Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Файно...
    А мені мій нічого не обідцяв. Хоча нє, брешу - обідцяв, що буде пізно і п"яний. Андрія на роботі святкують. Бліна, весело живем.
    То була проза...
    А зараз - знову проза: в Романа на фоні застуди позапалювались десна, шалені гінгівіти, губи порозпухали як пампухи, розмовляти майже не може...А моя застуда пашла на горло, боюсь якби мій хронічний фарингіт не повернувся.
    Сидимо вдома, кайфуємо.

2. Heureuse

Heureuse вірю...

і я дома.
    єдину важливу пару на сьогодні відмінили, то тішусь, що поки сижу в теплі, бо ввечері ше може матиму заняття.
    загалом маю купу роботи, зокрема величезну статтю на переклад..а так не хочеться до того братись..отак перекладу один абзац і знов несе мене кудась:biggrin:
    настрій якийсь невизначений, хочу чогось сама не знаю чого...
    з того всього об'їдаюсь мандаринами :girl_yes:

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я це зробила:girl_yes:, я вклала соє чудо спати.
    А справи й досі чекають:girl_crazy:.
    Вирішила собі зробити врочистість і в тишині випити чаю з випічкою. Файно:girl_tender:. А робота нікуди не подінеться ;).

5. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а в мене сьогодні таке прийшло натхнення до прибирання, "шуршала" як бджілка:girl_crazy:, от погода не по сезону, дощ, туман:girl_sad:, з дому виходити не хочеться, але мусим, сьогодні в нас заняття. І ще одна врочистість є, вирішили ми з коліжанками Андрія справити, хоча прикол в тому, що ні одна не Андріївна, і не Андріана:girl_haha: вечір буде прикольний)

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Сьогодні якийсь такий лінивий день,бачу не в мене одної :)
    Я на все що зпромоглася сьогодні, то спекти кекс і обід на швидкоруч забадяжити. Шукаю в неті якусь цікаву стильну стрижку для себе, з того всього випила 2 кави а толку з пошуків ніяких...Чекаю хлопців з садіку...і, хочу ще кави.....

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

будете на кавовій гущі гадати і папірчики під подушку пхати?

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ми все таки вигулялись.))
    Думала, що я буду одна така неперевершена мамочка в таку погоду ще й з дитьом, а там на вулиці виявляється набагато менших мацьопиків вигулюють, так що ми отак трохи помежи дощ і погуляли.))
    Потім малявочка мій спунькав, а я трохи на кухні попрацювала.:ed4d70def841dc74b57 Ну, і більше ніц цікавого, вечір буде як вечір, нічого особливого.:dntknw:
    А, доречі, розмовляла нині з чоловіком на рахунок літнього відпочинку і ми вже чітко вирішили куди поїдемо і відкриваємо з наступної його зарплати для цього офіційну заначку. От так!;)

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

і ми, вже навіть прикинули на коли чоловік візьме відпустку:girl_yes:

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

11. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А ми сьогодні перший раз вигуляли трохи малечу, а то якісь такі вітряні дні були, що було геть страшно вилазити. Вона в мене зовсім ручна, думала буде кричати в візочку, а нє - разок крякнула і відключилась :)

12. oksumoron

oksumoron Active Member

я також сьогодні спекла пляцьок яблучний і фактично його вже доїдаю!
    дуже вже смачний! ще маю багато речей до прасування так що думаю десь за годинку як поставлю пекти м"ясце то все і перепрасую!
    також якась сьогодні гнила- цілий день читала, в перерві лише спромоглась покупатись, бо ввечері думаємо йти в кіно!

13. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

наступного четверга треба занести на кафедру готового диплома:girl_emo:
    а він, казьол, щось не хоче мені писатися:girl_nea:
    буде як в тому анекдоті:

14. Fechka

Fechka Member

День був вдалий. Зранку вирішувала справи. Потім, відісилала відкритки- вітання зі святами.
    Далі знову пошук подарунків до Миколая. УХ!, ще не все. Проте чим раз то цікавіше. Крім того 17.12-в кума 35 років. Тому вирішила приготуватись-записалась в перукарню.

