Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

кажут завтра буде дощ, такщо певне не зваряться...

2. Agrafka

Agrafka Member

В недію в нашої сім`ї була врочистість. Батьки святкували 40 річницю одруження. Святкували в сімейному колі з дітьми та внуками. Ми подарували їм фотоальбом х фотографіями весілля батьків, весілля брата, нашого весілля та фотками внуків та підписали анонсом: З чого починалось, як продовжилось та як продовжується, а ще подарували романтичну подорож до Карпат ( в батьків весільна подорож була у Карпати, то ж ми вирішили повторити їм ще раз). Зараз батьки визначаються з періодом коли зможуть відпочити, а далі я займуся пошуком пристойного готелю.

А сьогодні ще одна врочистість - нашій Софійці виповнилось 7 місяців.

А от проза - то сьогоднішній похід в поліклініку на плановий огляд. Більше ходити туди не хочу, буду запрошувати педіатра до нас. Там: черги, спека, перетяги, не найкраще відношення персоналу до пацієнтів, відсутність кімнати для мами і дитини, де б можна було дитя перевдягнути, підмити і т.п.

3. Heureuse

Heureuse вірю...

я, не витримавши спеки і вже звичного головного болю, прилягла трохи поспатки..ото щойно встала і налаштовуюсь на те, що таки мабуть треба щось почитати до першого вступного екзамену..трохи мандражить мене, але чомусь твердо вірю, що все буде добре..
    день звичайнісінький...а хочеться кудись, де можна залізти в прохолодну водичку і забути про все на світі...:girl_in_dreams:

4. jylanda

jylanda занууууда

:girl_dance:а в мене сьогоднi врочистiсть - ходила на прогулянку з дiвчиною з Украiни) Так добре було побалакати "по нашому":girl_phone1: А ще накупила гарних книжок - то в мене такий шопiнг сьогоднi.:girl_wink:

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Маю сьогодні врочистість, якщо це можна так назвати. Справа в тому, що дуже скоро переселяємось жити на іншу квартиру. Сьогодні дали завдаток і будемо на днях потихенько рухатись з чемоданами, меблями і всім-всім своїм сімейним майном. Надіюсь що то вже буде надовго, бо договорились, що рік поживемо як квартиранти і якщо все буде гуд відкупимо.
    Зараз конаю від головної болі. І нічого мені не допомагає. Малий тоже не розумію чого пропустив свій обідішній сон і навіть признаків сонливості не подає. Мені б його проблеми? В мене очі злипаються, чуть не сплю на ходу.

Останнє редагування: 20 Липень 2011
  6. manka

manka Member

Проза:
    Також були сьогодні на плановому огляді. Цікава закономірність: прийом з 9.00, а швидше 10.00-10.30 ніхто не приходить.
    Черга до кардіолога: 10.10 в реєстратурі сказали, що лікар буде о 10.00, мабуть, забула уточнити якого дня. 10.20 - на дверях повісили "писульку" - "кардіолога не буде". То як: хочу йду на роботу, а хочу - ні?
    Черга до окуліста. Лікар з"явилася 10.15., 10хв. на перевдягання, добре, що хоч ще пів години по коліжанках не бігала. Зайшло двоє людей підписати медогляд. Через пів години одна вийшла. В коридорі десяток дітей віком від місяця до 5 років. Більшість чекають з 9.00, спека, діти, що не дивно, плачуть і кричуть. Крім того - водіння "по блату" халявщиків. Мій малий (11міс) починає вередувати (хоче їсти, спати), а плач у нас такий пискливий, що краще щоб до нього не доходило. Я не витримую і вриваюсь в кабінет в супроводі "дитячого хору" і починаю скандалити. Лікар: "ви хочете зі мною сваритись? Я сама і ХВОРА". Я думаю так: якщо хвора, то - на лікарняне, а те, що сама, - то я ж не винна, що медсестра також на роботу не прийшла.

Врочистість: у моєї мамочки сьогодні день народження.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В мене нині суцільна проза бо готуюсь за завтрашнього ДН мого коханого мужа:girl_tender:. Продумала що зготую на вечерю при свічках:kiss3: і спекла улюблену "П"яну вишню":nyam2:. Правда планували більш гандіозне святкування, та буде от так по сімейному скромно та затишно.
    А сьогодні як і всі пеклися в ту спеку. Мусіли йти по магазинах, то малий геть варений сидів. Потім правда помокли годину в нашому міні басейні і ото певно велика врочистість. А ще муж дав мені можливість зо дві години повишивати:girl_in_love:.
    Плани на вечір-велике горня холодного молочка і хороший романтичний фільм. Готуємся до свята:man_in_love:

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

День спекотно-буденний, біганина, справи і т.д.
    А з врочистості - я тепер так багато почала читати! Дякуючи хлопцеві і новому телефону з величезним дисплеєм:) от і сьогодні в вільний час читаю, читаю, читаю - геть як у дитинстві :)))

10. olevitska

olevitska New Member

а у мене сьогодні суцільна проза...скандал з чоловіком...хлопок дверима...і...виявилось що і піти нема куди...обтяжувати когось своїми клопотами...сіла в машину проїхалась десь 20 хв в стрийському напрямі...назад 20...зайшла в ашан...купила кавун...приїхала на стоянку...і потягла кавун до дому...сіла на лавочку під будинком...посиділа, погодувала комарів...і поплелась до дому...а зараз сиджу на ДП і запиваю горе сухим вином...чому ніби близька і рідна людина буває такою далекою і чужою...

