Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

А я сьогодні страшно лінива. В хаті нічого не робила - не бардак, але і не зовсім чисто. Зате гуляли цілим сімейством цілий день. Тепер ноги гудуть. А завтра буде супер позитивний день зраненька нарешті виберемось до церкви, чоловік дітям придумав цікаву розважальну програму, а я записалась в перукарню

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я навпаки, вимушено робила всеможливі порядки. Ехх, а ткі плани були, такі плани..Зовсім інші плани, але сашкина температура все змінила. Тому я все помила/почистила/їсти наварила..Навіть котлети смажила, чого страшенно не люблю робити. Машинку пральну аж 4 рази завантажувала, купу лашок перебрала. купу всього повикидала...Коротше, господиня ще та. Саша з температурою весь день нудився в хаті, мало вже на голові мені не скакав, так і не скажеш, що 39 градусів..

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

У нас взагалі "весело", температурить Мартин на пару зі мною:girl_sad:. Юстинці вже краще, а чоловік каже, що певно завтра буде хворий :girl_crazy:, набридло чайочки нам цілий день калатати. Один позитив у тому всьому, якщо звісно так можна сказати, ніхто не хоче їсти .

Я того також не люблю, знайшла чудовий вихід - на бритванку і в духовку, смачніше, корисніше і головне, плита чиста :girl_wink:.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А мому муженьку припекло опробувати новий мангал, який на днях зварив з...ииии...не знаю з чого він його там зварив, але вийшло нічо так, компактненько.
    Так от - чоловікова захцянка мені дуже навіть прийшлась по душі, і вечір ми провели за містом. Погода сьогодні шептала, дитина була більш-менш стерпна...нічо такий день видався...:girl_smile:

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене нині кухонно-домашній день. :ed4d70def841dc74b57Наварила їсти, прибрала, дві ходки прання, чоловік погуляв з малим. Щойно вклала малого. В день він в нас тепер спати не лягає, тому в вечір засинає на дві години раніше. От, і буду зараз інтенсивно наводити собі красу.:d23: В планах манікюр, педикюр, поскубаю брівки, ну і ще щось може видумаю з собою соорудіть, якщо не завалюся спати.
    Завтра маю знову їхати дивитися на квартиру, ну і ще при нагоді до мамусі на огоньок завітаю, там близько. Такі то плани.:girl_in_dreams:

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В нас всю зиму світило сонечко і тут на тобі...прорвало. Дощ дрібнющий і густий-густий! А ми гуляти планували їхати. Ще й завтра друзі на шашлик запросили..
    Сидимо вдома і спустошуєм запаси в холодильнику.
    Чоловік ліг трохи поспати, а я не маю чим зайнятись - сиджу в інтернеті.

7. lawyer

lawyer Member

почався день з прогулянки у Стрийському парку. сонечко припікало так, що прийшлось роздітись до футболки:girl_yes2:. потім ходила вгості на обід до сім'ї брата, після цього поїхали у КК. і поки брат з двома дітками ходили на мультик і в Леопарк, ми з братовою шопінгували:girl_wink:. вечеряючи в Да вінчі, спостерігали за танцюристами сальси, але то класне дійство, а які у них рухи:girl_claping:. молодці!!! може, б то й самій колись спробувати?:girl_in_dreams:. потім до нас приєднався коханий і відвіз мене додому. завтрашній день також потрібно провести активно, адже у нас "крадуть" одну годинку, тож вихідні будуть коротшими:girl_nea:

8. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Вчора був гарний день. Зранку чоловік відвіз мене в перукарню, а сам з меншою донечкою гуляв 2 години в парку, А Аня ходила з бабусею на танці. Нарешті, я постриглася і зробила міліровку. Потім приїхали додому, пообідали і чоловік з Анютою поїхали в село, а ми з Тетянкою встигли прибрати і ще раз погуляти.
    Сьогодні теж кудись треба вибратися, бо день обіцяє бути сонячним.

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

відкриваємо офіційно дачний сезон, дідусі, бабусі готуються, каміни протоплюються, шашлик маринується, діти їдуть :)
    Настя поки що у бабусі свекрушки, Роман з Сашкою пішли на ранкову прогулянку, я напилась кохфе с мАлАком і йду в душ. весна за вікном, а на душі якась дратівливість, чоловік аж з хати втік :) йду в душ :)

10. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Оскільки вчора вийти гуляти ми немогли,то "ее величество" взялося за прибираня хатинки,і за переберання речей,літо всетаки наближається.
    Добре,що чоловіка не було поряд,оскільки мої прирікання " нема що вдіти" розвалились би у пух і прах ,скільки того одягу лежить і чекає часу" а може ще одіну,нехай лежить"....
    от і вирішила я перебрати одежину,3 кульочки на смітнику,а ввечері розмова з чоловіком про оновлення гардеробу)))))

