Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

І в нас безссонна нічка! Мала тааак погано спала, капєц! А я така вистажена фізично і так похудала, що казала масажистка, яка зараз малій робить масаж, що я схожа на органзу:girl_crazy: ше би, я або по дворі бігаю, або по хаті з малою на руках! Марта признає тільки мене, ні тата, ні баби їй не треба.

2. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а ми зараз збираємся на виставу, дали ще нам вчора запрошення, вистава до св.Миколая, гамаєм, доводим красу до закінчення, і вилітаєм з дому)

3. Holly

Holly Moderator

а ми з самого ранку розгребли іграшки - що викинули, що заховали на балкон. Ще треба тепер гарненько поприбирати і можна йти на вулицю. Проза. але гарний настрій

4. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Я вчора зробила генеральне прибирання, не хотілося вже на Миколая грішити. Як люблю, коли вдома чистенько:girl_tender:.
    А сьогодні обидві мої доці лишилися вдома: Одна з кашлем, а друга - з животиком (от як знала, не можна було тих кукурудзяних паличок їй дозволяти купити, а ще й купу шоколаду вдома їла, де там впильнуєш). Ну маємо те що маємо... Лишила її під наглядом вдома сьогодні. Скажете - в "жилЄтку"? А ні, зате я проспала з малими і чоловіком майже до 9!!! Так чудово зараз себе почуваю! Старшій вже набагато легше, менша вже менше кашляє. Все буде добре!

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І в нас - така мала хвора, що жах - вночі кожної години будилась і аж заходилась від кашлю... я така не виспана, на роботі завал, як завжди під кінець року - а на лікарняне не можу піти, бо там вже мій шеф.
    Новорічне свято в школі пропускаємо, на роботі корпоратив, а мені хочеться виспатись і щоб було вже 2 січня...
    Мучача також хвора, навіть пожалітись нема кому і з ким пообідати
    Така ось в мене проза...

6. olena

olena New Member

Нас тут уже ціла компанія. Малий теж цілу ніч мучився від постійного кашлю, а я бігала від Вероніки до нього і навпаки. В хаті голо-пусто, а вийти на закупи нема як, добре що є можливість замовити продукти на шуварі через інтернет, то така помічна штука в таких ситуаціях як от у мене зараз.
    Сиджу чекаю на лікарку, хай хоч послухає малого, бо дуже не подобається мені його кашель, а так хочеться на вулицю, на сніжок, ех.

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Приєднуюсь до компанії мам з безсонними ночами і кашляючими дітьми.
    Вчора пізно ввечері аж поїхали до лікарки додому, щоб послухала, бо щось підозрілі мені Ромкові хрипи. Вона нас заспокоїла, все чисто, тільки горло червоне...кашляєм далі, ну і зуби...ой жеж ті наші зуби...чи є кінець тим гінгівітам?
    Спаааатииии хоооочуууу!!! Ото зараз гульну Романа хоч двадцять хвилин, нагодую і завалюсь з ним в люлю. Добре хоч вчора трохи їстоньки наготувала, сьогодні сачкану з тим ділом.

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

і у нас така весела нічка була - одна з найгірших ночей, щопівгодини починала плакати через той животик, я не витримала і зранку відправила чоловіка, щоб здав аналіз на дисбактеріоз:girl_devil:
    зараз пишу, а вона у слінгу, бо інакше ради ніяк...
    вийшли ми гуляти, а там так свіжо на вулиці, що я всю прогулку пропозіхала:boredom:
    голова розколюється страшно(тішуся, що дешево взяла кролика, буду заїдати недосип)

9. sunset

sunset Active Member

і я ледь в 4й заснула((( а в 7 прокинулась- геть ніяка! читала цікавущу книгу- довго, потім намагалась заснути, тільки засинаю- чоловік починає хропіти((( аааа

вчора їздила за паспортом- то жах якийсь, приїхала за пів год до прийому- а там черга кілометрова, люди з 10 ранку в черзі стоять! і як той паспорт забирати?

дівчата, хто стикався з таким- що ви робили, як забирали паспорт?

зараз збираюсь і їду на закупи, трохи прогуляюсь- така погода хороша, зимова)

10. Heureuse

Heureuse вірю...

