Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

А я наївно думала, що пора вже пуховик ховати в шафу. Бачу, я його ще довго юзатиму. Між іншим, прогнози погоди різняться як тільки можуть: поляки кажуть, що буде сніг з дощем на Паску, наш начальнік сіноптіків каже, що буде +20. Вгадайте кому я ХОЧУ вірити більше?:girl_cool:
    В хаті купа роботи, а я така якась лінива, просто страшне. Зате маю врочистість, бо посповідалась, щось пізно цього року. Тепер тре працювати, бо лінитись вже не гідно:girl_nea:

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

сьогодні в мене дійсно продуктивний день..стільки зробила...нарешті повністюю прибрала подвіря, повитирала всю пилюку в сервантах...одну кімнату вже остаточно спорядила до Великодня...посортувала все насінячко і склала список що ще треба докупити.
    а сьогодні ще яке щастя, в нас кріличка народила, ми з мамою вже навіть не надіялись..а то народити мала десь тиждень тому...завтра треба буде кролят порахувати..не можу дочекатись!!!!
    як круто повернутись додому!!!!так не хочеться до Львова...я навіть не можу передати....

3. AilataN

AilataN жива

А я свою курточку викидати хотіла)))
    В мене справи дуже серйозні- не було світла. не могла в неті потриндіти ( а теми були дуже цікаві)))
    І кремчики не могла робити.
    Саме смішне, що місяць назад проблема була та сама, якісь там робітники вирили яму, щось ремонтували, тиждень ( день в день) по пару годин не було світла. Потім та яма стояла розрита, дооовго, повна води... а потім суха... а потім її урочисто зарили і покрили свіжим , гарним асфальтом. А сьогодні її урочисто розрили)))). І сказали, що будуть робити ще бііільшу яму, бо тої малої їм не вистачило. Якось так.
    Нє, ну є в тому світі якісь міри по управлінню певними неробочими елементами? Чарівний пендель, шолі?

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В мене сьогодні шалений день прибирання у вітальні. Зараз йду варити собі гречку (дієточка), хлопців своїх так мордувати не буду, будуть їсти картоплю з тушеним кроликом в сметані. Незважаючи ні на які проблеми, маю чудовий настрій, дуже сподіваюсь що ніяка погана людина мені його не зіпсує.

5. kyharochka

kyharochka Member

А мене сьогодні з самого ранку шлунок болить, нічого не хочеться, а заплановано ще стільки всього. В чоловіка День народження, але казав що святкувати не будемо, бо піст. Дооформляю йому подаруночок і їду додому. А вчора ввечері бачила страшну картину. Десь так годинка 23.30 була, я подмвилася у вікно і бачу йде жінка з коляскою і п"є пиво з бутилки, а поряд бреде ( по дорозі і по тротуару) чоловік. Мені зразу стало страшно за ту дитину, в чому вона винна що в неї такі батьки. Чоловік перечипився за щось і впав. Жінка ніяк його не могла підняти, а як підняла, то вони ще й почали битися, бо він напевно не хотів йти додому. Вона успішно пішла з коляскою в одну сторону, а він сів на зупинці і заснув. Як таке може бути. Я заснути не могла через них. Що буде з тієї дитини в такому оточенні?

6. lawyer

lawyer Member

цілий сьогоднішній день відводжу для прибирання, генерального:girl_flag_of_truce:! вже навіть стигла прибрати 2 кімнати, але то тільки початок...:)
    настрій позитивний! погода цьому сприяє! тому ввечері хочеться вийти на прогулянку, подихати свіжим повітрячком!:girl_yes2:

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ааааа, що за день:girl_cray:.
    З самого ранку натерла жахливі мозолі на ногах від того що бігала по справах в чоботах, які вдягнула не вперше, але саме сьогодні натерла жахливі рани, ходжу як калічка. До того всього малий десь вночі неправильно приклався до грудей і з"явилась тріщина, а то так болить:sad:.
    То все призвело до жахливої головної болі...
    А мав бути такий гарний день:girl_in_dreams:.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ми з чоловіком в суботу все взуття зимове помили, почистили, попакували в далекі закрома, одяг верхній зимовий поховали і з спокійною душею, провівши зиму, лягли спати. А зранку був аблом:girl_impossible: в вигляді снігопаду...

В нас весела нічка, Роман з температурою 39 з копійками цілу ніч стогнав...то йому до татка, то до мами, то ностись, то на ліжечко, то спинку шкробати, то животик гладити, то кампотику в кружечці з квіточками, то з віні пухом, то в пляшці з-під водички, то цицю то пісяти...бідне дітьо...Заснули в сьомій ранку...
    За вікном нарешті тепло і сонечко, а ми будем киснути в хаті...
    Ромаха куняє, зараз поп"ю чайочку і піду до нього під ковдрочку.

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Аналогічно в нас, тільки Олеся тиждень відмучилась, моя Іра ввечері вже мала 38, і так цілу ніч і пів дня сьогодні, ужасть якийсь :sad:

10. Holly

Holly Moderator

прозаааааа, готуюсь помаленьку до свят. наводжу красоту в квартирі - помила 2 вікна+2 балконних. Залишилось ще 3+балкон. Почепила тюлі, аж світліше в кімнаті стало. А ще килими потріпати, підлоги вимити :8: Зробила порядок з дитячими іграшками, половину викинула і не шкодую. Ще би часу побільше, а то щось занадто швидко день минув. Оленка спить, а ми з Яринкою готуємось до школи, вчимо вірш. Віршик такий тупуватий, без рими практично. Ярина нервується, бо тяжко запам"ятати. На вулиці нині ще не були, а те сонечко так і манить)))

