Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

І я, і я! А найголовніше, це був мій останній візит до стоматолога, відмучила, чому дуже тішусь. Маю з тим рік чистого спокою...(ну або хіба нашкребу раніше на імплант)

Останнє редагування: 14 Грудень 2011
  2. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Поганий-поганий день... Не справдилися очікування, праця - коту під хвіст, повністю деморалізована, - а тут ще й дзвонять: добрий друг - у реанімації. Був присмерті...

3. Farfalla

Farfalla Member

В нас сьогодні була бойова, войовнича, ворожа проза... :girl_cray: сварились, сперечались, підвищували голос (подумки кричали і то нецензурщину :girl_blush2:)... і через що??? сама не знаю... погода не така, підйом не з тої ноги і взагалі... я хочу на море :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    врочисто помирились, поцьомались, та й зараз дупця до дупці і будемо спати... завтра четвер... скоро Миколайко буде дарунки носити :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

4. AilataN

AilataN жива

Який був класний день! Стільки маю розказати-написати, купа вражень!
    Маруся була на виставі в Палаці Мистецтв, весь день тільки про неї мова, я на ярмарці мала чудові зустрічі, і з однокласнками, і з колегами, і нові знайомства цікаві!
    Потім зустріч з форумлянками-парфумоманьячками, хотіла дуже їх усіх побачити)))

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

врочистість- закупили з мужом подарунки до Миколая рідним, залишилось лише солодке і все. Тішусь, бо швидко впорались та й вперше не робили то в останній день:girl_dance: от тільки, що подарувати коханому я все ще не придумала...
    знову глибока ніч, мені не спиться, йду розвішаю друге за сьогодні прання, на плиті доварюється узвар, так і не зварила варення, все відкладаю з дня на день, а коли згадую про того гарбуза то вже нічка, ех, господинька:girl_crazy:
    муж сидить за новим компютерно-туалетним столиком ггг( о, точно! то ж я йому його подарувала пару днів тому) і тішиться, бо йому тепер зручно, а ще ми обоє п"ємо чай з нових горняток, дуже тільдуватих:girl_tender::girl_haha: ( о, це теж можна за подарунок зарахувати), а ще зараз принесу з балкона його сир і покладу в сьогодніпридбану штукенцію для зберігання сиру ( блін і то подарунок:girl_haha:) але і під подушку тре щось покласти, що?:girl_in_dreams: висновок- день видався дуже шоппінговий:)

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

аналогічно. А так хочеться подарувати щось миле, потрібне,зі змістом і не дуже дороге...

7. zetta

zetta Well-Known Member

о) вона взагалі мила та позитивна людина і молодчинка, шкода шо не знаю її особисто ).
    на вулиці сіро... напрягаю мужа всякими завданнями, шось докуповую, дозбирую, допаковую... маю на вікні грядочку мяти різних сортів, росте, пахне )
    умудрилась замовити ялинку, перепродати її бо сімейство захотіло більшу... тепер чекаєм поки довезуть.

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Біля вікон моєї роботи 100 підприємців які хочуть продавати пиво в кіосках вже пів-години з усієї сили гамселять в металеві бочки, моя голова вже також як бочка. Люди, ну чому не можна протестувати тихо-мирно, ви ж не одні в центрі! Може хтось має працювати...

9. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Всі ці Миколаївські пристрасті надихають мене тільки на врочистість :girl_tender: Вчора вперше приготувала тірамісу, вилизала квартиру (хоча зараз, після урагану Насті, цього і не скажеш) і хочеться вже все прикрашати - прикрашати..Настрій суперовий, свята наближаються :girl_dance:

10. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і в мене сьогодні врочистість) В нас з коханим така невелика дата нашого одруження, вже рівно 4 роки, як я стала його люблячою дружиною, а він мені найдорощим чоловіком:kiss: Плануєм сьогодні це відмітити, ще де не вирішили де, але вечір має бути романтичним:girl_tender:

11. olena

olena New Member

У мене якісь шалені дні почалися, вчора як та бджілка літала по місту, мала купу справ, які мені успішно вдалося залагодити , остання справа була найприємнішою, бо це було вручення миколайчика. Мабуть, могла б сидіти і лялякати з Наталею Fleshkою довго-довго, якби не сплячі мої хлопці у машині. На останок була пізня сімейна вечеря в дуже пііднесеному настрої. Таки ті свята справді творять дива.
    Сьогодні маю врочистість: йдемо з коліжанками в сауну, давненько нам не вдавалось такою великою компанією десь вибратись, чоловіки як не пручались, а все ж погодились посидіти з дітьми і це дуже тішить. Їсти доварюється , прання попране і розвішане, залишилось спакувати торбу і Вероніку і вперед.

