Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Ух, яка я злюща...мало того,що сьогодні пів дня не було води, так ще й світло на години дві відключали! А я вдома навіть чаю не мала з чого зробити, бо в нас ніколи не відключають воду, а тут на тобі:girl_devil:

Пішла в банк заплатити за комунальні, а там бачте закрито до 17:30. Ну думаю почекаю, хоч погода мерзенна, та вже раз вибралась то заплачу. Дочекалась я тої 17:30, а вони не думають відкривати, то я ше зачекала 10 хв, та й пішла. Бо ж працюють вони лише до 18:00, напевне вже б і не відкрили. Нащо питається людям голову морочити?:ireful1:
    Ще до повного щастя загубила 50 грн., які були в кишені куртки...

Ото тількищо зайшла до хати. Мокра, змерзла, за хату не заплатила і 50 грн. загубила! Чудовий день:suicide:

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

дякую, не могла відмовити тобі;) таки день файний, не зважаючи на погоду. то дощ, то сніг лапатий :girl_impossible: але ми стійко погуляли годинку, противно було на вулиці, перший день не їздили на саночках, а лопатою сніг талий відгортали гг. Зайшла до хресного на нет (мені якоїсь мари 60 грн за 5 хвилин пропало, зла була! чи то на укртелеком чи то на себе, щ о я таке відкривала?), а тут брат стііільки суші накрутив, що огого, я мантелепа смаженої картоплі в бабці наїлась і що то робити? гг
    чоловік такі гарні фото надіслав, така та Америка цікава і різна, йду відпишу любовного листа:) всім гарного вечора!

3. roziava

roziava New Member

Ходила вчора з чоловіком на благодійний концерт "Музика врятує", отримали особливе задоволення від скрипаля Олександра Божика, в мене мурашки по тілу не перествали бігати:girl_yes2:, дуже талановитий хлопець. А сьогодні ця погода вбила весь хороший настрій...ну так паскудно... Хоча є і врочистість, завтра на роботу можна не йти:girl_bye:

4. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а я думала писати в жилєтку, але передумала. То все робиться на краще. Ще нещодавно хвалилась я своїми квитками на концерт

ех, відправила я ті 2 квитки назад тим, хто мені їх подарував, щоб не пропадали (вони собі не мали), повернула на вокзалі квитки на поїзд в Київ у обидві сторони, втратила я на тому 100 грн.... значить, поїду на ще кращий концерт. І взагалі, в травні в Турцію хочемо... А все тому, що чоловік поїхав у відрядження і Київ проїжджатиме не в суботу, а в неділю зранку, якщо не в понеділок.....
    Тому я собі п*ю пиво "Крушовіце" і тихенько святкую День захисника..

5. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А ми вийшли на вулицю і вернулися назад, вітер страшенний, візок зносить, та й ще в Янульки очко почервоніло, а з вірочистості - замовила доні файнющі лашки, будемо літом красуватися.:girl_dance:

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Дуже втомлена, таке враження, що це не четвер, а п"ятниця... І трохи зла. Працювала, як завжди, з 4.00 до 13.00. На 18.00 мало бути заняття з англійської. Але у зв"язку із тим, що сьогодні турнір із боулінгу, заняття відмінили. Але чомусь не всім повідомили, от я і приперлася на роботу на ще раз... :girl_devil:
    Врочистість - ходила в гості до Myzuk :), потринділи, побавилась із песьою, подивились Хауса. :girl_tender:
    На вихідних знову є можливість попрацювати. Раніше ходила на роботу у суботу, але цього тижня не маю сил на це, - краще відпочину нормально.:girl_yes2:

7. oksumoron

oksumoron Active Member

і я сьогодні вже подивилась Хауса, ще і в перекладі на українську, то гарно Хаус говорив "Ще не вмерла Україна" (бо має жінку українку) :girl_haha:

день в мене був прибиральний, нічого іншого я і не бачила сьогодні!
    на наступні вихідні приїжджає аж з Кейп Тауна друг чоловіка (може навіть зі жінкою, бо ще не ясно), от ми йому і запропонували пожити в нас д-ка днів, що він буде в гостях!
    приготування я вже почала від сьогодні, бо треба все гарно помити в гостьовій кімнаті, бо там якийсь склад речей!
    а ще між тим всім сьогодні дописувала (і редагувала) програла курсу, який я проводитиму, бо спонсорує його ЄС, і вони просили розписати більше мою роботу!
    то я сьогодні то мила, то говорила по телефону, бо всі щось хотіли, то писали твори!
    завтра п"ятниця, і я не можу нарадуватись з цієї події!

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я і втомлена, і замучена, і роздратована :girl_nea:і як десь вище писала Ніколь - навіть обновки мене не радують...Хочу тепла і весни.

9. Provizor

Provizor Well-Known Member

Діти хворіють, я на черзі... А нам не можна хворіти!!!:girl_cray: Скоро у бабусі ювілей - 85 років! Я вже давно відіслала листа з привітанням в редакцію газети, щоб зробити їй сюрприз. Зараз тружусь над фотоколажем, задумала зробити горня з фото всіх правнуків. Загрузила якісь програмки і потрохи освоюю. Хотілось би почути думку форумчан, який фотоколаж кращий. Може хтось ідею цікаву підкине чи пораду!

