Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. sunset

sunset Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

а ми з мужом думали, що з легкістю перейдем на новий час) зранку в 8 встали, поснідали, сходили до церкви- але вітер був, то щось)
    потім спільними зусиллями зробили олів*є, я сперкла кексик і зварила бульйончик і поїхали провідувати чоловікових бабусі і діда,
    щось вони похворіли на весну

дід в інфарктному відділенні на Огієнка, бабця в Винниках- отак і катались цілий день)
    яка то є радість в них, коли приїжжаю я- їх улюблена праневістка)))

погуляли в центрі, були Лягумінці на морозиві) як завжди- добре, няммм

а коли повернулись додому- приготували домашні хот-доги і пішли гуляти до лісу)))

а коли вже і з лісу повернулись- то вирішили трохи повалятись- і врезультаті щойно прокинулись))) гарно перейшли на новий час, нє)))
    хороші вихідні, якби не затьмарені хворобами рідних, але все буде добре, однозначно)

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Всі вечеряють в ресторані, а я лежу і пильную як Домчик спить. Приїхали з Татраляндіі, було дуже кльово, вкотре дивуюсь нашій малечі, він такий молодець, сміливий і цілеспрямований, таке різне чудив:) ну і вимучений заснув в авто, а я от думаю хочу їсти чи не хочу:girl_in_dreams: буду фільм дивитись мабуть
    Сьогодні я трохи намерзлась, знайшли справжньої зими з морозцем і вітром:)

3. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Хотіла писати в жилєтку, але вирішила тут.

Вчора зранку мій кролик Ліндочка померла. Ось тутнаше невесела історія.. Доречі, дякую всім дівчатам за дописи у карму, вони мені і Лінді помогли

Але кроленя по кролячих мірках було старожилом. Прожило у нас 7 років.

Захотілося згадати мені приємні моменти:

-Лінда двічі "відключала" нас від інтернету - перегризала провід.
    -Однієї ночі вистрибнула з клітки і заскочила на груди мого тата (він якось ночував у нас) і налякала його добряче:girl_haha:
    -Коли Соломійка мала рік, то провалилася у кролячу клітку :))) Лінда відреагувала адекватно на карапуза....

І ще багато милих, приємних моментів...

Мені легше, бо рік тому взяла ще одного кролика Жменьку, знала що Лінда невічна ..

Якось навіть не плакала...Вже виплакалася у листопаді. Правда чоловік плакав, я навіть здивувалася. Сам повіз кролика на дачу і закопав.

А ще Жменька 2 дні сумувала за сусідкою. Не їла корму ( а вона у нас ненажера ще та). Тільки ввечері сіна поїла. Не знаю, може збіг обставин, але Жменька не товклася по клітці, а якось сумно сиділа...

Ну от написала і на душі легше...

4. Зануда

Зануда Well-Known Member

Хворіємо. Якийсь вірус гидкий - горло і температура. Спершу Тереза, потім Марек і тепер я. З плюсів - дали виспатися вдень, бо ніч була важка. Чоловік сам шурхотів на кухні - зранку сніданок до ліжка мені, дітей всіх погодував. Але хворіти всеодно кепсько.

5. Gajka

Gajka Well-Known Member

Приїхали щойно з футболу, результат 1:1, а так файно спершу виглядало, що Карпати таки виграють від тої Олександрії.
    Врочистість - подивилася нарешті на той стадіон, купив коханий мені шарфика типу карпатівський зелено-білий, але виглядає як вишиванка - клас, нарешті зустрілися за довгий час з друзями, планувалося уже після посту, але ніяк не сиділося в хаті, то вирішили так час провести. Згадала, як то повна машина моїх хлопаків і я одна - водій, чомусь всі на то косо дивляться. Хоча футбол це звичайно не рибалка, але ....
    Проза: знову мусила тих ментів на стадіоні переконувати, що я нормальна і не хочу щоб мене мацали дівчата, а краще вони - таки невдалося мені, ото вже з мене ржали :girl_blush2:

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

День був просто чудовий. Гарна погода, все складалося так, як мені добре, відповідно був гарний настрій, тому на всяку фігню, шо любить попсувати нерви, не зважала. Навіть "Карпати" перемагали! Навіть те, шо футболЬ нагадував "танєц умірающіх лєбєдєй", не псувало ніц. Здавалося, ніщо не зможе спаскудити такий день! Так було до 21.15. Тоді наші вівечки пропустили на 90-й хвилині гол. Намагаюсь знайти якись позитив у тому - ніби-то кожен негатив має мати і хорошу сторону, - але навіть думка про те, шо у нас буде найкрутіший стадіон у Першій лізі, не тішить.
    З того горя у темряві черговий раз заблудилася (ще не скоро вивчу околиці нового стадіону...), довелося пройти біля виїзду з автостоянки, а, зважаючи на те, шо два тижні тому випробувала на міцність свої кістки за допомогою якоїсь машини, тепер йти біля тих залізяк на колесах було ой як страшно! Потім була забавка "злови маршрутку" на зупинці, після цього - "влізь маршрутку так, щоб не затоптали", а ті, хто стали переможцями цих двох ігор, отримував бонус - "відчуй себе шпротами".
    На завершення дня заїдаю горе шоколадним печивом, називається "прощавай, дієта"...

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Забула ще одне - голова болить, бо сильний вітер був і продуло :sad:

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

• Подобається Подобається x 1
  7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

уявляєш? маю таке знов, чоловік приніс(
    в мене таке враження, шо я перманентно з одного в друге, з одного в друге... голова квадратова...
    температури не маю, але то мене не рятує

8. Farfalla

Farfalla Member

і як би то сьогодні моторчика свого накрутити, щоб встигнути все зробити... :girl_in_dreams:
    їдло приготувати потрібно, попрасувати також, речі заштопати - пасувало би... з малявкою погуляти, повишивати... ще й кінце би подивилась... :ed4d70def841dc74b57
    бажань - купа... гайда до роботи! всім гарного, продуктивного дня :girl_yes:

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Виспалася вчора вдень і десь до години другої ночі не могла заснути - просто не хотіла спати і все. Але коли нарешті задрімала мене розбудив крик Терені - їй приснилося щось страшне:scare: і вона кликала тата, який спав без "задніг ніг", знову перебила собі сон і промучилася ще годину, а коли сон нарешті знову прийшов - прокинувся Марчик і ми з ним разом до години 8ї намагалися заснути :d25:- йому вдалося, а мене розбудило повідомлення від чоловіка, який о 4-й ранку виїхав у відрядження.:8: Гарний початок дня і тижня :) Але зате я вже провела інвентаризацію шафки з ліками допікаю другу партію кексів і маю в планах грандіозне миття кухні.:morning1:

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В нас насичені вихідні. Вчора їздили до моєї бабусі, якій вже під 80. Бідна живе сама і далеко. Рада була нас бачити, особливо правнука. Він там зразу все "на свої місця" поставив :girl_haha: Але вітер був такий, що не зміг всі квіти прополоти, деякі вціліли
    Нині проспали, я і досі не можу позбиратися купи. А стільки маю зробити...

11. Зануда

Зануда Well-Known Member

Може то з тим у вихвалялки піти? А нехай вже буде тут: Матільда зацінила мої кекси :) Марчику кусочок впав на підлогу, а Мотя обнюхала і з"їла. Я б ніколи про неї такого не подумала! :) :) :)

12. kyharochka

kyharochka Member

А я щось не можу на новий час перейти- ввечері ще не хочу спати, а зранку злізти з ліжка не можливо, а особливо пів шостої зранку. Ще й до всього чоловіка викликали на роботу вночі, потім крутився, бо не зміг заснути і відповідно я теж. Зате зараз би поспати:girl_in_dreams: В суботу мали врочистість, їздили до брата, викопали собі пару ялинок в лісі і посадили в себе на подвір"ї, краса така і пахнуть так класно. А вчора після церкви їздили на дачу підливати дерева. Чоловік на тижні посадив (такий сад великий зробив) от ми і підливаємо, бо дощу нема. Ще попрасувала вишивки і думаю хто б їх на місця позакладав.:girl_haha:

13. Heureuse

Heureuse вірю...

