Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. sunset

sunset Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

а я сьогодні як помічник Миколайка- завезла зраненька племінникам пакуночки))) такі смішні- питали де я зустріла Миколайка і який він)))

ще допомогла сестрі з приготуванням до хрестин малечі- тої неділі будуть,а мала така голосиста стала- я думала вона така тихенька буде як в перший тиждень- неа, вже так дає жару що огого)))

їсти після вчорашніх відвідин свекрів достатньо на 2 дні- то я байдикую чемно, а ще захотілось мені на роботу- нарешті, бо 2 місяці вдома- то добре,
    але що забардзо- то нездрово))

свекри вчора заявили тверде бажання за рік(або і швидше) отримати внука:d25:,хоч ми з мужом вже почали задумуватись над тим питанням, мабуть готові до розширення сім*ї :girl_tender:

а ще рівно рік тому чоловік зробив мені пропозицію руки і серця, а враження що то було буквально нещодавно- а час летить)))

2. Knopka

Knopka Well-Known Member

І до нас приходив Миколайко. Всі щасливі, діти тішаться, бавляться. А Ганнуся встала зранку,побачила подарунок, спочатку втішилась, а потім так розчаровано каже: "А чому Миколай не почекав поки я встану, щоб я йому сказала "дякую"?"
    А ще пішли з Ганнусею вперше на заняття з вокалу, доню похвалили, викладач думала, що вона вже десь займалась. Тішуся.

3. Музик

Музик Мартуська

ооооох, які нині гарні уроки мала!!! дітки такі кльові!!! мене чули, все гарно відповідали, ще минулого тижня казала собі, що з нового року відмовлюся від них, а сьогодні питаю їх - на всі запитання відповідають, все розуміють, бачу результати!!! яке ж це неперевершене відчуття!
    отримала від мами подаруночок: рушнички і пакунок з цукерками, правда вона не попередила, що там ще салатнички, тому я випадково стукнула тим пакетом і розбила одну, сумно, але то можна пережити.
    і муж підступний дзвонив, що ще подарунок везе, люблю я такі дні, хоч я і просила більше нічого не купувати - подарунки - це чудесно!

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

Так класно, що сьогодні майже у всіх гарний день і чудовий настрій!!!:girl_tender:
    Ми сьогодні залишили бабусю з Мартуською, а самі поїхали до кума... Я намалювалась, взула каблуки:crazy: (сльози мєшают гаваріть) такий празднік в мене був!!! З"їла цілу купу нових продуктів, тепер чекаю, що буде:)
    Мартуся чемненько чекала 4 години на маму з цицьою, зато як присмокталась, то півгодини мене обнімала:girl_in_love:
    Ой, так люблю зимові свята!!! В четвер Анни, потім НР, потім Різдво і ціла купа днів народжень:girl_dance:

5. Holly

Holly Moderator

ото я поспішила з висновками :)
    Прийшов чоловік з роботи, я йому загріла їсти. Він їсть і так хитро дивиться, і питає чи я дивилась під подушку сьогодні. Я бігом погнала до подушки, а там:khomyak::khomyak::khomyak:
    [​IMG] я так хотіла маршрутизатор, щоб можна було носити ноут по кімнаті. Але чоловіка не просила, так якось в розмові сказала, що було б добре мати.

6. preciosa

preciosa Well-Known Member

Закінчується сьогоднішній шалений день... Миколая, а я модулі пишу, як запалена...
    Дякувати Богу, що попалось то, що більш-менш знала. Другий модуль взагалі писала так, що ще ніколи в житті такого не було зі мною. 20 хв писала в одного викладача, не встигла дописати все, попросилась, щоб на 20 хв мене відпустив, бо мала переписувати інший модуль (а та викладачка на ніякий компроміс не йшла, її не цікавить, що у нас інша пара і модуль:girl_emo:). Отже, я той модуль переписала(також повезло з питаннями, як на диво!) і прибігла дописувати той попередній:girl_impossible: Варто було подивитись з боку на нас, які бігають з одної аудиторії в іншу з перестрашеними очима і з майже істеричним сміхом))) Велике щастя, що викладач був молодий чоловік і дозволив нам писати-дописувати.
    Припленталась до хати, як вижатий лимон... Голова болить, ще й горло здає свої позиції... Тільки б я не захворіла(((
    Дякувати Богу, що цей день позаду... Ще завтра 2 модулі і я буду ще щасливіша))

7. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Про сьогоднішню прозу вже поплакалась в жилєтці, а врочистістю було близько 3 кг моїх улюблених цукерок під подушкою, купа мандаринок і величезна банка нутели:girl_crazy: "Обожрусь і помру молодой":girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    А ще зла, бо ніяк не можу загрузити фото в радикал, щоб похвалитись Анонімним Миколайком:girl_mad:

8. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ви заглядали під мою подушку? ;) Аналогічний набір.
    Діти майже не спали вночі - чекали на св. Миколая. І він мусів проявити чудеса "ізворотлівості", щоб пронести подарунки непоміченим. :) Зранку ледь до школи не спізнилися. Ввечері прийшла бабуся і принесла ще пакуночки + привела внучкам їхнього кузена - цілий вечір бавилися і розглядали свіжі подарунки.
    Цього року я була одноосібно відповідальна за всі подарунки і намагалася всім зробити щось приємне, ну і про себе звісно ж не забула :)

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

10. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

У нас сьогодні трапилась цікава історія.
    До нашого Мартинка приїхав св.Миколай на жовтому джиґулю. :girl_crazy:
    Збираємось з малечею на вулицю, чую машина під будинком припаркувалась. Ще подумала, що сусід приїхав, а хотілось вийти непоміченими. За хвилю дзвінок в двері, дивлюсь у вічко - нема нікого лише двері в під"їзд відчинені. Виходжу на коридор, а там під дверима пакет з подарунком і лише записочка, що це для Мартинка. Вибігаю я на вулицю і бачу, як поспішно від"їжджає жовтий жигуль. :girl_impossible:
    То ж Мартинко отримав від таємничого післанця Миколая шнурочкок забавок до візочка та цукерки з мандаринками.:girl_tender:

11. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Настрій ну зовсім не святковий, бо подарунок "Миколай", він же муж, спрезентував пару днів тому, а я йому купила і вручила пару днів тому подарунок і за Миколая і за Новий рік.
    В хаті бардак, але ніц не зроблю, бо привезли набір досточок, який має бути меблями в кімнаті. Меблі муж сам спроектував. Але майстри такі каліки, їм чітко дали всі розміри і показали всі сторони де має бути поклеєна кромка. І ви думаєте вони все зробили точно? Фіг вам. На деяких деталях кромка поклеєна зовсім не там де має бути, на інших її взагалі нема, і ще й деяких деталей бракує. Завтра будемо розбиратись. Як не зроблять по-людськи - влаштую шкандаль!

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Як же я заскучилася за посиденьками... Думала буде тут нет, але в Німеччині тепер не знайти шарового нету, та й взагалі туго з тим, по контракту нет лиш на півроку-рік часу, на місяць ніхто не дає... У мене зараз кожен день такий самий-вранці гуляю по Дрездені з обіду дві вистави в цирку. І так щодня до першого січня включно... Всім гарного Нового року!!!!

13. Katrine

Katrine Member

вклали ми нашого карапуза нарешті спати:girl_smile:. з нагоди того, що до нас приїхав дідусь, Маркіянко вирішив йому показати все, що вміє:girl_crazy:.
    день сьогодні гарний і дуже насичений. почався з того, що я не знайшла в себе під подушечкою нічого, а всі мої презентики з-під подушки були в Маркіянка ліжечку. мораль - хто пізно прокидається, той сам собі шкодить:girl_haha:.малюк зраня побачив пакуночок, та й все з нього поперекидав собі в ліжечко;), словом, було весело!
    весь день ганяли з чоловіком по справах, користуючись нагодою, що було з ким Маркіянка залишити, а вечір провели гарно в компанії кумів:girl_tender:.

14. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Уррааа!!!! Такий гарний сніг!!!!!!! Сьогодні в нас врочистість: 5 рочків моїй донечці!!! Аж не віриться...:girl_impossible: Розбудили її зранку з сином, заспівали пісеньку, задарували подарунками і вона щаслива пішла в садок пригощати діток цукерками, бо ж як так їй "коровай"не заспівають:)Йдемо з Сніжаною в садок, я кажу: "Дивись, який гарний сніжок сьогодні тобі в подарунок падає!!!", а вона каже:"Такий гарний сніжок падає тому, що я "Сніжок" і вот мені в подаруночок теж сніжок падає":girl_tender: Тепер маємо з старшим поприбирати, збігти в магазин, накупити кульок, прикрасити хату до її приходу, а ще встигнути щось приготувати до приходу хресної:) Будемо святкувати і підвищувати мамі тиск заодно народними методами, бо кава не помагає, а та набридлива нудота від головного болю і низького тиску вимучує і психологічно і фізично. Так що прийдеться:rus::drinks::drinks::dance2:. Головне, не переборщити:)

15. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Вчорашній день розпочався пречудово :girl_curtsey:. Св. Миколайчик не обминув мого дому, приніс мені і чоловіку подаруночки. Яке це приємне відчуття, зранку встати і побачити біля ліжка пакунки . На день було дуже багато планів, але їх здійсненню завадила моя застуда і висока температура.
    Як я вас розумію. Працюю також в школі і ці відчуття мені знайомі. Дуже приємно бачити результати своєї праці.
    Сьогодні я лікуюся і відпочиваю.

16. Farfalla

Farfalla Member

В мене суцільна врочистість!!!!!!! УРА!!! Миколайчик приніс позитивний настрій, мандаринки та електронну книгу!!! УРАУРАУРА!!! так-так, я тепер безвилазно читаю :) присипляю малу - читаю, готую їсти - читаю, перед сном - читаю!!! Клас!!! Я в захваті!!! Врочистість врочисто вигнала прозу :girl_tender:

17. Holly

Holly Moderator

А ми щойно з вулиці, так класно погуляли. Діти тішились снігом - катулялись. кидались сніжками, їли:girl_crazy: Сподіваюсь меншенька зараз засне, а я відпочину трохи. В планах ще готування і прибирання. Але в загальному врочистість

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну що, залишилося 8 робочих днів до свят. Настрій неробочий. Хочу додому. Малому стільки іграшок понадаровували, що можна бавитися днями, а часу нема:sad:

19. sofcja

sofcja Member

врочистість - гарний настрій попри все... сидю поитую дп, пю кавцю і підгризаю цукерки трошки...
    проза - ввечері полетів комп, зранку зрозуміла що сама з ним не справлюсь...:girl_sad:
    боліла дико вчора голова - от сніг і випав... якийсь гідромедцентр ходячий:girl_crazy:
    насипало снігу, тож зранку щодна маршрутка не їхала від нас - під гірку ще й по льоді.... ніхто не хтів...
    то сидю домця, на пари не йшла... якось буде.
    тішуся часом з кохасиком:girl_tender:
    а і ще третій день не можу по цукерки вибратись... мо завтра встигну... бо хоцю!

20. Artemida

Artemida Well-Known Member

В мене сьогодні якась нескінченна проза. Діти хандрять, бо не гуляли. Старший вже не знає до чого вчепитися. Купа нових іграшок вже йому чомусь не цікаві . Молодший ниє, бо не любить спати в хаті Зараз трохи позасинали , тому матиму міні-врочистість - спекла собі картопельки і телятинки в духовці, буду смакувати:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.