святкування має бути досить гучним, тому мушу бути при параді.:i-m_so_happy: Трохи правда засмучена, що сьогодні з тими всіма роботами поломала нігті, але ніби гарно виглядає мій манікюр, ну і що що трохи коротший.
    Головне, що до вечора настрій піднявся, а то зранку був нікудишній і почувала себе не важливо.:hang1: Всьому виною був вчорашній, просто жахливий і нервовий вечір. Радію, що зуміла взяти себе в руки, не розкисла, не накрутила себе ще більше і в результаті маю не поганий настрій, набитий холодильник, порядок в хаті і на серці.:)

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

субота - як субота.
    муж пів дня на роботі, увечері відправила на весілля самого, бо після моїх болей в нирках не ризикнула туди пертись, хоча і не хотілось мені, чесно скажу, а тре було йти, то він пішов за двох.
    Настя в годинці 6 пішла до бабусі- свекрушки з наміром ночувати, а в 7 вже подзвонила з плачем страшним і криками:"мама, ну коли ми вже нарешті зустрінемось".
    та й вернулась.
    муж приволік три форелі живі, поки їх почитсила - чуть не стошнило, одну посмажила, дві в морозилку пішли відпочивати.
    Настік дрімає у спальні, а я сиджу на кухні і розглядаю свої набрякші ноги.
    субота закінчилась, завтра неділя, планів взагалі ніяких, якесь нудне існування.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

тьфу ти...яке ж то існування? треба казати - очікування дива! скоро буде весело:girl_yes2:

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

про весело :)
    вчора зайшли в магазин з малою, взяли те, що хотіли та й підходимо до каси. а Настя до продавщиці:"Добрий день, тьотя, як вас звати? мене Настя. я просто хочу бути з усіма знайома" :)
    а продавщиця мені:"так, весело вам з нею" :)
    в тому плані мені вже майже 5 років весело :)

5. Fleshka

6. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене все просто шикарно! :girl_dance:
    відразу тьху-тьху, щоб не врікти :girl_haha:
    вечір п'ятниці вдався на славу- в подробиці вдаватись не буду, але давно ми з дівками так не веселились :girl_crazy: і тепер домовились зустрічатись кожної п'ятниці- типу відновлення старих традицій.
    субота спочатку мала бути просто суботою, але несподівано намалювалась врочистість- подружечка запросила до себе на сауну. але то кайф- 4 години розслабухи зі всіма пахучими і корисними прінадлєжностями для обличчя і тіла, з фруктиками-сочками і крутим серіалом. ех..хочу ше...
    ну а сьогодні просто неймовірно класний день - йду в кіно на фільм, якого я чекала рік як мінімум! :dance2:

всім гарного недільного дня! :girl_bye2:

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Вчора через дурну голову (лєнь було чекати на відкриття банку з обідньої перерви, а банкомата не було поблизу) я стратила 40 хв (!!) на пошуки вже якого-небудь банкомата врайоні Чупринки - мала забрати лашки в чоловіка Кольорової - думала, що в тому районі а 1 з 2 підходящих мені знайду. В результаті оббігала там все що хочеш - навіть до Привокзального добралась. Знайшла таки задрипане відділення ощадбанку, де працювати якісь мегери - заледве зняла гроші...
    Сьогонді мзранку ми з Сашком вже їсти зварили, і малювати почали, а наш тато все спить і спить :girl_cool:. Так не хочеться десь з хати виходити...

8. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А в мене сьогодні неділя всім неділям неділя!!!:girl_devil: Думала встану зранку, повчуся трохи...ага! Встали-сти мій синок і давай вчити уроки.... І почалось, то "мам, поможи, я не можу розв*язати задачу", то "можна я подивлюсь відповідь"... І так годину....Я трохи читала те, що мала вивчити, але знаєте,яке то читання, коли тебе кожні 5 хв смикають... Потім стало ше гірше!!!! Ми вялись до англійської!!!!!!!!!:girl_cray: А це в нас завжди великий великий проблєм!!! Словом, маму вивели до такого стану, що почало боліти серце, я розплакалась і тепер ні настрою, ні бажання кудись вийти, нічого....Так і буду сидіти вдома зачухана, без макіяжу.. Але ввечері маю зустрітись з одногрупницею...Сподіваюсь, що хоч це переросте в якусь врочистість.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А в мене нині нарешті вихідний:girl_claping::dance: Вчора відіграли концерт, робота з вівторка, а зараз лааафаааа!!!:girl_in_love:

