Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Мого чоловіка вже другий тиждень нема вдома:sad: "відпочиває" в Одесі у відрядженні, мав приїхати ще в суботу, тепер вже МОЖЕ в четвер, в четвер буде МОЖЕ в суботу і т. д.:feminist: (при тому шо його напарник їздить собі додому, а на тому там світ клином зійшовся, замовник тільки з ним контактують) Я обідилась і вже другий день з ним не говорю... от так! (так ніби це шось поміняє)
    Сиджу і думаю, як то вибратись на якийсь шопінг... вже так скучила за обновками:d23:

2. Michela

Michela New Member

А я цілий день бавлюсь, то з малим, то з інтернетом...майстер робить шафу-купе, тому немаю як вийти з хати...Добре, що хоч їсти зранку зварила.

3. Barbie

Barbie Well-Known Member

А я ще досі в Києві,і так мені тут файно:girl_tender:Коханий поруч,що ще треба для щастя:)
    В суботу святкувала іменини,і з цієї нагоди мій Т. запросив мене в зоопарк(перший раз там була,вражень море!), а потім на шопінг.І маю тепер сукню,футболку і сумку про яку я давно мріяла!Хотіла ше більше всього купити,але вже не було мого розміру(
    В неділю гуляли містом, були на сучасній алеї мистецтва,там такі прикольні штуки!
    Вчора ходила дивитись,що за новий аквапарк відкрили, то він аж на 3 поверсі,а перші два це магазини для діток і всякі класні штуки для дому,а і там я знайшла бокали які можна взяти для нас молодих на весілля.
    Сьогодні їздила з мамою одного хлопчика провідати його в таборі,недалеко за Києвом.А табір не простий, а математичний. Діти мають два рази а день лекції з математики по 3 і 2 години.І ще мають потім домашнє виконувати після кожної лекції:8: Я б в такому таборі не витримала,причому в неділю вони теж вчаться.

А зараз я сиджу вдома і чекаю на коханого:girl_in_dreams:

4. Virginia

5. Michela

Michela New Member

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я найнялася приватним ветеринаром :) В свекрухи кішка має котенят, прийшли ми вчора вгості до них, а котята такі мляві, сонливі, їсти не хочуть. Ми їх в корзину і до лікарки. А лікарка звичайно полякати ще й як любить. Сказала, що то котяча чумка і що вони вже дуже слабенькі і не знати, чи щось буде з того :sad: Але сказала, що для заспокоєння совісті вколоти імуностимулююче два дні всім і подивитися, чи поборе їхній імунітет то. Коротче вона їм вколола, дала мені лікарство додому, біля хати ще дві дорослі кітки, яких також треба було вколоти, що я вчора і зробила. І сьогодні я туди їздила, щоб 6 котів вколоти :girl_impossible: Боялася особливо, як то тих малявок вколоти, але нічо, вони у мене навіть слухняніші були, ніж у лікарки :) І ожили так, мама їхня їх годувати почала(до того вже кілька днів на них забила болт, теж погано їй було). Думаю буде все добре з тими котами, переборють хворобу і будуть мати пожиттєвий імунітет. Отака врочистість.
    А я вже й ніби ожила, поки сиджу дома, нормально, а тако нині проїхалася маршрутками, боліти щелепа почала :sad: Не розумію нащо взагалі людині ті зуби мудрості треба....:girl_devil:

7. natorella

natorella Well-Known Member

а то проблема? захотіла - пішла

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Бігаю сьогодні, як електровіник. Киплю, як електрочайник. Відчуваю, що скоро моє самопочуття виставить мені рахунок за електроенергію :girl_crazy::girl_curtsey:

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

ось моя відпустка і закінчилась. за відпустку я ні відіспалась, ні відпочила, ну ніц не зробила ні корисного, ні некорисного.
    завтра знову на роботу, знову біганина, нервотрьопка. Настя знову по бабусях буде товктись, на посиденьки знову не вистачатиме часу.
    плюс - коли включать ту воду - невідомо. речі непрані, про посуду взагалі мовчу, на голові смалець. ну звідки тут може взятись натхнення до роботи.

10. Virginia

11. Holly

Holly Moderator

Ну і деньок, зранку встала, а води нема. В обід вода була, але ми гуляли. Отак, нічого навіть поїсти не могла приготувати. Мої батьки мали на 5 приїхати святкувати, то подзвонила їм, аби воду привезли. Але все приготувала і файно посиділи. Але залишились гори посуду, чоловік з роботи прийшов бруднющий, помитись нема як. І хоч би хто попередив, що води не буде:girl_devil::girl_devil::girl_devil:

12. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Важкийй день:щойно поїхала від нас швидка,малий смоктав пігулку і раптом підскочив і запив її,і вона йому стала в горлі..дитина кричить,сказати ніц не може, очі червоні..Ми викликали швидку,вони за 5 хв:) вже були на місті,сказали що просто сильно подавився таблеткою та ще й водою,якою запивав...жах.Дітки-квітки...

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене був файний день. Встигла і поприбирати і їсти зварити і з малим погуляти і повишивати!! І вечір був би не гіргий якби не різка біль в спині:sad:. Щось сталось з сідалочним нервом. Ходити важко((( Зараз заїдаю свою біль мигдалем в шоколаді і чекаю від чоловіка на масаж...

14. natorella

natorella Well-Known Member

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

день розпочинається бадьоро, тьху тьху:) я навіть виспалася, чого сама не очікувала:) прийшла на стажування,нікого ще немає, завдань ніяких теж немає наразі, треба придумати,що такого корисного зараз зробити:)

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

День як день. Єдина особливість і навіть можна сказати врочистість- чоловік до вечора дома і тільки після сьомої іде на роботу внічну.
    Ми з малим вже з"їздили на базар, закупилися. Трохи вразив правда мене отой базар на Топольній. Фаршу ніде немає. То виявляється тут дефіцит, чи шо?
    От, тепер передала естафету, тобто дитину чоловікові, нехай ще трохи погуляють, а сама шурую на кухню шось смачненького зварганю:ed4d70def841dc74b57.
    Настрій шось не дуже. Тріщить голова і хочу кави, яку забула купити.))

17. Heureuse

Heureuse вірю...

але я зла! просто рву і мечу! а ше вже встигла поплакати..одним словом, треба пити якесь заспокійливе, бо на довго мене не вистарчить з такими темпами.
    по-перше- весь день не було світла. тільки в нашій квартирі. і тому ніхто не хотів мене слухати, коли я в 25 раз дзвонила то в львівенерго, то в жек, то в якісь гарячі лінії, то ше кудась..кожен відфутболює до когось іншого, той інший ше до когось, а останній жек взагалі порадував- ми окремі квартири не обслуговуємо!
    в результаті, холодильник потік, половина їжі полетіла в смітник...
    живіт болить, голова болить, "веселі дні" не приходять..мучусь..
    а ше мій "коханий наречений" щойно втішив, що його відрядження продовжується ще на місяць!:khomyak: і роби що хочеш..треба ще поїздити по ресторанах, зустрітись з фотографом, а я сама.. прекрасно!
    пристрельте хтось мене!!!:sad:

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Якась я больно нєрвна, все з рук валиться, нічого не виходить...навіть млинці не можу посмажити - пригорають і прилипають. Розізлилась, мало не прикінчила свою улюблену пательню...

хто сказав? я готова, попався б хтось під гарячу руку три хвилини назад...

з того всього закинула ті бліни, сіла наминати сладілки з чайом, кажуть - шоколад то гормон щастя...і хай весь світ зажде...

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.