Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. sofcja

sofcja Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

аааааа.... я Облівіон ніяк забути не могла...
    поки сесія то Скайрім собі не ставлю, тільки в коханого на компі поцикую...
    воно мега-мега кльове! так-що я вас розумію. сподіваюсь отримаєте задоволення від забавки!:girl_tender:

в мене нині радість - я довязала комбезик зимовий... так переживала чи ниток вистачить нормально, а ще й на шапочку трошки лишилось! завтра домучаю і пришию хутро і замов... буде тепло моїй Лялі)
    з прози - намагаємось завести цуциків. знайшли мужичка, а він як цнотливий нас засоромився, боявся і тікав... ех, чи знайдемо ми якогось мачо підходящого чи знову до літа відкладемо:girl_impossible:
    я морально до манюнь вже готова.... біда з тими мужичками!
    пс. шукаю мачо-чіхуашку, може бути помісь з тоєм. бажано персикового чи блондинистого окрасу...

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

наминаю шварцвальдский, штопаю (читати -творю) одну штучку і згадую сьогоднішній кльовий день:) мали гарних гостей:girl_tender: на завтра маю купу планів, хоч би половину встигнути

3. Heureuse

Heureuse вірю...

сьогодні понеділок. цим для мене все сказано :biggrin:
    поставила будильник на пів 8- в результаті ледве в 9 виповзла з ліжка. душ і кава, на разі, безсилі проти мого твердого небажання починати новий божевільний тиждень :girl_in_dreams:
    а вчора було доообре- вечеряли з коханим в сушках, говорили багато-багато, гуляли по місту. і як завжди так не хотілось розлучатись. ех...
    на сьогодні в планах- манікюр, одна або дві пари в залежності від настрою і заняття з дитиною. а все, що зараз хочу я- це спати, спати і ще раз спати. ну ще можна просто валятись в ліжечку і читати щось файне :girl_in_dreams:

4. sunset

sunset Active Member

хороші- хороші вихідні)))

їздили з мужом в роддом до сестрички- провідували малечу)))) Вікуся така манюнічка, спокійна і розважлива дівчинка))))) зайвий раз хникати не буде)))

потім поїхали до друзів на смачнющу запечену щуку і цезар)))ніде не куштувала такий смачний салатик, як в мого друга))) щоразу переконуюсь- як то добре коли чоловік вміє і любить готувати:girl_tender:

поки він готував їстоньки- моя коліжанка розважала нас з мужем)))
    гарний і спокійний вечір був)))

а сьогодні відвезла татусика в лікарню- будуть йому робити операцію з видалення катаракти.... переживаю, щоб все було добре,
    все мусить пройти добре)

5. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і в нас вихідні суперові, вчора їздили в Епіцентр, накупили собі купу новорічних штучок, і також нові кулі на ялинку, правда ще цього року, і думаю, ще й на наступний будуть із пластмаси, заради безпеки нашої лялі:girl_crazy: перед тим були в "Антошці" в центрі, наша доця захотіла трошки там побавитись, і так день пролетів. Сьогодні ми сидимо вдома, щось Рокса почала кашляти:girl_sad:, вигріваємся, бавимся, прибираєм, готуєм, проза:girl_sad:

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Вчорашній день був такий як завжди.Неділя у нас для друзів і веселих компаній, були в кумів, весело посиділи,діти бавились.
    А сьогодні я вже НАРЕШТІ скупила всіх Миколайчиків,подарунків назбиралось багато,треба те все розібрати по кульочкам і поховати! Чим і займуся зараз! Маю ще деякі справи з роботи доробити і все, день можна вважати вдалим і врочистим(я так люблю купувати і дарувати подарунки, получаю від того більше задоволення ніж коли сама їх отримую)
    Ще сьогодні ввечері іду на "балет"(так моя дитина називає аеробіку) :girl_smile:

7. zetta

zetta Well-Known Member

наш татко у відпустці і тим всьо сказано, не встигаю з ним нічого ) Миколайчики куплені, чекаєм ше на москінівську сорочку для татка...як не прийде вчасно то готую його до того шо до нього персонально прийде дід мороз ))
    малявочка наша мамкабабкає повним ходом...... а вчора наніч поївши видала -кака, в татка пропав сон..... і хоч розуміє шо то не свідомо... не може пережити шо какашка пішла в перед татка )))
    і дуже тішуся шо цього року не буде в нашої школярки новрічного свята в класі, бо вони вирішили їхати цілим класом до лісу на базу, лижі-сани, дід Мороз, торт і шашлики...во.

