Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Мій сьогоднішній день більше нагадує врочистість) Артему вже почали приносити подарунки, закінчуємо останні приготування до завтрашнього свята. Була в гостях подружка-пузатік, гарно потринділи про все на світі. А саме головне - моя кумуся зараз народжує. Чекаю від неї новин і зразу у Вихвалялки)

2. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а в мене звичний день.. Була о 7 ранку вже в спортзалі - так добре - приїхала на роботу бодрячком і з підтянутим пресом ))
    В нас на роботі на стоянці з*явилась собака - не породиста, але велика, така вже не дуже молода, хоча я не розбираюсь... Ніхто не знав, звідки вона, бо бігає до кожної машини, яка приїжджає на стоянку. А коли водій виходить - собачка його не чіпає, не гавкає, просто нюхає і відходить собі. Так вже кілька днів.
    А сьогодні взнали, що на вихідних їхав автомобіль, який зупинився прямо перед нашою стоянкою, вийшла з нього жінка, випустила з авто собаку, сіла й поїхала..
    А собака тепер біжить до кожної машини, що приїжджає на ту стоянку.. чекає свою власницю... шкода тваринку.. він спить там прямо на мокрому снігу. завтра організуємо якусь "буду".

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Поїхав сьогодній мій коханий чоловічок у відрядженння на 9 днів в Італію через 3-ьох-денне катання на лижах в Автрії :girl_in_love: і я з того всього поїхала з подругою в КК на шопінг, але вийшов швидше зиринг, бо з одягу ніц не купила, а тільки придивилась сумочку, купила підводку і силіконову форму для випічки в формі сніжинки в home&you, а все решта пєчаль - ніц нема в магазинах, треба шити :girl_crazy: Завтра обіцяюсь присвятити себе науці, бо терміни притискають :girl_mad:, а ще мене "ощасливили", що в суботу відробляєм за 9-е число, матиму пару :girl_sad: І дістали ті моря-океани на вулиці, гарного замшевого взяття не вдінеш, простоює в шафі :girl_devil: Ех, а так хочеться гарної погоди, весни і щоб коханий був пошвидше поруч :girl_in_love:

4. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

А ми цей день провели вдвох з Остапчиком, в принципі нічим не відрізняється від попередніх окрім романтичної ванни для малого. :girl_crazy: Ввечері відключили світло і ми купали дитину при свічках. :)

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене врочистостей аж дві - перша і найголовніша - Сашулю в садочку хвалили, сказали, що він в мене справжній вундеркінд, думаю, кожній мамі приємно таке чути :), друга - я нарешті дочекалась свого замовлення з Англії - як я скакала біля того пакунку з ножницями! З 15 позицій 12 підійшло ідеально, а 3 прийдеться в барахолку ...Таке все гарне!

6. Holly

Holly Moderator

День почався з пів сьомої (ех, чого то діти не розуміють, що повноцінно висипатись вони можуть тільки зараз, потім школа/інститут/робота). Потім зіпсули настрій дві бабульки. Прийшли ніби від церкви Йосафата, просили гроші на дит.будинок. Мене насторожило те, що навіть Добрий день не сказали, я вже мовчу про християнський привіт. Коли я попросила документи, почали щось нервуватись. Як то я можу не довіряти, вони ж для діток збирають. Документи були дивні, печатка розмита, тому я вирішила грошей не давати. Сказала, що передзвоню в церкву у запитаю, чи дійсно збираються гроші. Після цього вони почали говорити, щоб я не брала гріха на душу своїм невіруванням. Хотіла знати телефон церкви в неті, і щось не знайду ніяк. Вирішила підняти настрій гуллям :) так на вулиці класно, тепло. Наліпили пасочок із снігу, покидали сніжок. Тпере сподіваюсь трошки відпочити

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

отець Себастіян Дмитрух, парох церкви Климента на Кривоноса, колись ігумен студитського монастиря, коли святив нам цього року квартиру на Стрітення, сказав, що це часті випадки - коли холодно йдуть і дурять в хати, а коли тепліше по гробах на Паску/Зелені свята тощо і в принципі просто "дещо вимагають гроші-пожертви". Сказав так: знаєте - дайте, маєте можливість - дайте, а коли хтось стоїть під церквою 4 роки підряд з довідкою про 4-ту стадію раку горла... то перевірте перед тим як дати. Невідомо на що може піти. А про пускання в хату взагалі сказав, що я вагітна з малою дитиною в хаті цілком маю право не знаючи особи - не пустити до хати. Такщо не бери в голову.

Хочу бути здорова. Дуже хочу. Набридло: 10 днів вже в ліжку...

8. oksumoron

oksumoron Active Member

мій також поїхав, правда завтра вночі має бути!
    а я замість того щоб робити багато корисних речей, зайшла на "хвилинку" перевірити пошту, і от засіла вже в ДП, зробила собі чаю навіть!
    зараз надіюсь вже себе зіпхати з дивану, і зробити щось корисне!
    а ще зранку замітила, що моя орхідея, яка стояла одним боком на сонці, вицвіли листочки з одного боку, тепер переживаю, чи пройде, і чи відновиться листочок!

