Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. poputochka

poputochka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Мене нині трохи попустило - нарешті остаточно відмовилась від переведення на іншу посаду (з одночасним виходом з декрету) - ніби і підвищення, і грошей більше, але повна "загруженість від і до" + відрядження, а з дітиськами що робити..? Старшу - на продовжену, а меншу?(В наших яслах групи продовженого дня немає..) Але сказала "ні", і як на світ народилась. Ну їх, всіх грошей не заробиш, та й кар"єрний ріст сумнівний, а нервів і здоров"я пішло б ого-го, от таке...
    З урочистості - нині дали дітиськам на роботі подаруночки і квиточки на виставу - будемо в суботу мати першого Миколайчика. А ще взяла в Тані для меншої костюм мишки (такий класний!), вже поміряли - завтра свято і наша мишка буде краща всіх!

2. Nata

Nata Well-Known Member

Погода новорічна :) Приніс мені брат ялиночку, завтра занесу малому у школу, будемо прикрашати, а поки що Даруся витанцьовує навколо ялинки :)
    Печу штолєн сирний і так вже хочеться якогось снігу, морозу, ну хоч трошки.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Погода паскудство, настрій паскудство, нерви нє к чорту, голова набита проблемами, малий вкусив за щоку до крові- то така в мене нині проза нещасна якась.:no:
    З хорошого- дзвонили нині мої дорогі співробітники, по черзі виривали одне в одного трубку і не могли мною натішитись, казали що заскучились і щоб я вже поскорше виходила на роботу і обов"язково зі своїми фірмовими пиріжками, хоч я вже й не пам"ятаю які то "фірмові" для них були. Ще передадуть малому подарунок на Миколая, який наше підприємство роздає всім робітникам в кого є дітки. Ось, ага і саме головне запросили мене на корпоративну вечірку:girl_dance: і казали, що тепер мій малий вже більший, тому відмазок в мене нема.
    Зараз малий сидить у мене на шиї і товче мені по голові:girl_crazy:, а я за той час пишу, але... але... голова вже болить.)

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я подарунок солодкий забрала і теж в суботу на виставу йдемо, хоч я не дуже уявляю 1,5 річну динину на виставі в Заньковецької:girl_crazy:
    вчора записала собі в плани, мус цього року спробувати спекти, а наразі вже все нарізано-витиснено на гарбузове варення, О. Чудо, все ж сьогодні зварю:girl_haha:
    а я сама себе до крові врізала ножицями для паперу:sad: а ще так довбанулось голову, що ледь не розплакалась...досі болить
    і нас з мужем мої екс-співробітники запросили:dance: (вже три роки не працюю там, а на всі забави ходимо:girl_tender:)
    цей допис під кодовою назвою -" а в мене теж щось таке":girl_curtsey:
    зробила капрезе, чекаю чоловіка, ніяк не вийде з роботи, думками повторюю-я не розізлюсь-я не розізлюсь-я не розізлюсь, піду почитаю тему " мистецтво бути дружиною":xaxa:

5. Heureuse

Heureuse вірю...

вот-вот. паскудство саме те слово!:girl_devil:
    ну був наче непоганий день- а під вечір настрій зіпсули безповоротно і все пішло коту під хвіст!
    в результаті, вже і порюмсала трохи, і позлилась. а зараз зробила чай, прийшла сюди і чекаю поки попустить...:ninja:

6. Музик

Музик Мартуська

а в мене врочистість!!!! і то така!!!!
    мала нині здибанку з Цитринкою і Дзінтарс - мега позитивні вийшли суші!!!
    скупила трошки солодощів для Миколая чоловікового і печенько для песі на Миколая.
    потішила дівчат подаруночками малесенькими. така втішена додому приїхала!!!
    коханий муж вмовив котлети на ночь глядя смажити, салатик ще збацала, кортопельки, най тішиться яка я нині хороша жона!!!

7. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

І я, і я піду на курпуратівну вєчєрінку:p Правда, не піду, а поїду до файного міста Тернополя (там чоловік працює). Ех, радісно, ба скільки-то радостей у житті десперейдхаусвайв?:smile: Пасєму починатиму шукати у закромах родіни якусь святкову сукенку:nyam2:

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми теж на роботі піднімали настрій - прикрашали кімнату.
    В центрі зараз знову чудо-аромат, аж голова розболілася.
    Але завтра пятниця!

9. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Оце я зараз покажу цей "малесенький" подарунок. Такий зовсім маленький, знаєте, що я його ледве додому притягла :mocking::good:
    Коробка повінця була (!) заповнена смачнючими цукерками і мандаринками (їх не показую, бо вже стоптали майже все :girl_crazy:). І ось такий чудесний браслет!

Мартусю, це неймовірно класний подарунок, дякую тобі! А також тобі і Олі за гарне товариство.
    Сьогодні маю день мандаринок! Від Myzuk, mrochkizm (від Мар'янки також маю класного Миколайчика) і абсолютно несподівані два кіля від мужа ;)

10. kati

kati Well-Known Member

Незважаючи на срану неприємну погодку десь пройшов не зовсім безнадійно.Чоловічочок дорогесенький проштрафився в мене, два дні, тобто практично ночі був відсутній,то андрія то робота...тож я йому сьогодні придумала безпощадну кару:girl_crazy:-не пустила на роботу, а потягнула в епіцентр ( бо вже другий тиждень ніяк не доїдемо).З тої хвилини почався файний шопінговий день:girl_tender:Скупила всякої різної красотєні новорічної,вже не дочекаюсь коли ялинку ставитемо. Потім доукомплєктовала миколайчиків солодким і мандаринками. А ще купила подарунок маленькій дівчинці, в якої скоро дн. Отака я молодець!:girl_curtsey:...А, забігала ще на сток, Сашці джинси купила а Дімулї дві майки!
    Тільки одне мучить мою совість-гора прасування, яка мене чекає чемненько вже який день, і сьогодні я вже клятвенно обіцялась кофтинкам і штаняткам, що будуть спатки на поличках в шафі....ех, боюсь збрехала, не маю сили і всьо

