Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Знімаю пробу з щойно спеченого вівсяного печива та попиваю румунське капучіно - СМАКОТА - смак затишку і дитинства, мммням :nyam2: Останні три дні мала постільний режим - нежить був неймовірний, сльози і соплі текли рікою без перестанку :sad:, то я вже знудилась лежати і ніц не робити. Єдине тішило, що можна було не виходити на вулицю в таку жахливу погоду :girl_impossible: Сьогодні мені вже значно краще, то трохи справувалась і на кухні, і по хаті :ed4d70def841dc74b57, і то все сама, сама, бо муж поїхав на фінал з міні-футбольного турніру в Червоноград і там весь день :girl_devil:, добре хоч виграли і мають перше місце :girl_claping: і вже в дорозі додому, то будемо трохи святкувати :drinks: Завтра мають прийти до нас друзі - будемо робити запусти, але страви якісь в моєму меню - лише італійські і без м*яса,а з рибою :girl_haha:

2. Barbie

Barbie Well-Known Member

А в нас вчора був такий класний вечір! Коханий приїхав раніше з роботи, і забрав мене в ресторан на вечерю. Їхали в один, а приїхали в інший, в чеську ресторацію. А в них вчора було д.н., і нам дали сувеніри, були знижки в меню і ще подарунок від шеф-кухара. А яке там смачне пиво, ммм:drinks:Правда пила тіки я, а муж чемно пили сочок;) Посиділи дуже класно, поїли і ще послухали дуже гарну живу музику. А додому повертались під пісні Челентано:dance2:
    Сьогодні проза - прибирання, готування і так далі по плану:ed4d70def841dc74b57
    Але завтра до нас приїжджає друг на кілька днів, так що будемо мати приємні клопоти:)

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Активні дні. Вчора цілий вечір провели в епіцентрах і метрах в пошуках світла в гостьову, ванну і колідор, а сьогодні пів дня його монтували. Зараз красотіща...Навіть карнизи встигли почіпляти. А ще я поприбирала, насмажила налисників з сиром, машинка вже четверту ходку допирає. Хлопці пішли прогулятись перед сном а мене чекає гаряча ванна з пінкою. Йду розслаблюсь.

4. Музик

Музик Мартуська

а в мене нині моторчик в одному місці певне завівся - зраненька встала (ще не було восьмої), видраяла кухню, ванну, коридор, зготувала їсти, зібралася, навідала маму, попрацювала 4 години, пробіглася по магазинчиках, принесла до хати їстоньки - поставила пектися цибулькову запіканку (муж таку любить) на вечерю, двічі випрала. і головне - зовсім не втомилася, зараз певно дістану вино і буду танцювати, бо якось так легко і добре!!! давно мені так не було суперово

5. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Сама собі набажала. Тиждень промчався, як один день. Дуже насичено проходили дні, приходила додому пізно і втомлена, зранку знову за роботу. Зате вражень багато, француз дуже позитивний, то насміялись і навеселились:girl_claping:, ще й багато нового і корисного дізналась. Люблю такі насичені дні! Аж сьогодні я нормально відіспалась. Погода за вікном не тішить абсолютно, сьогодні навіть з дому не виходила. Ах, так вже весни хочеться...:girl_in_dreams:

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

казала сама собі, що нині відпочину, бо Марчикова хвороба і як наслідок моє хронічне недосипання трохи виснажили...але де там-то поприбирай, то звари, а ще Любікові, який вірш Шевченка вивчив, пообіцяла мафінів помаранчових спекти...от і день пробіг....завтра збираюсь таки вийти з хати на шопінг в реалі, але шось маю погані передчуття-не вмію я вже не в неті купувати..хіба ще на стоках:girl_crazy:

7. kyharochka

kyharochka Member

А я щось змучилась сьогодні. Кухня і прибирання забрали в мене всі сили, щей погода така, що нікуди не виходила. Чоловік вже другу добу на чергуванні, ще й завтра чергує. А я саменька і щось зовсім нічого не хочу. З самого ранку впала з рук каструлька з м"яском на собаку. Він бідний так настрашився, що пищав на все горло. Добре, що я його не попекла і не сильно вдарила. Ще й стіну жиром в кухні обляпала. Стіну тато потім замалював, а собака трохи заспокоїлася. Пішов потім гуляти на двір і заліз в таке болото, що ми його ледве відмили. Зате тепер спить і не путається під ногами. І цілий день в мене все летить з рук, то покришка, то видела, то ложка, ніби руки не мої. Можливо завтра буде якось веселіше.

8. zaderyshka

zaderyshka Member

А я нині динька-господинька. Напекла, наварила, і ще й млинчиків на завтра насмажила, ням-ням-ням :ed4d70def841dc74b57 Муж нині молодець вінду сам переставив, то нічого ніби аж такого, але якщо взяти до уваги те, що він в мене політолог(х) і рік тому я розказувала де треба розкрутити, щоб БЖ зняти, чи де шукати куки, то прогрес "наліцо". Тепер маман не буде тирити ноути в когось, щоб побалакати по скайпу. А ще займалась рукоділлям, забацала собі файне намисто, потім попру в вихвалялки, хвалиииитииись :girl_crazy:.

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Вилізла сьогодні одна дуже неприємна новина, надіюсь в понеділок буде якесь позитивне рішення..:girl_impossible:, в інакшому випадку всі мої старання коту під хвіст..Кажу сьогонді Сашулі, що йдем завтра спочатку ми в гості, а потім гості прийдуть до нас, на що Сашка у відповідь :"О, я бачу в нас завтра цікавий і насичений день!":girl_haha:. З врочистості - в мами сьогонді день народження, але на жаль , ми її тільки по скайпу привітали, в силу певних обставин не змогли зробити цього вживу :sad:.

10. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Чудовий сьогодні день був! зібралось багато гостей,і ми дуже добре провели час,обговорили різні деталі,поспілкувались, і рівно через пів року наше весіллячко:girl_claping:
    ,коханий порадував великим букетом ніжно рожевих тюльпанів,а мамуню білими трояндами! На завершення поїхали в кінотеатер на фільм...завтра не менш важливий день!особливо ранок :) а потім ще на дні народження!:girl_dance:

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Треба було, напевне, йти у вихвалялки, але я вже тут повихваляюсь :girl_dance:.
    По-перше - моя подружка стала редактором журналу і у першому номері є моя Юстя :girl_in_love:.
    По-друге - я сьогодні була на майстер-класі по виготовленню суші. Дуже змістовний, пізнавальний та смачний вийшов урок , ще й додому принесла трохи тої суші:girl_crazy:.
    Ну, і завжди, мусить бути по-третє- я наліпила вареників, смачних , бо я файна господиня :girl_haha:, то вже вийшло по-четверте :girl_cool:.

12. Зануда

Зануда Well-Known Member

Вчора до третьої ранку стелили ламінат. Чоловік дістав азарт і не міг спинитися, поки все не зробив. Сьогодні монтували шафу-купе. Поки не втрутився у процес мій тато все було чудово. :girl_mad: В мене чоловік дуже терплячий, але я реально думала, що тесть "схлопочет" за свої ЦУ.:girl_crazy: А я тим часом насмажила налисників до борщику.

13. Michela

Michela New Member

Я сьогодні все встигла в хаті зробити і їсти наварила. :ed4d70def841dc74b57
    Настрій доки не дивлюсь в вікно, то нормальний. Там просто жах...:girl_impossible:
    Мої хлопці виспались і вже встали, а коли будуть лягати на ніч, то навіть не знаю!!! Треба зараз заганяти, бо мужу рано на роботу.

А ще сьогодні вирішила знов вирощувати (багато!) зелені в хаті, колись мала дуже всього багато, але з тими ремонтами і переїздами майже все пропало...:girl_mad:І от знов починаю все спочатку...:girl_dance:

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Проза - почалися КД дуже болить живіт. Тому не йшла до церкви - нема сенсу мучитись там :girl_sad:
    І через паскудну погоду моя учениця не приїде.
    Врочистість: зараз буду пити чайочок і їсти шоколад :girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  15. napoleona

napoleona Well-Known Member

чудовий був вчора день: зранку наш татко пішов на теніс, а ми гуляти і купляти продукти, потім він нас забрав і я прибирала, а він приготував плов такий смачний, а малеча бавилась біля тата на кухні, тоді вечером з другом поїхали на суші і я так обжерлась - але таке кльове обжерання:) а потім чоловік ще прикупив мені руді черевички, а доціку мобільний телефон:girl_cool: і ми щасливі поїхали додому...
    сьогодні наш тато у басейні, а ми у ліжку, а що дальше будем думати)
    всім гарного дня, не засмучуйтесь через погоду!

16. dasha

dasha Well-Known Member

В нас як завжди, вже котру неділю суцільна врочість. Чоловік знову йде до свекра, знаю знову прийде без хороших новин, бо нема ніяких покращень, ми з малим зараз підем трохи провітримось, а потім знову кухня. Отак готуєш пів дня, потім сіли, з"їли і нема. Відколи готую, а постійно тому дивуюсь. Треба певно менше їсти, або купити більші кастрюлі:girl_crazy:

17. Heureuse

Heureuse вірю...

пмс- :wacko1:
    в'яла, сонна і лінива... ниє живіт, болить горло і взагалі все болить :biggrin:
    тому в планах не напрягатись і нормально відпочити перед складним тижнем.
    а вчора була врочистість- ми нареешті зустрілись з оператором, все обговорили і тим самим поставили останню галочку в найголовніших весільних приготуваннях! :girl_cool:

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Балдю :girl_dance:. Трохи розгребла звалище на своєму компутері, тепер дивлюся аніме онлайн - останній раз то дивилася ще в класі 8... Так тішуся, як мала дитина :girl_blush2:

• Подобається Подобається x 1
  19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я дуже-дуже сподіваюсь, що сьогоднішній день буде спокійніший, ніж вчора. В принципі, так і заплановано ;)
    Ні, вчора було класно, але від тих емоцій я не могла заснути і сьогодні прокинулась в шостій ранку...
    А почалось все з того, що ми вирішили поїхати на океан і по дорозі заїхати в одну цікаву місцину - зону Прейзера, відому як одне з небагатьох місць на землі, де не діє сила гравітації
    . Чекали в черзі одну годину, але це було того варте. Наскільки класно! Я ще такого не бачила. Вийшла звідти як п"яна :girl_crazy:
    І тут наш друг запропонував доповнити враження американськими гірками. Вони там недалеко, прямо на березі океану. Це була жесть. За 2 хвилини, які ми провели на гірці я змогла відкрити очі лише два рази. А ще я завжди думала, чому люди там так кричать? Тепер я їх розумію. Я верещела як зварйована :crazy:
    А як побачили наші фото після виходу з гірок :lol:
    Думаю то був мій перший і останній раз, вражень вистарчить на все життя :)

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

зализую рани (читати невдалий шопінг) кавуською з крекером і горгонзолкою...щось "не вставив" мене КК...так давно там не була, але ніц не змінилося-купа людей, спекотно і вибір ніякий...приїхала додому, а тут ще до хворого Марка і Любік долучився-температура 38, одним словом - лазарет

Статус теми:
Закрита.