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

не в молодості справа:) Я сова за хорактером. В мене вночі прилив сил. А от зранку до 12 сплю на ходу. А щодо
    ну не на щоденну;) Але люблю проводити вечори в тихому сімейному колі з хорошим фільмом...

12. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Бачилась з давньою подругою. Посиділи годинку в кафе разом з її 5-ти річною донечкою. Але такий осад в мене на душі від тої зустрічі - словами не передати.

Питає вона мене, коли ж то я планую дитину. Кажу, що не планую в недалекому майбутньому точно, та й взагалі не впевнена, що хочу дітей. О да. Що тут почалося! Так же ж діти - то щастя, радість і єдиний зміст життя... І те де і те пе. І все би нічого (я ніскілечки не сумніваюсь, що для когось діти - це щастя і радість), але протягом усієї нашої недовгої зустрічі та молода мамочка останніми словами обзивала свою доню, в злобі трусила-тормосила нею, питала, коли то маленька нарешті закриє свою "морду", казала, що поламає їй пальці, як та далі буде щось там чіпати.. І все це з добірними матюками, з шарпанням та словами "як ти мене за:shutup:"

Питаю: "Ти не боїшся, що вона оті всі твої слова розуміє і ображається?" Каже: "А як до неї говорити, як не доходить?".

Сумно - невимовно. До болю шкода ту маленьку дівчинку та й ту маму, яка має таке "щастя".

13. zetta

zetta Well-Known Member

Доброго ранку ):girl_curtsey:
    в мене вже почався день ) відправила чоловіка на роботу... а сама в прЄдкушеніі лазання по магазинам ) бо отримала вчора одноразову допомогу на дитинку і десь треба ті гроші пристороїти :girl_wink:
    сиджу п"ю каву з молоком і маю трохи тиші поки дітки сплять.

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене вчора був супер день, надіюсь сьогодні буде не гірший!
    відвідала своїх коліжанок і їх малявок, отримала запрошення на д.н. і на весілля, такщо до моря всі вихідні розплановані. В моєї подружки в п"ятницю 25 років - OMG які ми вже старі, аж не віриться...
    Єдине, що погано - моя бабуля десь підхопила запалення і їй лікарка прописала 4 уколи в вену на раз. Не знаю як вона то терпить, але каже, що їй вже краще.
    Отаке.
    Ще сьогодні буду робити малосольні огірки.

15. natka75

natka75 Well-Known Member

Збираюсь на роботу і пакую сумку своїм хлопцям в дорогу(їдуть до бабусі, на місяць),а я через 2тижні до них приєднаюсь, матиму відпустку 2-тижневу, тож до того часу буду саменька і скучатиму за ними:girl_tender:(на вихідні буду з ними, але то не рахується).Чоловікова рука гоїться, шви зняли, і він вже не дочекається завтрашнього ранку, коли піде в ліс по гриби.

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

17. olevitska

olevitska New Member

складається враження, що такі мами просто не знайшли себе...от і "завели" дітей...як козир...бо я от маю дитину зміст життя, а це лише слова...в "нас" бракує поваги одне до одного не те що до дітей...і рідко хто сприймає дітей як особистостей...
    ...що готує день прийдешній ще не знаю...наразі п"ю каву з сирником...і варю дітям кашу...а за вікном...падає такий гарний дрібненький дощик...підкрадається думка...може то махнути рукою на побутові клопоти...на огірки...і просто весь день бавитись із дітьми...вечером допишу свою прозу...

18. Heureuse

Heureuse вірю...

я сьогодні ніяк не могла прокинутись..вчора до ночі читала англійську і загалом трохи депресувала..коханий поїхав у відрядження і якось так пусто стало..не хочеться нічого робити, планувати..все не таке важливе без нього..
    тим не менше, треба готуватись до екзаменів..хочу щоб це все пошвидше закінчилось..нема вже в мене ніякого запалу до навчання..в голові весілля і всьо такоє:girl_in_love:
    погода тішить, бо голова нарешті не болить..
    настрій невизначений..все начебто добре, але якась тривога не дає розслабитись...все таки в мене невиправна любов до самонавіювань..:girl_in_dreams:

19. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

У суботу запрошені на весілля- потрібна сукня.:girl_yes2:Обійшла вчора Південний- одне розчаруванння-або всі одинакові, або ціна ого-го,або таке купити,щоб вдягнути раз ......а наступний невідомо коли....
    З того всього зробила ревізію у шафах-скільки в мене одягу, в якому не ходжу......А Південний - тьфу....:girl_blum:

20. Heureuse

Heureuse вірю...

Статус теми:
Закрита.