Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

звичайний будній день... ніяк не відірвуся від компа ( зависла за переглядом одного сайту - хочу все і вже)))....), щоб таки зробити той грильяж.
    синочку класно- спить собі так солоденько))

2. kati

kati Well-Known Member

Все ніяк не змушу себе зібратись і вийти на двір, брр, не люблю я холоду. Спершу думала піти прогулятись, не хочу, тепер от думаю хоч би до сільпо і назад з малим пройтись щоб квартиру провітрити.В таку погоду навіть немає настрою шуршати з прибранням.А ще хочу страшенно еклерів , але точно не піду за ними, куплю баунті і заспокоюсь:))

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

зробила манікюр. бордовий.
    завтра йду стригтись і малюватись-міліруватись-шось там словом робити прикольне.
    приїхав наш крейзі 8, чілдренсплейс, колс... словом я взагалі не шопоголік, так - вчусь:haha:)))))
    маю файний найстрій, хоч дуже-дуже сонна, але заснути шось не можу
    ну от шо це за погода, скажіть?

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я не хочу з хати носа висовувати
    бємось з малим за останнє печенько мілка, але оскільки я провинилась не впильнувавши дитину, що впала з дивану, печенько віддала. хочу щоб чоловік вже прійшов з роботи, мріяти ж не заборонено:girl_in_dreams:

5. AilataN

AilataN жива

Пішла до стоматолога, але не дійшла ( розтягую задоволення:8:).
    Якимсь чином опинилася через пару годин дома, з двома парами тухлєй ( рижих), кофтинкою , футболками для малявки. Що відбувалось зі мною весь той час- не пам"ятаю:scratch_one-s_head::dntknw:.

6. Heureuse

Heureuse вірю...

працюю :girl_in_dreams:
    шия вже майже не болить, зате болить живіт..але то таке, тимчасове і несмертельне :girl_wink:
    настрій, на диво, хороший і якось навіть не відчувається, що то понеділок.
    погодка канєшно не тішить, а особливо прогнози, що так буде до Паски, а ще краще до літа. мені таке не підходить, мені в липні і на початку серпня має бути тепло! :girl_mad:
    йду кави вип’ю, бо шось на сон клонить :)

7. Tamilla

Tamilla New Member

А я, вареха така, йшла по сходах і майже на рівному місці, ні з того, ні з сього, не дотягую ногу до наступної сходинки і....... :padonak: І найстрашніше в тому всьому - зломаний ніготь :sad: гелевииииий :girl_cray: Тепер мушу пертися до своєї манікюрниці через ціле місто заради однісінького нігтя...

8. Ная

Ная Well-Known Member

А ми нині гуляли, години зо дві. Тепер маю купу прання, бо все в болоті,з десяток пасочок-відерок від того ж болота відмити, ну і взуття... ліпше би сиділи вдома)))

9. sunset

sunset Active Member

а в мене проза... така паскудна проза, така як погода, а може ще паскудніша...
    сходила зранку на співбесіду, результат - змокла, змерзла і змучилась...
    от нерозумію я таких роботодавців, нащо дзвонити протягом 3 днів, запрошувати на співбесіду,
    якщо апріорі я їм непідходжу по висунутим критеріям? нащо мордувати і себе, і мене протягом кількох годин тестами, розмовами і перекладами, щоб врешті повідомити- Ви нам не підходите, бо необхідно так само вільне володіння німецькою як і англійською!
    якого.... милого? я ж невказувала німецьку в резюме, значить я її і незнаю.... логічно
    ще й чоловік терміново поїхав в Луцьк, буде дуже пізно,
    а він так мені зараз потрібен
    і ще його плече, на якому можна в рідкісні хвилини жалю до себе похникати, і голос його який скаже, що все-все буде добре...

якийсь не мій день зовсім:girl_nea:

щоб якось то все покращити- піду приготую мужу чахохбілі і бісквіта спечу)
    а ввечері піду на каланетику, з плеєром і класною музикою в наушниках, отак)

10. Музик

Музик Мартуська

була нині в кількох лікарів, націдила їм кровки своєї, най мають, домовилась ще про зустріч з двома лікарями - процес пішов.
    втомилась просто шалено, та шей бісеру не знайшла потрібного!!! нічо, зара муж прийде, посварюся з ним за щось (тему ще тре придумати), може легше стане. ачо нє? він же свариться на нас (то я про себе і собаку), коли в нього на роботі щось не так, а мені шо ніззя?