11. MaryF

MaryF Well-Known Member

А в мене як завжди перед днем народженням поганий настрій...Ненавиджу свій день народження...Пробувала аналізувати чому і зрозуміла, шо чекаю якогось свята для себе насамперед.....квітів, поздоровлень...,а отримую тільки поздоровлення, гроші в конверті і якшо разів 10чоловікові нагадаю, то купить 1 розучку червоного кольору (хоча 7 років йому кажу, шо люблю білі квіти) ....тому цього року вирішила від нікого нічого не чекати і зробити собі сама подарунок, піти в перукарню зробити, шось собі на голові, манікю, шоб був гарний настрій....але моя мама ні сьогодні, ні завтра виявляється, шо не може побути з дітьми, бо мусить їхати на базари купляти продукти для мого дня народження....не зважаючи на те, що я казала, шо не буду справляти день народження, а чисто символічно чоловік купить все, шо треба в Ашані, але ні вона буде цілий день ходити по базарі, шоб зекономити 2 гривні...

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А я сьогодні супер-господиня!:girl_crazy:
    Я помила всі вікна в хаті і з почуттям виконаного обов'язку сідаю за вишиваня. Але не на довго, бо година 6-7 приїде коханий з роботи і ми десь поїдемо гуляти:girl_tender: Може на яку вечерю смачну кудись заскочимо. Така погодка класна, натішитись не можу:girl_in_love:

13. Heureuse

Heureuse вірю...

моя лінієчка сьогодні каже, що до нашого весілля залишилось 4 місяці. рівно через 4 місяці в цей самий час ми вже будемо остаточно одруженими і, мабуть, якраз приїдемо бо банкетного залу... всі ці думки викликають в мене радість і паніку водночас :girl_in_dreams:
    коханого нема всього 3 дні, а я вже страшенно скучила. та ше й до повного щастя поговорити з ним можу раз в день в кращому випадку і то кілька хвилин :umbrage: ненавиджу його відрядження!
    а так то більше нічо цікавого- кава, робота, попередній захист диплому в понеділок. і на цей раз це вже остаточно, так що мені капець :girl_crazy:

14. robik

robik Member

А я нарешті нині таки відважилася розрубати отой "вузол" - подала документи на розлучення в суд.

Кучерява весна в мене в цьому році.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

А вмене нині одна велика проблема- болить зуб.:girl_cray: І то так болить аж тіпає. Направду я ніколи не відрізнялася супер здоровими зубами, але зараз то щось неймовірне. Докотилося до того, що вже й нещодавно поліковані зуби псуються і болять. Думала нині до зубного, але не встигла, завтра тоже не вийде, а до після завтра я від тої болі просто помру.:sad:
    Але попри свою біль я нині дуже гарно погуляла з малим, бавилась з ним в пісочниці як дитина, будувала замки, витискала пасочками різні "скульптури", так приємно що йому зі мною цікаво, все таки файна я мама...:rolleyes:)) Ну, і без валянь по землі не обійшлося і гонили ми так, що аж гумка в штанцях в малого трісла.:girl_haha:
    На кухні тоже гарно постаралася, їсти наварила, прибрала, відпровадила чоловіка ситим на роботу, ще й собою надавала.
    І ще не знаю з якої то радості відключила нині мобільний телефон. Стан якийсь такий не зрозумілий...:dntknw:

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну всьо, вікно нашої спальні готове до Великодня :girl_crazy: Лишилися ще всі решта(9)...:girl_impossible: Ну нічо, все поволі. Нині я встигла відбути репетицію, попити капучіно з коліжанкою, купити на базарі зеленинки собі. Тішить, що тееепло, а все решта дрібниці.
    І маленька врочистість-в п'ятницю чоловік нарешті приїжджає. Щось мені ті його поїздки вже набридли... А ще він знайшов моє улюблене печенько :connie_pull-pigtail( знайшла чим тішитися :D)

17. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

18. zaderyshka

zaderyshka Member

Я нині прям герой праці! Вимила всі вікна нарешті. Бо вже мене трафляло, що до Великодня буду з немитими вікнами, а їх в нас 14 штук, от би і було,куди не глянь, всюди захляпані. Фіііі:girl_nea:. Муж поїхав в Київ, буде може аж в неділю...ех, скукотіщща.

19. sunset

sunset Active Member

всі дівчата такі газдиньки сьогодні) ото краса)
    і я невідстаю від компанії героїв дня- я сьогодні прибирала в шафах- ВСІХ!
    то мега подвиг- бо відсортувати стільки речей що куди і навіщо, це героїзЬм)
    помила сервізи, най чистенькі стоять до Паски,

а ще ми з чоловіком прочищали сад, старі гіляки позрубували, малинку-ожинку прорідили, деревця молоді
    попідв*язували- ітого, в нас гарний, доглянутий сад плюс багато дровенят на шашлики) файно

а ще мій муж здав останній держ іспит і скоро в нього захист диплому- і він двічі освідчений мужчина, - чим не врочистість?)
    була в спортзалі, що теж трохи з врочистості, бо гарно так чуюся після того)

отак, зараз допечу піцу для чоловіка, а сама чай сьорбати буду, бо після залу не їм, ні-ні)

гарний день:girl_yes:

20. Музик

Музик Мартуська

ой, а в мене нині день під гаслом невстигання - запізнилась до лікаря, в результаті чого запізнилась на уроки, а потім (сама з себе ржу) дуже цікаво вилила на себе горня гарячезного чаю, тому ще 2 години просиділа в школі, сохла. тому не встигла зробити мужові сюрприз, який планувала пів дня. отакі-от пироги

Статус теми:
Закрита.