Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

добре вам, а я готую, або кожного дня щось свіже ( маю на увазі друге) або через день:ed4d70def841dc74b57 так навчила((

2. Heureuse

Heureuse вірю...

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

4. Holly

Holly Moderator

Класний сьогодні день
    До обіду була мама в мене. Я правда нічого не зробила із запланованого, але якось день так скоро минув :) Діти на обід заснули, обоє. То я мала час для себе. А зараз поприбираємо і будемо бавитись.

5. Farfalla

Farfalla Member

Моя краса малолітня спить, муж на робітці, а я зараз (сповнена сил та енергії) помчу варити зупку і зроблю собі маленьку врочистість - кавелла і булочка... ммм... вже мені аж пахне!!! Дівоньки, зима вже прийшла до Львова, от тільки вирішила спершу трохи подразнитись :girl_smile: Так що скоро буде "летітснов, летітснов, летітсноооов" :girl_crazy:

6. Fechka

Fechka Member

я весь день біля компу. Писала лист від Миколая до діток, вірніше до старшенької. Ще написала похресниці на прохання її матусі . Так день до обіду минув. Настуня принесла за новорічні іграшки 12балів. Це тішить.
    Миколая скоро- треба йти щось купляти, а мені все брак часу.:girl_crazy:

7. Hanny

Hanny Active Member

і мені дивно, зранку щось міліметрове випало, а до 12 години і сліду не було!!!

8. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Доречі про Войчек, купила сьогодні на Миколая похресниці гарнесенькі колготочки і носочки з колекції Ceremony.
    Яке воно гарнюнє:girl_tender:Я би ще сама таке носила, а до того дали просто чарівний паперовий пакет з атласним бантиком та сердечком. То врочистість раз.
    Два! Нашій сімейці сьогодні 4 місяці:girl_in_love:
    І я отримала з самого ранку букет квітів улюблених і цілий пакет солодощів з Вероніки...ммм...А я вже тиждень не їм солодкого, пропало!
    І три! Купила сьогодні все для того, щоб нарешті закінчити подарунок для гри Анонімний Миколай:girl_yes:

Останнє редагування: 7 Грудень 2011
  9. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

та не таке вже і міліметрове:) Годинка шоста-сьома ранку було навіть досить таки снігу. Він так гарно повкривав дерева, кущики -такими кудлатими шапочками...красота!!!!:girl_tender: Незважаючи на врочистий іменинний день і настрій, мушу сидіти на роботі....аж до восьмої:girl_mad: як то тяжко досидіти ту годину!!!!! А ще й знаю, що дівчата чекають.... і мені вже ті бульки від шампанського не тільки перед очима, а ще й на язику відчуваються...:girl_crazy: Ще й день такий нудний -ні дзвінків, ні людей.....нудно...... Напарники цілий день в грі, а я вже і навишивалась, і музику наслухалась і ще б вишивала, але бісер закінчився... поки писала - вже час зменшився до півгодини:girl_crazy: Життя пришвидшується!!!:girl_wink:Ще трошки і я буду переходити до врочистості:girl_claping::rus: Всім вдалого завершення робочого чи відпочинкового дня:girl_yes:

10. Музик

Музик Мартуська

і я нині, коли збирала мужа на роботу (десь о сьомій то було) шуму наробила, бо так гарнезно сніжок сипав, така краса неземна була, а потім... кака з того всього стала, правда в нас міліметри снігу досі лежать (Наукова)...
    важкий нині день - уроки були, втомилася, правда ледь не запізнилася на них (так спати хотіла, що вирубилася і прокинулась за пів години до початку, добре хоч йти не далеко - встигла)

11. jylanda

jylanda занууууда

В мене день i врочистий i прозовий) Зранку менi подзвонили i повiдомили, що приймають мене на стажування, тiшуся бо робота дуже цiкава:girl_yes: Ще й так приемно було, як дiвчата з групи щиро радiли за мене:girl_tender:
    а потiм мала складний екзамен, перехвилювалась дещо зробила, дещо нi:girl_nea: ех, а стiльки вчилась...
    А зараз чекаю коханого чоловiка з вiдрядження i вчуся, вчуся...

