Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

а дико хочу спати...ще голова час від часу болить. Домила гору посуду, бо муж з другом на обід заходили, який я в екстреному режимі готувала, але встигла-справилась. ура!
    злюсь, що наш режим знов змістився, вчора малий вклався по 1-ій, а так добре було засинати до півночі. ех
    втомлена, якась втомлена і сонна. Через дві годинки їду до ортодонта щось там має мені прикрути ще.
    хотіла сьогодні з Домчиком погуляти, але він тааак почав кашляти, що гуляння ми відклали:sad:
    якийсь ніякий день, якби то його змінити:girl_in_dreams: треба якоїсь врочистості на вечір придумати...

2. lawyer

lawyer Member

похвалюся - привезли мені сьогодні і вже встановили спальню від BRW:girl_claping:. я вже встигла протерти дзеркальні поверхні, повикидати всі коробки, пропилисосити після монтажу меблів і швиденько побігла на роботу - ох і справ тут назбиралось без мене:girl_phone1:. ввечері йдемо з коханим в кіно - будемо відпочивати:girl_yes2:
    а надворі весна!!! цілими днями б гуляла:girl_tender:
    п.с. і ше маю проблемку: вперше цього року в червні їду відпочивати без коханого, і вперше за майже 5 років ми не будемо бачитися десь 2 тижні. то він вже переживає, як то буде, чим він буде займатися і.т.д. каже, шо теж хоче на море, але тільки влаштувався на роботу, то йому не дадуть відпуску, а тих 2 тижні, що призначено по закону, тримає на медову відпустку.:girl_in_dreams:

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

4. Ірена

Ірена Well-Known Member

всі на купу позахворювали...
    тішить те, що можемо відсидітися вдома і під ковдрою:girl_tender:

5. Provizor

Provizor Well-Known Member

А в мене весняна похудальна програма! :girl_claping:Вже вдруге була на занятті, то просто :wacko1:! Я не зводила очей з годинника, а хвилини йшли так поовільнооо... Невже власниці гарних фігур можуть стільки скакати, нагинатись, тягнутись? В мене почався тремор після того фітнесу, ледь дійшла додому. Отака я запущена... Але зараз сиджу задоволена собою, не все ж зразу, головне не здаватись.;)
    А тепер вихвалялка! Завтра чоловік забере мої ролики, класнючі - прекласнючі! Ми вирішили кататись всією сім"єю. Тепер всі на колесах, крім Марка. На вихдних на ролледром, будемо разом осовоювати. Аня вже в роликах впевнено ходить по хаті, думаю у неї вийде кататись краще, ніж в мене.
    Єдине, що підпсуло вечірній настрій, плутанина із замоленнями з Нексту... Якась я нефортова, все ніби правильно оформляю, пишу, а люди мене не так розуміють... Може моя доля Краківський?:sad:

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я нинька вся щаслива:girl_tender:.
    По перше в мами нині день народження. Купа квітів, привітань, вона вся сяє. А я сяю, бо вона щаслива, во! А ще їй мій подарунок сподобався, вся аж ахала:dance2:.
    А ще маєм з чоловіком вихвалялку, до якої йшли тиждень. І то так круто, що по хаті не ходжу, а літаю:yahoo:.
    А ще ми вже маєм знимки з фотосесії:yahoo:.
    Кльовезний вівторок:preved:.

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Погода тішить, вдома вже не хочеться сидіти. Відчуваю, що скоро і на роботі не захочеться сидіти:girl_blum:
    Сьогодні ходила на виставку кави та чаю. Точніше ми думали, що то буде виставка саме кави та чаю. А виявилось, що там ще й бджільництво, різні автомати, навіть біжутерія... Нічого толком не побачила. Зате потім пройшлась по магазинах, як я давно цього не робила. І все таке гарне, все хочеться купити... В такі моменти згадую фільм "Шопоголік":girl_wink:

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Проза, проза.... Маємо в суботу концерт з Мирославом Михайловичом Скориком, а він щось себе не добре почуває, навіть казав нині про те, що не знати, чи буде диригувати, завтра йде до лікаря.. :girl_sad:
    Чоловік нині захворів, пішли вчора до свекрухи, я зранку поїхала на спорт, потім на роботу, пише мені муж, що в нього т-ра 39... Отак і лишився там, а я мусіла додому поїхати... Сумно..
    Одне лиш тішить, що весну вже чути в повітрі і тому якась надія на те, що буде краще є...

9. Provizor

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

12. Provizor

13. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Важкий сьогодні був день! Роботи ще маю цілу купу, а з ніг уже валюся. Надіюсь на краще і чекаю вихідних:girl_tender:

14. olevitska

olevitska New Member

А я вчора в такий час хоч щось планувалааа, а сьогодні лиш каву п"ю...дощ вирішив за мене, що вікно не варто мити... Мале спить...а я кавую...і хоч за вікном "не весна" і ніби й настрою нема звідки братись...а він десь з середини з"являється, сьогодні можна "і гори звернути"!!!

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Вчора напрочуд продуктивний день був, стільки всього понаписувала в дисері, що прям собою горджусь. Правда, мусила відірватись від писанини, бо муж не давав спокою і кожних півгодини надзвонював чи я на пошту ходила забрати книжки, які він замовляв. А прийти мала йому книжка про Стіва Джобса, просто нервовий тик якийсь в нього при вигляді тої книжки. А в результатів, прийшов, повертів в руках, сказав "Прикоооооооольно" і відклав. Дивно, однако.
    Сьогодні ледве очі продерла, така погода важка мені. Постійно маю враження, що вже вечір.

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

18. fillette

fillette Well-Known Member

Погода на мене жахливо впливає. Спати хочу:morning1: Мала на сьогодні купу планів: прибирання, готування, прання. Вчора міняли в ванній кран і зломалась стара труба. Тепер чекаю сантехніка, бо води немає взагалі:girl_impossible: Сідаю за вишивку, а то щось останнім часом дуже повільно йде процес вишивання:d64:

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

прийшла від зубного-пломбувала канали, жахливий біль починає мене розпирати, а пообіцяла Любіку зїздити з ним вечері в центр на піцу, тому йду за знеболюючим....Марка вложу і маю скачати якісь нові мультяшки,бо мої хлоп"ята вимагають...

20. Provizor

Статус теми:
Закрита.