Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Virginia, 16 Листопад 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (3)

А в мене нині буде кухонно-домашній день. Знову???:8:
    Зараз планую бігти за продуктами, потім пекти-варити, потім прибирати, в вечір ще треба буде якийсь манікюр забацати, завтра маємо ніби іти до моєї свекрухи на день Народження. Я просто без поняття що то одягати в такі морози? Завжди на свята ходжу в колготках і платтях, або спідницях, а тут... бррр... А ще враховуючи як ті маршрутки на Санту ходять можна собі повідморожувати литки по тих зупинках...:dntknw:
    ну, і так з сумбурної прози- болить живіт, голова і хочу спати. Йооой...:girl_impossible:

2. zaderyshka

zaderyshka Member

Всьоо! Мене можна привітати, я "здала" першу свою офіційно-працевлаштовану сесію. Закрила відомості і усьо, з магістрами попрощалась, лишився третій курс, але вони аж в травні будуть сесію мати. Вчора почала вірити в історії про "злобних преподів", які гноблять студентів, особливо після того, як три дні до 6 вечора чекала на появу одного свого заочника. Добре, що хоч вчора перед шостою прийшов, хоча стійке бажання його трохи подушити залишилось :girl_crazy:
    А ще вчора мали врочистість, були з друзями на концертів THE Мандри, ще Пікардійська Терція була там, яко друззя гурту. Накричались, надурілись, натанцювались, бо вуйки лабають музику дуже запальну і класну, не можливо було всидіти спокійно.
    Нині муж прокинувся з бажанням зробити яблука в тісті, ті які мені минулого разу не вдались, знайшов в неті відео-рецепт і дуже хоче потішити всіх нямкою

3. kati

kati Well-Known Member

Істи наварено, квартиру прибрано...зараз по плану ванна ( чекаю щоб чоловік з малим з плавання прийшли і Дімку пильнували)..чітко намилилась нарешті за рік часу випробувати паросауну))) А потім буду збиратись,малюватись і йду на гульки з подругами...а то від тієї холодриги і сидження в хаті вже потроху на пятки наступає депресуха.

4. Angel

Angel Well-Known Member

А я просто в ШОЦІ!!! Сьогодні заплановано святкування дитячого ДН Терези. Все накуплено,торт готовий,все випрасувано,зал замовлено....А в ночі в малої температура 40...,далі вже не міряла,погнала за оцтом.... Ну і де справедливість????

5. simona

simona Well-Known Member

Замітила, що субота в мене міні депресивна, але я недам їй себе "загнати", все вилажу з нета, прибираю легенько потім вввечір інтенсивно, піду спробую пофотографувати, заберу пакунок з роботи обміняю цого на свій зремонтований мобільний)))))))))), потім зроблю щось корисне для себе.Тепер головне це все встигнути.Бажаю всім приємних вихідних:girl_in_love:

6. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

День обіцяє бути суцільною врочистістю - у моєї похреснички 3 рочки. Вже повернулись з дитячого святкування у Веселці. Дітки сплять, набираються сил. Після обіду продовження свята, вже і дорослі побавляться :girl_dance:

7. DivineVanGate

DivineVanGate Member

..суцільна проза..

Мені цікаво, чи то всі чоловіки, які йдуть в суботу на "годинку на роботу" застрягають там на весь день?:girl_devil:

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

9. sofka08

sofka08 kasperjonoks

а у мене сьогодні свято,перший раз вийшла на прогулку , в магазин....
    дівчата який там мороззззззз...бзюююю...
    а що ви робили,коли було - 20????то капец...а то лише -12))))
    але свіже повітря робить чудеса))))
    втоми як і не було.....прийшла така радісна,і навіть сама не знаю чого,приготувала їсти,малого приспала ,заснуло маля..а я на посиденьки.....

10. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Мій теж відноситься до їх числа. Поїхав на годинку, а прийшов 5 хв тому. А у мене сьогодні дурдом якийсь. Мої діти по черзі влаштовують мені істерики, менша з рук не злазить і капризує цілий день (зуби лізуть), а старша гримнулася головою, то своїм вереском і мене, малу і ще, напевно, півбудинку налякала. Потім якось мені вдалося одночасно положити їх спати, а сама швидко прибрала.
    Сижу якась нервова і вимотана...

