Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Сьогодні самі вийшли гуляти з малючком. Теж було лячно, особливо по сходах спускатися з візком. Але все пішло як по маслу :)

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

вихідні провела тяжко...
    субота готовка,неділя - врочистість- хрестини малечі!!!!! трошки гості гульнули))))
    будні як будні,їмо,спимо,гуляємо і з маминих рук не злазимо,,,,,,привчила....тепер відівчатиму.....

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

4. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ой не питайте...я відчуваю що найбільші помилки ще попереду...і то не перли....то гірка реальність....

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

7. sunset

sunset Active Member

а я вся така врочиста до вас)))
    дякую за привітання, так приємнюще))) :girl_in_love:
    тішусь життям і натхненням своїх 25))) гарний день, святковий і веселий
    зранку коханий чоловік потішив букетом гарнющих тюльпанів і колечком, яке давно хотіла:girl_cool:

пізніше поїхала до сестри- на фарбування, така гарнюню зараз- чесно)
    сестра потішила презентом- котом) рудим, смішним котом- всі вдома в шоці, включно з котами- бо тепер в мене їх 2))):girl_crazy:

зустрілась з коліжанкою, і класнюче посиділи)
    а тепер я готуюсь спатки, а кицюк ганяє по хаті і явно не збирається вкладатись,
    ну що ж, маю гарне побажання на наступний рік- засинаючи задумаю, і хай воно здійсниться)))

8. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

З врочистості - нарешті вдома працює ноутбук - поламався зарядний кабель і 2 тижні інтернет мала тільки на телефоні. Проза - від завтра відключають телефон та інтернет аж до понеділка знову "кам'яний вік". Немогли переносити телефонну станцію коли в мене ноут непрацював?:girl_mad:
    Мене взяли на курси підвищення кваліфікації по бухгалтерії, тепер вчусь кожен день, можливо потім буде легше знайти роботу.:girl_in_dreams:

9. domino

domino Well-Known Member

Врочистість - вже 2 робочих дні позаду, тільки 3 залишилося! А проза така - вже довно хотіла тут написати, але все якось забувалося. Так от, я просто в шоці від тутешніх мам, і від їхнього виховання своїх чад. Таке враження, що загартовування дитині тут починається з перших днів життя. Напр, 2 тижні тому в нас було ще холодно, я закуталася в куртку з капюшоном, йду в супермаркет, а вітер такий, що аж голову " зриває". Йде мама: одна дитина у візочку - 2-3 місяці - без шапки:girl_sad::girl_impossible::girl_cray: Боже ти мій, ну як так можна, а другу тягне на тому повідку і дитя в одному светрику, теж без шапочки. ну прикиньте, де так можна, а було так холодно, шо мені аж пальці почервоніли. Далі, інша ситуація: на зупинці стоїть тато, сам вбраний з ніг до голови в кожухи, а дитина в коротких штанах, без шапки і курточки, плаче. ціле почервоніло! І це був початок січня!!! Зима, правда не така як в нас сніжна, але вітри тут такі сильні і вологі, аж морозяні були,ю принизувало наскрізь. Особливо біля Темзи! А нині - несе дитинку, така маленька,тутно місячна, навіть головку ше ледве тримає - і знов голе Лютий! Люди добрі! ну де так можна, де логіка?
    не знаю чому таких тут стеріотип виховання - батьки вбрані - діти голі! :girl_mad::girl_cray: тут ше багато писали про дитину Круза - Сурі - мені і не дивно, тут таке кожен день побачиш.
    Вибачте, шо так багато написала, прото наболіло, не знала де ше писати.Плачевно як на мене таке діло!

10. kyharochka

kyharochka Member

А мені вже трошки полегшало. Зателефонував щойно чоловік і попросив вибачення (що для нього в принципі не властиво), бо вчора образив мене в розмові по телефону. Ще й трошки прихворів, бо вчора працював на дворі біля будинку. Буде тепер лікуватися і в подальшому думати, що говорити.

11. Michela

Michela New Member

А я сьогодні втала раненько, і поїхала в поліклініку за результатами аналізів. В 7.55год. я вже була там. І що тут можна сказати...В дитини скарлатина (висипка ще не зійшла, ослаблений, біленький), а результати- ЧУДОВІ! Казала лікарка, що не знає чи всі діти здорові такі ідеальні аналізи мають!!! І як вони їх роблять?!!!Короче я зла...