12. kyharochka

kyharochka Member

І я так люблю, щоб практичне і недороге. До його улюблених парфумів додається ще брелок до величезної в'язки ключів, з нашим фото ручної роботи,:girl_tender: який сьогодні забрала в нашої чарівної форумляночки. Велике їй спасибі!:girl_yes:

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Не спитала вчора, хто ти по гороскопу, уж больно одинаково зірки помічаю останнім часом в нас лягають.
    В мене завтра теж намічається міні корпоративчик в сауні. Сподіваюсь моя сильна половина пручатись не буде:girl_yes:
    Шота я утамілась, весь ранок шуршу-їздяю. А ще, виявляється, за час декрету зовсім забула що в ранішній час з Городоцької в центр можна їхати півтора години. В результаті спізнилась на 40 хвилин до перукарші...Але то таке, зараз вся така раскрасіва сидю і думаю, як би то так розпланувати вечір, щоб все встигнути...і не знаю...

14. lawyer

lawyer Member

з врочистостей:
    - щойно коханий приїжжав на обід і привіз цілий пакет солодощів з Лігумінки
    - вчора в Black Red White вибрала шафу, комод і зеркало до моєї спальні (замовила вже батькам на дн, яке буде ... аж в кінці січня:))
    - знайшла фотографа для весілля! це останній пункт з найбільших приготувань до весілля (не рахуючи нарядів і обручок)
    з прози:
    - мали їхати на сб-нд на Буковель, але переносимо поїздку через безперервні дощі на ці дні:sad:

15. sunset

sunset Active Member

врочистість- муж приїхав швидше з роботи і привіз смачненького))) рафаелки, зелений чай з жасмином, пончики з ВАМу і мартіні ))) люблю коли він проявляє ініціативу і без нагадування щось добре привозить)))

я доліпила вареники, бо вчора виключили на весь день світло- а при свічці воно якось не феншуйно було, хоча муж зацінив вечерю при свічках))):girl_tender:

зараз збираюсь і їду чоловіку за подарунком- є вже светрик від Миколайка, а ще хочу портмане знайти гарне)

16. oksumoron

oksumoron Active Member

щойно мала цілу забаву!
    побачила, що мій віск для депіляції розлився в косметичку! добре що там були лише лаки різні і я то все вимила гарно! от щойно закінчила прати косметичку, правда то їй пішло на користь лише, бо якби не той віск то так і не дійшли б мої руки!
    а ще ввечері в чоловіка на роботі корпоратив! так що будемо сьогодні п"яні і пізно вдома! поки що сиджу і думаю що то мені б такого гарного вдітись! а ще маю сушити волосся і малювати нігті! а я ще навіть і не обідала, але думаю що то вже зайве, як їсти, то вже в ресторані!

17. Котя

Котя Оптимістка :-)

Прооооооза!!!:girl_sad: 10 днів назад банальне видалення 8-го зуба, а потім ....... защемлення челюсті, температура 40, попадання інфекції в лімфовузли, три операції, десятки уколів,капельниць і антибіотиків.Всі лікарі говорять, що якщо б інфекція попала б в кров , то ......... Дякую Тобі Боже, що я це Все перенесла, і що маю люблячих людей які, помогали коли було погано. Люди, я ніколи б не могла подумати, що це може статись зі мною:girl_impossible:, але як є , так є, сьогодні втікла додому, йду на покращення:girl_smile:, завтра мушу на роботу на пів дня:girl_mad:

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

була в ортодонта і засмутилась, але підняла настрій тим що купила мужу піжаму (хоч хотіла самі штани,але ніц) і заодно собі теж піжамку купила, майже таку тільки в іншому кольорі. Врочистість-з пошти забрала Миколайка:radist:

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і мене, ми з чоловіком домовились подарунків не купувати, а просто потішити себе солоденьким. Але як можна не купити подарунок, якщо щодня читаєш про подарункові пристрасті на посиденьках? Ще й чоловік вчора в ході розмови, сказав, що він не проти презента. Ото буде йому сюрприз! Бо я сьогодні купила йому рукавиці флісові :girl_tender: Тішусь, бо то ідеальний варіант для нього, бо шкіряних би не вдягнув:girl_nea: А ще вирішила його потішити новим станком для гоління, в ДЦ якраз була акція на такі набори, того я дуже щаслива за вдалу покупку, і уже не дочекаюсь тої ночі, коли покладу те все під подушку ;)

20. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.