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

день розстройства
    зранку побігла на базар купила продукти, і такий класний весняний кольоровий шарф(ну де вже та весна)
    потім поїхали ми в центр і що то було: шукали ми мені рижі шкіряні чоботи такі як для верхової їзди, і що ви думаєте... правильно або чобіт нема або мого розміру, і чого так завжди, бачили ви би лице мого чоловіка ну але що мусів робити, ходив чемно зі мною і страждав, короче пострадала я і вирішила що мені ще треба рижу курточку і червоний коротенький пуховик - і вина тим всім хотілкам чоботи
    короче поїхали взяли піцу додому(худаю називається)
    а тепер я поприбирала, а на готування нема настрою певно завтра то буду робити, а на вечір зробим сочку тай ще є сирник з вишнями.... а завтра-завтра пошук чоботів у КК:girl_crazy:
    отакето

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

мдя... і мій повалив " по справах" і О ДИВО(!!!) щойно прийшов:girl_devil: Але все рівно зла, бо вже все поробила і прибрала, і зупу зварила, і з дитиною погуляла. От тепер сиджу і чекаю, чи не догулялась я зі своїм бронхітом:girl_sad:

13. zetta

zetta Well-Known Member

мій так вже другу суботу і неділю... і завтра теж...ех.
    допікаю слойки в асортименті і п"ю каву .

14. Gala

Gala Well-Known Member

Була б сестра,було б сьогодні свято,було б їй уже 38....Але назавжди їй буде лише 27.
    Вперше за 10 років я зубула,що у неї сьогодні свято було б .Нагадала мені про це мама.Ще досі ,деколи,не віриться що це усе з моєю сім"єю,уявляється що вона жива,просто кудись далеко-далеко поїхала.

15. Музик

Музик Мартуська

була я нині в мами - роботу (за яку мені не заплатили ще перед Новим роком і тепер навряд чи заплатять) переробляла, бо виявилося, що то не так мало бути. їхала додому, від чого відійти тепер не можу. от скажіть: то тільки мене нудить в маршрутках з замерзлими вікнами? коли вікна прозорі - все гуд. а тут їздити не можу, пішки би ходила, але не при такій погоді

16. Savchenko

Savchenko Member

Нарешті дорвалась до форуму:girl_crazy: Поки прилізеш з роботи поки приготуєш щось понямати з ніг валишся(( Але то таке) Вчора мали з мужом тихий сімейний вечір ніхто нікуди не гонив і не зважаючи на проблеми на роботі як у мене так і в нього вчора ніхто з нас ні слова про то не мовив) Затіяли ми вночі варити щавлевий борщ, поставили ноутбук на кухню включали наші улюблені пісні і співали чи тобто завивали))) Файно було...Сьогодні погналась на роботу, добре, що хоч скорочений день, ще трохи до хати взяла, до понеділка все мус зробити, але ось забила на то все скачала щоденники вампіра, як завжди серія просто:girl_in_love: от сиджу балдю ще досі) І шукаю саундтреки до 14 -ої серії

17. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я несподівано для себе попала сьогодні з моєю сестрою і нашими дітками на "Свято шоколаду":girl_dance:. Дуже мені сподобалось, дітки надурілись, бо були клоуни, а ми з сестрою влаштували собі розгрузочний день на шоколаді, ще й додому понакпуляли всякої вкусняшки:nyam2: Завтра теж буде , тому рекомендую))

18. Златка

Златка Well-Known Member

Врочистість в нашого татка - катається на Буковелі. Наша проза - ми сумуємо за ним :girl_cray:

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

якийсь такий файний день-зранку перукарня, потім напекли картоплі, повечеяли з мужом, посмакували винця домашнього, плануємо наше новосілля. скромно, але домашньо-родинне...спокйно якось..хочу зараз у ванну, бо завтра їдемо до похресниці на 5-річчя..ляпота...

20. Holly

Holly Moderator

Я сьогодні півдня відходила від такої поїздочки, тому день так собі. Єдина врочистість - щойно із дня народження. Гарно посиділи, я винця файного посмакувала. Зараз вкладаємо дітей в люлю

Статус теми:
Закрита.