Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. lawyer

lawyer Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

непоганий початок вихідних:girl_wink:. з роботи відпустили на 1,5 год. швидше, потім незаплановано їздила з коханим і батьками на вечерю, зараз в тишині сижу тут, а ше чекаю на журнал і щось смачненьке, яке мені мають незабаром привезти:connie_pull-pigtail

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Гарний день, закінчився не дуже гарно. Їздила з Мартином на заняття, у автобусі мені витягнули гаманець:girl_sad: , грошей було не так багато, але я дурко тримала у гаманці усі карточки...
    З врочистості - скоро мій день народження. Хочу новий телефон, але сама не знаю який, переглядаю варіанти в неті і тепер вже точно не знаю, що хочу :girl_impossible: . Може хтось свій похвалить... А ще треба новий гаманець...

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене навпаки, день був недуже, а завершився файно, бо ввечері купили квітів і пішли вітати сестру чоловіка, посиділи в різних кафешках (таки наш малий клаббер ггг), прийшли додому і я завершила вишивати картинку, ухуху:girl_dance: поміж тим був спонтанний шоппінг:) але завтра буде не така люба субота, бо сьогодні ніц не прибирала...ех

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

І у мене така ж халепа, теж сьогодні нічого не зробила. Люблю прибирати у п"ятницю з двох причин :
    Юстинка у школі і чоловік на роботі, прибирати значно простіше, коли удома зі мною лише Мартин;
    чоловік та Юстинка у суботу вдома:connie_pull-pigtail , ми разом готуємо їсти, а потім кудись їдемо на гульки.
    Люблю суботу по обіді - і чистенько :girl_wink:, і ситненько :nyam2:.

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я вилизала всю хату, навіть всюди попилососила (зазвичай халишаю таку роботу мужу), сиджу вся така задоволена собою і результатом :girl_spruce_up:. Муж з Сашком пішли на футбол.

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і я:girl_tender:, а ми з доцею відправили нашого тата на тренінг від його компанії, а самі чекаєм в гості мою найкращу коліжаночку з синочком, а ввечері плануєм поїхати в КК:girl_curtsey:

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, ну чого ж ті дні такі один на другого схожі?! :cry:Ну, хоч би якісь зміни, а то все одне і те ж- у чоловіка вихідний, він пішов з малим гуляти, я залишилась в хаті з купою роботи. Якась вже апатія до всього починається.:beee: Кажу до чоловіка нині: "Давай поїдемо в центр з дитиною погуляєм, поміняєм обстановку, а то скоро вовком завию." Ну, іншої відповіді я й не чекала: "Ой, та нашо мені той центр". Звичайно заставляти не заставлю, тай тягнути на мус когось кудась- діло з малоприємних.
    Ееех, проза-проза...:umbrage:

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Переробила сьогодні купу роботи. Приготувала сніданок, вилизала хату, випрала тюлі (і не лише). Любий поїхав по справах, а я ще в магазин, придумаю щось на вечерю і все. Субота!

9. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Незважаючи на те, що я останнім часом дуже-дуже рідко дописую, я все одно частенько сюди забігаю і читаю ваші дописи! Трошки скучаю за тими часами коли могла більше часу проводити на ДП, але маю надію, що скоро це виправиться :)
    Отже, проза - все як завжди, хата-робота-хата
    Врочистість - Діма пішов до свого друга на ДН, а ми з чоловіком йдемо до кумів на ДН :) Дожилася, що дитина моя тепер без мене відпочиває :)
    А ще :) сьогодні замовили металочерепицю :) і скоро наша хатинка буде з дахом :) навіть не віриться, що вона наша....рідненька....ех але ще довго до фінішу маю надію що за надцять місяців в цій темі врочистістю буде новосілля!