якась напасть на мене з тим головним болем...зранку ще терпимо було, а зараз знов конаю :cry:
    маю підозру, що то дається взнаки вчорашній стрес. не змогла вже стримати в собі всю накопичену образу і злість від суцільної несправедливості... але значить так має бути.
    тяжко. настрою нема як такого, зате є купа проблем, які невідомо як вирішувати... :girl_in_dreams:
    ітого, досижую ще трошки на роботі і тікаю додому в ліжко. не хочу сьогодні нічого.

14. Fechka

Fechka Member

АНАЛОГІЧНО.Геть розбита. Дітки погуляли ,а я не можу прокинутись. Вже добра половина дня минула, а я все ходжу туди-сюди.
    Надихнулась темкою "Що ви готуєте?" та йду щось "чаруватиму" на вечерю.
    Горло болить. Настрій на "0"! До чого б це?!

15. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В нас знову були насичені вихідні! В п'ятницю святкували мамусі іменини, а в неділю вже досвятковували на природі:girl_haha:
    В суботу мали трохи справ, а під вечір вже поїхали в КК. Купили мені туніку, смачно поїли і подивились як класно танцюють сальсу:girl_in_dreams:

На суботу ще було заплановане прибирання, але чоловік вирішив шо в нас чисто, і що прибирати не будемо! Ліньтюх...
    Зате сьогодні все прибирання на мені, а ще їсти приготувати треба...
    Хочеться мені млинців з сиром, а так ліньки йти за творогом. Йду напевно таки збиратись, бо мій апетит сильніший за мою лінь:girl_crazy:

16. Knopka

Knopka Well-Known Member

Пішли з малою в гості, проходили повз особнячковий район, з-зак кута на нас вибігли чотири приблудних пси - женуть на нас і гавкають. В мене серце в п"ятки, схопила Нусю на куртку, тягну в іншу сторону, тупнула на них пару разів... Поки відгнала, моя багата уява вже малювала ту купу уколів, яку би довелося вколоти, якби не дай Боже якасвь собака цапнула. Але найгірше, що після того дитина стала псів боятись. Трохи далі побачили собаку, яка мирно собі лежала, Ганнуся вчепилась в мене, навідріз відмовилась йти тією дорогою. Отака в нас проза.
    А врочистість - ми нарешті приїхали до Львова, тепер активно зустрічаємось з друзями, знайомими, плануємо культурну програму, гуляємо.

17. Ная

Ная Well-Known Member

Вчора в селі на Таюсю сусідський півень напав, я встигла її схопити, то лише вкусив за ручку але шкіру на щастя не прокусив, він за нею мені мало на голову не скакав, як би була в тонкому одязі, то пообдирав би всю, ледве втекли від того півня, він ше надувався і кукурікав до нас аж поки не дістав добре патиком. Я перед тим Софію саму послала до тих сусідів, аж страшно подумати, шо було б якби той півень був в той час на подвір"ї... Я сама добряче налякалася.

А щодо нинішнього дня то мої діти нині не спали ше вдень, Софія хоч не докучає, а Таюся сильно капризна і так певно буде довечора в мене на руках... не люблю таких днів.

18. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

ото щойно завершила то діло :ed4d70def841dc74b57 зато тішить картина повного холодильника, не на довго напевно :girl_haha:
    зараз сиджу жду коліжанку - вона сьогодні нарешті без авто, то ж будемо дегустувати напої, які давно на неї чекали :drinks:. та нічьо понеділок починається ;)

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А моє дітьо сьогодні за весь день з"їло тільки один банан...і усьо.
    Я вже скажусь скоро з тими його запорами...чи псевдозапорами...
    А в цілому, то я сьогодні молодець. Крім того що вивішала щойно третє прання, я ще встигла в банк, оббігала пів центру "па дєлам", наготувала їдла - вистачить на пару днів і навіть помила підлоги. Ще планувала пересадити квіти, бо ж вчора нарешті знайшла той горщик, за яким третій тиждень полюю, але поки що утримуюсь від того...фаза місяця не та:girl_cool:

20. Lyakerka

Lyakerka New Member

Моя мала Оленуся тільки заснула, якось пізнувато, як для обіднього сну. Напевно збилася через те переведення годинників. А я байдикую, їсти наготувала ще вчора. Тільки думаю ще якогось печива спекти, такого з вареннячком. Треба шукати рецепти, може хтось має якийсь цікавий і швидкий.

Статус теми:
Закрита.