Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

А в мене вчора день закінчився "дуже весело". Спочатку Марта вкусила за сосок, що аж кров текла:girl_cray:, потім пропалила праскою новий килим, що запах стояв ще півночі, ну і ясне діло прасці прийшов заслужений кінець.
    Сьогодні зранку встали, дитина, як мухомор, на лиці, якісь червоні плями... мама шось не то з"їла (піца напевно).
    Доречі, з першоквітневим снігом вас!!!

2. simona

simona Well-Known Member

погодка паршива, настрій і ніби позитивний, "теплий" і водночас лежачий з чаєм і добіркою фільмів, П`ю кавусю,їм пармезан і хочу страшенного попкорну, нічого ввечір, коли не буде людно поїду в КК і задовільню свої бажання.Маршрут в Прагу приготовлений, проживання також, тільки цікаві місцини подивитись, які потрібно відвідати і з нетерпінням чекаю "майських праздников". Смішного вам всім дня

3. lawyer

lawyer Member

я така горда за себе з коханим! ще минулої осені почали вносити деякі зміни у ландшафт подвір'я моїх батьків. і тепер продовжуємо це діло! посадили вчора біля будинку 16 туй - по перемитру подвір'я і кілька біля качелі, а ще садили якісь інші деревця, вже не згадаю назв, особливо мені з них подобаються такі кулі). тож тепер з нетерпінням чекаємо ще вільних вихідних, щоб продовжувати цю справу - тепер садитимемо квітки.
    на вечерю їздили з братом і братовою у Княжий двір (недалеко від Городка), дуже класно і смачно посиділи!
    а сьогодні ще наразі піжамний день, чекаю, коли коханий прийде з роботи (і хоч сьогодні вихідний, і його ніхто не заставляв туди йти, але таки пішов, бо справ набралось багацько( ). потім треба буде вибиратись на якусь прогулянку!!!

4. manka

manka Member

5. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

І в мене сьогодні такий ж день планується. Вже скачала підбірку фільмів на сьогодні, чекаю мужа,який поїхав до Мами і попиваю чайок.
    Вчора дуже класно провела день, незважаючи на погоду. Вибралась на пізній "сніданок" до Тетянки, де дегустувала іспанське вино з неймовірно смачною рибкою. Ще активно грались в хованки, показуху та інші ігри з Сашком, і закінчили вечір чудовою французькою комедією. Правда, поки добралась додому,то вітер мені голову добряче надув. Всім приємної "зимово - квітневої" неділі!:girl_haha:

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Ну сьогодні щось явно не мій день(((
    Врочистість: коли вчора намагалася по хаті поносити ті сумки із замовленнями, то зрозуміла, що дальше 10м не пронесу, тому терміново довелося "викликати" нашу бабусю до внука посидіти 2-3год і щастя, що погодилася та приїхала, правда тільки ми переступили поріг о 13год, як вона вже побігла на маршрутку в своє містечко, бо мала на сьогодні плани)) ВЕЛИКЕ їй дякую!
    Дууже швиденько зустрілася із 14-ма форумчанками, мило побесідували із Галинкою))
    правда не всі прийшли, тому тягнула три пакунки назад додому..
    Отримали надзвичайний презент від п.Олени для дитини. ДЯКУЮ від синочка!! Радості немає меж))
    Нарешті купила фарбу для волосся...

Із прози:
    страшенно промерзла в осінньому пальто ( добре хоч шапку взяла);
    приперлися зранку на 17-ту маршрутку - прочекали 20хв, а якийсь проходящий мужчина сказав, що вона змінила схему руху і тепер по вул.Рудненській не їздить, то поперлися аж до базару з тими тлумаками.
    34-ий об"їжджав пару метрів Привокзальної якимись "селами-городами" купу км, щей не зупинився нам на вимогу на потрібній зупинці, то верталися на неї із наступної, бо там нас двоє дівчат та хлопець чекали. Ой!

Хлопці сплять, а я замість того, щоб виконувати їхнє побажання у вигляді салату Олів"є сиджу в неті...

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора лягла спати о 2 годині, тому нині до церкви ледве встала. Мені повезло - тільки прийшла на зупинку - відразу приїхала маршрутка, тому мерзнути не довелося. У церкві зустріла кількох сусідок із гуртожитку. Побалакати не вийшло, бо то церква, а не базар, тому триндіти будемо за правильних обставин. Посповідатися, як я це роблю щонеділі, не вийшло теж - черга кілометрова. Нічого, знайду час наступної неділі прийти швидше. Знаю, що не можна обговорювати священників, але тут не втримаюсь - коли пан отець говорив казання, то так кричав у мікрофон, що вуха закладало. Нічого із його проповіді не сприйняла в результаті. Не розумію, чому він думав, що якщо буде голосніше говорити, що більше почують?
    Після Служби прийшла на квартиру, трохи поспала. Розбудила сусідка і її брат, що приїхав на кілька днів.

