Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

не витягнув, бо затримався на роботі і я не сильно хотіла виходити в ту холодригу, та ще й ввечері :girl_nea:
    тому влаштувала собі домашню врочистість- гарячий шоколад, нове цікавеньке чтиво і м'який затишок :girl_tender:

саме за це люблю зиму- теплі домашні вечори ціняться по-особливому.. і для спокійного ніжного щастя треба зовсім небагато :girl_angel:

2. Златка

Златка Well-Known Member

Черговий день святкування Златиного дня народження закінчився, завтра - знову продовження :ed4d70def841dc74b57. А на душі дуже спокійно і затишно, я якось просто поринула у спогади 3-річної давнини... До повного щастя треба аби дітки швидше заснули, коханий швидше повернувся додому, розпалив камін і я б трішки покайфувала :girl_smile:

3. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

І ми з чоловіком були:girl_smile:Задоволена переглядом, теж дуже сподобався стадіон, шкода Карпат, а от фани і футболісти Динамо поводили себе дуже провокаційно:girl_mad:. З КК було неможливо вибратись, машин дуууже багато... Але загалом гарна субота і відповідно позитивний настрій. Ще б якусь романтичну комедію:girl_tender:

4. lawyer

lawyer Member

вчора ходили з коханим в кафешку, а потім прогулювалися вечірнім центром - красотааа!
    а сьогодні коханий і уся чоловіча половина моєї родини були на футболі, а ми з мамою закуплялися в КК. нарешті я вже маю усі подарунки від Миколая для моєї похресниці і чотирьох племінників. що замовити собі від коханого так і не знаю (кожен день якісь інші думки)). зато нашим батькам ми вже листи написали:): коханий замовив від моїх батьків лижні окуляри, а я в його - угги, такшо чекаємо Миколайка:girl_tender:
    на завтра запланований великий родинний обід і проведення часу з моїм кохасиком!!!:girl_yes:

5. Katrine

Katrine Member

сьогодні 5 год протусувалась в КК, бо вибрала "дуже вдалий" час для поїздки - закінчення футбольного матчу:8: мама дарагая що там творилось:suicide:. таке враження, що всі вболівальники після гри пішли в ашан за пончиками:girl_crazy:.
    тим не менше, накупила багацько всього, бо завтра чекаємо в гостях друзів, яких не бачили більше року. запросили спеціально їх трохи швидше, щоб мати час полялякати, а то з дітками по-всякому буває.
    нарешті в мене починається якийсь відповідний настрій до свят, а то останнім часом нічого не хотілося. батьки вже сперечаються, до кого ми поїдемо на Різдво, хоча я наразі хочу зі своїми жучками сидіти вдома. але знаю, що мені того не вибачать:girl_impossible:

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Надзвичайний ранок:girl_in_love:.
    Прокинулись 11 30:girl_tender:. Відправила своїх хлопців гуляти, а сама смакую солодощі з "Вероніки" :girl_angel: з ароматним чаєм:nyam2: мммм, файно.
    Далі буду наводити красу і в гості. Так вже хочу побачити своїх двоюрідних сестричок, а заодно і Ромчика познайомити з троюрідними братиками трьома:girl_in_love:.

7. Bonita

Bonita Member

Сходила вчора в кіно на "Высоцкий. Спасибо что живой", сама назва сподобалася і фільм класний, емоційний, а деякі кадри просто заворожували. Дві години сеансу пролетіли як одна мить. Потім вирішили ще десь піти посидіти, розслабитися і занесла нас нечиста в атмосферу....:moskali::rus: посиділи, розслабилися, ще розслабилися, а потім нас культурно попросили не засиджуватися так довго, ну ще по чу-чуть і ми пішли. Посиділи дуже добре і весело, але то було вчора, а сьогодні вже не так добре, ех завжди знала, що мішати не можна,але коли азарт входить, то "гуляй душа"... Але то таке, чайок, ванна і все буде в нормі. А попереду ще чекає відвідини всіх наших торгових центрів в пошуках подарунків на свята, а що дарувати поняття не маю, ще й так лінь. Но сама винна, не треба було все відкладати на останній момент.

8. Smorodynka

Smorodynka Member

І я вчора була на футболі. Стадіон справді класний. Вболівальники були дуже активними, біля нас вже почалася була бійка, яка почала захоплювати більше людей, нас не зачіпили:). Міліції повно, але розганяти бійку не було кому. Ситуацію, яка творилася на дорозі після матчу, не буду описувати. :) Але взагальному було дуже класно!

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я ніде не була, і нікуди не піду:sad:
    Голова - баняк, кості ломить, хвараю...складаю Ромчику сопливу компанію.
    Правда є трохи позитиву - отримала смачну вчора вечерю, і сьогодні сніданок в кравать.
    Крім того чоловіченьок дитину нагодували, вигуляли, бавлять, а я сплУ. Не хочу ЗАВТРА!

