Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olevitska

olevitska New Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

...а у мене і далі проза...до обіду з малими на кухні...навіть погуляти не вийшли...зараз збираємось на шувар за продуктами...
    ...а от наш обідній сон мабуть варто віднести до врочистості...так класно спиться під шум дощу...

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Усьо, мені капці. Шостий день хворію без покращень. Ангіна не відступає, таке враження що гірше стає. Сьогодні вже ледве волочила ноги. Сходила з ромком в арсен, потім заледве приготувала тєфтєльки, а після обіду зовсім розвезло. Мусіла консультуватись з лікарем яка призначила антибіотик. Ну так вже я впиралась такому лікуванню, але бачу що довго не протягну. Доведеться пити. Молюсь тільки щоб Роміку воно не аукнулось. Він дуже тяжко переносить коли я або він приймаємо такого плану ліки. Потім дооовго відчапує.
    Бабуля взяла того вереду погуляти. Він просто неможливий відколи я захворіла. Постійні істерики і скандали. Ще хочу нарізати петрушки і укропу на заморозку. Чекаєм тата з роботи.

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

З прози: жахливо болить живіт з самого ранку, почала боліти голова і я потягнула спину. Болить, так, що не можливо нахилятись:sad:. А ще цілий день без води:girl_devil:, тому на вечір назбиралась гоооора посуду, та брудного одягу з моєї малечі.
    Та було нині і трохи врочистості. Приходив в гості мій любимий співробітник і друг в гості. Так файно посиділи, набалакались досхочу бо вже дуже давно не бачились.
    А завтра буде продовження прози, ба запланували з чоловіком генеральне миття-прибирання, а також плануєм покупати нашого Маргошу.
    А зараз жахливо хочеться виспатись і щоб мої болячки таки відступили...

4. Heureuse

Heureuse вірю...

планувала встати в 7 год і посилено вчитись. ага. вже. встала в 9- зато виспалась:girl_crazy:
    від того маю хороший настрій, не зважаючи на те, що скоро йду за результатами вчорашнього екзамену..страшно, жах!

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А ми зараз тільки спати лягати збираємось. Був вгостях друг, який приїхав на тиждень в Україну з іншої держави, сиділи всю нічку. Зараз з"їм морозиво і в люлю :)

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А у нас гості..приїхали чоловікові родичі - мало того що ми в 5 ранку мили/складали все в холодильник (поки що незрозуміло, чи працює нормально), так родичі вже у 7.30 були в нас :), поїли/попили, муж повів їх гуляти по Львоу, а я на кухню :ed4d70def841dc74b57:8:, що варити - не знаааююю...Підготую соуси для лазаньї та й приєднаюсь до компанії - потягну жіночу частину вештатись по магазинах піля історично-екскурсійної частини.

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

Коханий ще спить, а я вже планую план втечі зі Львова. Так мне болить голова, що я просто не можу...Думаю, що десь в горах буде моє спасіння, а у Львові на мене небо тисне...Не мій це клімат, що тут скажеш.
    Зараз смажу млинці і готую каву. Сестра коханого з штатів привезла нам прикольний сироп до кави, такий запашний! Я б його і без кави випила!:connie_pull-pigtail І по трохи починаю збирати сумки, ото буде коханому сюрприз. Він так тяжко іде на якийсь експромт, але зате потім дуже задоволений, що втік від хати, телевізора і компа.:girl_yes:

8. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Сьогодні їздили в ліс св"яткували чоловікової мами день народження. Не знаю чому, але я така втомлена завжди повертаюся з лісу, шо то капець :girl_yes2:, через те й мабуть не люблю такі вилазки, а ще довго їдемо до нашої галявини, а оскільки Данилка в дорозі закачує, то дорога для нас важкі тортури :girl_devil:, і їсти йому перед дорогою не даю, і цілу дорогу щось балакаю аби заговорити його, і свіже повітря з відчиненого віконця віє , і всерівно для дитини дорога- це якесь випробовування а разом з ним і мені. Сижу, п"ю каву і нічого не хочеться робити, а головне в лісі відчула себе спортсменкою:dance2: :girl_blum:, так ганяла футбол і грала бамбінтон, що мабуть завтра з ліжка буду сповзати бо встати на ноги точно не зможу...хоча в усьому цьому є і врочистіть, Данилкові (окір дороги) все дуже сподобалося, зараз солоденько спить...

9. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Чоловік мене після поїздки в Полтаву розважав, що б витягти з поганого такого відчуття тілесно і душевного неспокою, що немає майже 2 роки(дізналась два дні тому) людини, яка була дуже хороша і близька душевно мені( Хазяйка квартири померла, де я проживала навчаючись). Вже все нормалізувалось. Просто жаль... що так буває. Із людьми взагалі, і люди які стали тобі в чомусь ближчі, тим більше. Подумала, що це їй не допоможе, а мені тим більше...
    Відійшла так уже. Завдяки чоловіку. Він і на руках крутив на кухні то мене, то Кірьку:) і жартував, і пародії показував, і пісні співав. Заспокоював мене... Настрій піднімав. Волосся мені розчісував учора ввчері - так мені від того легко і спокійно стало))). А я йому читала, і обговорювали - і зовсім стало легше. Смуток є і буде за тією людиною. Таке життя...
    Різне...
    Чоловік приніс додому "пятнашки" і навчив грати. Я не знала і не вміла в таке грати. Вже вмію). В шашки з чоловіком грали. Вдячна йому страшенно за підтримку. За все.
    З корисної прози. Діток чоловік бавив, а я полуницю сполола.
    Сьогодні ще їздили на свято врожаю, або обжинкове свято, яке провелось в Нових Санжарах, бо стоїть на перших місцях з вирощення та збору зерна на Полтавщині - хлібниці України(Якщо львівяни не проти - погорджуся власним рідним краєм)))), де урочисто змололи сніп, був концерт великий. Пригощали варениками, вареною кукурудзою то короваями з нового врожаю. Були виставки з народного мистецтва; картини художників(навіть картини створені з "валяння шерсті"), вишивки, виробів ручної роботи... Масштабне таке свято.
    Зустріла і друга ще зі школи. Там виставка була його картин. Дуже талановитий і хороший хлопець. Всим серцем рада за нього. Гадаю, що він багато добється і добився немало. Рада за нього )))
    Нафоткались, багато приємних вражень .. і легкий смуток на серці.

10. Holly

Holly Moderator

В мене суцільна врочистість - Яринка постійно на дачі, а ми з Оленкою до Львова їздимо тільки ночувати. Так файно - природа, чисте повітря, ягоди. Душа радіє, коли бачу, що наша хатка будується. З понеділка завозимо матеріали і починаємо зводити стіни:girl_dance::girl_dance::girl_dance:
    А завтра має бути суперовий день - планується сімейний відрочинок і шопінг з купою покупок. Так що чекайте завтра у вихвалялках:)

11. olevitska

olevitska New Member

Проза...весь день порпались на дачі...пололи, косили, збирали, копали, садили...
    а от лежання в гамаку "під дим" шашличку...відносимо до врочистості...

12. zetta

zetta Well-Known Member

zetta, Уляночка, Цитрина, Usmishka, algo - мамашки ранні пташки вже на форумі )
    а ми вчора відпочивали на природі , приїхали а вдома все наварено, як то добре. А сьогодні йдем вибирати подарунок до завтрашньої врочистості доні )

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ага, в мене доцік любить раненько встати. то поки годую, посиджу трохи)) зараз треба татусика будити хай забавляє доціка, бо маєм нині трохи врочистості ! треба щось підготувати!

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а нас не було 6 днів-загаряли на селі, тому мала 18 непрочитаних сторінок...гортаю

15. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

А в мене так як я і припускала, що після вчорашнього забігу у лісі:girl_wink: і довжелезній грі у банбінтон, сьогодні всі мої м"язи бунтують :girl_yes: дедве з ліжка сповзла, висновок один - частіше треба займатись спортом...

16. arushka

arushka завжди досягаю мети

У мене врочистість - приїхала коліжанка, з якою не бачились вже 8 років, то маємо ввечері гостей. З прози - встала з t, горло запухло і дико болить, а треба ще приготувати щось на вечерю. Так що п'ю ліки і намагаюсь зібрати себе докупи.

17. Savchenko

Savchenko Member

В нашій молодій родині сьогодні врочистість - рік тому ми розписались і офіційно стали подружжям, хоча святкувати будемо першого серпня, в день нашого вінчання, однак коханий розбудив солодким поцілунком і запахом сніданку в ліжко:kiss::girl_tender: От лежу в подушках, наминаю рогалики з вишнями в пудрі і омлет у вигляді серця і попиваю кавусю з вершками)) Гарний настрій на весь день гарантований:)

18. Heureuse

Heureuse вірю...

а мені треба йти вчитись. востаннє отак посилено, останній настільки важливий екзамен, бо від нього залежить чи вчитимусь я ще рік чи піду в далекий невідомий путь з незакінченою освітою:biggrin:
    треба просто вилізти з інтернету і почати читати..просто все переглянути-повторити-якось систематизувати в голові..
    а я не можу! засіла в ступорі, лажу по непотрібних сторінках лиш би не вертатись до тих книжок..
    одним словом, копніть хтось мене!:wacko1:

19. Holly

Holly Moderator

ля-ля-ля
    суперпозитивний сьогодні день, гарно погуляли, пройшлись по магазинах. Оленка заснула, чоловік робить каву, а я зараз готуватиму смаколики. Нарешті маю гарний настрій, щоб випробувати всі нові рецепти :)

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я "вигрібаю" з гостями :girl_in_dreams:, це просто мама мія....Мало того що тре готувати їсти в промислових кількостях, так гості й гуляти не дуже хочуть...Сидять і дивляться якийсь тупорилий серіал по "Україна", який я взагалі за телеканал не визнаю :girl_devil:. Почула новину, що в суботу прибуває підкріплення у вигляді чоловіка сестри мого чоловіка , це напевно повний ***буде..Малі діти верещать зранку до вечора і ганяють взуті по хаті - бо в них особняк і там з таким не заморочуються, щоб роззуватись, а мене вже ** трафляє мити підлогу. Та й посуд теж. Отака я "негостинна"...

Статус теми:
Закрита.