Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

А ми щойно приїхали до Києва:khomyak: З 12.30 в дорозі:khomyak: Мартуся спала лише півгодини, а весь інший час нилаааааааааа...... Завтра до лікаря, і може зразу додому, може вмовлю чоловіка залишитись до середи...

2. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

І в мене таке саме. Це ж треба всю зиму протриматись, а тут на тобі :umbrage:

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мотуляюсь цілий день як білка. Прокинулась, нагодувала дітьо запакувала нас в маршрутку і по ділам...Приплентались під обід випатрошені, вклала і пішла готувати їсти. По обіді заїхали до сестри привітати з ДН, щойно прийшли додому. Очі склеюються, ще від вихідних не відійшли...
    Дааааа....
    А період днів народжень тільки но розпочався...:girl_impossible:

В хаті зюзьман, опалення вже вимкнули а надворі ще не настільки тепло...Може хоч цього місяця квитанції менш космічні прийдуть...

Ромка так росте, щодня дивує мене новими перлами і вчинками. Тепер наша розмова нагадує вже більше дискусію або повноцінний діалог...Так то все цікаво...

І ще, моя двоюрідна сестричка сьогодні народила доцю. Просто слів немає щоб передати, як я радію за неї.

4. Farfalla

Farfalla Member

ла-ла-ла-ла-ла...... :dance2::dance2::dance2: музичка виграє, ми з доціком танцюємо! муж на робітці, а ми - хазяйнуємо, газдині!!!потім гульки, спаюльки доціка і мої вишивульки!!! ВЕСНАААА-А-А-А-А-А :yahoo:

5. zetta

zetta Well-Known Member

дурний день i все тут!!
    Пiшли гуляти то якийсь "хороший" водiй обталяпав мене i вiзок з верху до низу...а старша доця молодець з того посмiялась... далi зашпортались бiля пiд"iзду i вивернули неправильно колесо в результатi чого я не могла нормально пiднятись по сходам (бо не бачила того) i перед самими дверми гепнулась тай ше й перед чужим хлопом гг)) Настурцiя знову посмiялась з мене...
    мiй копм чомусь вiдмовляэться входити в нет...треба переустановити драйвер ууу
    хiба з татом поговорила то легше стало...
    недобра я якась. Кажу- всьо дiти... маму не чiпати ....сиджу п"ю каву i iм своi трюфеля.

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Ура!
    Я вже вдома.
    операція пройшла нормально, але болить рана страшно((
    Дуже хочу їсти, але не можна! :girl_cray:
    Дитьо спить, а я тут блукаю))

7. kyharochka

kyharochka Member

Щось мені сьогодні погано: і голова болить і живіт болить і настрою нема ніякого, роботи багато. Ще заходив до нас колега і сказав, що звільнився, бо в нього народилася донечка і знайшов роботу з більшою з/п. Буду за ним сумувати, бо класний хлопець, хай йому щастить.:girl_wink:

8. Heureuse

Heureuse вірю...

активні дні доживаючого свої останні місяці студента, працівника і невгамовної нареченої! та, то все про мене :girl_blush2:
    зустрілась сьогодні нарешті з нашим весільним флористом. то дуже файно, бо купа деталей нарешті повирішувались, візуалізувались і я дуже задоволена результатом :)
    ще до обіду зробила корекцію нігтиків, маю зараз прикольний "об'ємний" манікюр- то ще одна врочистість!
    на роботі в шефа день народження сьодні, то я наїлась якогось коньячного торта і думаю, чого ж то мені так весело :biggrin:
    ітого я як справжній бос, тобто сама в офісі, повідкривала вікна, зробила кавку і балдю! роботи майже нема, на душі весна, за вікном тим більше весна- шикарно! :girl_tender:

9. Dana K

Dana K Well-Known Member

І я можу похвалитися нарешті хоч якимось (хі-хі-хі) манікюром. :d23: То називалось -- сама вдома в неділю ввечері. Ну але це вже хоч щось, бо все нема часу і бажання. погано ростуть і ламаються останнім часом.

