Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. fillette

fillette Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Буденна субота. Поприбирала, попрала, приготувала вечерю і чекаю додому коханого з роботи. Так не люблю коли він на вихідних працює. Надіюсь завтра буде хоч трохи врочистіше. Дивлюсь Х-фактор і сиджу на ДП:girl_wink:

2. jylanda

jylanda занууууда

В мене вчора був суперовий романтичний вечiр в гарному ресторанчику. Наiлись смачнющих сирних страв, послухали джаз:girl_in_love: А сьогоднi я прокинулась з температурою, тепер лiкуюсь. Зате нiчого не роблю вдома, набираюсь сил i надiюсь, що завтра буде вже легше :girl_in_dreams:

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Тішусь, що цей тиждень добіг кінця і сьогодні нарешті приїде з тижневого відрядження мій коханий чоловік і ми знову будемо РАЗОМ. В хаті прибрано і нарехтована купа наїдків до приїзду мужа :ed4d70def841dc74b57, сиджу Хафактор дивлюсь. А ще чекаю завтра, бо ми йдемо на "Сутінки" :girl_haha:, а потім в нас "зиринг" по магазинах, щоб знати, що Миколайку замовляти. :girl_angel:

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Файний день:girl_in_love::girl_in_love:.
    День пройшов під лозунгом "Ні прибиранню":girl_cool:.
    Зранку пішли з чоловіком по справах, а заодно дуже класно прогулялись.
    Далі поки я вкладала малого, чоловік приготував все для вечері, а мені лише потрібно було вкласти туди свою душу:girl_haha:.
    Отже, зробилась сьогодні таку смакоту в горшочках:nyam2:-називається прощавай дієта:girl_impossible:.
    Смачно повечеряли і от в очікуванні романтичного вечора. Залишилось лише вмовити Ромчика на швидкий і спокійний сон:girl_in_dreams:.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Сьогодні якийсь такий похмурий, темний день, був у нас концерт у філармонії, не звичний концерт, сумний такий, темний. Музика прекрасна(Реквієм Моцарта), але настільки передає смуток і горе, яке у нас сталося колись... Граючи і водночас думаючи про тих людей, що з ними зробила радянська влада, серце кров'ю обливалося...
    http://www.youtube.com/watch?v=G-kJVmEWWV8
    Життя продовжується, завтра буде новий день і треба цінувати те, що ми маємо.

6. Музик

Музик Мартуська

хворію... трошки порацювала, зробила намисто, ще трошки попрацювала і далі хворію...проза

7. Heureuse

Heureuse вірю...

я таки лишилась дома, тому насолоджуюсь теплим і спокійним вечором :girl_tender:
    читаю всяку романтику, закутавшись в м'ягенький пледик, безсоромно наминаю зефір в шоколаді, в сусідів по третьому колу грає "I will always love you"...
    ідеальна мить...:girl_angel:

8. kati

kati Well-Known Member

а в мене сьогодні..правда не романтичний, а дєвішний,але дуже кльовий, з коліжаками трішечки святкували мій дн. Правда ще вчора я сумнівалась, що вдасться кудись мені вирватись, пересварилась зі всією сімейкою...бо ж то велика проблема, комусь посидіти з моїми!!! дітьма:diablo: Правда таки лишився муж з свекрухою...і шо, прийшла по десятій, малий не спить, зі слів мужа як тільки намагались вложити верещав , а в мене заснули обоє рівно за дві хвилини...ух, капець. А мені ще треба організувати зустріч з іншою компанією коліжанок, а на носі ще пару днів народжень , а я незнаю як то все організувати...ладно, щось рознилась я, піду краще в визвалялки:girl_claping::girl_dance:

9. zaderyshka

zaderyshka Member

А я нині молодець-холодець! Оскільки моя агресивна креш-енергія, у зв'язку з клопотами на роботі, рветься на волю, то вирішила спрямувати її в потрібному напрямку! Перебрала свої шафи з одягом, нарешті знайшла загублені легінси, дивно де вони никались цілий місяць? Робили з мамою перестановку, облаштовували їй майстерню, а нам з чоловіком кабінет. Нарешті мама здалась і вирішила прибрати з видного місця сервізи а-ля радянська-мадонна і шо-то-там-з -цвітуйочками, сказала: "Забери це, то давно не модно, сховай кудись, як тре, то витягнем":girl_mad:. І ми з чоловіком порозставляли там книжки і взагалі всю "стінку" завалили книжками. Треба думати про стелажі якісь, чи шо, бо ше одна виставка книжкова і нікуди буде то все дівати.:girl_in_dreams: Потім погрупувала посуд, "общєпіт" нарешті відправився жити на стрих, а нормальний посуд гарно поскладаний і чекає свого призначення.
    А зараз допікаю торт, млинчики і буду збиратись спати.

