Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

я втомлена. ні, не так, я вимучена!
    голова болить немилосердно, сил нема зовсім. хочу завалитись в ліжко і всьо, більше ніц не хочу. а натомість сижу на роботі і молюсь, щоб ніхто від мене сьогодні нічого не хотів... шо то, авітаміноз, депресія..без поняття, але не люблю себе таку :girl_in_dreams:
    беззаперечна і єдина врочистість дня- я забрала весільну сукню і тепер вона вже в мене дома чекає щасливого дня :girl_tender:
    а ще додала сама собі роздумів- думаю чи братись ще за одну роботу...сумніви, вагання, але ніби хочу..не знаю, сьогодні я явно не в стані приймати важливі рішення...

2. arushka

arushka завжди досягаю мети

Маю такі відчуття вже більше тижня. То в мене, видать, вже підпадає під категорію "депресуха".
    Чоловік щойно "втішив", що завтра на 3 дні приїжджає свекруха в гості. От не могло мені бути просто кепсько, мусить бути дуже кепсько. Так мріяла ці дні відпочити від роботи/перевірки уроків в дитини/ варки, жарки і просто піди кудись з сімейством або провалятись в ліжку - нєа, на тобі! До того ж, деколи дівчата пишуть, як свекруха пивезе навареного-напареного, з дітьми дороможе - а в мене варіант "королівський прийом на виїзді". Навіть сам чоловік каже,що змучується за день, коли його мама гостює. А тут - аж 3 дні суцільного щастя. Добийте мене.:hang1:
    До того всього,
    пляцок вийшов "Жертва автомобільної катастрофи",
    +наварила овочі на салат "шубу" - виявилось, що в холодильнику .....хтось...залишив пусту банку з-під оселедця з самим маринадом.
    + Чоловік забув купити овочі,
    + ще треба гнати за оселедцем
    + посварилась з мамуською за таке дурне, що і сміх, і гріх. Ну не хочу я , щоб мене ще 40 років виховували
    Набралось вже на жилєтку?
    Врочистості не можу знайти. Кепсько.

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

а ви спробуйте змініть цю ситуацію. З порога скажіть, що ви її дуже чекали, бо так потрібна допомога ітд. Як не будете приймати по-королівськи то і не буде приїжджати як королева.
    Хоча бувають випадки, що нічого не допоможе

4. arushka

arushka завжди досягаю мети

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

І мене щось голова поболює, хочу поспати, і найшла на мене лінь... Все, на що мене хватило сьогодні, це випрати одяг та спекти рогаликів. А ще треба гамцяти на вечір зробити та сходити в магазин. Така спека вхаті, що ну... Батареї ж ще не вимкнули і сонце прямо у вікна смалить. Коханий другий день на роботі, сподіваюсь, що щось толкове, а то до цих пір якась лажа попадалась, а не робота. Отака-то в мене проза. Врочистість? Врочистість, це хіба малеча у животику, яка так потішає своїми ніжними, ласкавими рухами:girl_tender:

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ой, а я сьогодні електровіник.
    Роман розбудив пів на 7, тому після сніданку було прибирання. Після пилесосення-миття підлог винесла дитину на двір з вєліком і пустилась в мандри. Якщо вчора мене боліли тільки руки (від позавчорашнього бігання по центру з Ромком на руках), то сьогодні відчуваю неприємне поколювання й в ногах (завтра буде кайф). Ото я спарцмєнка - від Університету Франка до Польского посольства за 13 хвилин своїм ходом, то вам не хухри мухри.
    Випадково зузстрілась з колишнім співробітником, полялякали, приємно було бачити. Вкотре усвідомила, що життя не стоїть на місці. Наші діти ростуть, наші колишні потенційні вподобання одружуються:girl_wink: народжують дітей...Спільним залишається лише минуле. Ну, зате є про що посплєтнічати:girl_blum:

Дітьо дрихне, я кавую. Ввечері подумую якимось дивом вламати чоловіка, щоб посприяв мені в пошуках горщиків, ато бідні мої вазони, яких аж три!!! вже скоро коріння крізь дзюри в пластмасі будуть продирати.

7. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а у нас все по старому, ще малява хворіє, але сьогодні вже більш активна чим в попередні дні, зараз займаємся англійською, повторюєм і співаєм пісні з диску:girl_claping: вдома вже переробила все, що можна було, 4 день не виходим на двір, не враховуючи мою аеробіку:girl_in_dreams:проза...

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Сьогодні одна проза. Вже так набалакалась, що, напевне, прийду з роботи и буду мовчати як риба. Якийсь скажений день, і люди теж, наче показились. Спочатку один телефонує і висловлює свої претензії щодо підписання договору. Люди не розуміють, що ще є керівництво і юридичний відділ. Так відразу другий падає на голову з тими самими претензіями. І кожному, як малій дитині, пояснюєш специфіку нашої роботи, зокрема, з оформленням договорів. Я ж не юрист!!!
    Вже третій день прокидаюсь з головним болем. Найгірше, що закінчення тієї прози не бачу. Хіба що завтра пятниця, заверешення робочого тижня. Але й вона нічого радісного не принесе. Потрібно оформити документи на тендер. Хочу вже відпустки і тепла!!!!

9. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Ми всі хворіли по черзі. Це просто жахливо, коли нема кому допомогти, а треба за всіма ходити. Але сьогодні йду на батьківські збори до Павлика, то не можу вже дочекатись тої 6 години, щоб вилетіти з хати на свіже повітря. :girl_in_dreams:Деколи така дрібниця дає море радості.

10. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Heureuse, як я вас розумію. Сама теж сьогодні мага-втомлена, під вечір голова почала боліти. Гуляли з дітьом 2 години сьогодні, після прогулки якраз почала боліти голова. Ще назбирала сили і приготувала на вечерю риби з овочами. Ввечері купали малого, так мало його не втопила, вчасно не притримала за голівку і він занурився в ванну, правда вони не захлебнув, але злякався. Що за день такий.

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

І я щось сьогодні не в гуморі. Мала йти на шопінг з подружками. В результаті розболілась голова і чоловік завіз мене зі школи додому. Не знаю що то зі мною таке, надіюсь - не простуда, а просто реакція на зміни в погоді.

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

В мене сьогодні був активний день. Мо для когось то звична активність, а в мене давно такого не було. Зібрала чоловіка на роботу, зробила зарядку і пішла з подругою по Петрівці гуляти, потім обідала і кавувала в центрі, чекаючи на чоловіка, а потім ми разом відвідали відкриту лекцію Енріке Пеньялоси . Було досить цікаво, останнім часом чоловік цікавиться мікрокліматом у великих містах і проектуванням парків, транспортних систем. А я біля нього те все переглядаю. От як би справді у нас зробили так як у Копенгагені:girl_in_dreams:

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Другий день катання запам'ятався тим , що я в трьох ялинках заблукала ( шютка) але ми справді поїхали умовною трасою і то було по- перше, дуже мальовничо, а, по-друге, екстримально і цікаво:) катання файне, але в обід відчутно все підтаює, а до носа і щічок чіпляється сонечко, для " сопереживаючих" повідомляю - окуляри знімаю, але тільки на підйомнику, катаюсь в них, бо сонце уххх тому як матиму окулярну засмагу то так вже й буде:) на гірці сьогодні з' їли смачнющий стейк, а після вечері я ще подужала свій улюблений тут десерт з малиною, ух головне не тріснути:) усьо, лягаємо спатки, добраніч

14. OlesjaDi

OlesjaDi New Member

А в нас з доцькою вже цілий тиждень одна проза....ГРИПУЄМО!!!!!!:girl_cray: Я ще трошки трималась, а сьогодні здалась:girl_impossible:.Все тіло ломить, сонливість і т.д. Коли то ми вже вийдемо на прогулянку? ,а за вікном весна......:girl_in_dreams:

15. Farfalla

Farfalla Member

Добрий п"ятничний ранок!!!! Погода чудова, дитина слухняна (прокинулись ми о 08:30), кавелла випита, кавалок торта навіть не доїла (сама з себе дивуюсь :girl_haha: ), по плану прасувалки, гулялки, вишивалки і потім... ой... потім поїдемо вибирати причандали для ванної... нарешті дійшла черга до ремонту і там :radist::radist::radist:

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Хотіла б і я так написати...
    Всю ніч не спала, Роман не давав, що 10 хвилин вскакував на рівні ноги, а потім - "мама цицю!"...
    З того всього "похмілля", на ранок, хотіла протерти бинтиком десна йому, зробила напальчник і всунула разом з пальцем в кип"яток...маю тепер опік:sad:
    Попросила маму побути з дитиною, бо до обіду мусіла б встигнути і наварити і в банк і в арсен, ще й в поліклініку...в результаті - мама за двері, а я ледь заставила себе картоплю почистити...не можу нікуди іти...капєц...люди чекають, доведеться звонити і все переносити...
    Ні одної чистої каструлі вдома. Все в посудомийці, а вона ввімкнена на найдовшу програму. І в чому то ту зупу дитині варити?
    Карочє, йду я в ванну розслаблюсь, може життя наладиться;)

17. lawyer

lawyer Member

настрій є, а що ще треба!:clapping: і це все завдяки погоді! як я люблю сонечко!:girl_claping:
    зранку встала раніше, щоб помити голову, а заодно згамала півбанки білоруської згущонки:xaxa: і запила то діло капучінком - і так добре мені було:)!
    зараз досижую ще 5 годинок на роботі і їдемо з коханим до батьків забирати наші ровери після зимової сплячки (Стрийський парк і Кайзервальд чекають нас;)).

18. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Щось я давно не з"являлася.Так забігалася, що не мала ні на що ні часу ні сил.
    Але зараз в мене нарешті врочистість!! :girl_dance: Привітайте мене з першою офіційною роботою!! уіі!! :connie_pull-pigtail в мене це вийшло нарешті! так що моєму щастю прямо немає меж. :girl_claping:
    а сьогодні нарешті їдемо за льоном на гуртівню, шитиму-вишиватиму сорочку, що планувала почати ще взимку. :girl_in_love:

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Погодка така гарна, а я сиджу вдома....голова болить немилосердно!!! Чи то мігрень якась, чи шо...таблетка не допомогла(((
    На кухні гора посуди чекає, а я встати з ліжка не можу. Ну нічого, почекає та посуда коханого з роботи:girl_bye2:
    Треба напевне зібратись і хоч з собакою вийти погуляти, може полегшає...

20. Barbie

Barbie Well-Known Member

Ти не одна;) Мене теж вона чекає, а я цілий день її не помічаю)
    Зранку теж голова боліла, ше й серій господарок подивилась і сплакалась, короче ше eгірше стало. Але все таки вибралась в ТЦ, шо біля нас, купила їсти і ше гарну цепочку в Sela за 11 грн:girl_blum: Поношу трошки і не школа буде викинути потім;)
    Ну і ше мене диплом чекає, мушу сьогодні то закінчити, бо вже нема на то ради:girl_wink:
    Ех, проза-проза:girl_flag_of_truce:

Статус теми:
Закрита.