10. Fleshka

Якісь всі вихідні одноманітні...Я так люблю гостей, а помітила що після переїзду з тим щось зовсім худо стало. Самі нікуди не вириваємось, та й до нас не зачащають...А в нашій старенькій однокімнатній постійно було шумно, купа люду і дітей...парадокс.

11. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а я сьогодні якась цілий день сонна, і встала нормально, манюня моя чемнюлька, бавиться собі, або мультики по компі дивиться, і чекаєм нашого татка з тренінгу, який триває вже 2 день, хочим сьогодні ввечері донечку завести до бабці, а самі в кіно сходити, може вже там "роздуплюсь":girl_haha:

12. Holly

Holly Moderator

Нарешті врочистість, зрозуміла тільки мені :) Я морально відпочиваю вже 2 день, нема напруження, гнітючого стану. На завтра маю купу планів, і купу покупків. Сподіваюсь, все вдасться

13. simona

simona Well-Known Member

я сьогодні розчарувалась в людях, рідко це буває, бо в більшості випадків не звертаю на "дефекти" інших уваги та все ж.... щоб час витратити раціонально по дорозі на базара заїхала в "Родинну ковбаску" , якраз коло дому, і тут все почалось. Я чемно впевнено на 1000% знаю, що маю лишень 40 грн. Купую ковбаску даю 20 грн. і паралельно питаююсь а скажіть ця салямі скільки коштує, вона чемно бере все гарно розказую, що і скільки , мені якраз грошиків вистарчає і даю другу 20,0 грн, а у відповідь- це замало я кажу що дала вже 20 грн.І тут почалось крик на мене, вона мені клянеться, що не брала, я стою так тиху вислуховую, і думаю навіть якщо я її заставлю перерахувати касу, пригрожу - то чи воно мені потрібно видно відразу що ця людирна є прикра. Єдине, що я сказала, то порахуєте потім касу і згадаєте мене. Дивує капец я кдивуєдля чого, за що? Всі заюуваюють таке часом трапляється, але "пащеку" відкривати всі вміюють, а от вияснити до кінця ніхто не хоче. Не знаю для мене репутація на високому рівні я б собі не дозволила так ніколи і навпаки б вивела що себе що покупця на "чисту воду", якщо треба то вибачилась і визнала б свою вину. Мені сьогодні аж плакати захотілось, але до її рівня я ніколи не оущусь.

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В мене вчора був дуже продуктивний день, я встигла будучи на роботі і роботу свою зробити і поприбирати в кабінеті і фільм додивитись, і вишивку закінчити, і навіть трохи книжку почитати :girl_haha:
    Ввечері з чоловіком подивились фільмець, поїли мандаринок і далі коже висів в неті зі свого компа:) Як то добре, що нам провели нормальний інтернет і ми купили роутер. Тепер, як каже чоловік, можна хоч у ванні фільми онлайн дивитись :girl_crazy:
    Сьогодні день більш пасивний, нічо толком не зробила:girl_in_dreams:

15. Savchenko

Savchenko Member

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене сьогонді був справжній армагедон - ранок починався спокйно-розслаблено - ми вештались по хаті, як сонні мухи, складали пазли з малим...Поки я не зауважила, що в холодильнику підозріло тепло - в моозильному віділенні все почалось вже розморожуватись! В мене паніка - бо холодильник вже вдруге ламається..Шкода грошей на попередні ремонти..Мій вердикт - терміново їхати і купляти сьогонді новий. Муж каже, що тре подумати..Я починаю злитись, бо в морозилці купа різних делікатесів, пропаде ж все..І морозилка в нас велика :sad:, по сусідах не дуже то пристроїш..Коротше ми всі в темпі зриваємось, жеем у Фокстрот - проблема перша - нема портібного кольору і розмірів (у нас кухня вбудована, місце відведене на не дуже високий і широкий холодильник) , їдем п оінших - всюди та сама проблема - якщо є потрібний розмір - то тільки білі. Муж пропонує білий - але він в загальній кольровій гаммі - як корові сідло - в мене вся техніка - стального кольору..На Південному пообіцяли привезти під замовлення, але чекати 2-3 дні....Єдиний позитив - так сказати, помінчик сонця - забрала нарешті у Смурфети колготи, задоволена. Ну й в цілях якнайменших втрат продуктів - пів-вечора пекла-варила - все те, що було в стадії напів-фабрикатів в морозилці. На балконі повідкривала вікна - буде такий собі холодильник тимчасовий..
    Так мені шкода того старого - він по всіх характеристиках і зараз нам найкращий - там велика морозилка, ну й + його нестандвртні розміри - ми ж під нього ту кухню робили :sad:...Всі альтернативи звраз в гуглі - або зависокий, або гірший по інших характеристиках..А я не хочу гіршого :sad:. Не пишу це в жилетку, бо як каже муж, все відносно в цьому світі..

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Хотіла пожалітись, але почитала дописи simona та Savchenko, бачу, що мені ще гріх жалітись. А розізлив мене такий випадок: забігла сьогодні в Антошку за підгузниками. Нікуська спала у візочку, але у теплому приміщенні почала плакати. Я, вже навчена досвідом,швиденько пробіглась по рядах, взяла все необхідне і полетіла на касу. Чемно розрахувалась, повісила підгузники на візок і побігла на вулицю підлюляти доцьку. Відійшла вже від Антошки, аж чую позаду: "Жіночко, а ви за підгузники розрахувались?" (нє, вкрала і повісила, щоб всі бачили) Всі, хто на вулиці, одразу обернулись і чекають шоу. А мене така злість взяла, дитина розривається, а цей умнік в мене починає чек вимагати. Я його спитала, де він раніше був, і що це за мода ловити вже на вулиці, ще й коли в мене дитина плаче. Він мовчки передивився чек, подякував і пішов. А в мене аж сльози виступили. Невже маю такий бомжацький вигляд, що за мною вже охоронці на вулицю вибігають :sad:

18. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Сьогодні проводжала сестру назад до дому. Так швидко ці 2 тижня пролетіло :sad:. Нам їх так мало було:sad:. Тепер не знаю знов через скільки років побачимось... :sad:... Якось так важко і сумно на душі... Але тепер є купа гарних спогадів і фото.

19. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

В нас проза, зате приємна :) ми з чоловіком зранку сходили до церкви, потім замовили в коридор і кімнату меблі - обіцяли до Нового року зробити - тішуся, з*їздили в Метро - купили всякої добрині і червоного вина - дуже багато всього по акційних цінах, назад повертались по об*їзній дорозі, яка виявилась рівнесенькою і відремонтованою (а ми й не знали - приїхали додому до Наукової за 10 хв.), об*їздили батьків. Класно, що є посудомийна машина, яка може помити весь посуд після вчорашніх посиденьок з друзями. Залишилось підготувати одяг на завтра на роботу і спатки :)

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

згадала як в метро пакунок почав пищати. І мене з малим на руках затримав охоронець, витягуююче все вмістиме з того пакету і виявляється пищав набір трусиків, який таки був у чеку. Охоронець певно подумав, що вже зовсім мені паскудно живеться, раз білизну краду:girl_haha:. Але мені в той момент було зовсім не смішно і навіть паскудно. Потім навіть не вибачились:girl_mad:.

А в нас сьогодні такай гарний сімейний день:girl_in_love:.
    Перша врочистість, це те, що вдалось попасти до церкви на цілу службу. Так мені після служби стало добре:girl_in_love:. Далі забрала своє замовлення в Кольорової. Таке все класне:girl_dance:, буду літом перша красуня на районі:girl_haha:.
    А вечір провели бавлячись з малим, без телевізора, ноута, просто розмовляли.... Файно одним словом.

Статус теми:
Закрита.