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я сьогодні нарешті навідала рідненьку сестричку, яку майже рік не бачила...Не те щоб далеко жили один від одного...три зупинки на тролейбусі...просто обставини так склались, що ми майже не спілкувались останнім часом, і самі не зрозуміли як так сталось. Так на душі полегшало...ху...
    А ще ввечері в нас погостювала моя близька подруга, порозважала вона Романа і між тим пробувала приділити час мені, що майже не вдавалось. Щось Роман дуже абсчітєльний став останнім часом.
    А зараз прийшов татко з баньки і сплють з синульою. А у мене - безсоння...

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ми сьогодні маємо трохи врочистості.:yes: Ідемо вечером з чоловіком до нашого друга на святкування його прошедших іменин в якусь кафешку. Він Дмитро, але поскільки наш Дмитро два тижні хворів, то будемо святкувати сьогодні. Моя мама погодилась приїхати і посидіти дві годинки з малим.
    Так добре, що я вчора на кухні добряче випрацювалась, зато сьогодні буду мати час зайнятись собою:girl_spruce_up:.
    З прози- щось мені видається що моє маля прихворіло.:no: Носиком храпить і пчихає. Може пройде?

14. Farfalla

Farfalla Member

Одна проза... І навіть натяку на врочистість :girl_sad: "Май лав" - на роботі, дитьо - захворіло, а в мене бошка просто розвалюється... Слухаю музичку... Розслабляє та не дає забутись...

15. tsyganka

tsyganka Member

В мене вчора дуже гарно пройшов день: зустрілись з подружками-одногрупницями, посиділи в гарному ресторанчику, побалакали. Прийшла до дому, а в хаті чистота і порядок. Так мій чоловік постарався, ще ніколи такого не було, оце найбільше мене здивувало. Подумала, частіше треба десь вибиратися, щоб трохи хатньої роботи перебирав на себе і з дитиною давав раду!

16. Holly

Holly Moderator

Який сьогодні файнезний день. Так гарно погуляли з чоловіком, заодно по магазинах пройшлась. А зараз спечу смакоту і будемо дивитись фільм

17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

З врочистості :збиралась на Шахтар,і з малим в театр..з прози:малий встав вночі з криками:" болить вухо і горло і ззуб і все моє життя:sad:..."відповідно нікуди не йду.Температура поза 38,марудний плаксивенький.так шкода його.краще б то мені все боліло:sad:(((Зараз його трохи вклала..Тільки тиждень як вилізли з тих болячок і знов...

18. Fechka

Fechka Member

Нарешті відсвяткували Настуні ювілей. Все пройшло гарно. Доня отримала чимало гарних подаруночків. Головне - роліки. Йой, не може вже дочекатись коли піде кататись на вулицю.
    Сьогодні день релаксу. Все добре. Відпочиваємо.

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

Ой не можу вже я:girl_cray: Читаю і читаю ту другу книжку на завтра і вже мене тошнить від неї... Проза... проза... Вже два дні прози у прямому і переносному значенні)))
    Ще залишилось 60 сторінок (але я себе тішу, що 30 А4; великий я оптиміст)))
    Вітер такий дме, що таке враження, що дах знесе...
    А я вже думками з коханим:girl_tender:

20. zaderyshka

zaderyshka Member

А в мене нині врочистість. Прийшли з церкви і подзвонили друзям, щоб приїхали до нас трохи помагати їсти корокетики і тортик. Приїхала подруга з чоловіком, привезли гостинчики, дуже смачні пиріжки з грибами і фісташкове морозивце, і друг наш сімейний приїхав ще. Повеселились, посміялись, дуууууже класно посиділи. Настрій піднявся і взагалі файно мені!

Статус теми:
Закрита.