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Я злосна. З переводом годинників проспали обидві служби в церкві. То ж тре так примудритись. На батьківському компі відеокарта здохла, довго вовтузилась поки зрозуміла, що її нічим не врятувати, простіше ноутбук новий купити. Муж з вчорашнього ранку носиться як ошалілий з мрією спекти пахлаву. Поїхав за складниками. Каже мені: "Поможи мені розкатати тісто тонко і гарно його викласти, і взагалі замісити, тоді я скажу, що ти була моїм асистентом" Пора темку створювати з "Перлами мужів", я б постійною дописувачкою була.:girl_cool::girl_haha:

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а в мене проза - я на роботі, вранці ледве зорієнтувалась котра то година, хочу себе заставити щось корисне зробити, а так лінь :girl_in_dreams:

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Минулої неділі мала 38,6 - напевно грип був, та вже з понеділка пішло на поправку, а вже десь із четверга і чоловік залип, але якось так трошки в суботу зранку 36,6, ну, думаю, дякувати Богу - пронесло. Але ж мій чоловіченько самий мудрий, пішов собі на кухню, і не закрив там вікно.Протовкся собі там десь з годину. Ну а ввечері 38 :ireful::ireful::ireful:
    Ну і ніченька в мене була - пити, поміряти температуру, поміняти постіль бо все мокре :khomyak: Зранку 37,4. Полегшено зітхнула. Ага, шас. Зараз 38,6 і що робити?

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

гг, мій теж знатиме, як т о "приємно" таке чути. Сам за зиму трохи віростив того добра..Але і в мене якісь складки є, що є, то є..З того всього витягнула з балкону давно забутий там хула-хуп - тре щось з тим сальцем на боках робити..З врочистості - щось так мене сон вдень зморив, що я прилягла буквальн о на 10 хв подрімати (ага, якраз поїла перед тим), то мій Сашуля сам (!!!) витягнув з дивану вовняний пледик, сам мене ним вкрив, забрав з дивану всі лишні подушки, вийшов з кімнати і закрив за собою двері. Мені було тааак приємно, я так розчулилась від такої уваги...А ще ми вирішили зробити татові сюрприз - поки його нема, Я підстригла Сашку, сама. Зараз моє чудо мокне у ванні, бавиться, потім плануєм з Сашкою щось пекти то в нас буде типу домашня випічка - тісто вже розморожується. (не кидайте тапками, я купляю готове листкове :girl_blush2:)

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

вчора була врочистіть, бо три місяці не бачила брата, який приїхав вгості))
    Сьогодні суцільна проза, бо через зубики в малечі трохи понос, то за межі подвір"я гуляти не виходимо(((

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Так як шашличний сезон ми вже відкрили цього року, то черга була за "чебуречним", що ми вчора і зробили :good: Поки наш татко сьогодні відсипався, ми з дітлашнею погуляли. Я набралась хоробрості і проколола Нікусі вушка (набагато все легше пройшло, ніж коли ми це робили двохрічній Насті) Так що, прийшовши додому, здивували татка неземною красою :girl_cool:

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Зранку як завжди були у церкві, погода файна, правда трохи вітерець, але в хаті все-одно сидіти не хочеться. Так як про якісь гуляння чи шашлик мови не може бути, бо піст, то їдемо нині на футбол, заодно на новий стадіон гляну, бо ще не мала змоги і з друзями поспілкуємося, бо давно таке було.

18. Heureuse

Heureuse вірю...

я нині сама себе готова забити! якась така вредна, капризна..спочатку ніц не хочу, а потім ніби шось і хочу, але ше би хто підказав шо.. :girl_in_dreams:
    навіть не знаю як коханий мене терпить, але певно таки сильно любить, бо вже два рази бігав то за фруктами, то за чіпсами :girl_blush2:
    а тепер мені захотілось морозива, але каже, що третій раз вже не піде :xaxa:
    ітого, я маю наказ скоро наводити марафет, бо йдем гуляти. так шо всьо, пішла я.
    всім гарного недільного вечора! :)

19. dasha

dasha Well-Known Member

Пішли погуляли, такий вітер, що змерзла як пес і тепер сижу і слухаю, як мені щось клацає в вусі, як хрящик якийсь хрупає. Це що певно надуло? Чоловік, як завжди по неділях в лікарні в свекра. Малий вже навіть не ображається, що тато з ним гуляти не ходить. Зробила собі з того всього "тазік олів"є" з свіжими огірками і думаю чи то їсти чи дати перше чоловіку попробувати?:girl_haha:

20. Natinka

Natinka New Member

Нарешті ми більш-менш здорові, то вибралися погуляти в центр. Погода класна, якби не вітер і весь пісок в лице. А тепер причалапали додому: дитина в мультиках, чоловік спить, а я, я теж відпочиваю. І ще нарешті я купила собі балетки на роботу бігати... І ще я вчора підстриглася, так коротко, як ще ніколи в житті не була :girl_in_dreams:. Але мені подобається.

Статус теми:
Закрита.