Останнє редагування: 12 Грудень 2011
  8. Holly

Holly Moderator

Гарний сьогодні видався день. Зранку з дітьми ходили на міні форумівку. Поім трошки погуляли. Відповідно Оленчин обідній сон посунувся на дві години. Тому вона спала аж 2 години, а з нею і Яринка. Я за той час дочитала книжку, трошки пов"язала. словом відпочила.Діти встали, разом бавились, а я за той час приготувала вечерю.

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

Дуже плідний сьогодні день:
    у клініку з малою з"їздили, їсти наварила, в хаті поприбирала, з мамою побалакала...:ed4d70def841dc74b57
    дітьо спить, а я жду коханого з роботи, нагодую і вручу дитину на цілих 1.5 год, а сама на танцюльки:girl_dance:
    такий якийсь файний настрій, і ніби понеділок, але все ж таки...

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ми цілий день в хаті з Романом. Інтенсивно виздоровлюємо. Правда дах рве від тих чотирьох стін і в нього і в мене. А від шафи-тролейбуса вже нудить.
    А ще словарний запас моєї дитини на очах збільшується покращується і пкращується...звідки тільки він тих перлів набирає?
    Дракончик сьогодні вже став даконциком, так мене прикалувало коли він був кондомциком, і коли пірамідка була піпісінькою:mocking:

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

:girl_curtsey:Давненько ніц не писала тут, тому трохи багато вийшло.

Cубота. Зранку намагалася ванну відмити. Щось не дуже вийшло. Тут допоможе лише нова ванна, цій вже ніц зарадити не мож...
    Дивилася квартиру, але там ремонт робили тоді, коли будинок споруджували і опалення пічне... Та й ціну загнули, тому нам не підходить.
    Вернулася з футболу, хоч і програли, замерзла, але емоції позитивні :)
    Почувалася свинею. Поки йшла на футбол по тих болотах, вимазалась, вже на стадіоні так-сяк почистила штани і взуття. Але коли верталася, заляпалась ще більше, так соромно було в Ашан заходити із болотом до колін:girl_blush2:
    Щоб доїхати на Пасічну, треба було б хіба на 2й поверх 7а вилазити, тому пройшлася до перехрестя Стрийської-Наукової і там сіла у 52.

Неділя. Зранку – до церкви, потім зустріч з одногрупниками. Щоправда, нас було дуууже небагато. Аж троє хлопців і я. Потім ще дівчина одногрупника підійшла, то посиділи три годинки на й по домах.

Понеділок. Ледво встала о 5 ранку, сіла на 38 маршрутку. 10 годин на роботі, тепер сиджу у Myzuk і балакаємо.
    До речі, хоч у мене на роботі обмежений інтернет, але я все одно читаю посиденьки:girl_crazy: Хоч і не бачу, що заховано під знаками "оф-топ" та "детальніше" і сама писати ніц не можу.

• Подобається Подобається x 1
  12. zaderyshka

zaderyshka Member

А в мене нині і врочистості, і прози, всьо на купу. Проза - знову повернули всі документи в аспірантурі, то певно в них народна забава така "Хто більше разів примусить аспірантів до себе ходити". З врочистості, їду в Київ! На правах продавця дитячих книг :girl_tender:, певно одна з моїх улюблених "професій" з тих, що я перепробувала :girl_curtsey: Перше дуже якось розстроїлась, що маю їхати. А потім подумала, що то супер можливість відпочити від "всіх і вся" і зайнятись улюбленою справою- ляляканням!:girl_crazy:

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в мене на роботі прекрасний інтернет , але саме ДП заблоковані - один с***-айтішник постарався - щоб я не шастала :girl_devil:, мої спроби обійти то закінчились тим, що мені строго-настрого заборонили займатись самодіяльністю.
    Врочистість - завтра в муха іменини, вирішила я після роботи з Сашкос спекти йому яблучний пиріг - нарила швиденько в неті якийсь рецептик, який мені гугл видав по параметрах , щоб і смачно і легко готувався і недовго і нескладно :girl_crazy:. ну але в мене руки все одно не з того місця до випічки...мало того , що все було в муці, краплях яйця, кориці, цукру, так я ще умудрилась забути дати маргарин, який собі спокйненько розтоплювався на малому газі на плитці. Тому я вилила назад те тісто з формочки, перемішала ще раз то все з маргарином..і ми хаотично накидали яблук (хоч мало всекрасиво викладатись дольками). Як це не дивно, вийшло дійсно смачно і швидко. Муж розчулився...:girl_crazy:. Головне, вбили 3 зайців - і Сашка був при роботі (допомагав блендером то все збивати і виливати у форму, ну й яблука кидав) і мужу подарок і мені радість - бо яблучні пляцки/пироги/тістечка/тортики дуже люблю. Тре ще попакувати частину подарунків, мої хлопці вже сплять, але поки ДП не перечитаю по шуріку, нікуди не піду.

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

у мене сьогодні проза, але я не надто засмучуюсь, на роботі повно паперової роботи і , як завжди, шукають крайнього. Ми нарешті купили електрочайник і ваги:girl_crazy: І тут мені прийшов капець, чоловік обіцяв стати моїм особистим тренером :shy: Завтра закуплюсь грейпфрутами і буду їх замість цукерок споживати ;)

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

я теж не бачу, коли з телефону в інет заходжу, того мені на роботі ой як цікаво, що там в офтопах :) Писати можу, але то так довго, що волію тільки читати:)

15. Farfalla

Farfalla Member

Ех... житіє моє... Дитьо давить храпака, муж чистить зубарню, а я шарюсь!!!!! І основна врочистість, якої я так давно чекала - я йду завтра до перукаря!!!!!!Трррррйоохххооохххоооуууу!!!! ОООууууєєєєєааа, бейбе!!!! Буду красуня... :girl_spruce_up:

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

А я зараз у Львові, вчора приїхала:girl_tender: Але маю купу справ як зажди, і ше навчання все тре поздавати, так не хочуууу:girl_mad: З врочистості була зустріч з друзями, гарно посиділи, полялякали:) Їсти вдома ніц нема, хіба мандаринки і апельсинки, такий собі набір Миколайка:)А все через те, що мама на відпочинку, а тато їсть в бабці і дитина голодна:girl_crazy: Ну я сказала, що тоже буду в бабці їсти, ну а шо, хоч відпочину від того готування;)

17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я от вранці прокинулась, "помилувалась" неперевершеною погодою і взялась кавусю пити і тут собі згадую, що чоловік прийшовши з нічної зміни глибоким ранечком кинув біля порогу кульок і сказав: "там моя мама щось передала, не знаю, розберешся". Ну поки кава стигла пішла я розбирати, а там... цілий велитенський торт шоколадний з сиром і з верху бізе:radist: (солодкоїжки тримайтеся від таких подробиць). От зараз ласую, точніше їм як бегемотик і стриматись не можу, бо то така смакота.:nyam2:
    Потім погодую малого, бо на даний момент він так гонить по хаті, що здається стіни трясуться і будемо чекати закінчення дощу. Може якраз вийде прогулятися, хоч чуть-чуть...;)

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я то думаю чого Домчик насунув на себе гумові чоботи і льотає в них по хаті:girl_crazy: ото дитина відчуття має :girl_haha:
    п"ю чай, врочистість -мені ніби вдалось виспатись, ніби, бо я добре вже не пам"ятаю яке оте відчуття виспаності ггг. ніч пройшла без татка і день буде без нього, а від того сумно...хочу сьогодні знов варення з гарбуза зварити, бо вже закінчується, а мужу до смердючих сирів воно дуже засмакувало:nyam2:
    Вітаю всіх Адріїв з іменинами:)

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене типовий будній день:ed4d70def841dc74b57.
    З прози-купа хатньої роботи, а Ромчик постійно хоче носитись на руках. А то вже поза 16 кг. А вже рук не чую, направду... Скоро прийдеться когось просити, щоб цукор в горнятку перемішав, бо мої руки що раз то більше трусяться.
    А спати ніяк не збирається йти. Подрімав з цицьою в зубах 10 хвилин і далі гонить навколо мене :wacko1:. А я все чекаю, бо маю купу справ.
    На вечір має бути трохи врочистості, чоловік обіцяв, тому ждю:girl_in_dreams:.

Статус теми:
Закрита.