10. lawyer

lawyer Member

цілий день не виходила з хати -нет, журнали, тб... нещодавно переодягнулася з піжами:girl_blush2: і аж настрій покращився! врочистістю є те, що хата гудить, як вулик, від приходу гостей:girl_bye::брат з дружиною і двома дітьми, другий брат з дружиною і донечкою, мамина сестра та й батьки кожні вихідні приїжжають до мене:girl_yes:. шкода тільки, що коханий ще вчора поїхав в село і буде аж завтра:girl_flirt:

11. sunset

sunset Active Member

то сьогодні про мене))) такі плани на день були- і шопінг з подружкою, ввечері з мужом хотіла на суші сходити- а результат- спортивні штани, хвостик і чай біля компа,
    добре, що хоч поприбирала і їсти що є, а решта- пічАль повна, бо вчора наїлась ананасика- і як результат, губи такі як силіконом накачали, мечта Памели Андерсон, і печуть, жах один(((
    а так хотілось якоїсь врочистості, щей подружки позвонили- потішили, що замовили столик на вечір в клубі!!! і так хочеться кудись вийти.....
    чекаю мужа,хоч може трохи розрадить)))

12. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

А я вже який тиждень мріяла піти закупитись цукерками в Фабрику Шоколаду - все чекала чогось. І от сьогодні дорвалась, закупилась і сиджу зара, а настрою відповідного то всьо тепер засмакувати нема :sad:. Так омріяла собі цей момент - улюблений чай, цукерочки (напевно смачнющі) і якийсь спокій і затишок. А не та хвиля - ловитиму далі :girl_in_dreams:

13. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Ну в мен замість тб -тетріс (вчора була в ашані. не змогла не купити) і замість журналів тре було закон почитати.
    З врочистості- спекла млинці, чоловіку на ніч захотілось. смачнющі. їли з варенням з смородини і молочком :nyam2: А завтра день обіцяє бути веселим. Йдемо на день народження:girl_dance:

14. Музик

Музик Мартуська

їздила з сестрою в Метро - купила трошки їжі, подарунки на день народження свекрухи, трошки всяких дрібничок для себе, а тепер сиджу вдома за новим серіалом, доробляю прикраси, які в мене родичі просили, а я відкладала їх в довгиииий ящик - прийшов і їх час! поговорила з сестрою, погуляли гарно - давно такого не було - рідше тепер маєм час бути разом, а то тааак класно

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Якийсь такий день дивний:8:. Жахливо себе почувала, тому всю роботу взяв на себе муж. А мене вистарчило лише на приготування обіду.
    На вечір відійшла.
    А на завтра була купа планів і певно нічого з цього всього не здійсниться. Мали йти на хрестини, та ще й зустріч одногрупників затіяли. А виходить так, що буду в дома сидіти, бо дитина без мене ніяк. Ах...
    Нічого, тішу себе, що все так не буде;)

16. zaderyshka

zaderyshka Member

А ми з чоловіком зараз у його батьків, поїхали на вихідні. Ніби все нормально, але шось я зі своїм настроєм ніяк не можу полагодити. То якась нервова, то все мене дратує, то якась байдужа. Певно то "відходняк" після віх моїх перипетій з дисером. Два дні з мужом були сильно посварені, то гиркались, то взагалі не розмовляли. Шось треба робити з настроєм

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Проза - майже цілий день в хатніх клопотахі тривожних думках. Врочистість - чоловік прийшов з роботи, спакував всіх (!) дітей і поїхав в КК на закупи. То вперше наш Марчик поїхав без мами, чемно, без плачу всівся в автокрісло і сидів цілу дорогу, як зачарований. Навіть заснув. :)

18. Fechka

Fechka Member

В мене також. Прибирала,прала,готувала їсти. Робила з Настьою уроки. Готували доповідь-плакат на тему: "Я скажу Ні-наркотикам, курінню,алкоголю."
    Втомилась.
    Чоловік учора був до пізна на дні народженні, сьогодні на роботі,а тільки що мені повідомив(23:20),що завтра зранку їде в Ів.-Франківськ. Сказати ,що я засмучена і розчарована-нічого не сказати...
    Важко. Останнім часом ми просто люди які існують поруч. Які не сперичаються, не конфліктують просто існують....

19. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Настюха розхворілась по повній - кашляє жахливо, нічого не їсть і при цьому ще умудряється поносити (цікаво чим). Але я, зла мачуха, залишила її на бабусю і з рештою свого сімейства відправилась на новосілля до куми. Гарно посиділи в гарній компанії, зацінили ремонт і додому, до хворої доцьки. Так за нею зіскучилась за тих пару годин, що зацілувала "до дир" :)

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.