Хотіла писати в жилетку, але настрій піднявся (від щойно отриманого подарунку, який зробили мені хороші друзі )!

12. Музик

Музик Мартуська

лінива я нині, дуже лінива. нічо не хочу робити, але все одно треба працювати, тому я обіцяю собі полінуватися ввечері, а ще хочу купити чогось смачненького і влаштувати романтичну вечерю.

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Терпіти не можу таку погоду! Вчора гуляли три години, а сьогодні знову "тюрма"..
    Холодильник пустий, а вийти на закупи нема як, бо чоловік забув гроші нам залишити, тай дитину на той вітер-сніг-болото 2км тягнути неохота..
    Хочу вже травня!! :girl_cray:

14. Heureuse

Heureuse вірю...

цікавий нині день..рідкісний...
    а в мене з цікавого хіба те, що прийшла на роботу з повністю мокрими ногами- певно мої чоботи не призначені для плавання :girl_crazy: так що, якщо завтра до мого ітак болючого горла додасться відсутність голосу або температура 40- не дивуйтесь :biggrin:
    мала сьогодні останню пару з своїми студентами- звикла до них, файні вони такі, просили шоб я в них лишалась :girl_smile: приєємно...
    а ше купила собі якийсь новий смачненький крем з манго і фініком, сижу нюхаю і вже хочу намазюкатись :girl_spruce_up:

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Всі з мокрими ногами сидять, а в мене весь правий бік мокрий. Вилила пів-горня чаю на себе. Добре що не гарячий. Зле що мокрий:)

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ми гуляли і я вперше за зиму ( встигла в останній день:girl_dance:) зліпила сніговика, ну то голосно сказано, але що є то є:girl_curtsey:
    дитьо спить, я піду вишивати

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ми все таки вигулялися нині, правда погода справжня бека, але що маємо те маємо.
    В мене якась така дика втома, що словами не передати.:hang1: Зайшли в магазин, я купила собі шоколадку для підняття настрою до кави, ну і в результаті втопала всю відразу ще на вулиці, а вдома гарно те все діло кавою запила.:girl_blush2:
    Настрій нище плінтуса, треба малому зупку зварити, але перед тим його приспати, поприбирати. Все треба... треба... а я не хочу ніц. Та щей до того всього знову зайшла в зажор, їм багато і то в дивних поєднанях, таке враження що хочу заїсти всі проблеми і поганий настрій в тому числі. Ой, відчуваю весна зустріне мене лишніми кіло.:girl_nea:
    Якесь таке враження, що життя застряло на місці. Хочу нових вражень, хочу цвітущих садів, по справжньому весняного сонечка, хочу більше, навіть набагато більше уваги від коханого, хочу... хочу... Ай, йду я ліпше варити їсти.)):scratch_one-s_head:

18. Virner

Virner Well-Known Member

Треба поприбирати - з такою думкою щодня стикаюсь, коли прихожу до дому:girl_crazy: Ну, я завжди знача, що не "чістюля". Але те, що відбувається зараз виходить за всі межі розумного... Таке враження, що у нашій квартирі поселились 2 хлопці-студенти:girl_crazy: Хм... і як то себе змусити? Треба терміново когось в гості запросити - ніщо так не стимулює до прибирання, як фраза "Через півгодини буду в Тебе"! ( і це 100:wacko:.
    Впринципі я знахожу собі виправдання, бо зараз в пошуках свого власного сімейного гніздечка і думками я вже роблю ремонт десь там в омріяній квартирці :girl_in_love: (але кого я дурю? - насправді, я просто лінтяйка!) А, може, у мене просто період творчості?:girl_in_dreams:
    А день сьогодні файний, хоч погода і не моя улюблена, але вже пахне весною...

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А я цілий день ганяла по львівським болотам :) з мамою в пошуку подарунку моєму племіннику на 20-ти річчя. Змучені такі , але щасливі, бо таки купили...гарний ювелірний подарок. А от з прози: йду зараз на батьківські збори..., сподіваюсь дуже , що "сюрпризу не буде:girl_nea:.

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а я щаслива без меж, купила квитки додому. Скоро буду у Львові :girl_in_love:
    Ну і помирилась з мамою. Треба ж комусь мене зустріти :girl_blush2:, а то я тепер тільки пішки дорогу додому знайду, маршрутки жодної не знаю, яка тепер ходить на Левандівку.

Статус теми:
Закрита.