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

та блін, нема кому щолкнути:girl_spruce_up:

Всьо, половину Миколайків порозвозила. Навідала форумлянку і ще похресничків...погода, скажу Вам, сприяє, нічого не скажеш...але це нас з Романом не спинило. Добре хоч наш татко погодився забрати нас додому, що і врятувало від зливи і слякоті...брррр...
    Файне завершення вечора в сестрички в гостях. Ой, абажаю отой передсв"ятковий час. Настрамлєніє суперове. Чекаю завтра!

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Попиваємо з чоловіком глінтвейн, він дивиться футбол, я - читаю ДП і тут кожне друге повідомлення в декількох темах:
    І тут я згадую, що в нашому політесі теж таке дійство буде, ще й всі кафедри економічного разом :girl_crazy:, а я навіть ще не думала, що одягати :girl_impossible:. Піду почитаю, що форумлянки планують в темці Одягніть мене і потім в шафу ревізію робити :girl_spruce_up:

13. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

приїхали ми недавно додому, так гарно посиділи, мене потянуло у " Дім легенд", наїлись всякої смакоти, і вирішили з коханим згадати час нашого зустрічання:girl_tender:,незважаючи на дощ, вирішили собі прогулятись нічним Львовом, а точніше, центровими, старовинними вуличками, так романтично було:girl_tender:, все супер, вложуєм малечу спатки, і святкування продовжується:girl_crazy::girl_blush2:

14. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

:d23:
    І я вже частину пороздавала, ще частинку - запакувала, так мені цей процес подобається.

Завтра нарешті п'ятниця, а то ті сірі будні вже набридли... Вихідні мають бути насиченими, а там уже Миколая, Новий рік...:girl_tender:
    І мене це діло чекає вже давно, але нехай ще зачекає, нема натхнення:girl_blush2::d23:

Останнє редагування: 15 Грудень 2011
  15. puha

puha New Member

і що ж там набрала?
    я кинула око на "Євангеліє для дітей" від АБАГАЛАМАГи, лише за 40 грн.

16. lawyer

lawyer Member

а настрій такий гарний!!!:girl_tender: мабуть, в передчутті свят!
    сижу на роботі і так добре мені:girl_yes:. і ніби робота робиться, але й усмішка не сходить з вуст:girl_crazy:
    вчора з коханим розвезли всі подарунки від Миколайка! +отримали також презенти взамін:girl_curtsey:. потім була смачна вечеря з переглядом улюблених телепрограм:)
    а сьогодні їдемо в Тернопіль на вихідні - в планах зустрічі з друзями, шопінг, кіно - одним словом повний релакс!!!

17. zetta

zetta Well-Known Member

проза якась така передноворічна ) розмови про свята, очікування і тд..
    каже татко наш шо покаже майстер-клас по вдяганню ялинки, на то йому треба 5годин, підносити чай-каву-цукерки, можна з боку дивитись але не заважати....... кажу нє -нє.. абайдемси без таких мастер класів )
    завтра купую фарбу до волосся і йду до перукарні наводити красу.

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Врочистість була вчора - ходили із Цитринкою і Myzuk на суші, ще й отримала подарунок від Myzuk:girl_claping: - дякую, Мартусе :girl_tender:
    Нині знову проза: робота... Відколи перестала мене та робота цікавити , змінилося і ставлення до абонентів. Мені якось до них абсолюно однаково...
    Нині ввечері нарешті розберу свої речі і принаймні половину завтра відвезу додому - їду на один день - щоб наступного разу, як буду переїжджати, не тягала купу непотрібного.

• Подобається Подобається x 1
  19. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене нині шаленний день, весь в передсвяткових клопотах. Короче, помісила болото я сьогодні добряче шукаючи подарунки.))
    Хотіла з малим під час прогулянки за миколайками сходити, ан нє, йому виявляється така ідея не сподобалась:nea:, та й людей всюда повно, тому вручила свого мацьопика ще напівспящому чоловіку, який відсипався після нічної зміни і сама маханула шукати Миколая. Ну, знайшла, ледво то вьо донесла, а ще накупила капусти на голубці (ох, тяжка ж та капуста) плюс заодно продуктами затарилася, як завжди не подумавши, що те все в руках тягнути прийдеться.:scratch_one-s_head:
    Йооой, на пів дороги порвався мені пакет, мандарини покотилися в болото, а ше й цибуля.:8: Боженьку, бідна-нещасна українська жінка...:no:
    Загалом наразі трохи перепочиваю поки чоловік з малим бавиться, але він зараз іде на роботу і шаленний вечір продовжується. А ще й дитя якесь не в гуморі, тому прийдеться його розвеселяти.:dance2:))

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

День розпочався з очікування Миколайка-форумляночки (до останнього не здогадувалась хто це, навіть вже коли побачила :) ) Отримала файнезний подарунок, а з ним і файнезний заряд гарного настрою на цілий день. Вигуляла Нікуську, приготувала вечерю і з нетерпінням чекаю завтрашнього дня. Настунька вперше йде на виставу з Миколаєм, після якої нас чекає заброньований столик в Трьох мітлах :girl_smile:

Статус теми:
Закрита.