Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

А я мушу посилено читати одну пренудну книженцію на 500 сторінок...Спеціально Сашку відправила в село, мужа на роботу, що б ніхто не заважав..Ага, щаз...після перших 5 сторінок і я пішла на кухню (типу зголодніла), почитала ще 2 сторінки і вирішила, що то зараз найкращий час лашки перебрати - що викинути, що в село, а що вже не по сезону сховати..Так десь ще годинка щезла.. А потім згалдала, що ROxie обіцяла СП п оорхідейках - та й от, зайшла на 5 хвилин, щоб замовлення зробити і сиджу вже знову годинку...

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А я тільки недавно проснулась. І це тому, що моєму коханому захотілось мене привітати ще серед ночі. Привіз мну дуже класні тюльпани...Ну такі класні:girl_in_love: Потім покажу у вихвалялках:girl_in_dreams:
    І торбу з сушиками. Ото ми їх серед ночі поїли і сон пройшов. Зате сьогодні я виспалась по-повній! І вигляд мій в дзеркалі мене лякає. Йду пити каву і наводити красу.
    На вечір в планах вечеря романтична. Ждю:girl_in_dreams:

Зі святом, дівулі!!!

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

8 березня не святкую, але тішуся, шо нині вихідний , так гарно виспалась!:girl_dance: Вчора вляглася в ліжко із ноутом, то так і заснула.:morning1: Аж серед ночі прокинулася, вимкнула комп, бо люди думали, жи я не сплю знов.
    Їздила в центр аби фарби докупити. Але найцікавіше, що коли купувала, забула про ті кольори, які були найпотрібніші.:blush: Так шо або ще раз під вечір поїду, або вже завтра куплю.
    На вулиці погода - просто чудова, небо чисте, тепло - весна! :girl_tender:
    Довелося вимкнути коментування стіни вконтактє - дістали привітання з "8 марта".:girl_emo: Якби відправники не полінувалися, а почитали, що на стіні ще вчора писала, то знали б моє ставлення до тих привітань... От 15 серпня - День археолога. То най так активно тоді вітають.:girl_crazy:
    Йду далі малювати розтяжку, бо часу обмаль:girl_yes2:

• Подобається Подобається x 1
  4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Классс!!!
    Відкрила очі зранку - а там таке сонечко, що не вийти на двір, звичайно, було б не серйозно.
    Поки готувала дитині сніданок, чоловік привіз мені фікус і ще якусь маленьку квіточку, забула назву...чогось він вирішив що на наше кухонне вікно саме він найбільш пасує, а я й не сперечаюсь.
    Далі почався 8-березневий шопінг.:girl_yes2:
    Значить так, до обіду, завдяки спонсоруванню любого муженька я встигла прикупити дві пари абалдєнних чобіт (мені нравляться) на розпродажі зимової колекції, туш і блиск для губ, замовити пошив наволочок на чотири декоративних подушки в колір наших штор і зкомпанувати файну ромашкову екібану в вітальню, до нашої ромашкової скатертини.
    Ще мене привітала племінниця, подарувала кактус:connie_pull-pigtail, щось цього року всі мене вазонами вітають:girl_claping:, пів дня ще не минуло, а я вже довольна як слон. Вкладаю Ромаху, на вечір в планах...иииии....в планах експромт...

З Восьмим березня, любі жіночки й дівчатка!

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прокинулась, а чоловіка нема:girl_in_dreams:.
    Тому першим мене вітав тато і Ромась. Поки я поснідала, наготувала все на обід і явився муж з бУкетом. Поцілував, а через якийсь час виносить подарунок -мультиварочку:yahoo:. Я так тішилась, що мені аж тиск піднявся:wacko1: і почалась тахікардія. Чоловік вже був не радий що такий подарунок приніс:girl_haha:.
    Щойно нас вигуляв наш Ромчик і вже хропе з цицьою в роті).
    Потім прийде в гості сестра будем святкувати.
    Гарний сонячний день, гарний настрій і якось так тепло на душі:preved:.
    Всіх люблю:air_kiss:).

