Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

гиг, не повіриш в нас те саме,
    Так шо подруга, ти не одна така :)

Останнє редагування: 24 Березень 2011
  2. Ная

Ная Well-Known Member

Мої діти вже третій день сплять в обід одночасно і довго,години дві-три,стільки вільного часу в мене вже рік не було:girl_dance:

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в мене вперше за два місяці Роман спить не в мене на руках...Навіть не можу передати свою втому пов"язану з отим нічним сном напівсидячи, майже відсутність денного, плюс ремонти і готування...те що моя мама більшість часу з нами мене дуже рятує, деколи зранку просто не можу зібратись, навіть душ і кава не допомагають...вилупилося третє ікло, зійшла ще частина висипки, ручки, животик, спинка і личко вже чистесенькі...ще трішечки...
    Живу мріями про літо, про відпочинок, ну і про переїзд в нове помешкання, скоро буду ним марити...

4. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А я приїхала з університету якась така втомлена, що то капець:girl_sad: На дворі сонечко світить, а в мене сил взагалі ні на що нема, як вижатий лимон.. Чи то через вагітність, чи то якийсь весняний авітаміноз:girl_cray: А ще в мене почалася педагогічна практика,маю в універі проводити пари.. Ніц не хочеться.. Коханого чоловіка вже 2 тижні не бачила, і ще тиждень не побачу:girl_cray: Вже так скучила..

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

Поспала сьогодні до 12 00, потім щось поїла, поприбирала і вирішила поїхати за закордонним паспортом - це було завдання не із легких:girl_in_dreams:
    приїхала, а там така черга:khomyak: і то ті хто здавати, а тих хто забирати 3 людини і вони бачите не встигають, мусіла накричати, бо не втрималася від такого беспорядку, потім заходжу в кабінет, а там сидить 3 кобіти і ще їм не подобається, що тут приходять якісь:girl_mad:
    тепер ще мені залишилося попрасувати, а вечером щще друзі прийдуть зацінити нашу фотокнигу...
    ні то не врочистість, ні то не проза:girl_in_dreams:

6. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Прийшла з роботи, малий ще спить, то наповно до 12 буде гоцати, але маємо завтра гостей, треба готувати- прибирати, а нічого не хочеться...

7. Michela

Michela New Member

Мені до мого Ростика теж...Він в нас такі номери витворяє...Але ми трохи дали собі спокій...добре, що здоровий...

Сьогодні їздила на нашу нову квартиру...Приходили робити заміри на натяжні стелі. Вже не можу дочекатись коли переїдем туди. Хоч з татом жити нормально (ще й сутками він на роботі), але таки ми вже привикли жити самі.
    Їсти зварила, діти дивляться мультфільми (аж самій не віриться, що так тихо в хаті)...Скоро прийде чоловік...хочу дати своїм вечерю і як каже мій Ростик "тошки польозяти" (трошки полежати)...
    Планували сходити в неділю в цирк, а він згорів (ну не весь, але...)
    Одна проза...врочистостей немає...

8. olevitska

olevitska New Member

прочитала дописи...день у всіх мамочок видався не із легких...
    у нас те саме- старшого в садок не відправила, бо температура 37,2 зранку була..., а з меншим вони весь день дерлись бились сварились кричали плакали і вередували...тож я не витримала довго...і оскільки денного сну не було вклала малих ще о 8 вечора...а зараз дивлюсь...спають як два ангелочки...цьом-цьом...
    до 9 посушила сестрі волосячко...зараз сиджу на ДП...ще пару хвилинок і я в душ і в люлю...
    планувала сьогодні повишивати щось новеньке...але настрій не той...

9. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

нині я вставала годину:girl_blush2:
    щоб не запізнюватись на пару і не дратувати викладача (хоча вона така, що її нічим не вколоти, то швидше мої мухи) вирішила взагалі не прийти:girl_blush2:
    зате як я виспалась!!
    думала зробити бефстроганов, вже навіть почала, а половини інградієнтів-то нема - так шо маєм просто тушене м.яско, зате пахууче:girl_in_dreams:
    дивлюсь Людину Бергмана, ще б почитати, наприклад Хема, - то взагалі буде свято:girl_claping:

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я вдома і це вже проза. А ще наш головний диригент закинув в ютуб відео з нашого концерту. Правда камера знімала з диригентської :) ну але то таке :) Все-одно тішуся, що може почути збоку
    Увертюра "Егмонт" Л. ван Бетовен
    http://www.youtube.com/watch?v=TmGh6q0tNPU

11. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Мені щойно чоловік із синочком подарували квіти, так несподіванно і приємно:girl_tender::girl_dance:, Данилко і татко бавляться а я маю змогу після роботи посидіти трішки за компом і морально відпочити :girl_yes2:

12. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Приїзжали до мене друзі, вчились разом, вони в Київ поїхали, я до Львова. Вони-2 пари, одружені, але без дітей. І дивно, жили разом, в гуртожитку, смажену картошку з однієї пательні їли, а за 3 роки так все змінилось, я відчуваю себе старшою, від них, відповідальнішою. Як дитина все міняє...

13. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А у нас проза стала врочистістю.
    о 9 ранку вже були біля Краківського, потім возиком трюхали по Ужгородській, Лисенка, Крип'якевича. Вітрисько голову зривав, добре, що я за візок трималася, а то б здуло ....
    Людей мало, ми з дітиськом їдемо повз стіни Високого замку... Красота...
    Їдемо до мами. Я Мієчку мамі - тиць, а сама в центр: купила квитки в Ляльковий, здала в ремонт свою улюблену куртку, зайшла у фурнітуру, випадково зустріла свого дорого хресного ,котрого 1.5 року не бачила, накупила кроликам смакоти. Приїхала до мами, вклала дитину - 3 годину сну... Красота... Читала книгу....

Ввечері за нами тато заїхав і ми вже о 20 були в ліжку,

нічого особливого, а день хороший. Може цей вітер шалений щось таке врочисте приніс?:girl_in_dreams:

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Звичний сьогоднішній день (робота,прибирання,готування),через 1год. перейде в зовсім незвичний:),бо це буде вже 26.03 і мому найкращому в світі синочку виповниться 3 рочки:girl_in_love:

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

16. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Прокинулася в 11-й годині, поснідала вівсяночкою з ізюмом і бананом. Буду я сама на цілі вихідні:girl_cray::girl_cray: Моя знайома, в якої я зараз живу(на час своєї ізоляції) поїхала до батьків додому і буде аж в понеділок. Поговорила з чоловіком по скайпу. Зараз буду прибирати, а потім - відпочивати:girl_in_dreams:

17. Florena

Florena Member

Погода бажає кращого так як і настрій,самопочуття нікудишнє,аж вити хочеться , а були такі плани, такі плани, ще вчора збиралась до Луцька, де мала зустрітись з однією з наших чарівних рукодільничок, а сьогодні повний капець. Ну чому так не везе.

18. Heureuse

Heureuse вірю...

Я в шоці від погоди! Ввечері йду на день народження до подруги, вже навіть вибрала, що вберу, з розрахунком, що на вулиці +7 і сухо, а тут на тобі -сніг падає..капєц якийсь!!!

А загалом, я трохи дуріла останні дні…мала один суцільний нервовий зрив…просто все навалилось і я вже більше не мала сил, щоб це мовчки витерпіти…зате зараз вже легше…трохи опанувала себе і вирішила припиняти ці істерики…мда, все-таки характер в мене паскудний…і як я не стараюсь змінитись, все одно приходить момент, коли все, що я намагаюсь втримати в собі виходить назовні…:sorry:

Треба йти приводити себе в порядок, а мені ліньки…лягла би і спала…щось ця весна тяжко мені дається…:hang1::dntknw:

19. olevitska

olevitska New Member

мабуть це все через погоду...і ніби є настрій і водночас нема...
    у нас день розпочався з ночі...вирішили на нічний шопінг в кінг крос поїхати....поїхали...насміялись...щоб з порожніми руками до дому не вертатись купили вагу для кухні...чесно кажучи в мене емоції зашкалювали...я такого ще не бачила таааакий потік машин...корок...і маааасааа людей....ми живемо неподалік...то аж страшно від одної думки стало, що буде..., якщо євро таки відбудеться.....
    а сьогодні-я зі старшим синочком і дружиною брата з донею знову туди ж...послухали джаз, зайшли на піцу, потім на виставу лялькового театру, пофотографувались біля цікавих фігур, величезного ведмедя, купили в антошці малому черевички...і щойно притьопали додомцю...вдома тааак затишно і спокійно(менший малий з татом до бабусі поїхали)...таке враження що неділя...зараз мабуть приляжу...книжку почитаю...а попилососити можна і ввечері...ох суцільна проза...

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В мене сьогодні був мега позитивний день:girl_in_love:. Я сьогодні відпочила:girl_in_love:, приділила собі максимум часу, а головне мала купу приємних знайомств:girl_dance:. Прийшла до дому в чудовому настрої:girl_in_love: А зараз маємо в планах "катрусин кінозал" з чоловіком і продовження мегапозитивного вечора:girl_cool:

Статус теми:
Закрита.