Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

а в нас навпаки. Чоловік захотів лягати в ліжко о 20:00. Подивилися всі троє трохи Том і Джері :D
    Соломія з чоловіком заснули під моє вокальне виконання "Червоної рути"....

Ну а в мене після якоїсь маленької фотополімерної пломби розболівся зуб. спати н можу.

взяла чоловіка ноутбук,бо ліньки йти в кімнату за ПК і ДП форева :girl_wink:

2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

в вт захист звіту з практики, почала я його писати в ср (день здачі) - ну завтикала, з ким не буває:girl_crazy:
    пишу його на роботі, вдома, коротше, вже нудить від нього:girl_devil:
    ще й кажуть прийматиме одна стєрва
    отакий сумний день студента, все, шо я зараз думаю про своє навчання - це відомі і "йомкі" слова: Будь проклят тот день, когда я сел за баранку этого пылесоса:suicide:

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в декого навіть дуже веселий, такого з чоловіком щойно надивились:girl_impossible:, 22 год якраз закриваються всі кафешки і компашки студентів вивалювались на вулицю:girl_crazy:

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

Вклала я сьогодні малого в 9-й вечора. Через годину дзвонить сусід і питає за флешку, що нам позичав. Кажу, що приходь, забирай. Я за флешкою, а її немає. Перерила вже все. Знаю точно, що вона лежала на поличці і пам"ятаю як посунула її ще подалі, щоб малий ревізор не взяв. Нема і все. Я вже і горнятно перевернула і мамі-чоловіку подзвонила чи не перекладали. Нема. Раптом біжить сонна дитина. Саджу на горшок, паралельно шукаю далі і питаю його де флешка. А він показує наверх і каже "домітік". Я не реагую і знову питаю. А він на диван вилазить і до антресолей дотягується і показує "домітік". А то, виявляється, моя дитина флешку в "домік" сховала. Я в шоці була. По-перше бо все ж ухитрився взяти її і ще й куди сховати. А по-друге, коли ми щось шукаєм, то завжди каже що нема або вдома (тобто десь воно вдома є), а тут ще й спросоння зрозумів, про що я говорю ще й не забув куди запхав. Ото веселий вечір.

А мій чоловік щойно двері в під"їзд на ключ закрив. То сварюся з ним, що над нами студенти квартири знімають, а ключів вони точно не мають. Будуть гримати в двері, ги-ги.

5. Katrine

Katrine Member

в мене сьогодні день почався в 11 год, коли мої хлопці принесли мені каву в ліжко:girl_tender:, такий кайф:girl_dance:. сестра добровільно зголосилася потусуватися з Маркіяном, а я за той час мила-вимивала квартиру до майбутнього урочистого свята -святкування рочку:girl_wink:!!!.
    ще в нас сьогодні подія на всі гроші: Маркіянка дівчинка в парку поцілувала:khomyak::girl_crazy: , ледь їх потім розлучили:girl_impossible:

6. Provizor

Provizor Well-Known Member

Люблю слухати "колгоспник"! Ці солодкі спогади з дитинства:girl_in_dreams:... Дід з бабою вже посапують чи дають добрячого хропака, а я маленька, затамувавши подих, слухаю "пигикання" (бабусине словечко) радіо і хрумкіт шашелі... Це так, ліричний відступ навіяний музикою...
    Тепер проза. Прогулювалась ввечері з чоловіком і дітьми. Тут назустріч нам натовп веселої і крикливої молоді. Футбол? Був уже... Ааа! День студента! Трохи засумувала за тими безтурботними студентськими роками і веселими гулянками, але двоє чуд не дають заглиблюватись у ностальгічні спогади:connie_pull-pigtail.
    А от свекор сьогодні порадував! Марко (мій майже півторарічний синок), при щонайменшій можливості просить цицю голосним криком і плачем. Зі сторони це виглядає як плач від одного вигляду мами:girl_impossible:. Нещодавно свекор довідався, що я ще годую грудьми і Марко так просить цицю. А я не завжди виконую побажання того вреднюха вже і негайно!!! Поступила наступна пропозиція - найти цицькату жінку (цитую дослівно), щоб годувала Марка, бо дитина плаче і псує собі нервову систему!:D:D:D В логіку свекра ще не в"їхала... Буду розклеювати оголошення: "Шукаю цицькату жінку для сина!":clapping: Діду для внука нічого не шкода! Казав, що все фондує!:girl_yes2:

7. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

І знов та сама історія з музикою:girl_wink:, що і вчора:) До речі, вітаю усіх з сьогоднішньою врочистістю!!!! Десь вичитала, що сьогодні день народження Діда Мороза!:girl_wink::girl_yes2: То ж, усіх -усіх зі святом і бажаю, щоб Дід Мороз завжди тішив своїми подарунками:)!!!!! А з прози: відправила дітей по "роботам" і буду знову....:ed4d70def841dc74b57. А насправді так хочеться:d64: і :music::dance::rus::shy: Але, ні-ні, йду прибирати, варити,вчитись і т.д.:girl_angel:

8. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Як холодно...Бррррр...
    А ми після роботи їдемо в Волосянку на вихідні, будемо там грітись:):connie_pull-pigtail

Вже хочу щоб падав сніг ,багато-багато, гори зимою такі гарні:girl_in_love:
    І маю давню мріюколись побудуєм собі, десь в гарному місці...в Карпатах:girl_in_dreams:

Всім гарних та теплих вихідних:)

9. kati

kati Well-Known Member

Врочистість- йду сьогодні на день народження подруги, а потім починається нескінченний потік забав- неділя, понеділок, четвер, субота....Проза- зла і недобра, бо ще не знаю з ким лишу малих, вічна поблема, всі тішаться дітям, внукам, а як посидіти то бажаючі "уходят с арени"

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

гарна мрія, бажаю здійснення:) теж таку маю
    розсварилась з чоловіком жосто.малий поспав 20 хв, забрала цицю-пропав в нього сон:sad: сиджу знервована, голова тріщить, хочу втікти кудись далеко-далеко надовго-надовго і нікого-нікого не бачити. тепер в мене такі мрії ггг

11. Yoda

Yoda New Member

То саме...так чекали тих Сутінків і немаю на кого дитину лишити, щоб сходити в кіно. Був варіант дитину з татом в Леопарк а сама в кіно, але знаю, що не розслаблюсь. І можуть в будь яку хвилину викликати. От тепер сиджу дома і в мене Ломка, борюсь з нею шопінгом (слава Ebay!).
    Теж зла і нервова - мабуть день сьогодні такий. Рознервувало, що дитина швиряє (по іншому і не скажеш) свої книжки з ящика. Стараюсь розказати, що книжки треба берегти і то негарно, а її то забавляє...

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я як на диво в хорошому гуморі:connie_pull-pigtail, незважаючи на те, що не виходжу з малим гуляти з понеділка.
    Вчора мали врочистість:girl_tender:. Недавно kvVItKA хвалиллась річницею, а тепер я хвалюсь. Правда це було вчора-3 роки як мій коханий муж встав на одне коліно на площі перед оперним і запропонував мені стати його дружиною:girl_in_love:. На той момент ми були знайомі 2,5 місяці. А я розсміялась у відповідь:connie_pull-pigtail, бо думала він жартує.
    Правда відсвяткувати нам не вдалось через шалений режим нашої дитини:8:.
    Сьогодні дякуючи мамі мені вдалось вирватись в люди, тому повернулась я в настрої.
    Проза - Ромчик має ларенгіт, а нас на хрестини в неділю запросили до маленької дівчинки Вероніки, батьки зайняті, тому все під питанням, підем чи ні:girl_in_dreams:.
    Зараз дитину вклала спати і біжу робити собі капучіно з домашніми пряниками:nyam2:.
    Всі хто має паскудний настрій, можу позичити:girl_wink:.

