Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barbie

Barbie Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

2. arushka

arushka завжди досягаю мети

А у мене врочистість - у найкращої подруги за 8 місяців народиться малюк!!!!!! Тішимось усі, бо 9 років вона не могла завагітніти, то зараз аж світиться щастям. З прози - моросить дощ і хочеться спати, холодильник пустий і треба щось готувати їсти, а бажання немає ніякого. Ну і до повного щастя передзвонили з рідних сіл і сказали, що везуть мені два мішки огірків на закрутку ( врочистість?...проза?...)

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

но,настрій феншуйний для форумівки, але от вже 3 рази день "переграла". Поки ждю мужа на обід, а там далі буде видно:) ще на колишню роботу хочу заскочити, лОзи їм з пршутом привезла і ніяк не віднесу:girl_crazy:

4. Holly

Holly Moderator

У мене врочистість - до мене на цілий день приїхала мама з Яринкою, так класно. Поки мама бавилась з внучками, я переробила купу роботу. А зараз збираємось прогулятись. поки дощу нема.

5. Michela

Michela New Member

Поїхала з малим до тата, там ще залишились деякі речі (ще з того часу, як ми там жили поки ремонт робили). Трохи полялякали по душам, та й тато нас з нашими причандалами привіз...Ростик вже заснув, а мені б здалось ті сумки розпакувати, а я не можу. Почуваюсь так кепсько, що просто капец...Все тіло болить, голова крутиться....Добре, що хоч чоловік скоро з роботи прийде. Хотіли до Соломії поїхати, але ні...не можу...хіба чоловіка з малим відправлю...Йду трохи ляжу, бо сил зовсім немає!:boredom:

6. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Була в стоматолога, поприбирала в хатці, зараз матиму урок. Чекаю ще одного важливого дзвінка - а телефон мовчить :) То найгірше, оте чекання :) На вечір заплановано перегляд 7-го сезону Доктора Хауса :) А загалом настрій такий умиротворено-сонний. То через погоду, мабуть.

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

доті - заховайте телефон, ляжте в ванну, намильте руки - тоді і задзвонить :)
    Мене голова ботить, певно втечу трохи швидше.

8. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А мене сьогодні звільнили, точніше повністю звільнили старий персонал, а набрали новий, ги))) Аж самій смішно, бо я з того рада , самій давно вже все набридло, тільки от чекала на слушний момент:connie_pull-pigtail
    Буду шукати якусь роботу на дому, а яку?...хм, навіть не знаю з чого починати:girl_crazy:

Переповнює приємне і радісне відчуття, давно не було такої легкості)))
    Тепер я приєднуюся до безробітних...

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

півроку тому я спочатку у день "ікс" мала таки стрес.А на ранок прокинулася точно з таким почуттям легкості. І зараз думаю: і чого я не звільнилася раніше, а "тримала лице" серед певних лицемірних осіб? Отак з наступного ранку "безробіття" і дотепер не шкодую зовсім. Все, що не робиться, то на краще. Ось побачите. Часто після кардинальних змін отримуєте цікаві перспективи.

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я вчора весь день відсипалась, бо прийшли додому з весілля пів-шостої ранку. Нині планую невеликий шопінг, потім прання-готування і буду помалу складати валізу, бо зовсім скоро на відпочинок. Квитки вже лежать поряд на столі і гріють душу :)

11. Holly

Holly Moderator

У мене знов врочистість - зараз приїде кумася. А ще я матиму нині нарешті власний комп"ютерний стіл. Не новий, але я планую його декорувати. Так що буде в єдиному екземплярі

12. Michela

Michela New Member

Напилась ввечері лікарств- вже трошки краще себе почуваю.:girl_yes: Зараз треба їсти зварити та помідори закрутити, які вчора чоловік купив. :girl_mad:Треба було попередити, що я прихворіла, а я не подзвонила йому...:girl_emo:Тож мушу взяти себе в руки і попрацювати. :ed4d70def841dc74b57Ще треба з'їздити на Південний, щоб забрати тюлі та штори, які вже готові.:girl_curtsey:

13. Heureuse

Heureuse вірю...

прикол- поки я парилась в душі виглянуло сонечко! я з подиву навіть спочатку не зрозуміла чого то в хаті так ясно стало:girl_crazy:
    сьогодні маю бойовий настрій- хочеться щось робити, міняти, жити...от що значить один день провалятись в ліжку, абсолютно нічого не робивши, і зразу тягне на подвиги:biggrin:

14. Michela

Michela New Member

Маю маленьку врочистість! Щойно від мами отримала маленький презент!
    А ще доні костюм спортивний, а малому коврик.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

У мене насичений початок дня. Шукала собі сукню на розписку, відвідала багато салонів, і вперше в житті приміряла весільні сукні! Тільки не пишні, а такі простенькі, прямі, але зі шлейфом і відкритою спиною. Таке приємне відчуття, коли на себе у дзеркало дивилася...Хоч би моя мамочка мене побачила! Нареченого спочатку хотіла брати з собою, а потім вирішила все-таки, що несподіванка краще, хай для нього моя сукня буде сюрпризом.
    Завтра іду замовляти букетик і бутон'єрку, бо в квітковому магазині за два тижні потрібно зробити замовлення.
    Зараз на роботі, чомусь купа енергії, а її нема куди подіти. Щастя переповнює, очікування прекрасного...Хочеться потанцювати, побігати і пострибати! Як ті метелики у мене в підписі! :girl_dance::preved:

16. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Я героїчно відмучила робочий день, по дорозі додому купила антигріпінчик, насмажила собі "кафлєток" і тепер їм, щоб випити таблеточки, бо казала аптекарка, що краще цей антигрипін пити після їди . Тому нап*юся таблеток, включаю фільми якісь і буду відлежуватись, бо завтра знову на роботу. Добре, хоч малі в мами і побудуть окремо від мене заразної.

17. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Відсвяткувала сьогоднішній ДН... З самого ранку настрою не було, бо не люблю це свято та й взагалі святкувати не збиралася. Чоловік з Анічкою привітали ще вчора, а сьогодні мали прийти лише батьки. Але чоловік сьогодні на роботу не пішов і в обід несподівано прийшли чоловіка брат з жінкою і похресницею, а потім ще моя сестра. Так гарно посиділи, отримала багато гарних квітів і приємних подарунків. Тож свято все таки вдалося і настрій врочистий!

Останнє редагування: 2 Серпень 2011
  18. Iryna

Iryna Well-Known Member

ох, замучилася я за сьогоднішній день....вчора до пізньої ніченьки прикрашала торт, а зараз вже й сліду від нього нема))) то ми так святкували день народження донечки! а зараз вклала своє дітьо і невіриться як той час біжить.... здається, що чужі діти ростуть швидко, але й свої не відстають)))) от така у нас врочистість:girl_in_love:!!!

19. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дуже замучена морально, бо маю зараз зробити нелегкий вибір в плані зміни роботи - бо то означатиме кардинальну зміну в житті. Знаю, що все залежить від мене, але чим більше думаю, тим більше не можу нічого надумати. І ще з усіх сторін зараз відбуваються зміни - і пропозицій роботи в офісі, і в моїй домашній роботі, і в викладанні на фірмі - всюди і наразі. І будь тут мудрим. Головне, щоб не перемудрувати, правда ж?:)
    З врочистості - маю підтвердження на участь в конференції в Кишиневі у вересні - за дорогу/готелі/харчування платять організатори :) Треба тепер сідати підтягати англійську мову :)

20. levandivka

levandivka З яйцями...

Цікаво, чим діло кінчилося...

Статус теми:
Закрита.