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

Сьогодні мій день розпочався із страшенного болю у животі... Пішла в рух Ношпа Форте і мені в очах прояснилось)))
    До пар пишу, після пар пишу...
    Врочистість - переписала модуль на 5!!! Уря!!! Вдало домовилась із "начальством" про практику за місцем проживання...
    Купила собі смачнючих заварних тістечок і гарячого шоколаду... Балдю:girl_tender:
    І повторюю, як мантру: всечудововсечудово.... щедватижніщедватижні.....:girl_mad:

13. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене ще три...три адських тижні, на які треба запасатись нервами, терпінням і кавою :girl_in_dreams:

прийшла до мене проза у вигляді вірусу- голова тріщить, горло починає шкрябати, в носі підозріло крутить. а хворіти мені зараз ой як не по феншую... тому заливаюсь зараз чаєм і терміново лікуюсь.
    врочистість- забрала нарееешті свої парфуми і балдю поки ніс ше остаточно не заклало :girl_tender:

14. Barbie

Barbie Well-Known Member

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Зранку через сніг замість 25 хвилин на роботу добирались машиною годину - по об"їздній реально рухались з швидкістю 5 км/год. На роботі якийсь депресняк мене бере. Апатія до всього. Це нехороші ознаки :girl_crazy:. Мамуся зробила смачнющу картоплю по-французьки (уря, мені не тре на кухні стирчати!), але , на жаль, вже поїхала в інше місто..В неї там господарка - киця й рибки. З врочистості- отримала повідомлення з укр. пошти - -надіюсь, що це вже анонімний Миколай до мене завітав!

16. Зануда

Зануда Well-Known Member

Проза. З нотками "жилєтки" - виявляється, що ми жертви не харчового отруєння, а якогось ентеровірусу. Сьогодні ввечері вже Марчик і мама :bad:, а Тереня сказала, що її нудить. Я в шоці, бо чоловік у відрядженні, а мій тато страшний панікер і якщо всіх "звалить", то я :girl_cray:

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

Як же ж там на дворі противненько... Дощисько зі снігом... Але сиджу і переконую себе, що "у пріроди нєт плахой пагоди"))

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

АААААА... Клас!!! І я же хочу!

І мене вчора живіт болів, що аж в очах двоїлось і голова крутилась, але я випила Ентеросгель і ніби пройшло.

Погода дійсно не найкраща, на вулиці така сирість, вчора ледве вигуляла 3 години... тааак замерзла (точніше визначення в слові продрогла, але воно рос.)
    Така проза, що навіть нема що писати. Надіюсь що Микалай принесе гарний настрій і прекрасне передчуття свята! Хочу вже поскоріше!

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ага, то точно! і як я нині маю оту свою дитину вигуляти?:scratch_one-s_head: А цілий день в хаті- то для нас випробовування не з простих, та й у мене свій мамський закон- гуляємо в будь-яку погоду.
    А так день обіцяє бути прозовим, чоловік знову поїхав до моєї мами там якісь ремонти робити, потім іде на роботу, після роботи має пянку- день народження шефа.:dntknw: Так шо сьогодні я мама-одиначка, ну як впринципі і майже кожен день.:umbrage:
    Настрій маю паскудний, на вулиці паскудно, вчора торчала поки малий спав на кухні, а нині вже знов треба щось варити. Якась проза-прозище.:girl_impossible: Вже б свята пошвидше починались, чи що?

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І ми похворіли...точніше Ромаха. Вночі горів температурою 39,6, а зараз дуситься зеленими соплями...І де він то підхопив? Чує моє серце - почались мої веселі будні. А мені сьогодні до стоматолога, і немає кому постерегти дитину. Халепа одним словом.

Статус теми:
Закрита.