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

А ми собі з моїми дівчатками влаштували справжнє жіноче свято: пішли в кіно на "Джона Картера". В той час дідуся відправили з Марком гуляти. Прийшли додому не встигли закінчити обідати як вже "шанувальник" моїх мадамів прийшов із тюльпанами і подарунками. Ввечері прийдуть гості. Чоловік повернеться пізно ввечері тому наразі я "совєршенно свабодєн".

7. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Чудовий день! з самого ранку отримую вітання, дуже приємно. Люблю я це свято! Всім бажаю сьогодні лише позитивних емоцій, і звісно ж жінкам - краси, любові, радості та успіхів!)

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

І мене мої мужчинки з самого ранечку привітали!
    Спочатку були тюльпани і запашна кава. Потім був традиційний 8-миберезневий тортик у виконанні мого мужа. Потім пішли прогулялися з Артемчиком, забрали подарунок для свекрухи, прикупили кокосового лікерчику на вечір. Погода така гарна сьогодні і перший раз мені "запахло весной")
    Зараз наш тато готує смачну вечерю,а я з малим посиденькаю)

9. sofka08

sofka08 kasperjonoks

і я рада була побачити зранку сонечко зза штор......погодка класна,настрій супер,
    привітав мене любий муженьок гарним букетиком квітойочків і гарним подаруночком- плазму купив.....я така рада,як слоненятко....а ще- прийшли кум і кума,посиділи,полялякали....
    обовязково все сфоткаю і завтра у вихвалялочки....ух рученята чешуться .......
    дівчаточка усіх зі святом,гарно Вам провести вечір ,цьомка....

10. Heureuse

Heureuse вірю...

сьогодні весь день приймаєм гостей :wacko1: чи то відвикли, чи шо, але якось так тяжко нам то далось...
    я наїлась як в останній раз :girl_crazy: того зараз почуваюсь вагітною, хоч і не знаю як то :biggrin:
    перечитую посиденьки, паралельно дивлюсь серіальчик і морально налаштовуюсь на завтрішній останній робочий день :girl_in_dreams:

11. Katrine

Katrine Member

весь день мала гарний настрій, незважаючи на те, що мій чоловік такий праАзнік як "восьмоє марта" не визнає

Маркіясик зраня так мені ніс шоколадку від діда, що поки доніс на кухню, то прогриз, і прийшов весь замазюканий, як наслідок пообіді на щічках висипка...
    мали гарну вечерю з сусідами, прийшли додомцю наїджені і приємно втомлені, а на завтра купа стратегічних планів, будем трохи мандрувати по ближніх селах:girl_in_dreams:.
    була сьогодні зранку в КК, таке враження, що як тільки свято, то всі з'їжджаються туди на закупи:8:.

12. Музик

Музик Мартуська

божевільний тиждень - купа роботи, уроки, лікарі, часу просто підняти голову і посидіти нічого не роблячи не виходило до вчорашнього дня. а ще між захворів - так того не люблю - мало того, що йому зле, так ще і контролює все, що я роблю, постійно через плече заглядає, бо йому цікаво що я таке роблю - дррратує.
    і нарешті вчора в обід це закінчилось. я здала роботу, мені заплатили частину грошиків, які я успішно дорогою додому спустила на подарунок собі-коханій.
    отака от проза була.
    а із врочистості - ВЕСНА прийшла!!!

13. arushka

arushka завжди досягаю мети

Мені певно скоріше в жилєтку тре, але був кавальчик врочистості, то напишу тут. Вчора отримала звістку від однокласниці, з якою не бачились страшно казати скільки літ. Тішусь, що в неї гарно склалось життя, бо з 10 років росла без мами і взагалі тяжко їй було. Так що отримала позитивні емоції від спілкування - це врочистість. Певно, єдина.
    Решта - прозище. Вчора захотіли трохи розважити себе і дитину, поїхали в КК. Це найдурніше, що можна було придумати. Каток - море людей, чекати треба було 1,5 год. Кіно - черги, теж море людей. Кафешки - всі столики зайняті, хіба треба було стояти і заглядати комусь в рот, аби скоріше пішли. До того всього в мене знову піднялась t, почало мною калатати - до вечора картала себе, якої то мами треба було туди волочитись.
    Сьогодні зранку на автопілоті зібралась і поїхала в діагностичний центр, помацала клямку, прочитала оголошення, яке повісили персонально для мене, що вихідний день в людей і вернулась додому. Трохи підняло мені настрій, що світить сонечко, дуже мало машин, немає корків.
    Всім гарного дня! :)

