Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

а в мене роботи валом! так перед вихідним якраз, шоб не розслаблялась завчасно :girl_crazy:
    так шо ніякого празніка не відчуваю, може завтра хіба трошки відпочину, бо в п'ятницю ми як дуже асобєнні працюєм :beee:
    завтра в гості приїде моя похресниця, бо нечемна хресна бачила її останній раз на Миколая. тішусь :girl_smile:
    отаке. йду закалатаю якого капучіно, бо їсти хочу страшно- треба задурити живота :biggrin:

2. arushka

arushka завжди досягаю мети

Ніц не треба дурити - треба їсти, поки не бамкнуло північ :)
    Кепсько мені. Горло болить, температура, губи потріскали - красавіца. Нарипіла на дитину ні за шо, чуююся винна. Їда десь щезає з холодильника, як сніг на сонці - дістало мене цілий час парити/жарити/варити. Зла. Проза

3. koroljok

koroljok Well-Known Member

Я сьогодні пережила жахливих 15 хвилин, - забирала малого з садочку і вже в дверях мене зупинила інша мама, а Ілля вийшов на вулицю. я вневнено, що він стоїть на сходах послухала і максимум за 3 хв. вийшла. Дивлюсь немає, ну думаю сховався за кутом - немає, я за ворота - немає. Спочатку не панікувала, але коли оббігла навколо садочку - зрозуміла щось не те. Була впевнена, що сам по вулиці не піде - я як "дурна" скрізь бігала і шукала. Викликала міліцію. Добре, що були ще 2 мами і допомагали мені. Одна побігла вниз по вулиці Горбачевського, хто знає, там і машин багато і вулиця не коротка. В результата знайшовся - стояв майже вкінці вулиці і чекав на маму. Те, що я пережила в ті хвилиеи - не бажаю нікому. Встигла передумати щозавгодно. Знаю - винувата в тому сама, але якось завжди він був біля мене і ніде сам не ходив. Отже слава Богу, що все добре. Тепер заспокоююсь і роблю з того висновки

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А я вже отримала цвітойочки і тортик почали))
    День був абсолютно прозовий..

5. Alexx

Alexx New Member

Ха-ха-ха ))) в мого вчора було, а святкують його ДН завжди 8! Я цю ганебну традицію поламала )))) нема чого пере....ти гарне жіноче свято!
    В мене день сьогодні напрочуд вдалий, все встигла, все зробила, все всім віддала. Навіть розпочала свій давній задум втілювати в життя (брошечку з гілочок лаванди), вже хвалилась в "рукодільних" бо не могла втриматись, а розказати нема кому.... та й навряд чи хто зрозуміє )))) такщо вирішила хвалитись розуміючим ))).
    На завтра маю план! Ідемо з коліжанкою десь трохи суші вкусимо, а далі зробимо собі лінтяйську "піжама паті" )))), всіх діток на чоловіків, а самі будемо дивитись якісь файні фільми і наговоримось до схочу.... Якщо звичайно не буде форс- мажорів )))).

6. true

true New Member

А в мене цілий день видача ліків, міряння по черзі всім температури, дзвінки до лікаря, готування полокань, чаїв, приготування і видача їжі. Словом весело......

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я нарешті сходила в перукарню, навела красу, підстриглась :girl_spruce_up:, на рообті дарували квіточки, був торт і шампанське. Дивлюсь зараз "Ревізор" і шукаю на 6pm якеісь обновки :d23:

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Робочий тиждень хоч короткий, але насичений, принаймні в порівнянні з попереднім, протягом якого я "насолоджувалась" лікарняним. В понеділок ще бігала по лікарях, а у вівторок на роботку - реально набридло вдома валятись, хоч і не можу сказати що почуваюсь повністю здоровою. Прийшла на своє робоче місце, а там все як завжди - сенсор миші заклеєний стікером, документація намертво зшита степлером, на календарі записи на зразок "Свабоду папугаям!" :girl_impossible: нє, ну хіба не діти? Погиркалась за це з хлопцями, не зі злості, просто для годиться, щоб наступного разу подумали краще про доцільність таких жартів. Дехто із них і сьогодні дувся на мене, але на ображених балкони падають, тому я не зважаю. Сьогодні навіть плідно попрацювала, не зчулася як звечоріло, на закінчення дня нечисленна прекрасна половина нашого колективу ще й отримала букет запашних троянд та частування :)
    Хоч і не визнаю 8 березня святом, але від тортика ніколи не відмовлюсь ;)
    Прийла додомцю, а кухня прибрана, гора посуду помита, на плиті парує свіжий бульйончик та борщ, а ще печінка та рибка з овочами :girl_claping: То мама заходила, допомогла своїй нехазяйновитій доці :) Приємно!
    Вчора коханого Сонечка відправила у відрядження, тому довго не могла заснути, зате випадково знайшла кінушко, яке давно шукала, поставила на скачування і нині подивилася, смакуючи мамин бульйончик :)
    А завтра буде врочистість - мій Сонечок повернеться зранечку! Щоправда скоро він знову поїде, ще й дуже надовго, але про це я подумаю пізніше :girl_in_dreams: а зараз певно піду ще й рибку попробую ;)

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні після роботи трохи побігала по центрі і роздрукувала трафарет для розтяжки, докупила фарби і вже почала малювати :)
    Ще нині зарплату отримали, що є дуже дивним для нас, мало бути після 10-го березня :)
    Проза - коліно, яким гепнулася у понеділок, зараз фіолетового кольору.. :sad: Болить і таке враження, шо в суглобі щось відламалось чи що - щось мотиляється в середині нього....