10. lawyer

lawyer Member

але погодка бррр:girl_emo:
    вчора поки дійшла з роботи до центру, всі ноги промокли, бо місцями було суцільне болото, а обійти не було як. мала трошки зачекати коханого в центрі, то пішла пообідати, а заодно і подивитися в нову ПХ.
    потім обрали нарешті коханому лижі, сьогодні має забрати, тож завтра вже буде обкатувати повністю своє спорядження:girl_dance:. вечір провели за скачуванням драйверів до принтера, але так і не довели ту справу до кінця:girl_in_dreams:. зараз ще на роботі, але думками вже на Буковелі, бо їдемо великою родиною (12 чоловік:)) на вікенд туди:radist:

11. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Ненавиджу таку жахливу погоду, бо дитина страшенно нудиться в хаті і через це починає капризувати((
    Настрій "плакальний". Чому одним все, а іншим нічого взагалі?!

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Доброго ранку...Йолки палки...Не злазила б з ліжка. Дітьо цілу ніч влаштовувало мені "відірвані роки", та воно то ясно - ті запори його, ну і мене відповідно доконують. За вікном прєлєсть, і як то до обіду дотягнути і з розуму не зійти.
    Фу, ну і настрій в мене, прям як погода.:morning1:

13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Доброго раночку всім! Ну й погодка бека-бекою(..Оскільки виходити нікуди не хочеться та й потреби нема,напевно будем з малим ялинку від прикрас нарешті звільняти:girl_wink:,хоча так не хочеться-вона ще така красунька,мо до 8 березня постоїть:girl_smile:.Всім гарного дня,не завжаючи на погодку!

14. olena

olena New Member

Та, погодка ... Малий проситься на вулицю, а я точно знаю, що не хочу туди йти, та й вже ніби і його намовила , що на таку фуку-беку не підем. Я вирішила сьогодні, щоб не хандрити, попрацювати на кухні, зараз буду щось пекти, ідей маю декілька- залишилось тільки їх зреалізувати. Ще би чимось діток зайняти, бо у них зараз почався період "воєн", сваряться, лупляться і від того крик в хаті страшний.

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дівчата!!! вмикайте музику і вище носа:preved:
    чесно, сама не знаю що зі мною, кожного року в такий час ужасно хандрю, таке враження що просто не доживу до 1 березня, а цього року мене лютнева депресія оминула... постійно слухаю якусь музику під настрій, і з доціком все по хаті робимо під музику і танцюючи:girl_dance:
    також класно допомагають файні вилазки як самій так і сімєю, от вчора гарно відірвалась - накупила трохи обновочок, запала на біжутерію з перлинками(вперше в житті купила біжутерію - ніколи не носила:girl_spruce_up:), настрій суперовий! а в неділю йдемо в ляльковий на виставу - теж не дочекаюсь!

ну і ще, чого гріха таїти :o, страшеено допомагають підняти настрій компліменти від "чужих" чоловіків, просто окриляють:girl_wink:

16. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Февраль. Достать чернил и плакать:sad:
    дістала свої електронні чорнила, читаю якусь романтичну муру і ледь не плачу:xaxa:
    сьогодні по дворі їздила машинка з гучномовцем і повідомляла щось про каналізацію, оскільки, так і не вдалось почути, що саме від нас хочуть - ми з чоловіком вирішили, що то повідомляють про кінець світу:girl_flag_of_truce:
    настрою нема абсолютно, але це п.ятниця, а вона по замовчуванню поганою бути не може

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Угу, біля нас вчора ввечері щось таке було, я нічого не зрозуміла. А сьогодні в нашому дворі цілий ранок дядьки ковиряються в каналізаційних люках, оруть і жужжать.

Лежу от зараз в люлі з синочком під теплою ковдрою і переглядаю асортимент штор в магазинах для нашої квартирки, десь там за дверима моя хлібопічечка випікає смачний хлібчик на йогурті, пралка пере Ромікові шмутки, які він сьогодні успішно виваляв в болоті, посудомийка миє баняки. Ну що тут скажеш - абажаю 21 сторіччя.:i-m_so_happy:

Останнє редагування: 24 Лютий 2012
  18. Virner

Virner Well-Known Member

Вчора промокла "до нитки". Бррр...:girl_nea: Сьогодні на вулицю - ні-ні. Досить з мене вчорашньої біганини туди-сюди, як результат вчора піднялась температура і сьогодні, для профілактики, буду ще вигріватись. Що дуже добре для мого мужа, нарешті він отримає гарячу домашню вечерю:girl_blush2:
    І прибрати треба...але певно то все не осилю...:girl_blum: краще в ліжку поваляюсь... О! Згадала, я ж вчора імбир купила - іду робити чай!!!:girl_tender: Файно!!!

19. Tanju

Tanju Well-Known Member

І я сьогодні розбита зовсім. Піднялась невелика температура, голова розколюється. сиджу і шкодую ,що відвела малу в садок сьогодні, бо відвезли машиною. а забирати нозями треба, а мені трошки далекувато. Може чоловік буде добрєньким і піде скорше з роботи, то тоді сам її забере, бо сили мене щось покинули сьогодні зовсім.

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми, недивлячись на погоду, вже багацько встигли. "Побували" Настюху у стоматолога, потім вигулялись з дітьми по тій какі-беці, а тепер дурдом - Нікуська виспалась і буянить, Настюсі ж пора спати, але Вероніка не дає...:crazy: Зате, на депресію не має часу, з тим всім двіжняком :girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.