настрій такий сонний-сонний...
    спромоглась лише помити голову і всьо, дивлюсь серіал, жую мандарини.
    про те, що сьогодні будуть ше якісь там заліки навіть думати не хочу, бо нічого не робила нині принципово. шо вже буде- втомилась за то все переживати.
    проза одним словом...:girl_in_dreams:

11. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

і я до вас. Другу ніч не спимо нормально. так малу той кашель мучить, що просто нема сили вже. а ще більше мучать соплі: ні спати не можемо, ні їсти. Шкода на неї дивитися, бідненьку :cry: Коли вже кінець буде тій хворобі?

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене вже не посміхається голими поличками.)) Я ото їсти наварила і в хаті поприбирала і лашки попрані порозвішувала. Мала примусове прання, бо мій Святослав на прогулянці дуже гарно повалявся в болоті. Тепер чекаю чоловіка з роботи, який чогось ніяк доїхати не може, бо я маю їхати на Сихів. Хто мене там побачить, признавайтесь.))
    :girl_bye2:

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

О, а я тільки зайшла пожалітись :) У нас те саме.. Нікуська дихати носиком не може, а тут ще й животик розболівся. Я такої нічки з нею ще не мала :girl_impossible: З диким криком просиналась кожну годину, вигиналась дугою, від того закашлювалась, соплі рікою..З суботи на вулиці ще не була :girl_sad: Тішить хоч чоловік - залишився сьогодні з нами, допомагає з тими хворими капризючками. Насмажила чебуреків, об'їлася морозивом - ех, прощавай хвігура, зате, настрій покращився :girl_smile:

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

16. Heureuse

Heureuse вірю...

не було ніц, як не дивно. по суті, даремно перлась..але хоч трохи пройшлась, подихала морозним повітрям, чобітки непогані запримітила :d23:
    на вечір стандартна програма- чайок з кунфетами і серіальчик.
    відпочиваааю :girl_angel:

17. zaderyshka

zaderyshka Member

А я нині з Києва вернулась і зразу з поїзда на пару. Добре, що навіть лекції в студентів не було, то трохи поговорили про курсову і контрольні. Думала, прийду та й завалюсь спати, бо шось мені в тім поїзді зле було спати. Якось так шарпався, коли їхав, що мені крізь дрімоту постіно здавалось, що ми от-от перекинемось. А потім взагалі наснилось, що я навчила свою морську свинку..посміхатись. І шо в тих поїздах розпилюють?:girl_crazy:
    Файно то бути вдома, смажу котлетки, лазю по посиденьках, бо нормального нету не мали там, то сиділа 3 дні зовсім непоінформована:girl_phone1:

18. preciosa

preciosa Well-Known Member

Сьогодні ходила до декана, нарешті прийняв мої заяви, а то завжди щось не так було...
    Пар не було (для мене)), бо на лекцію вирішила не йти:girl_crazy:
    Горло так болить, не пече, а просто боляче, коли ковтаю...
    На завтра 2 роботи здати, а я ще не приступала до них навіть... Нема натхнення... Інтернет мені в допомогу і все буде ок))

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Сьогодні був надзвичайно насичений день, який почався з самого ранку з двогодинного засідання кафедри, потім був прийом курсових (стандартна тенденція студентів відкладати курсові на останні дні :girl_devil:) в результаті черга нескінченна. Пізніше наша улюблена з Задерушкою аспірантура :)8:), бухгалтерія, відділ кадрів ... Єдине, що втішне - забрала посилочку Н&M в чоловіка Кольорової і все ідеально підійшло і мені і моєму чоловіку :girl_tender:. Зараз відпочиваю з ДП, набираюсь сил на завтрішні захисти курсових і черги з нещасних студентів та чекаю мужа з його футболу по середах .

20. lawyer

lawyer Member

ходила вчора ввечері з коханим на прогулянку в центр - то така краса!!! безліч ліхтариків, різдвяні ярмарки і головна ялинка міста!!! отримала масу задоволення. поїли братвуртських ковбасок, попили гарячущого чайочку на морозі, трошки померзли, але загалом щасливі:girl_dance:. сьогодні впереді ще цілий робочий день, а завтра вирушаємо на Буковель - відкривати лижний сезон, а то абонементів накупили, а використовувати забули:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.