Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. oksumoron

oksumoron Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

вчора до пізньої ночі гостювались з друзями, багато насміялись, наговорилась зі всіма нарешті, бо вже всіх давно не бачила! а ще вчора цілий день шукала якийсь пуховик собі (бо я вже років з 8 живу без одного), нічого не знайшла! після тих всіх пошуків і святкувань ввечері, сьогодні проснулись (тобто зірвались) десь в 10.30 і зробили собі цілий бранч (сніданок+обід)! :girl_blum:
    зараз трохи зла, бо чоловік трохи штани новезні вже чимось заляпав, і я в швидкому порядку вже закинула їх в пральку, поливши то все ванішом, от чекаю зараз, доки допереться, щоб побачити яка ситуація! :girl_nea:
    завтра день народження в сестри чоловіка, йду робити тірамісу (хочу у формі серця), але ще не маю ніякого уявлення, яким чином зробити то серце (чоловіка каже, що вийде швидше всього більш подібне на печінку по формі :girl_haha:)!

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ви зробіть круглий і виріжте серце, що ще й вам до кави залишиться:)
    А в нас ліниві вихідні. Вчора прибирали, потім ходили з друзями в кафе і Антошку. Повечеряли в Пінокіо з малим і пробіглися додому щоб не замерзнути. Ще нам вчора привезли стільці на кухню, то кухня майже готова. Бракує мені якогось телєвізора щоб кіна дивитися. Нині товчемся вдома, спекли пляцок і відпочиваємо.

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І в мене - вчора до ночі були на забаві, тому до обіду валяюсь, добре що дитина в бабусі. А ще я вчора вперше їхала по льоді, раз мене ледь не занесло, повертались 60 км до Львова - страшно, але я впоралась, тому дуже горда собою! А ще вчора вночі було -25, а ми на заправці в полі пили каву - романтіка:girl_in_love:

4. Музик

Музик Мартуська

прокинулась з жахливим самопочуттям, попсула його собі ще ліками. як результат - проревіла пів ранку (щось на мене найшло таке). але, дякувати мужові, настрій покращився, зараз кіно собі дивлюся. правда ще вчора планувала подарунок на Валентина купити і машинку для стрижки мамі, але не маю сили з ліжка сповзти.

5. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Докупили ще одному хфигуристу сьогодні ковзани і наганялись до безмежної радості: найменша "навалялась", бо ще не дуже виходить їздити, старший відібрав в мене мої ковзани, бо в моїх йому зручніше,ну а мать їздила в пацанячих...а шо дєлать?...:biggrin:, але чомусь і мої ковзани не зробили дитині чуда -як падалось, так і падалось. Класно погуляли! Зараз наїлись і кожен тепер має по годинці в компі. Люблю такі активні дні:) Завжди кажу - з дітьми весело, не дадуть засумувати:) Всім, хто хворіє - бажаю найшвидше видужувати і братися за зимові види спорту, а то вже скоро стане не до санчат, бо прийде гарна дівчина весна:)

6. Farfalla

Farfalla Member

прекрасна неділя!!!!! я була в церкві, посповідалась... це таке неймовірне відчуття легкості, очищення... спокою! все буде добре!!!

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Гарний день сьогодні! Сонечко світило :)
    Їздила в Ашан, закупилася.
    Найбільша врочистість - знову балакала із Мамусічкою :girl_claping::girl_phone1: І я знову пофарбувалася :d23:
    Не день - а суцільна врочистість :girl_cool:

• Подобається Подобається x 1
  8. natorella

natorella Well-Known Member

ото шойно добралась до мережі
    а там проза життя
    уітні хьюстон померла
    якось не віриться

9. zaderyshka

zaderyshka Member

Цікавий день був нині, були в гостях, пили гарбузовий сік, гамали гарбузовий пиріг і дивились "гарбузового Поттера". А от прийшла додому і відчула, що мене "розбирає". Треба спатки топати.

10. sunset

sunset Active Member

гарна сімейна неділя- були в чоловікових бубуськи і дідуськи, бо то ж сьогодні Григорія, то привітали нашого діда, колоритного, такого козацько- хвацького діда Григорія)))
    зібрались тітоньки, племінники, братики,сестри- було добре, бо люблю отакі святкування в чоловікової родини, коли є найближчі родичі, купа малечі і багато поколінь за одним столом :girl_in_love:

найбільше посміхає, коли всі нас хочуть нагодувати побільше, дати з собою ще кілька клунків з їжею, всунути нишком якого фрукта)
    чи то закономірність така, що молоду сім*ю треба підгодовувати, хоч виглядаємо цілком не зле- що муж, що я :girl_cool:

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Наскільки спокійний був ранок - настільки бурхливий вечір...
    Зранку любий приготував сніданок, потім моя мамулька забрала Романа на пару годин, давши нам змогу трохи побути вдвох...По приході синуля впав в сплячку, а коли прокинувся то тут нас застали зненацька гості - чоловікова родина.
    От і мали нагоду випробувати наш новий компактий-квадратний столик на вшивість, з 90 сантиметрового він перетворився на 1,80 чого нам вистачило з головою на 8 чоловік...влізлось би й вдвічі більше. Аж не звично було, що не треба тулитись один до одного, як було раніше...
    Мій мусчіна забацав смачнючу вечерю, і ми гарно провели вечір.
    І все б нічого, якби при вечірній прогулянці Ромаха не їхав на каркошках на плечах в Віталіка, а той послизнувся, і мале з отої висоти полетіло головою об лід...Я як побачила в дверях дитину в істериці - мало серце не вискочило...тепер тільки молюсь щоб все обійшлось...