Сідаю за домашнє з англійської :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Погода така дивна, настрій такий же... на роботі щось таке твориться... бридко, соромно і взагалі.... нема слів... Концерт наступної суботи відмінили. Ось так просто. Нашої думки навіть ніхто не спитав, та й на що?? Хто ми такі?? Викликали лиш самих "важних" людей оркестру, щось там собі перетерли і всьо. Наш головний диригент вже не в милості, не вгодив чимось комусь...:sad: Сумно.. Ось така проза моїх буднів.. Ну нічо, зато я нарешті може виберуся до своєї перукарки, а то вона мені вже снилася :girl_crazy:

9. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Настрій паршивий, погода- жах, і здається, що мене моя дитина не любить...:sad:

10. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Ой, а ми сьогодні купили нові форми і я їх одразу ж випробувала. Напекла кексиків і Шоколадну Лаву Настрій аж зашкалює. Люблю відтягнутись на кухні в такі негожі дні.
    фото тут
    рецепт тут

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В нас сьогодні сонячна погода і тим все сказано!!! Лала-ла-лайф іс вондерфул!!!

12. Heureuse

Heureuse вірю...

я сьодні як і всі поржала з снігу і з дому не висувалась ні на крок!
    шия моя, на щастя, вже краще. ну принаймні, не відчуваю постійного болю.
    малявка поїхала додому, бо завтра вже школа. коханий теж на два тижні мене покинув...ненавиджу ті його відрядження :girl_in_dreams:
    зараз п'ю чайок, почитую нет і не хочу щоб завтра був понеділок...:beee:

13. tsarivna

tsarivna New Member

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я на іншому континенті. Цілих два тижні падав дощик з перервами, а зараз нарешті тепло!!!
    І ще в мене тиждень канікул від школи!

15. tsarivna

tsarivna New Member

16. preciosa

preciosa Well-Known Member

У мене сьогодні врочистий день:girl_claping:
    Зранку ходила до сповіді, причастилась, а потім з коханим поїхали до мого маленького похресничка, трошки побавились, поносила на руках (тобто повчилась носити:girl_haha:, бо я в тому не дуже досвідчена). Така ляля гарненька, аж самій захотілось дитинки:girl_in_love:
    Ось такий у мене деньок...

17. lawyer

lawyer Member

а я таки вийшла вчора з хати, про що зовсім не шкодую, бо ходила на дуже важливу подію - виступ моєї похресниці на Погулянці. отримала величезне задоволення від її танців та й від усіх інших номерів, дітки такі молодці, такі ще маленькі, але такі талановиті:girl_yes2:!
    сьогодні зранку ледве встала, бо лягала спати півтретьої, а прокинулась в сьомій(. але то все таке, бо від завтра по четвер у мене будуть вихідні:girl_tender:, такщо встигну і виспатись, і ще купу різних справ зробити!:girl_wink:

18. Holly

Holly Moderator

Якийсь невизначений настрій
    Навалилось одразу багато проблем, які треба ВЖЕ вирішити. А то не так то просто, ще й часу нема. Від тих думок голова обертом. З того всього вирішила помити вікна (поки нема погоди, тільки з середини), познімала тюлі-штори, затіяла генеральне прибирання.

19. Farfalla

Farfalla Member

які прекрасні вихідні... :girl_in_dreams: в п"ятницю мама приїхала, ночувала в нас! бавилась з доціком, так класноооо :girl_claping: вареників нам наліпила в суботу, нямммм-няммммм.... а вчора ми всім сімейством ходили на суші-паті на хаті ))) так файненько і знову няммммм-нямммммм :girl_in_love: а зараз доцік вже бачить сни чудові, а я буду вишивати :d64: ще трішки, і метрика-подарунок буде ГОТОВА :girl_cool:

20. olena

olena New Member

Я цілий тиждень провела з дітками в селі у чоловікової бабці, мало того що погода була жахлива, так і мої пупсики поводили себе там просто припаскудно, таке враження, що якісь бісики в них вселились, аж перед бабцею за їхню поведінку незручно. Приїхали додому, бавляться нормально, тихо, спокійно.
    Приїхала, думаю зараз нарешті нормально зависну на посиденьках, а-ні ,щось з нашим компом сталося і муж підключив мені старенький ноутбук, а він гальмує жахливо, ну ніякої насолоди.
    Хотіла похвалитись обновками своїми і дитячими, але як подумала скільки часу буду фотки загружати, то передумала, може чоловік полагодить вечором комп- тоді і похвалюсь.

Статус теми:
Закрита.