А ще я якась сама не своя... сумно.. :no: сестра у відрядженні, коханий поїхав у Польщу. і цілими днями сама самісінька... ех:no:
    Аж з того все на роботі нервує... просто якийсь жах.... точно треба терміново коханого додому ...:girl_flag_of_truce:

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Сиджу і чекаю закінчення робочого дня. Теж був день народження на роботі, то я наїлася цукерок і думаю, а чи варто було... На підприємстві, де я працюю, мало хто знає у якому саме відділі, зате вже всі знають що я мед можу привезти. "Рекляма" на заводі працює;).
    Гріє мене думка що завтра вихідний! Висплюся нарешті, бо сьогодні з закритими очима чай робила. Дивом встигла на роботу. Ну і пожаліюсь трішки - той вітрюган ледь голову мені не зніс, а я ще й нові черевички взула ледь дійшла до роботи...

Останнє редагування: 20 Березень 2012
  11. oksumoron

oksumoron Active Member

я також сьогодні встигла дивом, у мене вівторок якийсь день зачарований, чим раніше виходжу, тим більше стою в пробці!
    сьогодні дивом вчасно ввірвалась в офіс, бо мала вже зустріч заплановану, то хоч не опозорилась запізненням!
    з корисного, нарешті сьогодні закінчила читати книгу, яку вже якийсь час мусолю, і тепер можу взятись до чогось нового!
    поки що чекаю натхнення, на вечерю, так виглядаю, що швидше буду пекти плацок улюблений, а там побачимо!
    а ще сьогодні день кіно, треба щось гарне вибрати!

12. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Щось відсвяткувала я ДН і скінчилась моя врочистість(.
    З чоловіком вже другий день сваримося через якісь дрібниці, я з того засмучена, настрою нема, малий то відчуває і теж постійно ниє, а я нічого з собою зробити не можу, замкнене коло якесь. Завтра чоловік в футбол йде грати, треба йому розвіятись, відпочити...
    Я теж хочу розвіятись, відпочити...

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми щойно приїхали від Віті і Тані Скорпіонші, вітали з 4 рочками, такі вже великі наші хлопці

14. Farfalla

Farfalla Member

Приготувала ввечері сирно-ягідний тортик, от в холодильнику застиває... прилетіла б якась фея та пришвидшила той процес :girl_in_dreams: тааак хочеться скуштувати!!!
    муж робить мохіто, дитьо в люлю і ... розслабооон :girl_dance:

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Втомлена...
    Вчора після заняття з англійської їздила дивитися квартиру. То вже була 22.00. Побула там до 22.45, потім до 23.30 постояла на зупинці, намерзлася і аж тоді додумалася викликати таксі.
    Поспала 1,5 год, а коли прийшов час вставати і збиратися на роботу - не могла зрозуміти, звідки лунають жахливі звуки. Добре, що перед тим, як лягти спати, поставила телефон так, що рукою було неможливо дістати, треба було злізти з ліжка. А тоді по-трохи починала розуміти, шо то будильник і на роботу треба. Робочий день - як завжди: дооовгий і нервовий.
    З якоїсь радості нам вирішила завтра зробити тренінги тривалістю 1 год. Чи вони з дуба на кактус по черзі падали, чи що... Наступні 3 дні у тих, хто приймає дзвінки із Казахстану, - вихідні. Коли були вихідні у Росії - оператори, що обслуговують цю країну, на роботу не виходили. А ми якісь особливі, певне, бо мали б завтра прийти заради того, щоб надцятий раз одне і те ж почути. Трохи посперечалася із начальством, і, як не дивно, до моїх аргументів прислухалися. Тренінг для нас буде наступного тижня :)
    Після роботи збирала речі, щоб перевезти на іншу квартиру. Не люблю того, шо капець, але мус... Якось так млосно, не хочу в інший район, мені й на Майорівці було добре :sad:
    Зібрала, з бідою на половину віднесла на вулицю, на таксі відвезла на квартиру. Там просто склала кульки у шафу, - в четвер розкладу по місцях.
    Потім забрала решту речей і приїхала в село. Дуже втомлена, бо "решта речей" була у величезній і важкезній сумці. І що характерно, винести її з маршрутки мені допомагала дівчина, а з іншого боку виходу стояв вуйко вагою поза 100 кіля і на то дивився. Навіть не рухнувся, аби нам помогти.
    Через ті "вправи з важкої атлетики" тепер руці і спина болять.
    Зараз лягаю спати і сплю, поки буде ся хотіти спати :girl_crazy:. Люблю Казахські свята :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Вірджинія до Києва 12 годин їхала, а ми сьогодні до Словаччини майже 11. Капець! я в щоці, бо ще не мали такого тяжкого добирання, а вимотала нас дорога до кордону, її просто не має, краще б бездоріжжя було, а то одні ями і то глибоченні-жах словом. Але ура! Доіхали, поселились в улюблений готельчик, який за 2 роки зазнав змін, але в холлі пляшчина львівської перловоі що ми колись привезли все ж стоїть, приємно:)
    Щаааслива, що нарешті на відпочинку, з одного балкону видно критий басейн з іншого ніби гірку, завтра буду кататись на лижах, а зараз подивимось останню серію першого сезону медмен і будемо спатки:)