14. Holly

Holly Moderator

не зважаючи ні на що, в мене врочистість :)
    Чоловік вдома, ремонтує Яринчин ровер (підготовка до літнього сезону:girl_haha:), діти звісно не могли таке пропустити, вже годину крутяться біля чоловіка. Я п"ю каву і наминаю шоколад. Хотіли йти гуляти, але згадали, що має бути доствавка з шувару, тому сидимо в вдома. А ще треба поприбирати:girl_in_dreams:

15. lawyer

lawyer Member

таки була я вчора в Мілавіці і отримала дуууже гарний подаруночок від коханого;). потім заїхала додом і там мене чекали ще кілька несподіваних подаруночків: шоколадна туфелька з фабрики шоколаду від двоюрідного брата, саморобна відкриточка від похресниці і величезна чоколяда з Польщі від цьоці. потім гарнющо погуляли з коханим в центрі, стільки кіл намотали:girl_wink:. зустріли там багацько родичів-знайомих, заходили з ними і в піцерію, і в Три мітли, такщо тепер треба скидувати зайві калорії:girl_yes2:. а на вечерю ще були з коханим у Золотій Гусі. а сьогодні вихідний - це тішить, а ще дуже тішить погода: таке сонечко світить, що так і хочеться іти у парк, що ми з коханим обов'язково зробимо, тільки спершу потрібно зайти у перукарню і заїхати на кілька хвилин у КК. а завтра вибираємось у Карпати! люблю вихідні!!!:girl_dance::girl_in_love:

16. sunset

sunset Active Member

а мені чоловік такий нічого *подарунок* зробив, взяв і захворів,
    того 8 березня не мені кава-сніданок-рамантіка в ліжко, а я йому ліки-чайочки-накууутай мене)))

ну, ніц не зробиш, цілий день його відхожувала, на вечір він відпустив мене до коліжанок на шампанське)
    і ми так по-дівчачому класно посиділи, поговорили, наїлись смачненького і я поїхала до мужа, далі його куцькати)))

сьогодні вже все ок, з*їздили до лікаря,- нічого страшного, а я отримала свої квіточки,
    трохи з запізненням і парфумки Донна Каран)

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Вот и кончились букеты,смс, звонки, конфеты, ссоры, встречи, расставанья, поцелуи и обьятья.Муж любимый на диване и на вас он ноль внимания.Сушнячок.лицо помято.Девочки,с 9 Марта!!

18. Fechka

Fechka Member

Прокинулась пізно.Чоловік залишився вдома до 11год. Діти нагодовані. Посуд вимито.Трошки прибрала. Зараз має приїхати вгості моя сестра з дітками. Не бачились аж два тижні, гадаю гарно покавуємо.
    Відчуваю, що остаточно не одужала. Після поїздки-злягла з ангіною. Сьогодні почуваюсь значно краще. В душі якийсь незрозумілий стан тривоги.:girl_in_dreams:

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

З врочистості.
    Вчора гарно відсвяткували день міжнародного жіночого щастя- пурім:girl_haha:
    З прози
    Шалено болить голова і підвищений тиск, таблетки не допомагають...капєц. Мама казала, що магнітні бурі, може я так реагую..:8:

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а я так хвалилась на роботі, що ніяка хвороба мене не бере, що вже другий день сиджу з закладеним носом... Температури немає, але так очі сльозяться... Надіюсь до вечора стане краще, бо йду в оперету з жіночою частиною колективу, а чоловіка відправляю до батьків.
    День сам по собі врочистий, бо я вихідна, а мала б працювати сьогодні :girl_wink:

Статус теми:
Закрита.