Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

перша половина дня так мирно і спокійно пройшла, а зараз в мене просто дим з вух валить! дзвонять якісь бєшені клієнти, один шойно 10 хвилин тупо верещав на мене, я вже ледь не плакала, бо ніякі заспокоєння на нього не діяли! карочє, на роботі сплошна експресія! :girl_devil:
    з того всього їм чукуляду, бо то не діло тако собі нерви тріпати з другого трудового дня, глибоко дихаю і медитую з думкою, що завтра субота :girl_angel:

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині мала працювати до 13.00, але співробітниця попросила її замінити, то й сиділа там до 16.00 . Дуже-дуже втомлена, а ще мушу чекати, коли прийдуть дивитися квартиру, в якій зараз живу. Власники вже давно виставили її на продаж, але тільки у січні-лютому потенційні покупці почали приходити частіше. Так то дратує, але що зробиш... Упродовж місяця маю знайти нове житло.:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Хоча погода не дуже,настрій в мене класний і якийсь святковий...з ранку закупились продуктами і купили різні обовки для кухні...а потім я вигуляла своє нове плаття і чобітки(ноги пару раз намочила:confused:) а потім з мамцьою поїхали в салон балдіти,поробили собі укладки,посиділи з масочками,помалювали і пощіпали брівки...і настрій став чудовий,як мало мені треба для щастя :) а зараз збираємось в КК докупимо продукти і з кохасиком на фільм сходимо!Бо завтра важливий день-наші заручини,мали бути минулої суботи,але перенесли на цю,ще й виявляється завтра пів року до весілля,от і гарно виходить:girl_tender: А в неділю ще на день народження два йдемо...файно-файно...а то весь тиждень був якийсь ніякий..настрою ні на що не було..рада,що вже нарешті веселіше!

4. Provizor

Provizor Well-Known Member

В душі і навколо хаос... Сиджу і спостерігаю, як діти розгромлюють хату. Сьогодні зламали коробку для іграшок, бо катались на ній з дивану, як на санках:girl_crazy:. Навколо бардак, а я вся "такая отрешенная"... Мені все фіолетово, я навіть не пробую просити тих шибеників поприбирати, бо вся моя фіолетовість мине!:girl_devil:
    Дякую дівчата за коментарі в кармі. Ви мені дуже допомогли! Створила ще такий варіант.

5. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

День пройшов сьогодні як нинішня погода...Поки сходили в магазин з малою, понамочували ноги так, що аж можна було викручувати і чоботи, і шкарпетки, і чомусь штани:girl_crazy: Потім запекли з нею рибку в духовці, мама "подивилась" фільм (чомусь час від від часу на екрані нічого не показували, лише крізь сон чулись голоси:girl_blush2:) А дитьо тим часом бавилось собі по повній. Потім відвезла дитину до мами, сходила на роботу - намочила другу пару чобіт і тепер ось переживаю, щоб не підхопити якоїсь хоробки через ті мокрі ноги... А ще щойно пішла на подвиг!!! Помила холодильник! А ще довелось побавитись в сантехніка. А тепер піду робити чмсто жіночу роботу - ніжитись в ванній - скрабити лице і накладати масочку. Дітей нема - в хаті тиша і можна полежати в ванній стільки, скільки хочеш і ніхто не буде "мамати" під дверима! Кайййфффф!:radist:

6. kljysochka

kljysochka New Member

от і з 12 ночі прийшов мій день народження. який- не скажу, але всеодно пріятно:girl_tender: муж подарував класні темно-рожеві рожі, мама з татом дєнюжку... от сиджу і думаю - всеж таки кльово мати той деньок, один єдиний в житті, який належить тільки тобі.. який би по рахунку він не був:girl_blum:

7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Настала моя улюблена пора доби! :radist:
    Через "негуляння" вже другий день в дитини накопичилося купа зайвої енергії, тому ввечері в хаті був повний погром, але я особливо нічого не забороняла, щоб не було істерик ( період в нас зараз такий..).
    З 20.30 до 00.00 виспалася разом із синочком , тому зараз посиденькаю, паралельно роблячи хатні справи :ed4d70def841dc74b57 та наводжу на завтра марафет , :girl_spruce_up: бо муж відпускають мамочку погуляти :girl_tender:

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

нам по обіді покращало..температури вже не було,хоча спимо надалі жахливо-дусить нас (читати Марка) слиз,що стікає...наші недільні посиденьки відміняються,бо окрім того,що Марек захворів,то і гості похворіли....
    а я сьогодні вперше за 5 днів на вулицю вибралась-Любіка на підготовку повела-тому була в повному шокові від погоди і води під ногами...не люблю такої пори ...фе!!!!!!!!
    сьогодні думаю наварити/поприбирати ну дуже швиденько, а решту часу присятити собі,бо мо в неділю втечу на шопінг від свого хлопского монголо-татарського війська :girl_wink:

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нарешті виспалась! :radist:
    Десь о 5 ранку шлунок почав дуже боліти, але таблетки допомогли і спала до 8.30. Тепер приспічило борщу, хоч я в принципі не їм супів/борщів:confused:. Треба бігти до магазину, щоб докупити продукти. :)
    Зараз на квартирі сама - сусід з"їхав, сусідка на роботі, а потім додому їде, так шо балдю :xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  10. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Перейшлась сьогодні пішечки на роботу, на диво не дуже намочила ноги, але все ж перезувне взяла:) Вже протерла пилюку в офісі, попила чаю, наїлась печенюшечок, включаю фільм, беру вишивку...і гайда працювати :girl_dance: Тепер головне, щоб ніхто не видзвонював, а то все мішають "працювати":girl_crazy:

11. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Наважались ми вчора на похід в Рафінад утрьох, з Нікусьою. Все пройшло просто чудово. Сиділи в окремому віп-зальчику. Чужих не було, ніхто не палив. Нікуська посиділа на колінках, потім на м'якому кріслі, а потім солодко заснула у слінгу. Ми ж чемно привітали кума, побачились з друзями, яких давним-давно не бачили, поспілкувались і наїлись :girl_crazy: Навіть не помітили, як час пролетів. По дванадцятій вирішили, що юній тусовщиці вже не місце у такому закладі і поїхали спати додому. Настрій файнючий. Виявляється, маленькі діти, це зовсім не страшно :girl_in_love:

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Поприбирала, наварила, купила червоний лак, буду нігті малювати. малому ліпше, хвала Богу. Навіть сам бавиться трохи. Чоловік на ремонті. В хаті спокій, аж незвично. Зара його вкладати буду. Єдиний мінус, подивилась в зеркало - старію..і проти правди не попреш. ..(((

13. Holly

Holly Moderator

Файний день, були всією сімейккою в аквапарку 2 години і 1,5 години в кафшці зверху. Всі калорії, які я спалила в басейні, успішно набрала в кафе. :girl_crazy:
    То була врочистість, а тепер трохи прози. Маю купу справ. тре поїздити по місті, а я в таку погоду нехочууууу. Ну і прибирання. як без нього

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

В нас отакий собі дуже звичний сімейний вихідний. Прокинулась з такою головною біллю, що здавалось не витримаю, помру:girl_cray:, та щей до повного щастя кава якось так зненацька закінчилась, що я не помітила і не поповнила запас, тому прийшлось рятуватись таблеткою. Трохи полежала, чоловік погрів їсти (ледвом впросила!!!). Тепер мої хлопці на прогулянці, а я відчинила вікно і зависла на посиденьках, хоча тре прибирати і то дуже тре, бо малий... та що там казати, все як завжди...))
    Хотіла ще трохи доварити їсти, пропонувала човіку різні варіанти, а він все не треба, та й не треба, ну нє, то нє, мені на руку, най доїдає вчорашнє.:girl_crazy:
    Завтра їдемо в гості, о благо, накінець-то до моєї мами, а не до свекрухи, тому думаю день буде мега приємний.:good:

15. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Звичайний суботній день. Зранку чоловік з Анічкою поїхали на закупи і в Антошку (ще досі їх немає), а ми з Танюшкою залишилися вдома. Я вже встигла прибрати, їсти наварити, запустити 2 рази прання. Зараз мала спить, а я відпочиваю...

16. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А я сіла трохи відпочити. Поприбирала в хаті, кинула одяг в пралку. Чоловік спить, бо шось йому в голову встрілило і встав нині в 5 ранку, тепер досипає:girl_crazy: Дитя спить, але відчуваю, що зараз буде просинатися на перекус:girl_in_love: Ще хочу нині якийсь пляцок спекти, може "Вишиванку" , ну ще щось їсти приготувати, не маю поняття що:girl_in_dreams: Погода противна, такий вітрюган, на двір не хочеться навіть носа потикати..

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Тато наш сьогодні весь в роботі:girl_crazy: А я поприбирала і пішли з Янулькою на базар, ледве заїхали візком, дорога ужасна, вітер,:girl_impossible: але якось припленталися назад, наварила їсти, доня заснула, а мама з кавуською на "посиденьках":girl_in_love:

18. Farfalla

Farfalla Member

Я сьогодні ну просто в трудовому ударі!!! :girl_crazy: Поприбирала, наварила, дитину і себе вигуляла, в магазині відмітилась, ще й на посиденьки час є... :girl_dance: газдиня, одним словом!!! :d23:
    Ввечері ще собі годинку-другу виділю, а завтра - запусти!!! Сестричка з сім"єю має приїхати!!! Трррррйййоохххоххххоооуууууууууу!!! :dance2::dance2::dance2:

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ми були сьогодні на Шуварі і купили мішок цибулі:girl_crazy:
    Потім були в Кінг Кросі. Накупили пампушків і я зараз їх топчу.
    Забігала до коліжанки. Вона зараз на роботі постійно, то дуже рідко бачимось, нажаль...То хоч наговорились:d23:
    А ще я сьогодні купила собі класний бюстик Triumph! :girl_in_love:довоооольна!!!

Тепер нас чекає прибирання...:ed4d70def841dc74b57

Останнє редагування: 25 Лютий 2012
  20. sunset

sunset Active Member

я трохи злобна сьогодні( була в сестри, допомагала і вчила готувати вареники і пельмені, бо вона ще досі того не вміє... ну ок, повчила, показала як то *складне* тісто робити
    побавилась з старшою малявкою- вреднюка така, маму зовсім не слухає(
    поговорила з меншою- їй тільки 3 місяці, то там все чемно і гарно)
    але страшенно злобна на сестру- вона малечу вже сумішами годує((( хоч молока достатньо, а відмазки- та то вона не наїдається,або то в неї від молока! коліки(((

короче, поїхала я від неї недобра, зараз завезли мене до свекрухи, а я з ноутом заникалась і сиджу тихенько, щоб ніхто мене не рухав)))

а загалом- хочу весни, хочу гарних квіточок і свого ДН)))

Статус теми:
Закрита.