Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А в мене мить врочистості:girl_in_love:.
    Малий вже 25 хвилин бавиться на кріслі а я в спокої снідаю сирником і чаєм. Як ж то файно:girl_tender:. І нехай весь світ зачекає...

2. zetta

zetta Well-Known Member

вчора приїхав нарешті наш новий стіл письмовий і комодик - то для доцьок )). ох......одна шось порпається в ліжку а друга привела коліжанку і затарабанюють мені всю кухню бо вирішили вони самі приготувати картоплю........мовчу :ninja: сиджу тихенько і вибираю з онлайн консультантом собі станик до годування. з самого рання посовала трохи меблі)) ше зараз вип"ю кави а потім підемо на вулицю.

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

4. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Зранку з"їздили в поліклініку на плановий огляд з меншенькою, потім чоловік гуляв з дітьми, а я встигла прибрати і наварити їсти. Зараз діти сплять, чоловік на роботі, а я на ДП відпочиваю.
    Ще б голова так не боліла...

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Після вчорашнього гоцання 4 год нон-стоп в бадмінтон болить все...ноги, руки, особливо ліва рука (я лівша), не можу нічого нею робити. Треба зібратись з силами і їхати в село, забирати свою дитину.

6. Holly

Holly Moderator

Суботня проза...
    вже встигла попрасувати лахи і погуляти з Оленкою. На черзі прибирання. Ох, люблю я то діло. Ще би Оленка не боялась пилососу і дала попилососити. От думаю, чи буде дощ, бо хочу мити вікна. А на вечір чекають закрутки...

7. olena

olena New Member

А мене навпаки такий "лінивий" настрій,ну нічого робити не хочеться.
    Зараз поп'ю кавусі з панакотою,зробленою вчора ввечері,і подумаю,що робити далі:чи лінуватись,чи включати моторчик і приступати до праці.

8. Іруня

Іруня Well-Known Member

9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Страшенно болить голова, просто розколюється:sad:
    Позаду двогодинне гуляння, в 6 ранку вставання, хочеться лягти і заснути як мінімум на доби дві-три.
    Чоловік втік по справах, увзав надовго, чим розважати малечу навіть не знаю.
    Звісно що до роботи настрою нема зовсім.

10. kati

kati Well-Known Member

Ох, вже майже перша, а мені та шось швидко ранок пройшов...Сашка сходив з татом на плавання, зараз відправила його з свекрухою надвір, дімку з чоловіком спакувала гуляти( це дуже велика врочистіть-бо то вперше)))...сама пью кавусю,заїдаю спартаком.Треба попилисосити і збиратись на дитячий день народження, а після того ше йдем на дорослий день народження. Уря, уря...ніц не треба сьогодні готувати

11. natorella

natorella Well-Known Member

маємо йти на весілля, а я не можу себе заставити підняти дупу і йти помити голову
    а шо вдягти - то взагалі проблема

12. Ная

Ная Well-Known Member

О,ми нині теж мали йти на весілля) Але наречений передумав одружуватися і весілля відмінили/перенесли на невизначний час. Тішуся,шо не треба ніде йти,бо після трьох тижнів відпочинку ніяк не можу себе організувати,та й самопочуття не дуже,бракує тепер свіжого повітря)

13. natorella

natorella Well-Known Member

мда, бідна наречена
    наш наречений тільки в вівторок подзвонив і сказав, шо то буде нині дефіляда
    на розписку не просили нікого (я їх прекрасно розумію, сама так хотіла, тільки муж наполіг)
    а в ресторацію просили
    йду таки певно помию тоту голову. шоб не було аж так страшно
    про лахи не думаю - головне шоб було зручно)

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми близько 10 ранку встигли простояти в дивній корці на Стрийській, біля військового училища. Там стііільки машин! Чи то випускний там, чи що...Тролейбуси не могли проїхати, бо дуже мало місця було, а ми так(!) спішили:girl_impossible:! Викликали нашу машинку з Алексу на огляд, бо всій партії тігуанчиків міняли якісь там запчастини. Випили кави у них на другому поверсі і поїхали на чистенькій, вимитій машинці на краківський ринок, купили черв'яків на рибалку, салатового пінопласта, крючки, а також обдивилися різні весільні дрібнички, і я ще раз впевнилась, що купувати буду все в інет-магазинах. Від того атласу, рюшичок і бокалів зі стразиками просто...посміхало.:connie_pull-pigtail
    Зараз їмо, відпочиваємо і їдемо в Раковець за водичкою, а ще надумали посмажити на мангалі овочі і м'яско. Потім заїдемо в КінгКрос, може якийсь фільм романтичний подивимося.:girl_tender:

15. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Вчора промокла до кісточок. Вийшла за Данилом у садок у невеликий дощик. А потім як прорвало.... Тимофію у візочку дуже подобалось як дощик стукав по дощовику. А я у візочку вожу стару складну парасолю на випадок дощику. Виявилось, що моя стара улюблена парасоля вже ні на що не придатна. В результаті голова мокра, джинси до колін теж і ще надіюсь, що шкіряні мокасини переживуть вчорашню полгулянку по калюжах.
    Ех....треба нову парсолю купувати. А ця така класна була, якісна, прожила 15 років. От тільки тканина промокає....

---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Вчора промокла до кісточок. Вийшла за Данилом у садок у невеликий дощик. А потім як прорвало.... Тимофію у візочку дуже подобалось як дощик стукав по дощовику. А я у візочку вожу стару складну парасолю на випадок дощику. Виявилось, що моя стара улюблена парасоля вже ні на що не придатна. В результаті голова мокра, джинси до колін теж і ще надіюсь, що шкіряні мокасини переживуть вчорашню полгулянку по калюжах.
    Ех....треба нову парсолю купувати. А ця така класна була, якісна, прожила 15 років. От тільки тканина промокає....

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

як то класно поприбирати в п"ятницю:) тоді субота вільна:girl_dance:вранці я зробила кльовий сніданок, тато жартував,що краще ніж в Старій Будві:) потім вдалось трішки повишивати, пообідати поїхали в Японухату, і тепер знов врочистіть чоловіки пішли кататись на моєму новому велосипеді
    кльовий-кльовий день!
    і ще одна файнюча форумлянка заскочила на пів хвилинки і не могла з двору вийти ггг, наступного разу мусите залишитись на каву!

17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Були в КінгКросі
    купили чоловіку джинси і светер, мені капрі і топ. затоварились в том тейлорі, бо там нині і завтра акція - на весь асортимент 60 чи 70% знижки, такщо вийшло гарно.
    Крім того доцік вже великий, не можна без уваги залишити))) - має гаманець з Аксесорайзу до пари до аксесорайзівської сумочки у вигляді хатки, яку Со на уродини подарував кавалєр Олексійко - Тані - гуталінчик:connie_pull-pigtail:girl_in_dreams:
    Софі так і заснула з своїм гаманцем))
    довишивалаМ свої травки
    і головна вихвалялка - бачила в КК Таню - вишиванку!!! Така позитивна, ну просто комок енергетичного заряду ++++++++. Бачились ми правда у WC)), але то дуже гарні пару хвилин, сподіваюсь, вишиваночка прийде на нашу вишивальну здибаночку в понеділок;)

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

Вже третій день мене застуда штурмом бере. Думаю - здатися вже, чи ще трошки подригатися? :) З того всього навіть вже( на подив чоловіка :) ) відмовилася їхати на тортик в наше улюблене місце. Завтра....усьо буде завтра....

19. AilataN

AilataN жива

Сьогодні проводжалися з кумаською, яка приїхала з Казані...
    Люблю її дуже, але так рідко бачимось! Водили козу по старому Львові, фоткались в різних ракурсах, я також підняла очі від "трамтуара" і надивилась на наше красиве місто! Люблю Львів!
    Шкода, що вона їде і слідуючий раз не знаю коли побачимось...
    Плакали...

20. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

З самого ранку на роботі. Настрій явно вже морський,, подумки плаваю :))) де там працювати. Колектив мене гарно відпровадив у відпустку, після того погнала додому збиратися надень народження. Так що в нас дитяче день народження вийшло дуже пізно :). А тепер коли маля моє спить я пакую торби, бо незнаю чи завтра буду мати час, в понеділок вже їдемо.....ех ще трошки!

Статус теми:
Закрита.