12. Heureuse

Heureuse вірю...

а я таки захворіла :cry: ніс крутить, пчихаю по 4 рази підряд, голова як баняк- файно не то слово!
    вихідні шо були шо нє, навіть не помітила як пролетіли- в суботу весь день вистоялись на кухні в подруги, готували їдло на 17 людей :wacko1: в результаті на саме святкування в мене вже сил не було.. але нічо, попробувала потрошки всіх смакот, попила винця та й повів мене коханий додому спати...
    вчора мала лише заняття з дитиною, а решту дня провалялась в ліжку з чаями.
    ну а сьогодні понеділок і тим все сказано- робота, відкрита пара в одногрупниці, на якій мені мус бути.
    ех, шо ж та голова така тяжка :girl_in_dreams:

13. misss

misss New Member

Ранок почався весело.
    Встали ми з синочком о 7:00 год.
    Подивилися "Машку", побавилися іграшками, збудили татка і в 8:45 відключився наш малюк. А я попиваючи чайок сиджу на ДП:girl_in_love:

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене теж голова, як баняк, малий цілу ніч марудив груди без перестанку,і то не страшно, якби він їх постійно не плював, зі злості так понасмоктував,що я в шоці.
    Моя сестричка майбутня кума має вітрянку,а то вже взагалі абзац, я, як біля розбитого корита,взагалі не знаю,кому дитині хрещеною мамою стати :sad:

15. lawyer

lawyer Member

вчорашній день був прозовим, поки ввечері не подзвонив брат і запросив мене з коханим до них на вечерю - вареники з сметанкою і чайок з італійською паскою були мегасмачними, але біля 9 год. це вже було трошки запізно:girl_blush2:. зараз сижу на роботі, поки в тишині, смакую чай з мафінами:)

16. zetta

zetta Well-Known Member

а я вчора пів дня в скайпі просиділа, ото вже наговорилась...)
    далі прийшов муж, спризентував мені кремчик Payot , на питання чому саме цей : бо продавчиння сказала шо добрий і вона б хтіла шоб їй хтось такий спрезентував ) цікава логіка))
    нині холодно, наше жіноче царство всі дома.. я помила холодильник і все. А куховарить нині наша бабуся.

17. Dana K

Dana K Well-Known Member

я в шоці... :sad:

я теж тим вчора займалась... і ще планую продовжити....правда не знаю коли.

Після церкви займалася з малятами, потішили трохи. Чують таки, чого я їх вчу :girl_claping:
    Один учень цілу п"ятницю телефонував, щоб узгодити годину заняття, а в суботу просто не прийшов...навіть не попередив:girl_feminist: тільки час згаяла...

Після "марафону" магазинами посиділи в кафешці з друзями мого коханого -- знайомство продовжується... а ввечері (тобто вже вночі) ще 2 години розмовляли по телефону... "рамантікаааа" :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

Всім вдалого початку нового тижня!!!!!!

18. kyharochka

kyharochka Member

Ви знаєте, ми як приходимо до батьків чоловіка, то обов"язково йдемо від них з пакетами всяких смаколиків, і не допомагає, що говоримо, що є що їсти, просто вони так налаштовані. Але як йдемо до них, то також щось із собою беремо. То вже така традиція в нас.
    В нас вчора з мужем була романтика, відкрили собі мартіні, цукерочки, лимон і дивилися кіно. Люблю такі вечори, та коли його підняли о 4-ій ранку на роботу, то вже не змогла заснути і кіт вже мене присипляв своїм мурликанням, але сон не брався. А зараз би поспала собі трошки, але треба працювати.

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і ми вчора такі були:) і позавчора:) Нарешті в нас вийшли чисто сімейні вихідні, до батьків не їздили, ніхто не ходив на роботу. В суботу швиденько разом поприбирали і їсти наварили. Вчора купили грунт, насіння і два горщики, будемо озеленювати квартиру, ну і цибульку вирощувати:girl_haha:

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І в мене вихідні пролетіли, правда, в приємностях. Відгуляли ми в суботу весіллячко, в неділю відповідно пішли на поправини. А в понеділок вже на роботу. Зараз сиджу, тихенько куняю і мрію про закінчення робочого дня.

Статус теми:
Закрита.