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Ну і деньок! До обіду - на роботі, після роботи три години дрихла :girl_flag_of_truce:, англійську прогуляла - у мене поважна причина: сестра приїхала! Хоч ми постійно сваримося, але я за нею скучила :). Зустрічала з її подружками, поїзд запізнився на півгодини, то ми дуріли на вокзалі. Вирішили навіть перевірити, чи буде дрижати монетка на колії, коли поїзд буде під'їжджати. Напевне, 1 коп. - занадто легка монетка, треба було ставити важчу :girl_crazy: Сестра мала аж 9! сумок, так шо трохи побули верблюдами, привезли речі в гуртожиток, я забрала те, що мама передала. Тепер тішуся, мама із сестрою гарно постаралися :girl_dance:

• Подобається Подобається x 1
  12. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я сьогодні нарешті відпочила..виспалась до схочу...наїлась...поприбирала в хаті..мама мене оставила на господарці, пішла до подружки...треба було кури загнати...годину по всьому подвірі шукала 7-му курку..а потім виявилось що її просто немає...називається господиня з мене не вдалась...
    а тепер захотіла йогою зайнятись, почала читати як що і до чого, посміялась і зрозуміла що то покищо не до мене...
    правда фразу нагніть праве вухо до лівого плеча я так і не зрозуміла...

13. Farfalla

Farfalla Member

Прекрасний, чудовий день!!!!!! Я посповідалась :girl_angel: відчуття неймовірні... поснідали всім сімейством, ггг.... так файно!!! зараз поїдемо на Пошту, відправлю подарунок форумлянці до Великодня і поїдемо замовляти все у ванну кімнату :yahoo: всім доброго дня!!!!!!!

14. lawyer

lawyer Member

ось і стартували мої непланові вихідні!:girl_tender: першим ділом, що я зробила, це хорошенько виспалась!:girl_yes2: зараз снідаю і посиденькую, і берусь за справи. на мене чекає прасування, відправляння Великоднього подаруночка, миття вікон (правда, останнє не я робитиму;)), а ще домовилась з племінником сходити на мультик:)! такщо перший неробочий день обіцяє бути дуже насиченим!:girl_wink:

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

З природою явно щось не те діється. Я знову (вкотре!!!) витягую чоботи. :girl_devil:
    Та ще й як на зло конче треба в магазин, а дощисько все падає тай падає і я в уяві не маю як маю з малим вилізти з хати.
    Та й взагалі то настрій якийсь більш осінній, ніж весняий. Хочеться медитувати з гарячим чаєм під якогось гарного кіника.:girl_in_dreams: А весною... весною рве на вулицю і в хаті всидіти не можливо.
    Хочу тепла.:sad:

16. Музик

Музик Мартуська

а я так гарно щойно під дощиком прогулялася... так мені сподобалась сьогоднішня погодка, але то певне від новин від лікаря

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А ми вже у Львові! :girl_dance: Добрались нормально, головне, що гарбузятко було супер чемне :) Тепер адаптовуємось помалу.

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

скукатіща....
    погода "не льотна" для прогулянок, в хаті наварено-прибрано...
    Набридли вже ті одноманітні дні у відпустці по догляду за дитиною..(( Хочу на роботу!!!

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я сьогодні ходила на колишню роботу, трохи наговорилась з коліжанкою, підняла собі настрій:girl_dance: потім поїхала прибрати в квартирі де ми жили, винесла 2 пакетища на смітник, до шаф і одягу ще не дійшла, але то вже початок, ще дві "ходки'" і може щей підвал приберу, є ймовірність знайті кілька пар нового взуття:girl_crazy: і точно потішити маму, бо вона вже холодна від того складу, що ми зробили ггг
    втомлена прийшла додому, голодна як вовк, ввечері буде врочистість бо йдемо вгості до друзів:girl_tender:

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні черговий раз ледве встала, тому на роботі повідомила, що завтра мене не буде. Зате буде час вирішити закінчити деякі справи і виспатися! :)
    Після роботи поспала годинку, тепер сиджу і чекаю, коли волосся висохне, аби далі лягти спати :girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.