Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

для мене ці вихідні (понеділок і вівторок) самі по собі були врочистістю, бо я нікуди не спішила, на кухні не товклась, а просто відпочила, купила собі трохи посуду в Епіцентрі, такий гарний маленький записничок на 2012 рік, а сьогодні ще й півдня вишивала і фільми передивлялась, ввечері з чоловіком прогулялись, сходили на глінтвейн :girl_tender:

2. zaderyshka

zaderyshka Member

У мене зберігається стійке бажання розібрати політех на окремі цеглини. Балдю від безвідповідальності місцями. Мушу подати документи для зарахування на роботу, а для цього треба взяти з аспірантури довідку, що я там 3 роки відмучилась і що маю право на працевлаштування у зв'язку з успішним представленням роботи на кафедрі. Наказ про відрахування мав бути ще 30 листопада, досі наші справи так і лежали в кабінеті. Сьогодні спромоглись розглянути аж 1 справу! Головне, я не одна чергую біля дверей аспірантури, нас там як мінімум 10 таких. А довідок навіть не обіцяють. Ех...правда, чого я дивуюсь, за 8 років навчання в політесі мала б звикнути:girl_devil:
    Муж поїхав у відрядження...сумую.:girl_sad:
    А загалом, нормальний день, бачила коліжанку, побалакали, прикупили собі фурнітури для прикрас та й отак:girl_curtsey:

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Я захворіла...жахливо почуваю себе,з носа тече,горло болить,голова розколюється...:girl_cray:
    нічого робити не хочеться,а зараз та сесія...:girl_impossible:
    ще й крім неї є купу планів,і до того ж все купили,забронювали,щоб на лижі в понеділок їхати-надіюсь виздоровію...

4. Зануда

Зануда Well-Known Member

Врочистість була вчора:rus:...Сьогодні пожинаю плоди. Отруїлася чимось і так мені кепськo цілий день.:bad:

Останнє редагування: 7 Грудень 2011
  5. Fechka

Fechka Member

Вечір пройшов гарно. Посиділи з коліжанками. Все чудово. Всі позитивні, щасливі, задоволені життям. Прийшла додому повна сил та енергії .

6. Lelihelija

Lelihelija Няшка

В мене щось активність зашкалює. Стільки всього зробити треба, що майже не було часу посидіти нормально за компом.. :girl_crazy: Нарешті хоч трохи "розгребла" ті купи для навчання.. Це ж треба було таке, щоб нам на останній повноцінний семестр навчання дали 13 заліків ще й екзамени.. А половина з них "такі потрібні".. . І от сиди тепер, пиши різні роботи по методу: Ця праця важлива, бо Ctrl+V, автор розповідає про Ctrl+V, і з цього ми робимо висновок Ctrl+V. Жодних власних опрацювань, лоше копіювання з інтернету. І кому ж воно таке потрібно? :girl_nea:

7. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а мені сьогодні татко мій сказав гарну новину, купив білети на неділю, ідем на футбол, класно ще те, що буде він на новому стадіоні, там ще не була, от і заодно проведу для себе екскурсію:girl_dance::girl_tender:

8. zetta

zetta Well-Known Member

Петербург підкорений вдруге )) разом з дітиськами, було фааайно. Купа емоцій, налазились, напробувались всякого різного, культурна і розважальна програма супер....... от тепер думаю шоб НР не потьмянів на фоні того всього. )

9. olena

olena New Member

А я вже зранку з Веронікою збігала на гуртівню іграшок, докупила ще трішки миколайчиків, добре, що доня ще мене не продасть своїм братику і сестричці, мала натхнення на ще один магазинчик, але з тими пакунками не було вже як туди йти.
    Зараз мушу розгребтись на кухні, бо задзвонили мені, що ввечері привезуть замовлений нами куток і стіл, від завтра можу влаштовувати посиденьки на кухні.

10. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

дівчата в кармі пишуть , що день перепутала, дійсно на суботу (10 грудня)))

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми щойно з прогулянки.
    Що сказати:girl_in_dreams:?
    Зима таки настала.:girl_tender: А то я вже засумнівалась, що таке буде.
    Правда в нас нова проблема-ми без санок:girl_impossible:. Чоловік казав купим, коли сніг впаде. Впав! Тому йду зараз замовляти:girl_crazy:.
    Нарешті мій настрій стає передноворічним, а не в очікуванні весни:xaxa:. Ще б легенький морозець вдарив:girl_in_love:.
    П.С. Всіх Катрусь з днем ангела!!!![​IMG]

12. madchen

madchen Member

Мій теж купив як сніг випав! Та ще рік назад. Притарабанив до хати плетені санки і комбез на овчині, каже: " Тепер можемо йти кататись:)" Ну як йти кататись на санках, як дитині хіба 1,5 міс. :girl_blum:Нареготались ми тоді!!! Ну шо я вам скажу, дівчата??? Все ж таки ті хлопи наші такі непередбачувані:girl_impossible:
    а щодо сьогоднішнього дня... дитьо моє спить, а я зшиваю докупи частини його светрика. сама вязала:) аж цікаво шо з того вийде:d64:бо я не такий аж профі в тій справі.

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Все-таки не дарма ми вчора прикрасили по-новорічному офіс! Сподівалися, що притягнемо сніжок до Львова, так і сталося. Ще в додаток кур'єр з самого ранку приніс великого сніговика! Настрій вже святковий. :girl_claping:
    У мене зараз прозова врочистість. Дуже вже мені подобається бути дружиною і створювати вдома затишок. Хочеться купувати усе найкраще для дому, найгарніше (навіть губки для прибирання і то в квіточку розмальовані:connie_pull-pigtail). Готую різну смакоту і любуюся, як швидко і з задоволенням муж її з'їдає. В хаті чисто-чисто, і я від того така щаслива! :girl_tender: Ніколи б не подумала, що так буду цього прагнути і отримувати задоволення. Колись тільки шопінг таку радість приносив, а тепер додалося ще все, що стосується дому. Як зайшли з чоловіком в Zara-home в Дубай молі, то ледь там все очима не з'їли - які там ліжка, постіль, посуд! Як дітей важко з Антошки витягнути, так нам звідти важко було піти. :girl_crazy:
    Тепер намагаюся про все з собою домовлятися. Якщо дуже не хочеться чогось робити, але все одно потрібно, то роблю тут і негайно, навіть через "не хочу", не відкладаючи на потім. Класно допомагає від лінощів, сама себе хвалю за те, що почала більше всього встигати, менше в неті сидіти.:girl_spruce_up:
    Немає часу сумувати, стільки всього приємного хочеться встигнути зробити!:girl_in_love:

14. natorella

natorella Well-Known Member

де ви той сніг знайшли?

15. Heureuse

Heureuse вірю...

був зранку. вже нема :biggrin:

сижу п'ю липовий чай, борюсь з бажанням не йти сьогодні на пари- лінтяйка я ше та :girl_blush2:
    день прозовий, але настрій файний! :girl_tender:

16. hrystusja

як нема:girl_sad:

17. Heureuse

Heureuse вірю...

на даний момент, в полі зору мого вікна, там ні сніжинки і виглядає швидше на березень, ніж на грудень :pardon:

18. Barbie

Barbie Well-Known Member

Ваш допис додав стільки натхнення і прогнав лінь:girl_curtsey:
    А в нас ще немає:sad: Але сонечко гарно світить:)

А я зараз слухаю різдвяний диск Майкла Бубле і так дооообре від нього:girl_tender:, плюс роблю курсову.
    Ввечері буде класно, бо ідемо в кіно з мужом:)

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Нормальні люди санки купують а ми з Романом сьогодні мали задачку - вибрати роверика. Їздили на мотозавод оглядати їхній асортимент, щоб хресному винести вердикт.
    Ніченька була тяжка, Роман прядно помучив мене, давненько такого не було, думаю на переміну погоди зреагував. Зате зранку як в віконечко виглянув - радості не було меж, стільки емоційного тексту він давно не видавав...
    Ще я наготувала їдла як з переляку, матиму до вихідних спокій, Роман спить, а я попиваю кавусю з вершками і заварними тістечками і подумую над зміною зачіски...покардинальніше...

20. hrystusja

На Личаківській певно більше снігу випало:girl_crazy:, бо в нас і досі все засніжене.

Статус теми:
Закрита.