13. Heureuse

Heureuse вірю...

мені лінь встати і піти сушити голову. так і сижу з рушником на голові і чекаю якогось доброго копняка :biggrin:
    маю сьогодні одне заняття з дитиною і одну пару. а після того йдем з подружками трошки туснячити, тому сподіваюсь на веселий вечір...а взагалі, думками я вже не тут, а в кінотеатрі в неділю :girl_in_dreams:

14. oksumoron

oksumoron Active Member

Сьогодні трохи насміялась вночі (на годиннику 4.30 ранку)- бо проснулась і бачу що чоловік лежить порозкриваний! розумію що мерзне але на всі мої спроби його накрити відмахується!
    коли зранку питалась що то таке було- то він відповів- що думав що то вже 7ма і старався так себе мотивувати на те що робота вже скоро і треба вставати! добре що потім глянув на годинник і зрозумів що ще ранувато!

а так то загалом вже рада що вихідні! вчора купила маскарпоне тому сьогодні в мене буде смачнюще тірамісу!

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора мені повернули відремонтоване зарядне:yahoo:, я дуже тішилась, якомога швидше бігла на квартиру, а там виявилось, що роутер згорів... Так шо далі без інтернету :sad:
    Трохи прихворіла, на роботу не йшла, сиджу в Myzuk :)
    Вконтактє серед своїх новин знайшла посилання на археологічні журнали, тепер скачую :smile:

• Подобається Подобається x 1
  16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і я така зла-презла...
    вчора з чоловіком посварилась, думали сьогодні влаштувати романтичний вечір - так мамі терміново треба нам завдання вручити...Розумію, що то треба зробити, але так мене то дратує, що цілий день плани міняються:girl_devil:

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми вчора веселою компанією (я, чоловік, моя сестра з донькою) поїхали в КК на боулінг. Народу було багато, дуже шумно, найбільше з нас усіх тішилася моя племінниця. Для Танюшки все було таке велике, цікаве, кольорове, так їй було цікаво бігати з бахілами на ногах, котити по доріжці жовті (найлегші) кулі! Дуже кльово і весело провели час.:girl_yes2:
    Сьогодні проза - пішла нарешті купувати квитки на ОЕ, а вже всі розкупили по 200-300 грн...Шкода, що не підемо, дуже хотілося потрапити на цей концерт...:girl_in_dreams:
    На вулиці такий вітер пронизуючий і холодний:girl_impossible:, стояла на зупинці і картала себе за те, що шапку не одягнула. Тепер прибігла на роботу і гріюся гарячим чайочком. Ввечері буду до останнього чекати мужа, щоб за мною приїхав, на маршрутці нізащо не поїду. :girl_blum:

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Цілий день протовклась на роботі. Одна проза. Але вже все доробляю і чекаю любого, щоб забрав додому. А то сьогодні їхала на роботу в трамваї, так поки дійшла до зупинки, підмерзла в носа. Ще й директор сьогодні мотається, то я розриваюсь одна між двома столами та компутерами.
    З врочистості - це пятниця. Улюблений день! По пятницях в нас традиція - готуємо разом з коханим вечерю і насолоджуємось якимось цікавим фільмом.

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Намагалась сьогодні паскудний день заглушити шоппінгом - купила легінси , які порадила співробітниця., а ще нові модні навушники до mp3-плеєра...Коротше, фукнула десь купу грошей...Жду мужа - обіцявся купити лосося, може рибка підніме настрій?....

20. sonnechko

sonnechko New Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Дівчата ,поможіть .Може я не втему,але не можу знайти розділ,де можна замовити безфосфатні порошки. Тикніть носом ,пліс, але вже ,поки моє повідомлення не видалили.
    Дякую.

Статус теми:
Закрита.