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дали мені мої хлопці сьогодні виспатись, і як результат - шальоно болить голова.
    Все, нікуда сьогодні не піду, максимум з Роміком на вєліку прогульнемся.
    Поки заглянула на ДП на секундочку:shy: мій рєбьонок затопив ванну: вирішив кораблики в умивальнику попускати і захопився:ireful1:в результаті кораблики плавали вже на підлозі в ванній...а воно, довольне, регоче:ireful:
    Хочу вже вихідних і сонечка, хочу кави і еклерів, хочу...ой дівки, скільки я всього хочу, аж соромно признаватись:rolleyes:

18. lawyer

lawyer Member

насичений вчора вечір видався!
    зразу після роботи погнали коханому купувати джинси, результат є - має тепер гарнющі TOMMY HILFIGER. потім відвіз мене на службу в костел Антонія. живу недалеко від нього, то полюбляю там бувати, атмосфера така особлива! а на закінчення вечора, точніше на початок ночі, сходили ще в кіно (було воно на півдванадцятої:girl_in_dreams:).
    зараз сижу на роботі і чекаю обіду, бо настрою щось нема і відсутність сонечка не радує. як тільки воно появляється, то зразу настрій піднімається!:girl_claping:

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ой дівки, скільки я всього хочу, аж соромно признаватись
    і я останнім часом маю купу захцянок...хочу мандаринок,хочу твердого сиру і хочу ковтог гарного червоного сухого вина.......
    маю сьогодні гарний настрій,малеча гугукає собі в ліжечку ,а я з сусідкою побалакала трішки і сюди.....почитати хто як і чим живе)))))
    маю в планах помити холодильник і зварити чоловікові нямнямку.....
    а ще скоро моя мама і тато приїдуть....ура....так давно їх не бачила....заскучилась.....

20. sunset

sunset Active Member

в нас з мужом 2 медовий місяць))) вчора суші разом готували, і чемно то все схрумали
    але ж то класно щось готувати з чоловіком)
    вихідні провели на природі, насолоджуємось весною:girl_claping:
    якось так добре, з*явилось ще більше відчуття закоханості в мужа, і так хочеться тепла і ніжності у відповідь))
    відкидаю чемно весь зимовий песимізм- і вперед, до весняних посмішок)

доречі, весна дуже кльово впливає не лише на мого мужа, а і загалом на чоловічу половину
    приємно чути компліменти на вулиці і відмовляти в намаганні познайомитись і випити кави)))

а ще- це наша перша сімейна весна, і час так скоро летить...
    якась така врочиста врочистість лише завдяки хорошому настрою) :kiss:

Статус теми:
Закрита.