Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Та погода мене м"ягко кажучи дістала:girl_devil:.
    Нє, ну всьому має бути завершення, а тут не видно світла в кінці тунелю:sad:
    Ї здоров"я зараз мене підводить. Жахливо болить спина, а голова від тої погоди як баняк...
    На вечір мала трохи врочистості - прийшла моя дружечка-подружечка і попили чаю в тишині, бо якраз вляглось моє чудо. Набалакались, насміялись і минула непомітно моя біль. Зараз файно, але не перестаю хотіти літа!!!!

2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А я першу половину дня бігала по базарі, купувла продукти, а другу половину провела на кухні і наварила багацько смакоти.

3. zaderyshka

zaderyshka Member

Сьогодні така собі дивна врочистість - повернення до прозовості. Ми повернулись до Львова з Чорногорії, радісні, засмаглі і щасливі, з купою вражень, ракії, сувенірного барахла. Завтра ще одна врочистість, в коханого чоловіка День народження. Тож зранку встаю готуватись, бо ввечері прибудуть делегації на святкування :girl_wink:. Ех, кльово вдооомааа:girl_yes2:

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Зварила абрикосовий джем, яка то смакота :girl_yes:!
    Певне за ніч увесь з"їм :nyam2: .

Останнє редагування: 3 Серпень 2011
  5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Сплошна проза:вчора летіла як сумашедша додому бо малого посеред дня забрали з садка блідого і з страшними болями,вдома рвав до 10 вечора-мусили колоти щоб зупинити то все,практично не спав,на отруєння не схоже бо ні темп,ні розтройства шлунка нема,лише вялість млявість і рвота.Нині вдома,вже навіть пройтися по хаті сили має,а то навіть встати не міг.врочистості поки що немає...

6. Milady

Milady Well-Known Member

В мене вчора день був і ніби врочистий,а водночас там і до жилетки близенько:girl_sad:Святкували ми вчора нашої подруги день народження,гарненько посиділи на суші,прогулялись по місту,а потім вирішили піти на вечірку де замість того щоб танцювати,майже весь час сиділи і говорили-говорили-говорили:)А сумно,бо ця подруга через декілька днів летить Америку, в кращому випадку на рік і на весіллі нашому її не буде...сумно,ой сумно:girl_cray:

7. Музик

Музик Мартуська

ходили із сестрами в Кінг-Крос за покупками, в результаті я купила лише капелюха для себе, чоловікові дві сорочки, приїхала додому - подзвонив милий хлопчик з інтернет магазину, де я замовляла сестрі подарунок на день народження, сказав, що десь о 22:00 приїде. 22:15 дзвонити, що вже темно, він не знає де знаходиться і щоб я до нього вийшла, виявилось, що він сплутав адреси і мені від дому було хвилин 5-7 ще йти, та й він не стояв там, де я просила, а "зрозумів в яку сторону йти" і я ще бігала його шукати...
    ну але знайшла, все привезли, тому то навіть трошки врочистість!

8. Michela

Michela New Member

Закрутила сьогодні ще 20 банок овочевого асорті (огірок, помідор, цвітна капуста). :girl_curtsey:
    А ще забрала свої тюлі та штори! Доні сподобались, синусику теж! Купила також нам в кімнату та кухню.:girl_dance:
    Всім задоволена....але... ніби зробили мені знижку (335грн на всіх тюлях та шторах разом)- а я почала перераховувати, а знижки ніби і нема!!! Чи то я щось пропустила, але ніби ні, пам'ять маю добру..чи то вони мене взули, :girl_in_dreams:бо сума загальна вийшла величенька, м'яко кажучи...

9. gnoma

gnoma Member

День якийсь важкий. На роботі дурдом, цілий вечір готувала, прибирала, прала, мила. Коханий захворів і не приїхав :sad:
    Зараз прийняла гарячу ванну, сьорбаю чайок, роблю манікюр і паралельно сиджу на ДП. А далі мене чекає ціла гора англійської. Нічка буде довга...

10. Яруська

Яруська Well-Known Member

А ми вже приїхали з Славське Рок, погода була так собі але повеселились добре:girl_yes2:.Сьогодні з коліжанкою зробили подвиг черговий, зробили закруток на зиму, помідорів намаринували, огірочків по-польськи, баклажанів і чері в томаті..замучились але задоволені:girl_yes: А далі треба збиратись на відпочинок:girl_tender:

11. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

І в мене завтра врочистість-в чоловіка ДН:girl_in_love:

12. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Нарешті приповзла додому:girl_claping: Цілий день відсиділа в офісі з антигрипінчиком, все як має бути. Відносно спокійний був день..... хе-хе до третьої години дня:girl_crazy:А потім, як тільки шеф поїхав по справах з офісу -началось!!! і тут дзвонять наші "чудові" румуни і кажуть, що в них погані новини -58 сумок не загружено в літак....:eek::eek: мама дорогая!!!!:girl_impossible: Словом, важко комусь уявити 60 злющих пасажирів (я їх чудово розумію, але все, що можу зробити -це прийняти від них заяву і скаргу), які готові тебе роздерти. І знову наслухалась про ту нашу компанію, що то п.....якийсь, що то тільки в нас таке і т.д. Найбільш колоритними були з Волині Одна пасажирка з такими нервами заявила: чи то не можна було щось інше зробити, а багаж не чіпати? Я спокійно відповіла: добре, я передам рамп агенту і пілоту, щоб наступного разу заливали менше палива, а в першу чергу грузили багаж, а вже чи вистарчить палива чи ні - то неважно,головне, щоб багаж був загружений....Народ, що стояв поруч злегка задумався...і подальший процес пішов спокійніше. :girl_yes2:
    Тепер сиджу вдома, їм мед і відходжу....Добре, хоч діти в мами, а то вони б хотіли поговрити, а я не можу......Аж боюсь уявити, що то буде завтра, якщо не всі сумки пришлють:khomyak: Ось така то проза.... Шось я навіть спати перехотіла від того адреналінчику:girl_wink:

13. zetta

zetta Well-Known Member

отримав чоловiк одноразову чоловiчу допомогу на дитину... ну я з причини поганого настрою пристроiла iх в iнтернет-магазинi... джинси, спорт костюм донi, чай. а ще чекаю посилочку вiд куми.
    а найголовнiше то те що в мене все вiкно в антурiумах i такi тi квiтки як королеви )

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Встали-поїли-погуляли-поїли-поспали-поїли-погуляли-поїли-спимо...

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Щойон закінчила пакувати частину міні-подаруночків для друзів Сашка - в нього 7 серпня буде 4 роки..Як час швидко біжить. Отримала від пакування море задоволення. Братова конкурси придумує, а я подарунки. на роботі дурнуватий день, вирішила стрес зняти шопінгом - поїхала в центр, щось нічого мудрого...П.С. Завтра піду купляти велику чашку для мужа, а то він п"є з моєї, а я того не люблю :girl_emo:

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

Сьогодні цілий день десь бігала,десь не встигала,капець був.Спочатку по роботі бігала,потім бігом бігла на манікюр,бо не встигала.Хотіла зовсім свої довгі нігті обрізати,але нє,як завжди майстер почала ну то ж так шкода,вони такі гарні,ну давайте хоть чуть-чуть лишимо:d23:Ну і как всігда я піддалась на ті вмовляння,так шо трошки маю довгі нігтики:) Ше зробила в неї корекцію брів,і пожаліла,що зрадила своєму майстру. Вона мені їх краще робить.Ну нічо ше до весілля надіюсь все виправлю:girl_in_dreams:Ну і врочистість - ми вже замовили весільного фотографа, дуже приємна людина!
    А завтра в мене починається суцільна врочистість на кілька днів,бо зранку їду до свого Тараскіна в Київ:radist:

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я сьогодні цілий день сонечку тішусь:girl_in_love:.
    Зранку пішли гуляти в парк, познайомились з місцевими мамами і їхніми дітками. Вражень мооооре:wacko1:. А по дорозі до дому заснули!! Це в перше за довгий час Ромчик заснув у візку та ще й без циці. прийшлось нам продовжити гуляння:girl_yes2:. А далі перекусили дочекались мужа і далі гуляти:yahoo:. Потім купили самий великий кавун і пішли святкувати. Моєму чуду нині 11 місяців:yahoo::yahoo:. Але найбільша врочистіть це те, що Ромчик вже 10 хвилин солодко спить. Так він спить і ще навіть не друга ночі. Тішусь як дитя:yahoo:. Йду вишивати:girl_yes2:

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

вперше залишила Софію з няньою з 08.30 до 17.30
    Софія по телефону після денного сну тільки запитала коли я прийду і чи купу пецєнько;)

19. Heureuse

Heureuse вірю...

вівторок- бажання до подвигів привело мене з подружкою в КК. полазили по магазинах, я там майже ридала, бо спеціально не взяла з собою великих грошей, а то б все потратила. ех, як то тяжко для шопоголіка ходити по магазинах і не могти нічого купити:girl_crazy:
    з горя пішли в кіно, трохи розслабились, а потім під дощем вертались додому..
    вчора- літала як дурна, з пів 10 ранку до 6 вечора я сиділа 15 хвилин. зате нарешті оформила всі документи і оплатила своє навчання. як побачила які там суми люди віддають, то мені зле стало. вкотре подякувала Богу, що допоміг мені без жодної копійки поступити на бюджет і провчитись так 4 роки.
    а ще, ми здається обрали зал на весілля. ну, принаймні, я в нього закохалась:girl_tender:
    сьогодні- відпочиваю, бо ноги після вчорашнього ходіння не згинаються.
    всім доброго ранку!:girl_smile:

20. Michela

Michela New Member

Встала разом з чоловіком...в 6 год. Попили чайочку:morning1: , він пішов на роботу, а я пішла прасувати та чіпляти тюль та штори Ростику. Коли вже закінчувала, то моя дитина прокинулась і....каже- ТАЧКИ, та де каже ...кричить! :yahoo:Короче, малий довольний, а я ще більше.:biggrin:

Статус теми:
Закрита.