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Нарешті обід, зараз вкладу своє кенгуря і піду чаювати. Після п"яти днів з татком вдома, сьогодні пів дня довелось пояснювати, чому татко мусів іти на роботу і чому не міг ще залишитись з Ромчиком.
    Сходили з дітьом на закупи, просто абалдєнна погода, аж додому не хотілось вертатись, пахне весною.
    З врочистості - замовили штори з тюлями на наші вікна в велику кімнату...такщо в суботу буду хвалитись:girl_dance:...або плакатись:girl_crazy:

Всіх з першим днем весни, скоро буде спека!;)

10. arushka

arushka завжди досягаю мети

В мене весна почалась з прози: якоїсь мари тиск впав до 80/50 і t - 35,6. Ще такого чуда не мала. В результаті до обіду лежала/спала, бо коли вставала, стіни чомусь починали гойдатись :8:
    Зараз дитина прийшла зі школи, зробила мамі кави з коньяком і загріла їсти собі і мені. То врочистість. Якісь у мене від того нові емоції, що доця виросла і може вже дати собі раду (ну і мені :))
    Чоловік поїхав у відрядження на цілий тиждень, тому нема кому пожалітись/понюнятись. Йдем робити уроки.
    Всіх з початком весни!!!

11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А в нас дітки похворіли... Найгірше коли діти хворі. Ще поверталася рано з Інтерсоно - якийсь на деу мене не пропустив і зніс об моє колесо собі бампер.. Добре хоч що моїй машині нічого..

12. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

З 12 до 14год погуляли, познайомилися з новим хлопчиком та його дідусем ( як то файно тим, хто маэ поруч бабів-дідів!!..). Додому ледве тих 500м проїхали - таке болото та вода по кісточки((( В мене ноги повністю промокли . Добре, що малий нозями топати не хотів, ато був би просто завал!
    Синочок спить, а я іду читати, що сьогодні хто готує, щоб і собі скопіювати))

13. Heureuse

Heureuse вірю...

прийшла хвалитись гарним настроєм, а через славнозвісну причину живіт шойно так почав спазмувати, шо вже мені світ не милий! йой, як болить..певно, не витримаю і з'їм таблєтку, бо нема на то ради :beee:
    а так то файний день- зранку нарешті нікуди не бігла, відпочила, смачно виспалась, зробила насичено-червоний манікюр в честь 1 березня :biggrin:
    а ше маю прикол- в лівому оці потріскали капілярчики, то я зара так виглядаю, ніби всю ніч ридала. одним оком :girl_crazy:

всіх з весною! дочекались :girl_in_love:

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми з Нікуською, сьогодні надвір так і не виповзали. Зранку відправили татка з Настьою в лікарню обстежуватися, на завтра намічалась операція по відновленню зубів у доці. Поки їх не було, нерви заспокоювала готуванням - кожній доці по зупці :ed4d70def841dc74b57 Лор Настюху забракувала - для наркозу "нєпрігодна", через свої соплі. До наступного тижня треба їх вилікувати і на 8 березня буду мати подарунок - зубату дитину (це я себе оптимістично настроюю, бо страшенно боюсь, як усе пройде)
    А зараз, всіх дітей вклала і насолоджуюсь кавуською з молоком :morning1:

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

16. Milady

Milady Well-Known Member

Вчора малла фааайний день - нарешті приїхала моя подруга з Індії. Ми з нею не бачились аж 3! місяці. Так файненько було нарешті з нею полялякати не по скайпу:girl_curtsey:Привезла мені звідти чайочок чорний в такій дуууже гарній шкатулочці та всякі пахнючки до хати!
    А загалом якось останнім часом все в нас стабільно, проте хочеться місцями якоїсть активності, бо робота-дім-робота-дім трошки надоїдає:girl_mad:

17. zaderyshka

zaderyshka Member

ооооо, ото подорож! Клас!
    А в мене сьогодні день ліниво-врочистий. Бо муж прихворів, певно дай Бог кожному так хворіти як він. Сидить в неті, п'є чайок, загамцює то все кексиками свіжонапеченими і часом каже, що болить горло, але частіше забуває, що шось там його "ніби" болить. Отак ми нині перебіжками до кухні за всякою смакотою і лікуємося. Поки муж вирішує поспати, я пробую "добити" свою ненависну економічну модель :girl_crazy: Словом, муж трохи "сачкує", а я є співучасником.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я вчора перший раз побувала на уроці англійської в Стенфорді. Вау! Нема слів. щоб описати мої враження! хочу там вчитись постійно :girl_cray:
    Погода на вулиці не вражає, напевно сьогодні прийдеться куртку вдягати.
    Врочистість - завтра П"ЯТНИЦЯ!!!!

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:girl_crazy:, ти жорстока :D, я вже мрію ту куртку зняти.... Погода якраз для плавання :girl_haha: Не можу себе ніяк заставити почати прибирати хату, чоловік додому їде, а я така не до роботи :girl_impossible:.

20. Людок

Людок New Member

Тихий домашній вечір:girl_in_love:
    Спекла пиріг з плавленими сирочками, шпондером і цибулькою за рецептом olena ( правда дала ще грибочків) смачний.
    Зараз ще допікається шарлотка за рецептом Blondo4ka ,
    В двох словах - прощай фігура :girl_cray: , а скоро весна :girl_blush2:

Статус теми:
Закрита.