15. zaderyshka

zaderyshka Member

В мене теж файний день. Нарешті віддали мені ту довідку про працевлаштування. Уря! Здибала свою коліжанку, яку рік не бачила, в Гамерику бяка так поїхала. Полялякали, подарунки отримала...плануєм продовження. :girl_phone1:

16. sunset

sunset Active Member

а я сьогодні задоволена собою, днем та і загалом життям)))

найбільша врочистість- татусику зробили операцію на око, успішно забрали катаракту і завтра він вже буде дома))) правда, лікар сказав що тепер в нього катаракта вже і на друге око перейшла- але нічого, за кілька місяців зробимо ще одну операцію- і тато буде зовсім без окулярів ходити)))

забрала подарунок коліжанці на Анни( формочки на кексики) :girl_tender:

купила батькам і свекрам подарунки))) і собі светрик:connie_pull-pigtail ну не стрималась, але до Нового року то точно остання покупка ))))

заїхала до свекрів, повечеряли з чоловіком там- того я відпочиваю))) гггг,
    натопталась помідорків маринованих- ну такі вони в свекрухи добрі, вся сім*я дивилась здивовано))))

і ще я підстриглась)))) коротко, майже боб каре і легенько висвітлила волосся)))) так зручно і кльово, о як!

17. gladiolys

gladiolys Member

А я з вчорашнього дня холостякую, коханий поїхав у відрядження :sad:
    Цю ніч майже не спала, а коли зранку ще й побачила таку погоду, то зразу захотілось відмінити всі справи. Але зібрала силу волі і вперед. Купила подарунок чоловіку, так що дома його вже чекатиме Миколайчик, потім банк, потім податкова. А потім релакс в дитячих магазинах, яке ж там все манюнє і гарнюнє, хочеться купити все! Розігналась брати стільці для годування але зрозуміла що не донесу, тому треба буде завтра заїхати забрати. І тоді вже будуть повністю готові подарунки для племінників. На кінець покавувала з подругою . І все, зараз маю сили хіба на нет і морозиво, а треба сідати вчитись бо завтра пари.

18. tsyganka

tsyganka Member

Сьогодні день прибирально-готувальний, бо маємо завтра врочистість - День Народження у синочка!!! Не знаю чи всі гості прийдуть, бо з тими хворобами ніяк не можемо зустрітись:sad:, але малий дуже чекає, закреслював в календарі дні, які лишились до свята. Помила голову і стираю нігті. Чоловік пішов святкувати Андрія, казав як прийде допоможе, все що попрошу.:girl_haha:

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Зранку їздила на обстеження з Лілею. Принаймі є якісь позитивні прогнози. І це головне. Будем далі працювати. Я не здаюсь і все мусить бути добре. І ще я сьогодні нарешті допакувала всі подаруночки на Миколая!!!!:) Всім своїм рідним і друзям, і похресникам і деяким дівчаткам з Посиденьок. Це для мене таке задоволення - готувати подаруночки. Завдання виконано і душа спокійна. Від своїх домашніх поховала подарунки по різних кутках хати. Тепер би саме основне не забути де я їх поховала :), бо минулого року мала такий казус - склєроз напав , шукала ще тиждень після Миколая:girl_impossible:

20. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Проза:з суботнього футболу ходжу захрипша,ледве говорю.На роботі пропало світло,але відпустили лише тоді коли вже з свічкою треба було ходити :sad:,врочистість:нарешті привітала свого Миколайка,але навіть побалакати не змогла довго,бо бігла за маленьким в садок і додому,щоб готуватись до свого завтрашнього ювілею.Вже все зробила,ще себе в порядок привести і буду завтра чічя-ляля:)

Статус теми:
Закрита.