Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Я читала в неті, що бурі дуже сильні, всім радять берегти себе..

2. Heureuse

Heureuse вірю...

весна! :girl_in_love:
    з такою насолодою пройшлась на роботу, подихала, провітрилась... прийшла в офіс, а тут сюрприз- букет білих троянд і тортік :girl_tender: то наші співробітники так трошки з запізненням привітали жіночий колектив :girl_smile:
    настрій класний, п'ятниця, завтра вихідні і мене чекає шопінг! а ще надіюсь на новий крок у вирішенні важливого для нас з коханим питання... одним словом- мрії, сподівання, плани.. весна! :girl_in_love:

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я просто конаю...
    Нестерпна головна біль і туман перед очима
    В нас точно різні мами?:girl_in_dreams:

Попри то, купу всього сьогодні зробила. Наварила їсти, прибрала, потім здала Романа нянькам а сама полетіла в центр, мала там трохи роботи.
    Приїхала, всіх нагодувала, дитину вклала, прання запустила...усьо, хочу вже вечора і баїнькі:boredom:

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

вони просто слухають одні і ті ж новини. Вчора передавали що ця магнітна буря одна з найсильніших на останній час.
    От що перше знайшлось http://www.vesti.ru/doc.html?id=735577

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене день такий насичений-принасичений. Застрягла я на кухні в серйоз і надовго.:ed4d70def841dc74b57
    Сьогодні день ангела мого неперевершеного чоловіка, маємо деяких трошки гостей, яких дуже давно не бачили, тому думаю буде цікаво.
    Ще б свої справи гостинні пошвидше завершити, а то чоловік вибіг за хлібом і десь невідомо де пропав,:pardon: а я сиджу пильную малого і здається вже набираю злості. Ой, ті хлопці, хлопці...:girl_impossible:

6. kyharochka

kyharochka Member

Вчора також була цілий день на кухні, бо ввечері мали гості. Посиділи дуже гарно і опівночі розійшлися. Сьогодні з мужем ходили вибирати двері до нашої хатинки, так як ще не оприділилися, то завтра продовжимо процес. З врочистості дістала сьогодні у подарунок сумку-кейс, чорного кольору і досить містку та ще й зовсім несподівано. Приємно. Чоловік пішов на чергування, я п"ю чайочок, ще б якесь кіно подивитися і спатки, бо завтра знову гості мають бути.

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мене нині ніби 8 Березня, бо вчора так втомилась, що свята не помітила...а сьогодні старшу дитину "сплавили" на рідні села до моєї мами, їсти зварила, погуляла з Марчиком, записалась на манікюр, а потім малий довго спав, то я і покавувала, і в неті посиділа, муж прийшов з роботи і ми відмічали вдвох (що буває дуже рідко в нас, бо свекри нас дуууже люблять:girl_haha:) вчорашнє свято....а продовження буде, коли Марко засне:connie_pull-pigtail..

8. Музик

Музик Мартуська

літечко прийшло до нашої хати - в нас балкон на північну сторону і сонця там тепер знов багато-багато, тому я (читайте - муж) сьогодні перенесла своє робоче місце туди - там тепло, світло і гарно і тепер ніхто мені не буде заважати!!! я так з того тішусь! а ще зима просто не має права повертатись - ми сьогодні поховали теплий одяг - залишили тільки демісезонний, може і не правильно, але так хочеться тепла!

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

День сьогодні просто... просто паскудний.
    Взагалі-то, паскудно було ще вчора, бо хворий синок, хвора я, а ввечері раптово захворів муж. І вгадайте, хто мусів бути найздоровшим? :girl_cray:
    Сьогодні: малий цілісінький день вередливий і плаксивий такий, що вже ввечері мені просто дах зривало (чоловік на роботі) + з нашим висаджуванням повний капець, до обіду запас сухих трусиків майже вичерпався;
    в обід двічі намагалася ненадовго вручити дитя "няням" і хоч дихнути спокійно. Перший раз за 8 хв. дитину принеслося до мене і стоялося наді мною, то вже як було ігнорувати... Вдруге : "Подивишся за малим?" - "Лишай..." Через 3 хв. Ярик натхненно вивчав вміст кухонного смітника:girl_devil:
    З тяжкою бідою та істеричним плачем визбиралися гуляти... Сюрпрайз!!! ліфт не працює! (10 пов.)
    Вибралися нарешті. Намагаючись скоротити маршрут, забрела в якусь таку непролазну багнюку!... Потім ще дід якийсь мені зауваження зробив:"Їздиш по болоті, а потім той бруд НА ТРОТУАРАХ лишаєш!"

За майже три години ліфт не полагодили. Запрацював він коли я з коханим клуночком дісталася 9-го!
    Знімала колеса від візочка і гааарно так повимащувалася мазутою, ледве віддерла потім, попутно ще повимазувала синочкову сорочечку...
    Подзвонив чоловік, я на нього наїхала , він відповів взаємністю ( так вже в нас склалося: я зла - він злий), але... потім заспокоївся сам і наказав заспокоїтись мені.
    Скажете, чого я з тим всім добром сюди, а не в жилєтку?
    БО:
    рибка на вечерю гарно вдалася
    з"явилася вода:)
    один з нечемних нянів виправився, забрав Яруську до себе і ... приспав!:girl_claping:
    Я його тільки перетранспортувала до себе і всунула цицю.
    Поки писала, вже встигла відлучитися на "перекус" і навіть вдалося висадити!
    Ура! ура! ура!

