Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tamilla

Tamilla New Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

А нам, тільки но збиратися вгості, так наша Софійка спить по 4 години поспіль...:girl_in_dreams: Ми вже всі ходимо "на взльоті", а їй хоч би хни...

2. Gajka

Gajka Well-Known Member

Встали в 5.00, поїхали до церкви, ще було закрито, але вже були десь 12-14 до сповіді. Сьогодні дуже гарна святкова літургія, хоч і на першій неспіваній були.
    Потім заїхали купити собі ще всякої рибки на останній тиждень посту і овочів всяких, зелені. Вдома приготували сніданок, поснідали і вже навіть поспали. Поки сидимо в хаті, може ніде і не підемо. Ввечері точно будемо дивитися таланти- Львів сьогодні.

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора нарешті почувалася нормальною людиною: на роботу їхала на 8.00 :).
    Встала о 06.00, о 6.55 вже була у маршрутці. Неймовірно, навіть сиділа! Абоненти ніби сказились: дзвонили набагато частіше, і з набагато дебільнішими питаннями, ніж мож було уявити. І моя співробітниця зібралася звільнятись...
    Увечері замість прання і прибирання було биття байдиків. :girl_dance:
    Сьогодні зранку запізнилась до церкви :girl_blush2:
    Трохи змерзла, а оскільки ще вчора горло постійно "сідало", то на футбол не йду, бо потім буде гірше :sad:
    Зараз дивлюся Сакуру, намагаюсь доїсти свій обід, а ніяк не виходить :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  4. Heureuse

Heureuse вірю...

це сталося- Юля сіла за диплом!!! :girl_cool:
    поскидала все, що мала і все, що нового знайшла в один документ і на разі думаю, що мені з тим бардаком робити :girl_crazy: але добре, хоч є над чим працювати, бо я страшно боялась, що не знайду ніякої інформації і буде мені гаплик.
    так що сьогодні запасаюсь кавою на нічку і сильно вчусь, бо завтра тусовка з друзями намічається. нарешті посидимо, полялякаєм, а то всі такі ділові поставали, нема ради, не пам'ятаю коли останній раз бачились...
    всьо, виганяйте мене! :)

[mod]Продовження теми тут:http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=87070[/mod]

Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2012
Статус теми:
Закрита.