Останнє редагування: 11 Грудень 2011
  10. Holly

Holly Moderator

Тихий сімейний день. Подивились фільм. погуляли з чоловіком. Я трохи рукодільнічала і читала. А ввечері поки готувала їсти, чоловік повкладав дітей спати. Я навіть не чекали. що вони так скоро вкладуться та ще й без мене. Ніч ще не почалась. а я вже вільна, врочистість

11. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А в нас не тихий день :). Були гості з Польщі. Купа дітей в хаті, так що було весело:).

12. kyharochka

kyharochka Member

А в нас все по-трошки. Зранку встала в 10.00 (як ніколи), зате виспалась, а пробудилися від того, що дуже класно світило сонечко-ніби справжня весна! Ходили до церкви, було дуже гарно і врочисто, бо вже тиждень в нас проходить Місія отців Василіян. Потім ходили на цвинтар і зібралися вдома за обідом разом. :girl_smile:

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І ми з гостей - Сашка вже спить, так натовкся, муж також спить :girl_crazy:. А я зараз дивитимусь якесь кіно.

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Файний нині день, муж з відрядження повернувся :girl_tender:. Потім в Кінг Крос на здибанку з друзями махнули. Похресничка побачили нашого, коліжанок своїх нарешті здибала. Потім в боулінг файно побавились, пройшлись по магазинах, правда нічого собі так толком гарного і не пригледіла, тому мій Миколай досі в роздумах :girl_phone1:.
    Зараз трохи до пари підготуюсь завтрашньої, маю заміну і не сильно готова до того предмету, бо не мій. А потім посмакуєм добрим шампанським і фільмець подивимось. Ляяяпота!

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

А я шось дуже втомилася, не знаю з чим то повязано, якось все на купу навалилося сьогодні. Приїхали до мами, мама її взяла зі сну, мала закатала мені таку істерику, шо я не знала шо робиться, вона так гірко плакала, шо я не знала шо думати, пробувала руки і ноги чи не переломані:girl_mad: нічо не допомагало, в мене аж руки трусилися. А потім перейшло і все. ....Тепер від тих переживань не можу заснути.
    Вчора теж, лишила їх з чоловіком на 20 хв шоб вибігти підкупити продуктів(раніше вже так залишала не раз), поки прийшла то вже була майже така істерика як сьогодні, як потім виявилося вона хотіла покакати, а я її висаджую. Чоловік тепер з нею напевно до 5 років не залишиться сам.:girl_crazy: Останній тиждень навіть в душ не можу залізти, бо зразу плач і то вона циці не хоче, просто шоб я її на руки взяла. Але маю ж я хоть морально 15 хв сама побути, відійти від того всього, так можна зварювати.

16. Katrine

Katrine Member

гарний день, насичений позитивними емоціями. взагалі останній місяць в нас затяжний період гостювання, всі вихідні розписані наперед, словом багато спілкування, усмішок, емоцій:girl_smile:. сьогодні приймали хороших друзів (прихильників здорового харчування:girl_crazy:, для мене то був виклик), але все пройшло гарно. Маркіясик заснув, а ми збираємось щось гарне і романтичне подивитись:girl_tender:. завтра маємо надзвичайно, навіть просто ДУЖЕ надзвичайно важливий день, який вимагатиме серйозних, і головне, правильних рішень. але то буде завтра, а на сьогодні - повний релакс:girl_dance:

17. Holly

Holly Moderator

а я заскоро похвалилась, майже одразу після мого допису діти повставали. Яринка знову лягла, а от Оленка товчеться, капризує. От вже й ніч :sad:

18. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

З врочистості: ми з Мартинком сьогодні перший раз повноцінно гуляли на вулиці. Нарешті сонечко нас потішило. А ще ми вчора зважились та виявили, що набрали 450г за 2 тиждні. Молодці, нє?
    З прози: в малечі закисає вже третій день очко. Промиваю ромашкою, але все стоїть незрушно на місці. Я вже починаю хвилюватись.
    Щось моя проза та врочистість ходить тепер навколо одного світу :girl_in_dreams:

19. lawyer

lawyer Member

ну, чому вихідні так швидко пролітають???:girl_sad:
    цілий день бавилася з племінниками (6р., 2р., 1р.) - то таке задоволення, вони такі потішні, безпосередні, щирі!!!
    а вечерком смакували з коханим солоденьке у Лігумінці, потім прогулялися новорічними ярмарками на площі Ринок і проспекті Свободи і полюбувалися вечірнім містом з оглядової площадки біля ВЗ.
    а зараз перегляд "Світського життя" і в люлю:)

20. Lelihelija

Lelihelija Няшка

:girl_tender: в мене врочистість! закачала собі гру Скайрім, і щиро надіюся на те, що мій комп її потягне.. Не знаю, чи є тут ще геймери, але для мене це дійсно свято! :girl_in_love: Ну все, прощавай сон... :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.