10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А я вчора нарешті пофарбувалась! Вже така відросша ходила...а тут сонечко присвітило, весна прийшла, тре бути красивою)))
    В перукарню взяла нашу весільну фотокнигу, бо дівчата дуже просили, так як марафет на весілля робили мені саме вони. Наслухалась в черговий раз компліментів...так приємно:girl_tender:
    Ще в салоні зустріла нашу форумляночку Барбі! Було приємно от так випадково побачитись:girl_yes:
    Потім поїхали з коханим в КК, скупились трошки і поїхали додому готувати смачну вечерю. Як то добре, коли моє коханнячко має стільки вихідних)))
    Зараз збираємось і йдемо десь гуляти в центр. Сонечко світить, навіть не хочеться вдома сидіти:girl_dance:

11. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А в мене 8 березня вже третій день триває :girl_crazy:
    Просто чоловік вдома... :girl_tender:
    Три дні вже всі разом гуляли по 3-4год, візуально обдивилися всі садочки в р-ні 5км від дому. Попрали-попрасували-поскладали цілу гору одежинок вчора, бо майже два тижні води не було і назбиралося...

Погода просто суперова! Дитиною практично увесь час займається чоловік, а я лише їм їстоньки готую, тому я просто щаслива від такого відпочинку! )))

Хлопці сплять, а я перечитала трохи ДП і біжу мити посуд та готовити вечерю.

12. Knopka

Knopka Well-Known Member

Були сьогодні на ковзанці, Ганнуся вперше займалась з інструктором і вперше сама без підтримки пересувалась по льоду. Тепер захотіла далі займатись, можливо перейдемо в групу для трирічок. Потім пішли пообідати в кафе і на манікюр, причому доня сама мене туди затягнула, така горда сиділа поки їй наводили марафет на нігтях. Отака у нас сьогодні врочистість. Попереду ще неділя, а потім знову будні...

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

Тааак сьогодні нагулялись, що я ледве приволочила ноги. Нагодувала дітьо, віддала бабусі, а сама п"ю чай і сиджу з високо піднятими ногами за компом:girl_in_dreams:
    Хто б що не казав, яка гарна погода, ну не люблю я таку погоду... мені холодно, мені вітер дує, от таке я погане порося (як каже моя мама)
    Завтра моооже піду на суші з кумаською, як буде з ким Мартуську лишити... от таке то:girl_in_dreams:
    Хочу шось файне і смачне...

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

День класний видався
    Вчора прочитала повідомлення Холлі про доставку і Шувар, нині вже затарили холодильник і морозилку як тільки вміли. Мушу відзначити - мясо свинина, лосось і всі абсолютно овочі та фрукти дуже хороші. Ціна на свинину така ж як на базарі, на лосось така ж супермаркетах, овочі як на базарі. Ще й до хати то всьо принесли.

Потім пішли на Південний і зробили подарунок на восьме марта чоловіку - купили йому джинси і черевики.

Під кінець дня Софія підкачала і трохи наїлась фарби. Ясно шо тут вина батьків теж присутня, треба було пильнувати, ше й як на зло наїлась чорноїїїїїїїїїїїїїїїїї - чорноїїїїїїїїїїїї фарби. Вже в процесі засинання.

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ггг, і я теж:)
    Дістали мене ті відростаючі кінці, скільки б я себе не переконувала, що по іншому я не відновлю свій рідний колір.
    Ніяк я не можу зупинитись, то темна, то світла. І головне - я собі і так і так подобаюсь :girl_crazy:
    Збиралась зробити зарядку, а вже годину від компа відійти не можу.

16. Музик

Музик Мартуська

захворіла трошки, але дуже кумедно - пузяка болить, голова крутиться, нудить постійно, але разом з тим постійно хочу їсти, кашляю, сопельки, горло болить... - прооооза. але муж нині за мною доглядав - я практично з ліжка не вставала - то приємно

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

Це зараз дуже поширений ротавірус...

18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Сидимо усі вихідні дома. У Настюхи нарешті припинилась рвота..Дитина схудла на 2 кг, один ніс від неї лишився. Але в жилетку не йду, бо сьогодні вже встала з ліжка бавитись в магазин, проводити заняття і клянчити у мене ковбасу.:girl_crazy: (як мамі мало для щастя треба) Ну і Нікусік потішила верхівкою першого зубчика :girl_claping: Тепер би дівчата мої виздоровіли, і я - щаслива!

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ех, хорошо.. Голова не болить вже сьогодні, мужа поїхав на "зустрічь" з товаришами по-праці, а ми з малим меншим натоптались піцци, закусили морозивом і розбрелись по-кімнатах. А у старшого любоффф:girl_spruce_up:

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я встала нині якби не спавши, бо і не спала толком, хіба в якусь дрімоту провалювалася час від часу.То дуже погано, бо зараз таки мені реально зле. Спасаюсь кавою з шоколадкою і збираюся силами щоб піти на кухню приготувити малому кашку.:morning1:
    Чекаємо ще в гості нині свекруху, хоча вона просила заїхати до неї, але чловік вперся рогом що ніде не поїде. Ну, і добре.:)

Статус теми:
Закрита.