Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. gladiolys

gladiolys Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

кльовий день. феншуйний :)
    нарешті втихомирилися мої нєрвішкі.
    мала вихідний-виспалася, поприбирала, випрала, трохи приготувала їсти (тепер для мене це майже подвиг :)), навіть вишивала і була на супер-пупер здибанці. тому завтра я не боюся-маю повне право відпочивати і суботу, і неділю. спокій :girl_tender:

3. Farfalla

Farfalla Member

Я - зла!!! Ей врочистість, повернись до мого дому!!!!!!! Бігом назад, чуєш???...
    Мовчанка... Мабуть, таки проза засіла на цілі вихідні... :girl_sad:

4. zaderyshka

zaderyshka Member

І я злобна і недобра. Чоловік собі вирішив свалити на роботу сьогодні, бо думає, що його справа от ніяк не потерпить до понеділка. Мене то дратує перш за все з суто особистих причин - його тата ніколи нема вдома і всі так звикли, толку з того нуль, але він робить вигляд, що страшенно зайнятий. Дуууже побоююсь того, що муж перейме таку звичку.
    Хоч би допоміг мені щось зробити, а ніби щось і робить, а в результаті і доприбирати за ним треба і доробити. Короч, я злюсь без видимого сенсу.

5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми з Михасиком зранку завезли Маркусика в Калякі-малякі, а самі запаркували авто і так класно прогулялися - парк культури-стрийський парк. Тепер малеенький заснув і баба його пильнує, а я з Маркусиком поїхала на шопінг в Кінг-Крос.

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а ми з Роксою сьогодні цілий день вдома, прибираєм, готуєм, наш татко поїхав по справах, не відомо коли буде:girl_mad:, можливо на вечір якась врочистість буде:girl_smile:

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нин1 знову дивилась квартири. Одна б1льш-менш п1дходить, але поселитись можна т1льки з понед1лка...
    Напевне, нин1 по1ду в село, а в понед1лок уже при1ду до Львова. Хот1ла т1 реч1, що маю з собою, у сестри залишити, але вона мен1 заявила, що то мо1 проблеми 1 щоб я сама виплутувалась... Ось так.

• Подобається Подобається x 1
  8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

9. fillette

fillette Well-Known Member

Мій коханий теж пішов на роботу і невідомо коли повернеться. Думала хоч вихідні проведемо разом. А то бачу його тільки зранку і пізно ввечері. Зробила усю хатню роботу і тепер засіла в інтернеті:girl_blum:

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

То напевно сьогодні всі кохані зговорилися вийти на роботу :girl_devil:
    Добре хоч мій коханий, перед тим як йти поприбирав у хаті і мені дрібниці зробити залишилось. Напекла імбирних пряників і сижу з ДП чекаю мужа обідати, а потім знову по справах-магазинах поїдем. А так би вже хотілось сидіти вдома і ніц не робити :d23:

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

субота суботня, так сказать. правда, в мене здоров"ячко вже не те на 8-ому місяці :) поки посмажила котлети, і то сидячи, таке відуття, що якийсь енергетичний вампір висмоктав всю енергію. Роман попилососив і витріпав всі хіднички. я наварила їсти і чемно чекаю, поки посудомийка домиє, бо ще одна партія на неї чекає :) змучилась, тіло не моє :)

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Везу таки речi до сестри, вона кiлька хвилин тому подзвонила i вибачилась, шо менi таке наговорила. :)
    До речi, дiвчата, мушу сказати, шо у нас на форyмi найкращий модератор, який тiльки може бути!:girl_yes2: Пан Левандiвка, побачивши мiй допис про речi та сестру, запропонував свою допомогу.:girl_tender: За що йому дуже-дуже дякую! :girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  13. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

дійсно, дуже приємно, коли практично не знайома людина пропонує допомогу), ще раз переконалась, що пан Левандівка добрий та галантний чоловік, вже це писала, тільки в другій темі:girl_wink:

14. Яруська

Яруська Well-Known Member

Не знаю який день...Ніби й хороший, увечері маєм іти в Культ на забаву і концерт наших рокерів:girl_wink:, а настрій щось, вибачте, до ....:girl_nea:.
    Вчора побувала на відкритті джазового фестивалю «Jazz Bez» в філармонії, може бути...але щось з кожним роком все печальніше і скромніше, видать економлять організатори на колективах.
    Вередую я, капєц:beee:

15. sunset

sunset Active Member

якийсь прозовий день ,до неможливості,
    наготувала смачненького, випрала постіль, поприбирала- а мужа за весь день бачила 1 раз- на обіді!!!!!!:girl_devil:
    бо він весь день з татом щось робить на подвір*ї....
    на вечір він зібрався в сауну, без мене..... може то образитись, а? хоча видимої причини я небачу,
    а ще він мені сковорідку-вок купив - таку як давно хотіла ( типу Миколайчик вже на підході)

і всерівно щось мені не так, капризую

16. Holly

Holly Moderator

не то слово. Ще зранку був промінчик врочистості - мала зустріч з форумчанками. А потім приїхала до дому і взялись за прибирання, генеральне. Тюлі-штори прали, підлоги чистили, килими тріпали. Відчуваю завтра руки болітимуть від перенапруження. Потім поїхали з чоловіком в КК. Мала надію вернутись з обновками, але не вийшло - купили 2 пачки корму для папужки і кольорове чорнило до картриджа :connie_pull-pigtail А ще страшенно розболілась голова. Зараз вип"ю чайку і спатки, змуууучена

17. Savchenko

Savchenko Member

Таки суботня проза...мала моя матуська приїхати, але не приїхала, бо не було білетів З того всього прибирання-прання-готування і під паскудний настрій скачала "Різдвяна історія" про Скруджа наревілась, однак вирішила хоч трішки підняти настрій шоу "4 весілля" і піду спати...

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я щойно домила гоооору посуду, тепер чекаю на тост з гарбузовим вареннячком і чаєм. Сьогодні досвятковували Романа, знову купа подарунків :dance:
    покладу Ромальдіньйо спатки і пакуватиму валізку, завтра їду до бабусі з дідусем:girl_tender: уря-уря-уря:radist:

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Прибирала весь день..Прооза. З врочистості - купила собі пару дурничок - "мелочь, а приятно" :girl_curtsey:, а ще приїхала моя мамуся, дуже рада. Сашка товчеться, ніяк не засне..А, ще роутер поламався, чи що..ноут не бачить мережі, а стаціонарний - все норм....

20. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

і я прибирала. на кухні класно так, чисто... одяг сохне на балконі - благо, погода весняна... в кімнаті чистота. ванна блистить - як нова :) хотіли поїхати в КК - у відповідному розділі тут прочитала про знижки, але не встигла. Зате маю урочистість - були сьогодні в церкві ввечері. Дякуючи Gabi і Gerbera їх дописам бачили ікону, помолились. Дуже гарна була служба, але в черзі до ікони людеееееей - не перерахувати!! ККрос буде завтра :)

Останнє редагування: 3 Грудень 2011
Статус теми:
Закрита.