• Подобається Подобається x 1
  10. lawyer

lawyer Member

весна!!! свято!:girl_dance: ранок почався супер-пупер: збудив мене коханий дзвінком у двері. отримала я вже оберемок кольорових тюльпанів від коханого:kiss3: та парфуми і цукровий скраб для тіла від його батька:radist:. в цей час як я посиденькую, коханий готує сніданок - смажить картопельку, а ше буде рибка і на десерт Київський тортик і червоне виньце:nyam2:! в планах з'їздити в Мілавіцу, пригледіла там подаруночок від коханого, а потім підемо кудись прогулятися, може, у Стрийський парк, а на вечерю ідем в ресторан:good:

11. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А ми і сьогодні, і завтра на роботі тому, що "асобєнні":girl_haha: Вже за 6 років роботи звикла до того, що в нас нема державних вихідних! Роботи сьогодні нема, і не впенена, що завтра буде - але відсидіти треба. Вже ми привітали один одного, деякі мужчини солодким задарували і кожен займається своїми справами. Незважаючи на робочий день, настрій святковий. Дівчатка, з святом Вас:girl_in_dreams:

12. Harmony

Harmony Member

І в мене ранок розпочався просто суперово!!Гарне сонечко за вікном і відчуття що ця весна вже нарешті почалась. Багато оптимізму, шоколадки від тата ну а далі побачим....

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

З самого ранку один "веселий" дядько підняв мені настрій на ціний тиждень вперед:xaxa: Встала я раненько, прийшла на кухню, дивлюсь у вікно, вітаю день прийдешній і тут мені на очі потрапляє якийсь мужчина, який, дуже дивним чином, бігає по полю ( в мене пустир під вікнами такий)... бігав-бігав:D встав, довго мучився зі штанами, чи замком:D сів... виставив свою д..пу до сонця і ... самі розумієте:rofl: ой...фуууу... як я ржала.

Ну свято в мене вже вдалося:biggrin:
    Наразі ні квітів, ні подарунків не маю, але ще не вечір... чекаю

Замовили собі на сьогодні столик в Панській чарці, будем трохи святкувати.

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Люблю такі ранки, коли нікуди йти не треба. Так гарно прокинутись разом і не спішити на роботу. Чоловік вчора приніс мені нарциси в горщику, я така рада, так на них задивлялась. От ще б чогось солоденького :girl_wink:

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я йду на степ :connie_pull-pigtail Час звільнився, концерту нема, можна приділитити той час собі.

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

сонце лупить у вікно, і мені тааак хАрошо:girl_dance: випила найсмачніше в світі лате, приготоване коханим, сумка спакована, зараз одягну дитьо і вЙо на село до бабці:) таки я файна дружина, чоловік по телефону всім хвалиться який я йому подарунок зробила:girl_crazy:

Всіх чарівних посиденьок з святом!

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Муж на кухне с тихим матом режет яйца для салата.
    Из духовки дым валит,кот голодный зло глядит.
    Жена в постели кофе пьет, Киркоров ей с утра поет.
    Уже с утра слегка поддата.Ну, отгадайте что за дата?

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

С утра в постели поваляться, умыться, потянуться,
    причесаться. Достать из шкафа новые колготки, и
    под лимончик жахнуть 200 водки, загнанть на кухню
    мужа-кобеля...Вот это день! Не то что 23-е февраля!
    С 8 Марта!!!

18. Leila

Leila Well-Known Member

А ми самі з Лільою, чоловік зранку подарував пару шкарпеток :), (вирішив що мені саме їх бракує) і поїхав на 4 дні в село до своєї мами. Навіть не знаю який подарунок кращий. Тепер буду 4 дні відпочивати від кухні, бо скліьки нам з малою треба.

19. Hanny

Hanny Active Member

Вже добрий з тиждень часу мучить безсоння, до 3-4 ночі не можу заснути, а зранку так тяжко встати (в 11год):morning1:, видно з настанням весни щось змінилось в моєму організмі!!!
    Попила кавусі - ніби проснулась, зараз погамцяєм з донечкою і йдемо гуляти , на вулиці так файно сонечко світить, веснааааааа!!!:connie_pull-pigtail
    З прози- гавкнув мій телефон, а муж не має часу сьогодні його завезти в ремонт, ех а там всі номери телефонів, і стоматолога, з яким планувала домовитись про візит :girl_phone1:!!!

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене настрій такий святковий-пресвятковий. Обожнюю це свято і байдуже мені хто його придумав і для чого.
    Встала з ранку, чогось доречі дуже рано, сонечко розбудило, збудила мужа, щоб каву забацав, але він не забацав, тому прийшлось робити самій. Потім скоренько привела себе в порядок, зробила манікюр і от зараз сиджу така вся красІвая і свіженька чекаю най трохи підсохне голова. Все таки вдалось мені впросити чоловіка не йти нині туди куди він мав йти, а побути з малим, а я за той час з дівчатками в центр в якийсь файний кабачок.:drinks::dance2: Потім ще планую за продуктами зайти, щоб завтра мати з чого їсти варити, але то буде потім, а зараз так файно!!!:girl_dance:
    Всіх ще раз зі святом.:give_rose:

Статус теми:
Закрита.